TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2053
5.5.11 19:27

teda těhulínky jedny,vy jste toho ale nakecali!!! :lol:
koukám,že jste probírali kočárky,mno my jsme ve fázi,že já jeden kočárek chci -Peg Perego GT3,ale zatím na něj není,tak čekám a čekám a doufám že se do porodu dočkám!! :think: :lol: jinak bude asi daný u tchýně jestli se stihne koupit teda do porodu :lol:

s těma cikánama je to fakt,myslím že sme se o tom bavili s jednou sestřičkou na neonatologii-bylo tam malinkatý cikánče a máma nikde,prý z porodnice odešla už ten den porodu-večer a na mimi se ani nechodila koukat a ani si nevoala jak se mimi má :poblion:
ale si to nedovedu představit.já byla u prvního těhu šíííleně nadržená když to tak řeknu :oops: a taky sme si to hezks užívali,za to teď?nějak chu´t není,navíc jsem větší vorvaň než u prcka tak se za sebe stydím :cry: jinak já mám zatím nahoře 6kg,tak to vypadá že se snad to váhy 11-15kg vejdu
Já si dneska volala na výsledky z včerejšího testu na cukr a mám zvýšenou tu poslední hodnotu :cry: takže začínáme dietit,dr říkal že mě zatím do poradny posílat nebude,ale musím se hlídat a ve 30-32tt jdu na test znovu,ani nevíte jak se bojím,aby se ta cukrovka pořádně nerozjela :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
5.5.11 19:38

Ono by se na tu cukrovku asi mohlo přijít i jinak - třeba z té moči, ale toto je zátěžový test, jak psala Hana. Ale např. jedné paní těh.cukrovku nezjistili, při porodu pak měla komplikace, cukrovka jí zůstala a ještě měla potíže se štítnou žlázou a to natolik, že už jí nedoporučili mít další dítě. Prý z neléčené těhotenské cukrovky. Sice nejspíš takových případů moc nebude, ale i tak, když nás chtějí víc pohlídat, tak nic proti. Pokud to teda sebou nenese víc zbytečnýho stresu než užitku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
5.5.11 19:42

No Beru my jsme se snažily, aby bylo co dočítat :mrgreen:

Tak to mě s tou cukrovkou mrzí, tak snad na Tebe nebudou moc přísní, když to byla jen jedna hodnota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
5.5.11 19:55

Berus, taky me to mrzi, snad to bude v poradku…

Krmar, no, prave, ze Anglicanum nic divneho neprijde, ale mne jo, protoze vim, jaka pece je v CR. Proto mam kolikrat strach, ze se neco zanedba.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
5.5.11 20:04

No holky já z té cukrovky mám o to větší strach,protože mi právě u prvního těhu na ní bývalý dr nepřišel-právě mě na zátěžový test neposlal a v moči jsem nic neměla.Malej se narodil se 4250g a zdravotní problémy sme měli do roka a půl,proto se jí tak bojím-ikdyž bude hlídaná-já mám právě i ten problém,že mám krevní skupinu 0- takže komplikace pokud bude mít mimi zase po taťkovi 0+ budou zase větší-ohledně třeba žloutenky,takže jsem z toho taková zdrblá,ale snad se nám to nerozjede na plno.Navíc se všude dočítám,že pokud má někdo těhu cukrovku třeba podruhé je velké riziko,že buď cukrovka zůstane,nebo přijde v pozdějším věku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
5.5.11 21:10

maminy docela ste mě vyděsili mě doktorka na žádné testy na cukrovku neposlali ani ted ani poprvé na krev chodím skoro každou poradnu teda minule mě už něposlala tak nevím…ale krev. výsledky mám prý v pořádku.
jinak sem ráda za vás že výsledky máte v pořádku.
u prvního těhul sem byla taky pořád při chuti hlavně po 6nedělí ale ted sem ráda že sem. večer se vyvalím u telky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
5.5.11 21:11

Ahoj holky, toto je otvorena skupina? Mozem sa k vam pridat? Mam termin 13.8., asi na rovnako jak krmar, ze?
Inak byvam pri Prahe a rodit budem v Podoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
5.5.11 21:23

