TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5135
9.5.11 17:21

Ne ne, ted mam dovolenou, na materskou jdu za mesic. Tady musis skoncit v praci nejdriv 11 tydnu pred terminem porodu, abys dostala materskou a u me to bude 9 - 10 tydnu. Na jednu stranu mam nekdy pocit viny, ze tak brzo, ale na druhou stranu uz me to hrozne vysilovalo, na konci smeny jsem sotva chodila… Tak si rikam, ze puvodne jsem chtela skoncit nekdy na konci brezna, protoze jsem to nezvladala, ale nakonec se to spravilo. Musim toho hodne udelat doma, protoze od te doby, co jsem tehotna, jsem nezvladala nic, takze se aspon nebudu nudit a taky budu moct odpocivat, kdy potrebuju a mimiskovi to neublizi :-). Je to rizikove povolani, kde se stresu nevyhnes, takze jsem ted i mnohem klidnejsi :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.5.11 17:35

No to jo, ted budeš mít víc klidu na všechno a taky si odpočineš. Já musela v práci skončit hned, takže jsem doma už od půlky prosince, což ještě šlo, protože jsem balila dárky a pekla cukroví, ale po Vánocích to pak byla nuda :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
9.5.11 17:45

Flooa- jsme na tom stejne. ke konci prosince jsem sla na neschopenku. ono tahat se ve fabrice s tema tezkyma krabicema nic moc :cry: takze radsi doma a nudu znam az moc dobre :twisted: ale ted uz je krasne takze se da vyrazit :lol: no a nemocenska taky nic moc :-? uz se tesim na materskou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.5.11 17:52

To teda, ještě že už je hezky, že můžeme jít ven. Máš pravdu, ta nemocenská nic moc. Ale měla jsem to štěstí, že zrovna v tom kvartálu, jak se z něj nemocenská vypočítávala, jsem brala nejvíc. Ale i tak, oproti klasické výplatě slabota :zed: Ale děláme to pro mimísky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
9.5.11 17:57

No to jo :-) ani nevis jak mi chybi vyplata, ale zas dobry, ze ji nemam bych jen utracela :mrgreen: :mrgreen: ja nastoupila na neschopenku presne 28.12.10 :lol: no ale pred vanocemi a mezi svatky jsem byla s dcerou na osetrovani :-) ale materska bude slusna tak se na ni tesim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
9.5.11 17:59

Tak to jste me uklidnily, holky. No, ja jsem mela nejhorsi nevolnosti zrovna o Vanocich, takze zavidim, ze jste mohly pect cukrovi, to ja jsem misto toho byla rada, ze jsem nemusela do nemocnice, nedokazala jsem nic udrzet v zaludku - ani jakoukoliv tekutinu, takze jsem zacala byt dehydrovana a nepopsatelne vycerpana. Hormony tak vysoko, ze jsem prospala vetsinu dne i noci a v bdelem stavu jen zvracela a brecela. No, ale hlavne, ze se mimiskovi darilo :-). Do prace jsem nemohla asi 14 dni a pak az do 16 tydne jsem s ni bojovala, pak se to nastesti zlepsilo. Ale u nas to je taky hodne o zvedani a tahani tezkych predmetu a nekolik klientu je agresivnich, ale nastesti jsem hodne veci delat nemohla, ale i tak. Neustaly strach, kdyz jsem nosila tezsi tacky s jidlem, strach, ze me nekdo prasti do briska - nekterym se to podarilo, ale nastesti ne silne. Krome toho vyrazy nekterych nechapavych kolegyn, kdyz jsem skoro nic nemohla delat, to se mi vzdycky chtelo brecet. No, jsem rada, ze uz mam klid :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
9.5.11 18:01

U me materska nic moc, ale pritel ma celkem dobry plat a meli bychom mit narok na kupu prispevku, takze se to da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.5.11 18:02
Mondík píše:
Tak to jste me uklidnily, holky. No, ja jsem mela nejhorsi nevolnosti zrovna o Vanocich, takze zavidim, ze jste mohly pect cukrovi, to ja jsem misto toho byla rada, ze jsem nemusela do nemocnice, nedokazala jsem nic udrzet v zaludku - ani jakoukoliv tekutinu, takze jsem zacala byt dehydrovana a nepopsatelne vycerpana. Hormony tak vysoko, ze jsem prospala vetsinu dne i noci a v bdelem stavu jen zvracela a brecela. No, ale hlavne, ze se mimiskovi darilo :-). Do prace jsem nemohla asi 14 dni a pak az do 16 tydne jsem s ni bojovala, pak se to nastesti zlepsilo. Ale u nas to je taky hodne o zvedani a tahani tezkych predmetu a nekolik klientu je agresivnich, ale nastesti jsem hodne veci delat nemohla, ale i tak. Neustaly strach, kdyz jsem nosila tezsi tacky s jidlem, strach, ze me nekdo prasti do briska - nekterym se to podarilo, ale nastesti ne silne. Krome toho vyrazy nekterych nechapavych kolegyn, kdyz jsem skoro nic nemohla delat, to se mi vzdycky chtelo brecet. No, jsem rada, ze uz mam klid :-).

Já jsem sice pekla, ale kdybyste viděli, co jsem u toho prožívala za muka, já to nemohla ani cítit, jak se to linulo z trouby. Napekla jsem asi 18 druhů a neměla jsem ani kousek :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
9.5.11 18:16

No, to te chapu, ja jsem nemohla ani vejit do kuchyne a natahovalo se mi i z obycejneho neskodneho pachu naseho domu… Jak jsem rada, ze uz mi je dobre!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.5.11 18:29

A já jsem se ted naposledy najedla a další jídlo až ráno po půl devátý. Snad to ráno vydržím a nebudu :poblion: Jinak mám v mražáku celý šuplík plný vánočního cukroví :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.5.11 18:31

Mimochodem Ivet, z jakého období se nám bude vypočítávat mateřská? Bude to z jen z platu, nebo tam zasáhne i ta nemocenská? Jsem to věděla, ale prd si pamatuju :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
9.5.11 18:47

Flooa- co vim ja tak by se nemocenska pocitat nemela, budou se ji delit dny, ale na penize to nema vliv :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
9.5.11 21:14

Ahoj. Tak jsem dnes byla v poradně, výsledky glykemické křivky jsou v pořádku, tak jsem si oddychla.

Já jsem na neschopence od začátku ledna. Sice je to taky bída, ale nám zrovna o dost snižovali platy, takže mi to výjde v podstatě na stejno. Zase nic neprojedu. Mateřská bude snad i vyšší než bych teď měla plat v práci a ty stresy, co bych tam teď prožívala, ptž. když jdou dolů platy, nahrnou Vám o to víc práce, tak je mi doma lépe. A já se teda ani nenudím. Mám doma syna, ptž. jim rekonstruují školku, tak mám o zábavu postaráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.5.11 21:28
krmar píše:
Ahoj. Tak jsem dnes byla v poradně, výsledky glykemické křivky jsou v pořádku, tak jsem si oddychla.Já jsem na neschopence od začátku ledna. Sice je to taky bída, ale nám zrovna o dost snižovali platy, takže mi to výjde v podstatě na stejno. Zase nic neprojedu. Mateřská bude snad i vyšší než bych teď měla plat v práci a ty stresy, co bych tam teď prožívala, ptž. když jdou dolů platy, nahrnou Vám o to víc práce, tak je mi doma lépe. A já se teda ani nenudím. Mám doma syna, ptž. jim rekonstruují školku, tak mám o zábavu postaráno.

Tak to je dobře, že to máš v pořádku. U nás v práci snižovali stavy i platy, takže na tom taky asi budu líp :potlesk: Tak na mě ráno myslete, ať zvládnu vypít tu slaďárnu a ne :poblion: tam! Dobrou noc,holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
9.5.11 22:56

Flooa, budu na tebe myslet, vydrz to! :hug:

Krmar, jsem rada, ze to dopadlo dobre! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...