Poradna duly
Jana Čurdová
Zvizi- tak to nas taky ceka, jeste vymalovat u decrky a polepit zed motylkama
mi uz vymalovano a Tyna nadava. ze ona nic, barva koupena vse, ale pritel ted je na montazi a kdyz tu byl naposled tak stejne jen na noc
takze budu rada kdyz to stihne nez se Nellinka narodi
snad uz ted v cervnu koupime suplikovou komodu na kterou kobercovou paskou nalepime prebalovak
a nad to policku
plus svetlo s medvidkem pu
uz se na ten nas prebalovaci koutek tesim ![]()
elemka - jo tak to by mě taky nas*alo, na ni kašli, hlavně že manžel stojí při tobě
mě taky tchýně trochu vytočila, prý co mají koupit jako dárek od nich, tak jsem vybrala fusak lodger, je to jeden z nejkvalitnějších fusaků a ona furt vykládá, že mimču v tom bude určitě zima a nenechá si to vysvětlit…ona by asi koupila nějakej šusťákovej…jsem taky manželovi řekla, bude v tom mít ona svoje miminko nebo my naše, tak ať neremcá…
zviza - tak aspoň se mužeš těšit na nový obýváček, určitě to zvládnete
já mám taky kontrolu 1.6. ![]()
elemka píše:Flooa píše:Jsem teď ve 25tt. Ale já na ni dlabu, pochybuji, že ona když rodila, tak měla jedny dupačky a noční košili.
Hannah- já se taky hrozně moc těším, fakt jak malá![]()
Elemka- tak tyhle kecy fakt miluju, to by mě taky na… A v kolikátém jsi tt?
Promiň, že se ptám, ale máš nějaké problémy, že chce už mimi ven??? Jasný, prď na ni. O mně si asi taky tchýně myslí, že přeháním, že už kupuju plínky a kosmetiku a objednali jsme kočár. Ale to je přeci naše věc ![]()
Flooa píše:elemka píše:Promiň, že se ptám, ale máš nějaké problémy, že chce už mimi ven??? Jasný, prď na ni. O mně si asi taky tchýně myslí, že přeháním, že už kupuju plínky a kosmetiku a objednali jsme kočár. Ale to je přeci naše věcFlooa píše:Jsem teď ve 25tt. Ale já na ni dlabu, pochybuji, že ona když rodila, tak měla jedny dupačky a noční košili.
Hannah- já se taky hrozně moc těším, fakt jak malá![]()
Elemka- tak tyhle kecy fakt miluju, to by mě taky na… A v kolikátém jsi tt?
No doktoři mě straší, protože mám zkrácený a měkký čípek. Tak prý to je jasný předčasný porod. Takže nic nesmím. Ale to jsem nemohla ani předtím. Mám to z umělého oplodnění, takže to je už od začátku tak trochu na hlavu, ale já se cítím dobře a to je snad hlavní ![]()
No a já to taky tak beru, že je to naše vymodleňátko až na třetí pokus, tak proč bych si jako měla všechno nechávat na poslední chvíli? Klidně i když budu rodit v termínu, tak si můžu nakoupit už teď. Však ještě pár dní a jdeme do sedmého ![]()
No a mimochodem dámy
, já mám další kontrolu taky 1.6. no a není se přece čemu divit…je to den dětí ![]()
jo a málem bych zapomněla
tak mě nakrkla, že jsem si dneska objednala přes net výbavičku do postýlky…důra jedna ![]()
elemka píše:
jo a málem bych zapomnělatak mě nakrkla, že jsem si dneska objednala přes net výbavičku do postýlky…důra jedna
koukněte
http://www.gustavoshop.eu/index.php?…
To je krása, jen objednávej
Aha, to mě moc mrzí. No, já mám maličko zkrácený děl.krček, tak beru magnézium a mám taky klidový režim. Ale doktorka říkala, že můžu i na kratší procházku. Že je hlavní, jak se cítím. A to já se cítím dobře. A jak dodržuješ klídek? Ležíš pořád, nebo třeba něco lehčího děláš?