Holky moje dr neposila na testy cukrovky, prej od 25let vys, ale asi nam zavrou porodnici a doktor z Jilemnice chce tyto testy u kazde prej nechcce nic zanedbat, takze behem pristiho tydne jdu na testy :-( ja nevydrzim bez piti hlavne rano, takze myslim, ze se jim tam slozim. uz od zacatku tehu mam rano u postele banan nebo jak se nenajim je mi fakt zle a i zvracim :cry: cuttysark pridej se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
5.5.11 21:28
Ivet23 píše:
Holky moje dr neposila na testy cukrovky, prej od 25let vys, ale asi nam zavrou porodnici a doktor z Jilemnice chce tyto testy u kazde prej nechcce nic zanedbat, takze behem pristiho tydne jdu na testy :-( ja nevydrzim bez piti hlavne rano, takze myslim, ze se jim tam slozim. uz od zacatku tehu mam rano u postele banan nebo jak se nenajim je mi fakt zle a i zvracim :cry: cuttysark pridej se :-)

hele ale pit mozes obyc vodu alebo nesladeny caj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
5.5.11 21:30

Holky moje dr neposila na testy cukrovky, prej od 25let vys, ale asi nam zavrou porodnici a doktor z Jilemnice chce tyto testy u kazde prej nechcce nic zanedbat, takze behem pristiho tydne jdu na testy :-( ja nevydrzim bez piti hlavne rano, takze myslim, ze se jim tam slozim. uz od zacatku tehu mam rano u postele banan nebo jak se nenajim je mi fakt zle a i zvracim :cry: cuttysark pridej se :-) Fakt? ttak to je super aspon neco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
5.5.11 21:38
Ivet23 píše:
Holky moje dr neposila na testy cukrovky, prej od 25let vys, ale asi nam zavrou porodnici a doktor z Jilemnice chce tyto testy u kazde prej nechcce nic zanedbat, takze behem pristiho tydne jdu na testy :-( ja nevydrzim bez piti hlavne rano, takze myslim, ze se jim tam slozim. uz od zacatku tehu mam rano u postele banan nebo jak se nenajim je mi fakt zle a i zvracim :cry: cuttysark pridej se :-) Fakt? ttak to je super aspon neco

jj mas prist rano nalacno, zoberu ti krv, vypijes ten hnus a za 2 hodky dojdes znova na odber - dovtedy nesmies nic jest, ale vodu v poho :palec: Ja som skoro umrela bez zradla :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
5.5.11 21:38

Ivet a rikala, proc ne od 25 vys? To mi nejak neni jasne…

Cuttysark, vitam te - jo, stejny termin porodu jako Krmar i jako ja :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
5.5.11 21:40
Mondík píše:
Ivet a rikala, proc ne od 25 vys? To mi nejak neni jasne…Cuttysark, vitam te - jo, stejny termin porodu jako Krmar i jako ja :wink:.

diky, dneska to mame za stovku :-)
Rodi niekto v Podoli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
5.5.11 21:42
berusenka66 píše:
No holky já z té cukrovky mám o to větší strach,protože mi právě u prvního těhu na ní bývalý dr nepřišel-právě mě na zátěžový test neposlal a v moči jsem nic neměla.Malej se narodil se 4250g a zdravotní problémy sme měli do roka a půl,proto se jí tak bojím-ikdyž bude hlídaná-já mám právě i ten problém,že mám krevní skupinu 0- takže komplikace pokud bude mít mimi zase po taťkovi 0+ budou zase větší-ohledně třeba žloutenky,takže jsem z toho taková zdrblá,ale snad se nám to nerozjede na plno.Navíc se všude dočítám,že pokud má někdo těhu cukrovku třeba podruhé je velké riziko,že buď cukrovka zůstane,nebo přijde v pozdějším věku

Berus a to nemas treba nejake priznaky jako zizen nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
5.5.11 21:43

Jo jo, taky jsem si rikala, jak se nam to krati, od zitrka uz jsme pod stovkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí