Poradna duly
Jana Čurdová
Já sem předtím měla 2 a neužila sme je takže sem je dala pryč a kupovat je nebudu určitě je zase nevyužiju…
beru my jedeme začátkem července na moravu tak doufám že mě to tam taky nechytne ale manžel říkal že mě kdyžtak odrodí (je hasič a musel projít kurzem) ![]()
JOJO, to vypadá moc dobře. Právě mám jen 1 rychlozavinovajdu - ladí s povlečením a mantinelem. Ale taky bych spíše něco jako dečku - tohle je super ![]()
Já mám rychlozavinovačku jednu, ale zimní verzi, teď si 2 háčkuju. Jednu děravou - vyloženě na vedra a druhou hustější. Tak už by to mohlo stačit. Kdyžtak mám ještě asi 3 klasický zavinovačky na vázání.
Kačkka píše:
Já sem předtím měla 2 a neužila sme je takže sem je dala pryč a kupovat je nebudu určitě je zase nevyužiju…
beru my jedeme začátkem července na moravu tak doufám že mě to tam taky nechytne ale manžel říkal že mě kdyžtak odrodí (je hasič a musel projít kurzem)
tak to máš dobrý,že pomůže dyštak manža
no jsem na to zvědavá,chtěla jsem jet v červenci právě,ale jelikož byl prcek dřív tak se radši budu držet rodné hroudy co kdyby náhodou
![]()
no já mám ty silné taky dvě,budu je používat když bude chtít pochovat prcek-přeci jen se mu v tom mimi bude držet líp a tahle dečková mi právě taky přijde dobrá-hlavně mají větší rozměr než ty normální zavinovačky
paja2110 píše:
JOJO, to vypadá moc dobře. Právě mám jen 1 rychlozavinovajdu - ladí s povlečením a mantinelem. Ale taky bych spíše něco jako dečku - tohle je super
já chci právě i přímo tuhle kolečkatou-je moc krásná ![]()
krmar háčkuješ?já se na to chystám už pár měsíců a ještě jsem ani nezačala
jak dlouho háčkuješ?
Tak holky jsem se teď vrátila z balkonu, no venku je fakt až „přetepleno“ a rozdělala jsem si Milku, ale jenom tu 40g, musím se nějak ospravedlnit
V úterý jdu do poradny, tak tohle je možná můj poslední týden se sladkým, jestli mi testy na cukr výjdou blbě. A tak si ho užiju ![]()
Beru já se to naučila asi před měsícem podle internetu. Už jsem uháčkovala 4 čepičky (než jsem trefila velikost) a teď mám rozháčkovaný ty 2 deky. Ale jedna už je 50*50 a u druhé už mi chybí jen asi 4 řady a hotovo. Ještě se chci pustit do dalšího tvoření, než se malá narodí, pak už to nepůjde.
Pajjo ještě jsem před tím zapoměla moc gratuluju k holčičce.
Flooa, taky jsem si to tak říkala, možná moje poslední sladká snídaně a tak. A vidíš, je to v pořádku a u Tebe taky bude.
Kěž by
Teda holky, vy jste šikovný, takhle háčkovat. Taky jsem říkala, že se to naučím a prdlajs
Maximálně tak provázek a háčkovala bych jako Phoebe v Přálelích šálu
![]()
berusenka66 píše:
já místo těch klas.zavinovaček dokoupím tuhlehttp://www.mimibazar.cz/foto.php?… zdá sem i to lepší a né tak teplé
To je suprový ![]()
Flooa, mě k tomu donutila ta holčička. Plést už jsem uměla dřív, ale přestala jsem kvůli alergii na roztoče, no a teď mě chytlo zase to háčkování, ale ono to dlouho trvat nebude. Naháčkuju něco málo na malou a končím. I když teď přemýšlím ještě i o tašce na kočár. No když se budu nudit tak možná…
Holky venku je tak krásně a já zkysla tady na PC, tak se omlouvám, ale jdu chvíli na sluníčko. Nakouknu ještě snad večer, příp. zítra. Zatím pa.
krmar píše:
Holky venku je tak krásně a já zkysla tady na PC, tak se omlouvám, ale jdu chvíli na sluníčko. Nakouknu ještě snad večer, příp. zítra. Zatím pa.
Jen jdi a pořádně se namaž- krémem ![]()
tedy venku je hicák, fakt na koupání pomalu ![]()
jéé já chci taky umět háčkovat, taky jsem to chtěla zkusit, ale jaksi nemám háček a vždy když jedu k babičce tak na to zapomenu
ale třeba se k tomu jednou dokopu…
jinak berus dík za tip, tuhle zavinku si taky pořídím ![]()