Flooa píše:elemka píše:To je krása, jen objednávej
jo a málem bych zapomnělatak mě nakrkla, že jsem si dneska objednala přes net výbavičku do postýlky…důra jedna
koukněte
http://www.gustavoshop.eu/index.php?…Aha, to mě moc mrzí. No, já mám maličko zkrácený děl.krček, tak beru magnézium a mám taky klidový režim. Ale doktorka říkala, že můžu i na kratší procházku. Že je hlavní, jak se cítím. A to já se cítím dobře. A jak dodržuješ klídek? Ležíš pořád, nebo třeba něco lehčího děláš?
taky piju každý den Magnosol…je to na předpis, prý to jde rychleji do oběhu.
No já se šetřím jak můžu. Ale od přírody jsem velmi akční člověk, ještě k tomu vedu taneční soubor, ve kterém mám 100 dětí…ale opravdu na sebe dávám velikánský pozor. S dětma od začátku necvičím, jen sedím a rozkazuji
a taky je dost zneužívám…přines, odnes, podej
ale jim to naštěstí nevadí. Do práce chci chodit ještě 4 týdny, a pak už to fakt balím. V práci je to celkem v pohodě, protože sedím celé dny na netu
Doma bych to nevydržela…vedle bydlí manželovi rodiče, a ti by mi pokoj nedali a pořád by u nás dřepěli a mleli blbosti…a bez toho se klidně obejdu.
Jinak vytírá a vysává manžel a zbytek práce si dělám sama. Akorát mám přísně zakázáno zvedat víc než 3 kila ( i má kabelka je občas těžší
), tak třeba, když věším prádlo, tak mi to musí někdo zase odnosit.
No a sex? Tak ten už ani nevím jak vypadá. Od začátku ho máme zakázaný…takže celkem mazec ![]()
Ale říkal primář, že to v tom těhotenství přece jenom vyzkoušet budeme moci, prý až překonáme těch kritických 6 týdnů, tak pak se na to máme zvesela vrhnout ![]()
Příspěvek upraven 09.05.11 v 12:55
To chápu s těma rodičema
Jinak já nepracuju už od začátku, takže jsem doma a ležím a sedím na gauči, ohřeju si oběd, ráno občas zajdu pro rohlíky, umeju rychle nádobí, ale myslím si, že nic nijak těžkýho nedělám. Spíš „rozkazuju“ manželovi, tak luxuje,včera i stíral ![]()
Elem - krásný povlečko a vše ostatní
a keců tchánovců si užiješ ještě hodně, až se mimčo narodí, tak buď v práci co to jde
samozřejmě, že v klídku a tak ![]()
Holky, tak to je super, že je nás víc, co máme kontrolu na den dětí ![]()
Holky, tak jsem si objednala přes aukro sukni, dnes mi přišla a je velká a hodně, takže ještě budu muset splašit švadlenu ![]()
Ufff holky,já jsem úúúúúplně KO
to vedro,lítala jsem s prckem v závěsu po ouřadech-vyřizovala jsem mu pas,to bylo něco,lituju ty úřednice,sedí tam bez klimošky!!!mě stačilo jen otevřít dveře od jejich kanclu a málem to se mnou seklo!!!malej byl naštěstí opravdu hodnej,tak aspon že sem se sním nemusela stresovat
pak ještě oběhnout přítelovo věci,no dorazila jsem domů,dám si oddech a večer hurá na první těhu cvíčo,už se moc těším,ale večer asi padnu za vlast
navíc sme tu celý týden bez taťky,takže se tu s tím vším musím poprat sama.
ted,vy se ale máte,já kontrolu na den dětí nemám,fňuk!!!
