Poradna duly
Jana Čurdová
zvizatinka píše:
Cutty vítám Tě!![]()
Ahoj všem těhulím
My jsme taky sezdaní, tak to máme jednodušší
kdybyste se vzali, máte o jeden papír míň
Berus, nechceš lítat se mnou po těch úřadech?? I když to asi nepůjde, co… přeci jen budem nastupovat jinak na MD
Příspěvek upraven 06.05.11 v 13:33mně se samotnej nechce, já pak nevím, kam a jak a co
no já říkala Ládíkovi už dávno,ať si mě veme a jednou ročně za mě bude dostávat i peníze,ale nějak sem ho nenavnadila
néé svatba jednou určo bude,ale te´d jsou důležitější věci
Zvizi já bych to brala,jít tam s tebou,ale my to máme o tři týdny ne?
už teď mám z toho hlavu kolem co všechno bude potřeba ![]()
zvizatinka píše:cuttysark píše:yeszvizatinka píše:Diky!
Cuty vítám Tě!![]()
Ahoj všem těhulím
Berus, nechceš lítat se mnou po těch úřadech?? I když to asi nepůjde, co… přeci jen budem nastupovat jinak na MDkdybyste se vzali, máte o jeden papír míň
mně se samotnej nechce, já pak nevím, kam a jak a co
Hele ty si tiez z konika?
som si vravela, ze ta poznam ![]()
cuttysark píše:zvizatinka píše:som si vravela, ze ta poznamcuttysark píše:yeszvizatinka píše:Diky!
Cuty vítám Tě!![]()
Ahoj všem těhulím
Berus, nechceš lítat se mnou po těch úřadech?? I když to asi nepůjde, co… přeci jen budem nastupovat jinak na MDkdybyste se vzali, máte o jeden papír míň
mně se samotnej nechce, já pak nevím, kam a jak a co
Hele ty si tiez z konika?
berusenka66 píše:no já říkala Ládíkovi už dávno,ať si mě veme a jednou ročně za mě bude dostávat i peníze,ale nějak sem ho nenavnadila
Zvizi já bych to brala,jít tam s tebou,ale my to máme o tři týdny ne?![]()
néé svatba jednou určo bude,ale te´d jsou důležitější věci
už teď mám z toho hlavu kolem co všechno bude potřeba
tak mi to aspoň pak řekneš, co a kde a jak a proč
a kam mám jít - vše dopodrobna
já tohle taky nesnášim! Na to padne celej den… už to vidím. Koukala jsem u sestři na PC, že bych měla nastoupit nějak v půlce července… ![]()
Ahoj holky, vítám nové ![]()
Teda vy jste se pěkně rozjely v diskuzi, ale aspoň je co číst. Taky to máme jak Berus - nejsme sezdaní a chystáme se v pondělí na matriku a pak ještě na socku do poradny, jelikož vůbec nevím, kam pak lítat kvůli papírům atd., tak to potřebuju od někoho vědět. Nenávidím papírování
No jo, v pondělí toho bude hodně, nejvíc se stejně těším, až uvidím
toho malýho drobečka
Dneska je zase pěkně akční - když jsem žehlila, tak mi dalo takovou pecku, že jsem se pěkně lekla
Eli, doufám, že výsledky dopadly dobře ![]()
tak jsem si právě objednala zas nějaké věci…a hned litr v háji… ![]()
Jinak Vám přeji pěkný víkend, my jedeme k rodičům, tak nevím jestli se neobjevím až v neděli ![]()
Mějte se, pá
![]()
Ahojda. Taky vítám Cuttysark. Jo tak to máme stejný termín porodu, já budu rodit v Pardubicích.
Hani jak píšeš jupíí konečně pátek, to jsi psala i minulý týden a já si teď uvědomila jak to hrozně letí.
No i ta 100 do porodu už je za pár…
Taky přeji všem pěkný víkend.
Cuttysark - a kde presne jsi v Londyne zila? Ja jsem pracovala jako au pair a mother´s help 2 a pul roku (tady v Anglii, v Italii a Nemecku).
