Poradna duly
Jana Čurdová
holky děkuju za pochvalu oblečku,zamilovala jsem se na první pohled ![]()
Jani je to z H&M měli tam dokonce jeden super komplet-se žabkama,bylo to asi 6 věcí za 600 myslím,přemýšlím že ho vemu,ale uvidím podle peněz no
no holky já jsem ostuda,ani vložky fakt ještě nemám ![]()
my na široko nebalili-na neonatologii nás navštívil ortoped a řekl že není potřeba,ale samo kdyby bylo tak balit budu-ikdyž nevím jak ![]()
dneska už zatažíno,ale furt sem spocená jak myš ![]()
Já tam hodila odkaz na obloučky ale na pravo najdete návody úplně na vše od počátečního oka, přes řetízek… není potřeba umět vše. K háčkování deky mi stačí řetízek a dlouhé sloupky. Super návody jsou pak na mimibazaru - návody - háčkování.
Ahojky holky, musím se vám vypsat, nebo prasknu
takovou jsme měli včera radost, že máme holčičku a můj přítel mi ji pěkně zkazil - díky kravině… Domluvili jsme se, že RODINĚ řekneme, co čekáme a včera měl můj strejda 50, tak jsem mu poslala sms a podepsala jsem i Adélku, tak mi vzápětí volal, že gratuluje… jenže se do toho připletlo dítě naší drbny, slyšelo to a hned to běželo říct mamince, takže už to ví všichni… a kdo za to může? samozřejmě, že já…
To mě tak vytočilo a přítele asi víc, jelikož v hospůdce zůstal dýl než normálně a pak měl chytré řeči
No tak doufám, že už dneska bude v klidu. Takový věci se fakt můžou stát jen nám ![]()
Pajo, z toho si nic nedelej, nekdy se stavaji i horsi veci a snad uz pritel vychladnul
.
Já vím, že jsou mnohem horší věci, ale takový jeho chování jsem ještě nezažila ![]()
Navíc jsem si v kuchyni odložila včerejší věcičky, co jsem si ještě dokoupila pro mimi a nemůžu je najít, tak mi je asi v nervu schoval
tak se ho pak musím zeptat, kde to je ![]()
A tak jsem si vesele z netu objednala lékárenský zboží a hned je mi líp ![]()
Pavli on vychladne. Prostě ho to vytočilo a třeba to ani nemyslí proti Tobě, ale taky prostě jen pro ten fakt, že to tak někdo rozkecal. To bude zase dobrý, dobře, že si se odreagovala záslužnou činností ![]()
Ahojky zrovna jsem narazila na vaši diskusi a moc se mi líbí
mám termín 13.8. a je to moje první miminko. Doufám že se k vám mužu přidat
A chtěla jsem se zeptat je tu někdo z Prahy kdo chodí na nějaké cvičení? A případně někdo kdo bude rodit v Motole? Krásný den
Ahoj Lalinkox. Vítej. Tak se stejným termínem už jsme tu s tebou 4. Já tedy rodím v Pardubicích.
Nazdárek děvčata ![]()
tak jsem přišla z testu na cukrovku…celkem v pohodě. Voda sice hnusná, ale jsou i horší věci
. Zítra budou výsledky, tak jsem zvědavá. Doufám, že to bude ok.
berusenko krásný obleček
, a že jsi ostuda, že nemáš poporodní vložky? Hmmm, tak to já jsem úplná trapka, protože nemám VŮBEC nic. Čekám, až mi přijde ta výbavička do postýlky a to bude podle mě ten správný impuls, abych začala konečně bez obav nakupovat
.
Jinak tady u nás (sev. morava) je stále hezky, tak by to ještě mohlo nějakou dobu vydržet.
Zatím se mějte krásně a zdravím nově příchozí ![]()
Krmar
) jee tak to je super
) koukam ze skoro vsichni chodite na tu cukrovku ja jdu zitra po mesici na kontrolu tak jsem zvedava jestli mi k tomu taky neco doktor rekne. Jinak se moc tesim az mimi zase uvidim
) Jinak věcičky už nějaké mám ale to je tak všechno co mam … papa
Pájo, znáš chlapy, ono ho to přejde, uvidíš. Ale vím, že to zamrzí.
Elemko, vidíš a máme to za sebou. Kolik ti toho dali vypít?
Dobre ranno holky
vy jste se vcera rozepsal
ja si vcera uzivala sveho chlapa aspon odpolko a vecer, dyl mi nebylo doprano odjel zas na montaz a vrati se snad v pondeli
no byli jsme se vcera mrknout na auta a ja se zamilovala do octavie i chlap by ji bral, ale to by nam zas nesmel hucet kamarad mechanik do hlavy at shanime combi
tohle byl sedan, ale kufr tedy velky. takzze proste mam ssmulu, ale sem jim rikala, ze sem v provoze denne tak at mysli na me
prej si zvyknu na velikost auta
jinak holky ja uz nejaky hadriky mam, obyc pleny a zavinovacku, bavlnena a super. mela sem skoro stejnou u prvni dcery a v lete dobra
ja uz musim taky nakoupit a prichystat tasku mam rada kdyz je pak klid
takze musim dokopat chlapa at koupi komodu pridela prebalovak udela policku a zacnu prat a zehlit
holky daji se ty vlozky po porodni objednat na netu?? ja uz se toho ted desim nebo mi vlozky hrozne od jakziva vadi, ale budu to muset vydrzet. u nas je zatim hezky, ale uz dusno na odpolko hlasi bourky a kroupy ![]()
Ivet, hodně jsem v diskuzích četla o vložkách Samu od Hartmanu a dají se na netu objednat, včera jsem je zrovna měla v objednávce na lékarně.cz (http://www.lekarna.cz/shop.php?…). Já taky nejsem příznivce vložek, ale to nějak vydržíme ![]()
Pajo no ja vubec prave
jediny co snesu jsou intimky a to jeste fakt kvalitni,drahy a hlavne nemaji pomalu ani 2mm. snad to bude jako po prvnim porodu, moc ze me krev nesla asi jen 14dni tak sem vlozky obmenila imtimkama a super, hlavne je to vzdusnejsi
![]()
Holky, mně vložky taky vadí, ale po porodu mi to ani nepřišlo. Možná je to tím, že očistky jsou jiný než opravdický krvácení nebo nevím
ale už z toho nemám strach ![]()