Poradna duly
Jana Čurdová
No to musíme doufat, že se nám ukážou. Nám obličejíček a vám nádobíčko v plné parádě
![]()
Flooa píše:
No to musíme doufat, že se nám ukážou. Nám obličejíček a vám nádobíčko v plné parádě![]()
u vás vám nechce ukázat obličejík jo???to sou stydlíni to není možný
malej byl v tomhle fakt jinek,vyvaloval se jak jen mohl ![]()
To ještě nevíme, ale to bychom na tom 3D nic neviděli, kdyby neukazál tvářičku. Už jsem četla diskuzi, jak tam byly maminky několikrát, že se mimi nechtělo ukázat a mně se tam víckrát jezdit nechce. Tak snad se stydět nebude, ale nádobíčko vidět nechceme, to bude překvápko ![]()
no to já taky doufám, že se nám ukáže, jak obličej tak i nádobíčko
taky se mi tam nechce jezdit víckrát
ale jo, musíme tomu věřit, my tam jdeme odpoledne, tak snad spát nebude. akorát že ten den mám celý den dovču, tak bude v klidu, ale budeme ho muset nějak probudit
to jsem zvědavá…
joo ták,vy jdete na ty 3D,já myslela právě že na normální ultrazvuk
tak to jo,no nám se prdelka ukázat taky moc nechtěl,ale nakonec obličejík chvilku ukazoval-ale nádobíčko už nee
já to chtěla od začátku taky jako překvápko,ale přítel a rodina byli zvědavky zvědaví až mě nakazili-a stejně si to prťě udělalo po svém a nechce se ukazovat
ale už počítám s tím,že tam ten klučík prostě je a basta ![]()
Jenom díky tomu utz se těším na zítřek
Jsem na to strašně zvědavá, jak Keliška
Taky mě to občas hlodá, ale to už vydržíme.
Flooa píše:
Jenom díky tomu utz se těším na zítřekJsem na to strašně zvědavá, jak Keliška
Taky mě to občas hlodá, ale to už vydržíme.
mě to právě bylo uplně jedno-kor jak je to druhé dítko,ale rodina má velký vliv
tak držím palečky,ať se vám mimi hezky vystavuje ![]()
floa - tak to jsme na tom stejně, to já už se nemůžu dočkat čtvrtku
jak malá holka ![]()
ty jo venku tak krásně a já zavřená v práci…
Ahoj holky
, tak zase podelší době jsem tady zavítala a nestačím se divit, jak moc jste pilné
Opravdu mi trvalo dlooooouho, než jsem to všechno dočetla.
Já jdu na cukrovku ve čtvrtek, tak doufám, že to bude ok, jinak pořád se nic nezměnilo…mimčo je prostě nedočkavé a pořád se tlačí dolů, tak mi doktor říkal, že musíme vydržet ještě aspoň 6 týdnů, ať máme jistotu, že budeme v pořádku. Ale klidně se prý může stát, že budu přenášet, že prý je lidské tělo nevyzpytatelné ![]()
No tak tedy začínám pomalu nakupovat, no zatím spíš jen pořád koukám, jsem taková trouba, že mi to pořád přijde moc brzy. Ale v sobotu mě přímo (pardon za to slovo) nasrala tchýně. Protože jsme se jeli podívat do Polska na kočárky a ona jako, že jsme moc divocí, že z toho prý děláme velké drama, protože prý mi stačí jedny dupačky do porodnice a noční košile a zbytek si koupím potom. No fakt mě nasrala…opravdu budu lítat potom někde s miminem a shánět na rychlovku věci. Já doma totiž fakt nic ještě nemám. Tak mi manžel řekl, že je prostě trubka a že my si to uděláme tak, jak nám to bude vyhovovat, ať si myslí co chce. ![]()
Hannah- já se taky hrozně moc těším, fakt jak malá
![]()
Elemka- tak tyhle kecy fakt miluju, to by mě taky na… A v kolikátém jsi tt?
čaute holky! ![]()
Elem - to by mě taky naštvala
ale tak co, je to vaše mimčo a vy si to uděláte a zařídíte, jak budete chtít. Já mám ráda dopředu připravené věci, abych pak nemusela nic zařizovat a lítat někde apod.
takže prď na ni ![]()
Uuuuuuuuuuááááá, zrovna u nás řve na plný koule PATaMAT
ale prej to za chvilku zltumí, můrajzna moje ![]()
Berus, jak jste na tom s časem ve čtvrtek??
Jinak mě teď nic příjemnýho nečeká.. příští týden cukrovka a kontrola až 1.června
navíc jako bonus stěhování celýho obýváku (to vůbec nevím, jak zmáknem, ale budem muset)… zase to tu pak budeme mít krásný
snad to bude v půlce června hotový ![]()
zvizatinka píše:
Jinak mě teď nic příjemnýho nečeká.. příští týden cukrovka a kontrola až 1.červnanavíc jako bonus stěhování celýho obýváku (to vůbec nevím, jak zmáknem, ale budem muset)… zase to tu pak budeme mít krásný
snad to bude v půlce června hotový
Jééé, to budete mít nový pro mimíska ![]()
Flooa píše:
Hannah- já se taky hrozně moc těším, fakt jak malá![]()
Elemka- tak tyhle kecy fakt miluju, to by mě taky na… A v kolikátém jsi tt?
Jsem teď ve 25tt. Ale já na ni dlabu, pochybuji, že ona když rodila, tak měla jedny dupačky a noční košili. ![]()