Jinak ja mam pocit, ze nasi malickou citim mnohem vic nez driv. Je pravda, ze hlavne pres den ji nekdy hodne dlouho necitim, obcas jen lehce a pak zase dlouho nic a zalezi to hodne na tom, jestli nekde beham nebo sedim doma. Zato navecer a v noci, to mam pocit, ze se prokopne ven
. A taky ji citim min, kdyz hodne mluvim, uklidnuje ji muj hlas…
Holky, vy jste se zase rozepsaly
.
Cuttysark, nadherne video, opravdu! Ja bych chtela na 3D ultrazvuk, ale tady je to tak silene drahe, ze jsme to s pritelem zamitli…
Jinak tady bylo od rana krasne, teplo a ted navecer lije, ale uz to bylo potreba, je celkem prasno a dusno, dlouho neprselo.
My jsme se s pritelem taky jeste nevzali, akorat tady se na zadnou matriku nechodi (teda aspon o tom nevim) a nesezdani dostanou mnohem vic ruznych prispevku, takze to je zase pro nas vyhoda.
Jak jste psaly o te genetice, moje mamca mela prvni porod hodne rychly, rikala, ze nemela zadne silene bolesti a za cele tehu pribrala 9kg (coz ja mam uz ted) a po porodu mela hned svoji vahu, tak si rikam, ze snad budu mit aspon v necem stesti jako ona…
MONDIK bola som aupair v Southgate (na tmavomodrej line) a s manzelom sme byvali v Elstree/Borehamwood (tam su filmove studia - Big Brother, Eastenders, Millionaire sa tocia tam) Ty si bola kde?
Holky 3D fakt odporucam, je to super zazitok!
Ahoj holky
Jak jste se dnes meli? u nas konecne teplicko
jsem se hrala na zahrade jen v tilecku a v leginach
dcerka je nemozna, tak jsme jen posedeli
muz mi zas djel na montaz
tak jsem tu sama
Taky jsem hrozne chtela 3D ale tady v okoli je vubec nedelaji
takze by jsme museli do Hradce a sklobit to s pritelovo praci bylo tezky
tak mame smulu, ale neni to nic duleziteho,ale zas ten zazitek ![]()
ahojky, u me to je malinko slozitjsi.pres 1,5 roku jsem se rozvadela a oficialne rozvedena jsem az ted od brezna,mimco cekam na srpen s pritelem a jelikoz jsem v te blbe ochrane lhute 280dni odedne rozvodu,bude bran otec ditete automaticky bejvalej manzel,proto jsem byla na matrice zadat o papir o jmenu,ktery mi bejvalej musi podepsat,pokud nepodepise,budu mit dite beze jmena jen s prijmenim a bude soud.no a az se malej narodi,tak bude soud o urceni odcovstvi,ktery se musi stihnout do pul roku veku ditete.bejvalej snad dostane rozum a prestane delat problemi a podepise to,pokud ne,museli bychom se vzit.
s pribiranim jsem na tom dobre,mam nahore 6 kg a vsichni se divi ze mam za 3 mesice rodit.u tomaska jsem pribrala 28kg a to fakt na me bylo znat ![]()
Zuzlin- no neni to jednoduchy v tomhle smeru, tohle resi moje segra, takze jeji dite ma v rodnem liste NEJMENOVANA A PRIJMENI, jeji bejvalej je na ranu
ale jejich vec, segra taky neni svata
Jinak mi se chcem brat, chteli jsme to stihnout do porodu, ale nejak nejsou kacky nebo toho mame vic, auto a tak
ale mala ted bude po tatkovi ![]()
Ivet,no pokud mi to nepodepise,tak se budeme muset vzit.
snad dostal rozum…
a u nas je to slozity,malyho 1,5 nevidel a nema zajem ho videt
Muj bejvalej je to same!!! dceru vidi mozna jednou za rok a pak vsude vyklada jak se stara blbec!!!!!! ze ji futr dava penize a sotva posila alimenty!!!! no ted sem mu rekla, ze az se vdam, ze si malou necham prejmenovat, tak naddaval, ale at. za vlastniho ma stejne meho pritele ktery se ji venuje a stara se o ni jak o vlastni i tato mu rika
nekteri chlapy jsou na ranu
![]()