Poradna duly
Jana Čurdová
Cuttysark, ja jsem zila v Kentu v mestech Sidcup a Tunbridge Wells, ve West Sussex (male mestecko Small Dole - country side) a v centru Londyna v casti Pimlico. No a ted jsem v Gillinghamu. Ja bych tak na ten 3D ultrazvuk sla, ale v moji nemocnici to stoji asi 65 liber a jinde to vetsinou stoji jeste mnohem vic…
Jedine stesti, ze ja jsem se svym byvalym pritelem zadne dite nemela a jeden z hlavnich duvodu rozchodu bylo taky to, ze on jeste tak minimalne dalsich 10 let zadne nechtel… I kdyz, zatim jsem stale svobodna, nebyla jsem vdana, ale planujeme se s pritelem vzit. Jen na to nejak nespechame…
Ivet,presne to samy je u me.sotva posila alimenty…
a priteli rika tato a on vlastne ani vlastniho otce nezna
Zutlin- u nas to same
tatka je ten co je doma a stara se
no ale co myslet na neco spatneho
ja uz to mam nasesti za sebou, jen po svatbe budem resit prijmeni
tak holky dnes to vypada zas na krasny den
uz aby Tynka byla zdrava ![]()
Ahoj děvčata, tak já žádného bývalého manžela nemám, ale jednoho kre… bývalého přítele- to ano
S mým manželem jsme do svatby chodili 5,5 roku
Jinak tady bylo včera krásně teplíčko, seděla jsem na balkoně a dneska to vypadá na déšť
Už se mi blíží ten 3d utz
a taky ta cukrovka
Jinak my jdem do Sanusus a chtějí za to 1.250kč a prý je to jeden z nejdražších utz v ČR, tak nevím, někde za to prý chtějí jen 500kč, to by mě zajímalo, jestli je v tom nějaký rozdíl
![]()
Flooa nevím jak v Hradci, ale v Pardubicích jsou to taky pořádný rozdíly. Nejlevnější jsou u nás v Gemedu, už ale nevím cenu. Ale když to nejde, třeba z důvodu, že miminko nechce spolupracovat, nahrát, tak si peníze ani nevezmou. Já se na 3D nechystám.
krmar píše:
Flooa nevím jak v Hradci, ale v Pardubicích jsou to taky pořádný rozdíly. Nejlevnější jsou u nás v Gemedu, už ale nevím cenu. Ale když to nejde, třeba z důvodu, že miminko nechce spolupracovat, nahrát, tak si peníze ani nevezmou. Já se na 3D nechystám.
To mi taky sestra řekla, že když nebude mimi vidět, že nic platit nebudem. Alespon že tak.
ahoj holky, tak my už jsme z víkendu doma, manžel zas sedí u hokeje, mě to nějak nebere…tak koukám na net, kluci se o víkendu vylítali a ted jsou uplně mrtví.
Já tedy naštěstí nemám ani žádného bývalého manžela ani přítele, ze všemi svými bývalými se už nestýkám, ani je nepotkávám, ani o nich nic nevím, možná je to i tak lepší…a s nynějším manželem budeme v srpnu 3 roky…
K tomu 3D, tak my původně chtěli jít taky, tady v praze a to stálo 1200 + peníze za fotky a nakonec jedeme tam, kde chci rodit, mimo prahu, do Hořovic a tam stojí jen 600,– a rozdíl v tom není. Je to fakt dle prestiže té kliniky. Jinak jak jsme byli nejprve objednáni´tady v Praze tak taky říkali, že když nebude spolupracovat, tak zaplatíme jen třetinu a pozvou nás na jindy…
Jo a zase nám přibyla růžová kombinézka s mikimausem, tak doufám, že se ve čtvrtek na tom 3dečku neukáže kluk
![]()
Já už si teď počkám na utz ve 30tt, na 3D už se objednávat nebudu. Když už jsem vydržela do teď (od 19+0) bez utz, tak už to vydržím
.
Jinak taky Vás lituju s těma komlikacema s expartnerama, obzvlášť když v tom jsou děti, ale hlavně, že jste našly lepší chlapi, kteří berou tak dobře i Vaše děti. Já jsem s manželem už 16 let, letos už budeme mít 10 let od svatby, takže naštěstí nemám vůbec žádného ex… a manžel je stále super, tak to ani měnit nehodlám a doufám, že on je taky spokojený ![]()
Holky, ja zacinam cim dal vic premyslet o tom 3D ultrazvuku. Nejdrive jsem nechtela jit, protoze to tu je hrozne drahe, ale ted to ve mne nejak hloda… Tady se totiz delaji jen dva bezne ultrazvuky - ve 12. a 20. tydnu a pak jedine, kdyz se jim neco nezda, spis na konci tehotenstvi. U me v nemocnici to stoji v prepoctu pres 2000 Kc, ja bych to za to i dala, ale pritelovi se ta castka nelibi, tak nevim, jenze jinde to stoji i vic…
Ahoj holčiny ![]()
Jdu Vás jen rychle pozdravit. Byla jsem nečekaně povolána na školu v přírodě, kolegyně onemocněla, tak nemám moc přístup k internetu. Doufám, že se všem daří dobře a přeji pěkný týden ![]()
Ahoj holky, dneska to vypadá na krásný den
Mascha- jééé, ty se máš, příroda, krásný vzdoušek, tak si to pěkně užívej ![]()
Mondíku- 2000 je docela dost, manželovi se i těch našich 1250 zdá hodně, ale já si ho vykručela, tak doufám, že bude aspon otočené k nám
Ale myslím si, že to zase bude zážitek. A jestli tě to tak láká a peníze na to můžete postrádat, tak jdi ![]()
Mondík píše:
Holky, ja zacinam cim dal vic premyslet o tom 3D ultrazvuku. Nejdrive jsem nechtela jit, protoze to tu je hrozne drahe, ale ted to ve mne nejak hloda… Tady se totiz delaji jen dva bezne ultrazvuky - ve 12. a 20. tydnu a pak jedine, kdyz se jim neco nezda, spis na konci tehotenstvi. U me v nemocnici to stoji v prepoctu pres 2000 Kc, ja bych to za to i dala, ale pritelovi se ta castka nelibi, tak nevim, jenze jinde to stoji i vic…
Tak tu je to trochu lacnejsie, ale aj tak sme platili 1300Kc........ zase mas to pamiatku na cely zivot a je to krasne! Viem, ze niekde po UK to stoji aj 200-300 libier, takze ta vasa cena je pekna ![]()
Tunbridge Wells poznam, tam mi byval kamarat Ind a raz sme tam u neho prespali, ked sme sli na vylet myslim do Stonehenge. Nadherne mestecko!
Jéé, holky, nevíte, jestli když beru to magnésium, si ho před tím testem na cukr můžu vzít? Zrovna v noci o půl druhý ho beru, tak nevím, jestli si ho vůbec můžu vzít
![]()
ahojky,
dneska je opravdu nadherne.tomasek mi vstaval az v 9 a ja od rana stihla udelat dost prace.ted si tu spokojene hraje s legem.
na 3D nejdu,byla jsem u toma a teda zazitek zadny.
na cukrovce jsem byla ve ctvrtek a prebezne vysledky mi rikala ze dobry.
Floa - já myslím, že v klidu mužeš, jen ráno už nesmíš nic, snad ani pít se nemá a když tak jen voda a jen trošku…