Poradna duly
Jana Čurdová
Zvizatinko, tak to je presne s tim sexem. Sice se rika, ze pokud nema tehotna zena problemy, je to naprosto bezpecne, ale ja se taky bojim o mimco a mam naprosto sileny neprekonatelny blok a taky se tesim, az to budu moct svemu priteli po porodu vynahradit
.
Mascho, ja jsem taky porad nemela zadne brisko, az me to znervoznovalo, v praci na me koukali porad jak na trubku, kdyz jsem byla 4. mesic tehotna a porad skoro ani naznak. Pak mi ale rapidne povyrostlo a behem asi 20. - 23. tydne nejvic, snad dvakrat tolik. Taky jsem si kvuli tomu ty 3 tydny uzila pekne bolesti briska a zad a to napinani vazu bylo taky prijemne… Jinak my mame znacku kocarku Mamas and Papas, ale tusim, ze tahle znacka asi v CR neni.
Hannah, ja jsem si koupila nejaka starsi tehu tricka a pak jsem zjistila, ze mi staci si koupit normalni tricka - treba o cislo ci dve vetsi a ty mi sedi uplne perfektne. Kalhoty nosim tehotenske uz nekdy od 9. tydne, protoze pred tehotenstvim jsem mela vsechny kalhoty hodne uple (nemam rada volne), takze i kdyz jsem nemela zadne brisko, uz me normalni kalhoty tlacily a byly dost nepohodlne. A nedelej nam chute
. Ja si asi za chvilku dam zmrzlinu, bez te ted nejak neexistuju
.
Flooa, neboj, nejsi podes, my mame kocarek doma asi od 21. tydne.
Jinak mne se taky tak strasne nechce varit a kdyz stravim dopoledne u plotny, jsem pak vycerpana po zbytek dne… Snazim se delat rychla jidla, ale i tak uz mam pocit, ze varim porad to same…
tak jsem zpátky z oběda, trošku jsem si to prodloužila
jsem si zašla ještě do lékárny a aspoň jsem koupila digitální teploměr pro mrňouska, tak zas mám něco. jinak oběd nic moc, hlavně obsluha byla pomalá, tak to pak zkazí celkově i to jídlo…
zviz - no problémy v práci u manžela znám, hlavně se tím moc nenervuj, já vím, že to moc nejde, já taky z toho měla starosti a nervy, a pořád mám trošku…
jinak já to tedy mám se sexem uplně opačně, nějak v tom těhotenství můžu víc než předtím, víc to prožívám
to spíš manžel se ze začátku bál aby mimču neublížil, ale tak vysvětlila jsem mu to a už ok, teď jsem to spíš já kdo s tím přijde jako první… ![]()
Ahoj holky
tak obed dnes cocka se salamem
to zas bude noc
jinak holky ja mela doma kocar a byla jsem sotva 3 mesice tehotna, ja a povery? to fakt ne
jinak tehu kalhot mam jedny, pak kratasy a jinak tricka kupuji taky normalni. Kocarek mame X- lander v cerny barve
Mondik- ja sex tedy provozuji normalne, mimcu to neublizi
nedokazu si to bez predstavit
jen tedy nekdy ty polohy jsou narez
jednou me prislo, ze se to male nelibi a co
zasun
to kop do briska
ale nemam ted takove chute jako netehu, ale pritel vi jak na me a dost toho zneuziva
ale ted jezdi po montazich,tak neni moc doma ![]()
Hannah a zalezi na znacce digitalniho teplomeru? Ja nevim, jaky vybrat, rikam si, ze to nechci az tak resit, ze asi nekoupime nejlevnejsi, ale ani nejdrazsi.
