Poradna duly
Jana Čurdová
A vítám Lalinku ![]()
Od včerejška mi nějak tvrdne břicho, tak se musím snažit být v klidu, než zabere Magnézko… a to jsem si říkala, že tohle těhu ho snad ani brát nebudu
ještě že ho mám doma.
U nás se to trochu pokazilo, teplo je furt, ale je zataženo a čekám, jestli z toho něco bude nebo ne. ![]()
Ivet23 píše:
Dobre ranno holkyvy jste se vcera rozepsal
ja si vcera uzivala sveho chlapa aspon odpolko a vecer, dyl mi nebylo doprano odjel zas na montaz a vrati se snad v pondeli
no byli jsme se vcera mrknout na auta a ja se zamilovala do octavie i chlap by ji bral, ale to by nam zas nesmel hucet kamarad mechanik do hlavy at shanime combi
![]()
tohle byl sedan, ale kufr tedy velky. takzze proste mam ssmulu, ale sem jim rikala, ze sem v provoze denne tak at mysli na me
prej si zvyknu na velikost auta
jinak holky ja uz nejaky hadriky mam, obyc pleny a zavinovacku, bavlnena a super. mela sem skoro stejnou u prvni dcery a v lete dobra
ja uz musim taky nakoupit a prichystat tasku mam rada kdyz je pak klid
takze musim dokopat chlapa at koupi komodu pridela prebalovak udela policku a zacnu prat a zehlit
![]()
holky daji se ty vlozky po porodni objednat na netu?? ja uz se toho ted desim nebo mi vlozky hrozne od jakziva vadi, ale budu to muset vydrzet. u nas je zatim hezky, ale uz dusno na odpolko hlasi bourky a kroupy
Ivet, my jsme octávii combi kupovali loni v létě. A původně jsem jezdila v malým fordu
Zvykla jsem si hned a vůbec mi to nepříjde dlouhý a combi fakt líp využijete a navíc je stejně dlouhá jako sedan, dlouze tam působí ten kufr, ale je to stejný ![]()
zvizatinka píše:
A vítám Lalinku![]()
Od včerejška mi nějak tvrdne břicho, tak se musím snažit být v klidu, než zabere Magnézko… a to jsem si říkala, že tohle těhu ho snad ani brát nebudu
U nás se to trochu pokazilo, teplo je furt, ale je zataženo a čekám, jestli z toho něco bude nebo ne.ještě že ho mám doma.
Tak tady je nechutný dusno a už se to zatahuje ![]()
Flooa- me nebude vadit combi
si proste budu muset zvyknout, ale to nebude problem. ale zatim jsme nesehnali tu nasi vysnenou
i kdyz sem ted neco objevila tak sem zvedava jestli se pan ozve
kolikrat lidi odrazi kdyz reknu, ze se dostavime s mechanikem
Zvizi- no jo nic jineho nam nezbejva :mrgreen ja se ted byla projit do obchodu ale jak funim hruza, mam rymu a to fakt silenou, myslite, ze si muzu aspon jednou denne striknout OTRIVIN Rhinostop????
Ivet já myslím, že jednou denně Ti to neublíží (nebo mimču)
už bych to tak nehrotila, ten krušnej začátek máme za sebou a když si můžeš vzít Paralen, tak sprej do nosu taky… nebo si stříkni jenom nějakej dětskej, kde je snížená ta dávka ![]()
Já si taky myslím, že si můžeš stříknout, mimču to neublíží. My jsme tam při koupi taky byli s mechanikem, oni už to berou snad jako samozřejmost
A tu vysněnou jsme taky nenašli hned ![]()
Tak striknuto a dycham, huraaa
no nekde a nekdo si mysli, ze lidi co se moc nevyznaji si koupi auto, ale mi sebou kamose ten je fakt profik, ze kolikrat v tom bazaru cuci co neobjevy a v cem se nevyzna
nekteri o zavade ani nevedi ale nekteri rudnou vzteky
no ted sem jednu objevila ale jak sem psala, cekam az se pan ozve ![]()
Flooa píše:
Pájo, znáš chlapy, ono ho to přejde, uvidíš. Ale vím, že to zamrzí.
Elemko, vidíš a máme to za sebou. Kolik ti toho dali vypít?
dali mi třetinku
ahoj holky, teda vy jste toho popsali. My za chvilku jedem na to 3D, tak se moc moc těším.
vítám Lalinku - já chodím cvičit na Staroměstskou do Klub slunečnice, nechceš se přidat? příští týden jdu v úterý a ve čtvrtek ![]()
elemka - tak to máš za sebou
ivet - tak ať dobře vyberete, ono nákup auta není na den ale trvá to nějakou dobu než natrefíte na něco dobrýho a s mechanikem to máte aspoň jistý, jinak my měli octávku sedan a kufr má fakt veliký, ale zase do budoucna jsme pak taky radši pořídili combík
berus - tak já dneska objevila ten letní komplýtek s opičkou, tak ho mám taky
snad nevadí ale je fakt užasný a ještě jsme koupili botičky s medvídkem Pú, příležitostně hodím foto ![]()
krmar - jo háček bude levnej, ale kde ho koupit, tady v praze nikde žádný potřeby pro švadleny nejsou, takový krámy už vymizely, proto si chci říct babičce, no snad se k tomu nějak dokopu ![]()
paja - určitě vychladne a bude to dobrý, hlavně se nenervuj ![]()
Tak zatím pá, ozvu se večer se zážitky z 3D
![]()
Flooa- asi rok vyroby 2000, 1.9 tdi combi a barvu nejak neresime, ale treba se mi nelibi zelena. ted sem psala na cervenou
![]()
Hannah84 píše:
ahoj holky, teda vy jste toho popsali. My za chvilku jedem na to 3D, tak se moc moc těším.
vítám Lalinku - já chodím cvičit na Staroměstskou do Klub slunečnice, nechceš se přidat? příští týden jdu v úterý a ve čtvrtek
elemka - tak to máš za sebou
ivet - tak ať dobře vyberete, ono nákup auta není na den ale trvá to nějakou dobu než natrefíte na něco dobrýho a s mechanikem to máte aspoň jistý, jinak my měli octávku sedan a kufr má fakt veliký, ale zase do budoucna jsme pak taky radši pořídili combík
berus - tak já dneska objevila ten letní komplýtek s opičkou, tak ho mám takysnad nevadí ale je fakt užasný a ještě jsme koupili botičky s medvídkem Pú, příležitostně hodím foto
krmar - jo háček bude levnej, ale kde ho koupit, tady v praze nikde žádný potřeby pro švadleny nejsou, takový krámy už vymizely, proto si chci říct babičce, no snad se k tomu nějak dokopu
paja - určitě vychladne a bude to dobrý, hlavně se nenervuj
Tak zatím pá, ozvu se večer se zážitky z 3D![]()
Tak držím palečky, ať se vám prcek ukáže ![]()
Ivet23 píše:
Flooa- asi rok vyroby 2000, 1.9 tdi combi a barvu nejak neresime, ale treba se mi nelibi zelena. ted sem psala na cervenou![]()
Mě se taky zelená moc nelíbí
Hlavně ať se pán ozve a je vše v pořádku ![]()
To je ona
ale ta ze vcerejska v sedanu je o dost krasnejsi
ale foto nemam.
Ahojda,
konečně mám testy na cukrovku za sebou.Teda sedět tam dvě hodiny,fakt nic pro mě.Měla jsem s sebou pro jistoutu knížku ale byla tam stejně „postižená“ maminka takže jsme se bavili a docela nám to uteklo.A další nějaký odběry mě čekají příští týden v poradně.Teda aspoň sestra posledně vyhrožovala.Holky nechápu jak někdo může držet hladovku dobrovolně
.Snad jen blázen.A to mě ještě včera večer provokoval Petr.K večeři si dal pizzu a večer k telce čipsi.Jsme myslela že ho zakousnu.Ale slíbil že až pojede dneska domů.že se mi staví v KFC pro tortilu s masem a salátem.