![]()
jinak s tou tchýní-vyprdni se fakt na ní,udělej vše podle sebe,je to tvoje dítko,to že ona to dělala jinak neznamená,že to tak budeš dělat ty-některý lidi fakt nechápu ![]()
Ahoj holky, tak jsme zpátky z UTZ
a všechno je v naprostým pořádku. Přítel mohl být u toho se mnou, tak byl šťastnej jak malý dítě. Viděl skoro všechno a já jen něco, protože pan doktor má jaksi divnej monitor a nešel mu natočit. No ale já zase budu mít soukromý pokoukáníčko ve středu na prohlídce
Ptala jsem se na pohlaví, tak mi řekl, že to „prozatím“ vypadá na holčičku, ale že se mám nechat překvapit do porodu, tak jsem z toho taková v rozpacích. Ještě uvidíme, co mi řekne můj dr. ve středu. Už máme za sebou i ty papíry z matriky, tak zase od něčeho pokoj ![]()
Elem - krásná soupravička
Holky, vůbec neřešte, že to kupujete teď - já jsem magor od začátku a první plínky a kosmetiku jsem měla nakoupenou od 4. měsíce a kočárek už taky doma mám. Některý tchýně jsou šílený, ale čekáme miminko MY, ne ony
![]()
Ahoj holky
Tak úřady oběhnutý, Berušenko. Aspon to máš za sebou
Páji, neboj, pokoukáš si ve středu, těš se ![]()
Zuzlinko, prcek se nechtel na 3D ukazat nebo proc to pro tebe nebyl zadny zazitek?
Berus, taky mi obcas nekde lupne, ale treba jen jednou a taky nevim, jestli to je nekde v zaludku nebo v brisku…
Elemko, krasna soupravicka a na tchyni se vyprdni. Podle ni - proc to neudelat slozite, kdyz to jde jednodusse… Uzivej si nakupovani a vubec to neni brzo. My uz mame doma skoro vsechno, uz jen dokoupime par veci a je to. Ja chci mit aspon 2 mesice pred porodem doma kompletne vsechno a sbalim si i tasku do porodnice. Nechci zbytecne plasit, ale chci byt klidna, ze jsem pripravena, clovek nikdy nevi. A navic ja jsem takovy typ, ze mam rada vsechno dopredu pripravene a ne pak nekde s mimcem litat a neco shanet. A tak je to se vsim. Kdyz doma nacnu novy sampon, vetsinou si brzo koupim hned druhy do zasoby, nesnasim, kdyz mi neco dochazi a ja pak nestiham behat nekam do obchodu, ale ja jsem asi extrem
. Navic uz zacinam byt zase hrozne unavena, takze si nedokazu pri hrozicim predcasnem porodu predstavit, ze budu nekde s velkym briskem behat a shanet veci. Ale to je muj pripad
.
Jinak ja jsem vcera skoncila v praci, hura. Uz jsem fakt mlela z posledniho.
Mondík píše:
Zuzlinko, prcek se nechtel na 3D ukazat nebo proc to pro tebe nebyl zadny zazitek?Berus, taky mi obcas nekde lupne, ale treba jen jednou a taky nevim, jestli to je nekde v zaludku nebo v brisku…
Elemko, krasna soupravicka a na tchyni se vyprdni. Podle ni - proc to neudelat slozite, kdyz to jde jednodusse… Uzivej si nakupovani a vubec to neni brzo. My uz mame doma skoro vsechno, uz jen dokoupime par veci a je to. Ja chci mit aspon 2 mesice pred porodem doma kompletne vsechno a sbalim si i tasku do porodnice. Nechci zbytecne plasit, ale chci byt klidna, ze jsem pripravena, clovek nikdy nevi. A navic ja jsem takovy typ, ze mam rada vsechno dopredu pripravene a ne pak nekde s mimcem litat a neco shanet. A tak je to se vsim. Kdyz doma nacnu novy sampon, vetsinou si brzo koupim hned druhy do zasoby, nesnasim, kdyz mi neco dochazi a ja pak nestiham behat nekam do obchodu, ale ja jsem asi extrem
Jinak ja jsem vcera skoncila v praci, hura. Uz jsem fakt mlela z posledniho.. Navic uz zacinam byt zase hrozne unavena, takze si nedokazu pri hrozicim predcasnem porodu predstavit, ze budu nekde s velkym briskem behat a shanet veci. Ale to je muj pripad
.
Jééé, ty se máš, že máš všechno, to já ještě ne, ale taky to chci mít brzy připravené. A to už jsi šla na mateřskou
![]()