Holky, tak s tim sexem vam to fakt zavidim. Ja mam taky nekdy na svyho pritele chut, ale ten blok je proste neprekonatelny a tak celkove mi to je nejak nepohodlne, nedokazu se uvolnit…
Já jsem se taky hrozně bála sexovat, abychom neublížili mimískovi a ted kvůli tomu děložnímu krčku mi doktorka řekla, že raději sex ne, tak máme úplný útrum
A představa že to takhle bude až do srpna a pak ještě šestinedělí… To nám to manželství pěkně začíná
Ale hlavně aby byl mimísek v pořádku ![]()
Mondík - já taky nevěděla, prostě jsem šla do lékárny a řekla, že chci digi teploměr, co mužu používat na miminko a ona mi dala nějaky od Hartmann a má ohebnou špičku a je to přímo pro děti, bylo to i hračkou a stál asi 230,– tak to je pohoda, navíc já to nakupovala za poukázky, co jsme dostali v práci, takže jsem to neřešila. Koupila jsem si takhle celou kosmetiku pro mimčou od Sebamedu a aspoň jsem se kuponku zbavila
a s tím sexem, z toho si nic nedělej, každý to má různě, hlavně, že partner je tolerantní a chápe to ![]()
Mondík - já taky nevěděla, prostě jsem šla do lékárny a řekla, že chci digi teploměr, co mužu používat na miminko a ona mi dala nějaky od Hartmann a má ohebnou špičku a je to přímo pro děti, bylo to i hračkou a stál asi 230,– tak to je pohoda, navíc já to nakupovala za poukázky, co jsme dostali v práci, takže jsem to neřešila. Koupila jsem si takhle celou kosmetiku pro mimčou od Sebamedu a aspoň jsem se kuponku zbavila
a s tím sexem, z toho si nic nedělej, každý to má různě, hlavně, že partner je tolerantní a chápe to ![]()
Flooa- to chapu jak je tam nejaky problem tak neriskovat
ja mam digi teplomer znacky Hartmann a jsem s nim spokojena, mela jsem ho uz u prvni dcery ![]()
Hannah- ohebnou spicku jsem mela a me osobne vubec nevyhovoval, kdyz pak pomaha mimcu od prdiku tak je na nic, tak sem ho darovala sestre a koupila hartmann bez ohebne spicky.
Jo jo, pritel je nastesti hodne tolerantni
. No, tady Hartman neni, ale ja si myslim, ze se toho na digitalnim teplomeru neda az tak pokazit.
Mondiku- to vis, ze neda
ja nejdriv ten s ohebnou spickou Za 260KC a pak sem kupovala jiny bez ohebne spicky za 120kc a super, mam ho do ted, jen sem vymenila baterku, je hezky zeleny se zviratkama
ale kazdemu vyhovuje neco jineho jako je to se vsim ostatnim ![]()
Ahojda. Tak jsem taky po testu na cukrovku. Bylo to v pohodě. Byla tam ještě jedna paní, tak nám to rychle uteklo a jak jsme krafaly, tak nám ani nestihlo být špatně ![]()
Flooa kočárek mám doma v pokojíčku, sestavený, jen přehozený prostěradlem už od 13tt. Mám Gesslein Future, kupovala jsem bazarový, proto i tak brzy. První jsem měla u tchýně, teď jsem to nějak neřešila. I věci už si stahuju domů, jen čekají na vyprání.
Tak to bylo úplně v pohodě. Čekala jsem to horší, ale už jsem měla zkušenosti z 1. těhotenství. Já teď měla spíš obavy z toho, že se mi tam udělá blbě, ptž. mi hapruje tlak, je mi kolikrát na omdlení a myslela jsem, že na lačno takovou dobu to bude ještě horší, ale asi dneska nebyl nízkej tlak, tak docela dobrý.
Ivet - jo tak to bude asi ten samý, no uvidíme jak bude vyhovoat, kdyžtak koupíme jiný, zas to nebyla taková investice…
krmar - tak už to máš za sebou, tak jsi ráda viď, ale zas ti to uběhlo když jste tam byly dvě ![]()
No jinak já se právě hrozím toho šestinedělí, jak se to bude hojit, že to bude trvat dlouho nebo že budou nějaké problémy. A normálně jsem slyšela (protože pocházím z kraje kde je hodně cikánů), že cikánka když porodí, tak hned na ní chlap skočí, že to je nějaký jejich zvyk, prý ještě v porodnici třeba někde na záchodku, jako představa humus ![]()