TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
9.5.11 10:24

No to musíme doufat, že se nám ukážou. Nám obličejíček a vám nádobíčko v plné parádě :-P :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
9.5.11 10:29
Flooa píše:
No to musíme doufat, že se nám ukážou. Nám obličejíček a vám nádobíčko v plné parádě :-P :palec:

u vás vám nechce ukázat obličejík jo???to sou stydlíni to není možný :think: :lol: malej byl v tomhle fakt jinek,vyvaloval se jak jen mohl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.5.11 10:34

To ještě nevíme, ale to bychom na tom 3D nic neviděli, kdyby neukazál tvářičku. Už jsem četla diskuzi, jak tam byly maminky několikrát, že se mimi nechtělo ukázat a mně se tam víckrát jezdit nechce. Tak snad se stydět nebude, ale nádobíčko vidět nechceme, to bude překvápko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
9.5.11 10:40

no to já taky doufám, že se nám ukáže, jak obličej tak i nádobíčko :-) taky se mi tam nechce jezdit víckrát :think: ale jo, musíme tomu věřit, my tam jdeme odpoledne, tak snad spát nebude. akorát že ten den mám celý den dovču, tak bude v klidu, ale budeme ho muset nějak probudit :-D :-D to jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
9.5.11 10:52

joo ták,vy jdete na ty 3D,já myslela právě že na normální ultrazvuk :palec: tak to jo,no nám se prdelka ukázat taky moc nechtěl,ale nakonec obličejík chvilku ukazoval-ale nádobíčko už nee :think: :zed: :lol: já to chtěla od začátku taky jako překvápko,ale přítel a rodina byli zvědavky zvědaví až mě nakazili-a stejně si to prťě udělalo po svém a nechce se ukazovat :lol: ale už počítám s tím,že tam ten klučík prostě je a basta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.5.11 10:56

Jenom díky tomu utz se těším na zítřek :dance: Jsem na to strašně zvědavá, jak Keliška :lol: Taky mě to občas hlodá, ale to už vydržíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
9.5.11 11:08
Flooa píše:
Jenom díky tomu utz se těším na zítřek :dance: Jsem na to strašně zvědavá, jak Keliška :lol: Taky mě to občas hlodá, ale to už vydržíme.

mě to právě bylo uplně jedno-kor jak je to druhé dítko,ale rodina má velký vliv :lol: :lol: tak držím palečky,ať se vám mimi hezky vystavuje :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.5.11 11:10

Děkuju, pak sem hodím fotečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
9.5.11 11:11

floa - tak to jsme na tom stejně, to já už se nemůžu dočkat čtvrtku :-D jak malá holka :-D
ty jo venku tak krásně a já zavřená v práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
9.5.11 11:12

Ahoj holky :mavam: , tak zase podelší době jsem tady zavítala a nestačím se divit, jak moc jste pilné 8-o Opravdu mi trvalo dlooooouho, než jsem to všechno dočetla.

Já jdu na cukrovku ve čtvrtek, tak doufám, že to bude ok, jinak pořád se nic nezměnilo…mimčo je prostě nedočkavé a pořád se tlačí dolů, tak mi doktor říkal, že musíme vydržet ještě aspoň 6 týdnů, ať máme jistotu, že budeme v pořádku. Ale klidně se prý může stát, že budu přenášet, že prý je lidské tělo nevyzpytatelné :roll:

No tak tedy začínám pomalu nakupovat, no zatím spíš jen pořád koukám, jsem taková trouba, že mi to pořád přijde moc brzy. Ale v sobotu mě přímo (pardon za to slovo) nasrala tchýně. Protože jsme se jeli podívat do Polska na kočárky a ona jako, že jsme moc divocí, že z toho prý děláme velké drama, protože prý mi stačí jedny dupačky do porodnice a noční košile a zbytek si koupím potom. No fakt mě nasrala…opravdu budu lítat potom někde s miminem a shánět na rychlovku věci. Já doma totiž fakt nic ještě nemám. Tak mi manžel řekl, že je prostě trubka a že my si to uděláme tak, jak nám to bude vyhovovat, ať si myslí co chce. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.5.11 11:15

Hannah- já se taky hrozně moc těším, fakt jak malá :lol: :dance:
Elemka- tak tyhle kecy fakt miluju, to by mě taky na… A v kolikátém jsi tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
9.5.11 11:16

čaute holky! :)

Elem - to by mě taky naštvala :zed: ale tak co, je to vaše mimčo a vy si to uděláte a zařídíte, jak budete chtít. Já mám ráda dopředu připravené věci, abych pak nemusela nic zařizovat a lítat někde apod. ;) takže prď na ni :mrgreen:

Uuuuuuuuuuááááá, zrovna u nás řve na plný koule PATaMAT :cert: :cert: :cert: ale prej to za chvilku zltumí, můrajzna moje :lol:

Berus, jak jste na tom s časem ve čtvrtek??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
9.5.11 11:18

Jinak mě teď nic příjemnýho nečeká.. příští týden cukrovka a kontrola až 1.června :( navíc jako bonus stěhování celýho obýváku (to vůbec nevím, jak zmáknem, ale budem muset)… zase to tu pak budeme mít krásný :) snad to bude v půlce června hotový :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.5.11 11:39
zvizatinka píše:
Jinak mě teď nic příjemnýho nečeká.. příští týden cukrovka a kontrola až 1.června :( navíc jako bonus stěhování celýho obýváku (to vůbec nevím, jak zmáknem, ale budem muset)… zase to tu pak budeme mít krásný :) snad to bude v půlce června hotový :andel:

Jééé, to budete mít nový pro mimíska :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
9.5.11 12:10
Flooa píše:
Hannah- já se taky hrozně moc těším, fakt jak malá :lol: :dance:
Elemka- tak tyhle kecy fakt miluju, to by mě taky na… A v kolikátém jsi tt?

Jsem teď ve 25tt. Ale já na ni dlabu, pochybuji, že ona když rodila, tak měla jedny dupačky a noční košili. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí