Poradna duly
Jana Čurdová
elemka píše:
Jj děvčata, teď už se opravdu začínáme kulatit…![]()
Mě vyskočilo bříško asi před třemi týdny (najednou
) a je to super, už mě lidi dokonce v čekárně u doktora pustili sednout
Tak to máš dobrý. Já jak jsem včera byla na tom zátěžáku a seděla jsem tam a čekala, tak se tam najednou nahrnulo spoustu důchodců a tak blbě po mně pořád koukali, jako co si tam sedím a nepustím je, tak jsem se snažila špulit bříško, aby pochopili a navíc tam bylo plni jiných, co je mohli pustit.
Jo olejíček od Hippu mi taky moc voněl, stihla jsem se s ním namazat asi třikrát, protože voněl i našim psům, nechala jsem ho u postele a oni hajlzíci mi ho rozkousali a všechno vyteklo…a že oba dostali co proto, takový drahý olejíček, nevím co je na té lahvičce lákalo, asi jim taky hezky voněl
tak zatím mám tenhle krém a až dojde tak koupím olejíček…
Já jsem si koupila obojí a jak jsem čuchla k tomu olejíčku, tak už jsem ani krém nerozdělávala, tak snad se k němu ještě dostanu ![]()
tý jo holky já se v prvním těhu mazala jak divá vším možným ale bylo mi to prd platné
díky cukrovce mi narosto břicho jak na trojčata a ta kůže to nevydržela-bříško mám popraskané všude,i boky,stehna a prsa
ale zbělalo to a ted se mi zatím nové jizvy nedělají-ani už nemají kde.ale mažu taky,mám od body basic krém i olejíček,tak mažu tím,ale už to nehrotím,horší už to být fakt nemůže ![]()
no ono hodně lidí říká, že to mazání to ani moc neovlivní, že prý to je geneticky daný, takže i když mažeš mužeš strie klidně mít, moje mamka nějaký měla ale řekla bych, že ne moc, tak snad i já nebudu mít tolik. zatím mám břicho takový rozpláclý, tak čekám, že mi ještě hodně naroste…
Hani no je fakt,že u nás v rodině je mají všichni-dokonce i chlapy-jako můj brácha,ale myslím že nebýt tý cukrovky nebylo by to tak šílený jaký to je-mno aspon ted už se jich nemusím bát ![]()
Beru já to s tím nežehlením pochopila, ale než jsem to dočetla, tak už mi to hlavou blesklo. Holky to jsem ráda, že nejsem nežehlička sama a to mě to jako malou hrozně bavilo, jak říkám mě to odnaučil až manžel. Ten naopak říkal naco žehlit, se to srovná a to jeho mamka taky žehlí jak vzteklá, ale sestra taky nee. Ale jak jsem psala tchýně je zlatá, ta by mi nedala nikdy najevo, že ona to tak dělá, tak já bych jako měla taky.
Flooa krásná fotečka, to je až děsivý, jak je to skutečný. Co dneska dokážou vymyslet. Dřív chudáci ženský musely na rentgen, když se něco nezdálo v pořádku a dneska vidíš v podtatě úplnou podobu miminka, které se ještě 3 měsíce bude povalovat v bříšku.
NA strie mám taky hipp, ale mažu se tak jednou za 14 dní. Jsem děsnej lenoch na tohle. Ale fakt věřím, že je to v tý genetice. Při prvním jsem mazala poctivě a jediné, co mi nepopraskalo bylo břicho. Teď zatím taky žádný nový prasklinky nevidím, ale asi už začnui mazat poctivěji, cítím, jak se ta kůže už napíná.
Já taky občas zapomenu namazat, tak snad to nebude mát vliv
Taky jsem říkala, že to je až děsivý ta skutečnost
Co se týče těch strií, tak je pravda, že opálení to zamaskuje ![]()
Ahoj holky,můžu se k vám tak trochu vtírnout? Mám termín 1.8. a koukala jsem že i stejné datum narození jako zakladatelka téhle „drbárny“.
marki77 píše:
Ahoj holky,můžu se k vám tak trochu vtírnout? Mám termín 1.8. a koukala jsem že i stejné datum narození jako zakladatelka téhle „drbárny“.
Vítej, no jasně! Já se taky „vetřela“ nedávno ![]()
Děkuju za přivítání.Předem se omlouvám ale asi nebudu psát pravidelně.Mám čtyřletou dceru takže nemám moc času.A hlavně když je venku hezky.To po školce trávíme celé odpolko venku.No a pak večeře,koupání,uložení do postele.Kolikrát jsem utahanější než dcera. ![]()
Ahoj Marki ![]()
Tady to není o pravidelnosti, navíc nám tu nedělá problém něco zopakovat, když někomu něco pro absenci uteče, takže se určo „vetři“ a vítej kdykoliv budseš mít čas nebo chuť. My tu čárky za absenci neudělujeme ![]()