TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
784
12.5.11 13:11

A vítám Lalinku :kytka:

Od včerejška mi nějak tvrdne břicho, tak se musím snažit být v klidu, než zabere Magnézko… a to jsem si říkala, že tohle těhu ho snad ani brát nebudu :D ještě že ho mám doma.

U nás se to trochu pokazilo, teplo je furt, ale je zataženo a čekám, jestli z toho něco bude nebo ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
12.5.11 13:12
Ivet23 píše:
Dobre ranno holky :-) vy jste se vcera rozepsal :mrgreen: ja si vcera uzivala sveho chlapa aspon odpolko a vecer, dyl mi nebylo doprano odjel zas na montaz a vrati se snad v pondeli :-( no byli jsme se vcera mrknout na auta a ja se zamilovala do octavie i chlap by ji bral, ale to by nam zas nesmel hucet kamarad mechanik do hlavy at shanime combi :mrgreen: :mrgreen: tohle byl sedan, ale kufr tedy velky. takzze proste mam ssmulu, ale sem jim rikala, ze sem v provoze denne tak at mysli na me :mrgreen: prej si zvyknu na velikost auta :mrgreen: jinak holky ja uz nejaky hadriky mam, obyc pleny a zavinovacku, bavlnena a super. mela sem skoro stejnou u prvni dcery a v lete dobra :lol: ja uz musim taky nakoupit a prichystat tasku mam rada kdyz je pak klid :-) takze musim dokopat chlapa at koupi komodu pridela prebalovak udela policku a zacnu prat a zehlit :mrgreen: :mrgreen: holky daji se ty vlozky po porodni objednat na netu?? ja uz se toho ted desim nebo mi vlozky hrozne od jakziva vadi, ale budu to muset vydrzet. u nas je zatim hezky, ale uz dusno na odpolko hlasi bourky a kroupy :-x

Ivet, my jsme octávii combi kupovali loni v létě. A původně jsem jezdila v malým fordu :mrgreen: Zvykla jsem si hned a vůbec mi to nepříjde dlouhý a combi fakt líp využijete a navíc je stejně dlouhá jako sedan, dlouze tam působí ten kufr, ale je to stejný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
12.5.11 13:13
zvizatinka píše:
A vítám Lalinku  :kytka:

Od včerejška mi nějak tvrdne břicho, tak se musím snažit být v klidu, než zabere Magnézko… a to jsem si říkala, že tohle těhu ho snad ani brát nebudu :D ještě že ho mám doma.

U nás se to trochu pokazilo, teplo je furt, ale je zataženo a čekám, jestli z toho něco bude nebo ne. :nevim:

Tak tady je nechutný dusno a už se to zatahuje :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
12.5.11 13:47

Flooa- me nebude vadit combi :-) si proste budu muset zvyknout, ale to nebude problem. ale zatim jsme nesehnali tu nasi vysnenou :mrgreen: :mrgreen: i kdyz sem ted neco objevila tak sem zvedava jestli se pan ozve :lol: kolikrat lidi odrazi kdyz reknu, ze se dostavime s mechanikem :mrgreen: :mrgreen: Zvizi- no jo nic jineho nam nezbejva :mrgreen ja se ted byla projit do obchodu ale jak funim hruza, mam rymu a to fakt silenou, myslite, ze si muzu aspon jednou denne striknout OTRIVIN Rhinostop????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
12.5.11 13:51

Ivet já myslím, že jednou denně Ti to neublíží (nebo mimču) ;) už bych to tak nehrotila, ten krušnej začátek máme za sebou a když si můžeš vzít Paralen, tak sprej do nosu taky… nebo si stříkni jenom nějakej dětskej, kde je snížená ta dávka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
12.5.11 13:54

Já si taky myslím, že si můžeš stříknout, mimču to neublíží. My jsme tam při koupi taky byli s mechanikem, oni už to berou snad jako samozřejmost :palec: A tu vysněnou jsme taky nenašli hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
12.5.11 14:00

Tak striknuto a dycham, huraaa :dance: :dance: no nekde a nekdo si mysli, ze lidi co se moc nevyznaji si koupi auto, ale mi sebou kamose ten je fakt profik, ze kolikrat v tom bazaru cuci co neobjevy a v cem se nevyzna :mrgreen: :mrgreen: nekteri o zavade ani nevedi ale nekteri rudnou vzteky :mrgreen: :mrgreen: no ted sem jednu objevila ale jak sem psala, cekam az se pan ozve :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
12.5.11 14:02

A jakou máte předtavu a co barva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
12.5.11 14:06
Flooa píše:
Pájo, znáš chlapy, ono ho to přejde, uvidíš. Ale vím, že to zamrzí.
Elemko, vidíš a máme to za sebou. Kolik ti toho dali vypít?

dali mi třetinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
12.5.11 14:27

ahoj holky, teda vy jste toho popsali. My za chvilku jedem na to 3D, tak se moc moc těším.
vítám Lalinku - já chodím cvičit na Staroměstskou do Klub slunečnice, nechceš se přidat? příští týden jdu v úterý a ve čtvrtek :-)
elemka - tak to máš za sebou
ivet - tak ať dobře vyberete, ono nákup auta není na den ale trvá to nějakou dobu než natrefíte na něco dobrýho a s mechanikem to máte aspoň jistý, jinak my měli octávku sedan a kufr má fakt veliký, ale zase do budoucna jsme pak taky radši pořídili combík
berus - tak já dneska objevila ten letní komplýtek s opičkou, tak ho mám taky :mrgreen: snad nevadí ale je fakt užasný a ještě jsme koupili botičky s medvídkem Pú, příležitostně hodím foto :-)
krmar - jo háček bude levnej, ale kde ho koupit, tady v praze nikde žádný potřeby pro švadleny nejsou, takový krámy už vymizely, proto si chci říct babičce, no snad se k tomu nějak dokopu :-)
paja - určitě vychladne a bude to dobrý, hlavně se nenervuj ;-)
Tak zatím pá, ozvu se večer se zážitky z 3D :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
12.5.11 14:28

Flooa- asi rok vyroby 2000, 1.9 tdi combi a barvu nejak neresime, ale treba se mi nelibi zelena. ted sem psala na cervenou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
12.5.11 14:41
Hannah84 píše:
ahoj holky, teda vy jste toho popsali. My za chvilku jedem na to 3D, tak se moc moc těším.
vítám Lalinku - já chodím cvičit na Staroměstskou do Klub slunečnice, nechceš se přidat? příští týden jdu v úterý a ve čtvrtek :-)
elemka - tak to máš za sebou
ivet - tak ať dobře vyberete, ono nákup auta není na den ale trvá to nějakou dobu než natrefíte na něco dobrýho a s mechanikem to máte aspoň jistý, jinak my měli octávku sedan a kufr má fakt veliký, ale zase do budoucna jsme pak taky radši pořídili combík
berus - tak já dneska objevila ten letní komplýtek s opičkou, tak ho mám taky :mrgreen: snad nevadí ale je fakt užasný a ještě jsme koupili botičky s medvídkem Pú, příležitostně hodím foto :-)
krmar - jo háček bude levnej, ale kde ho koupit, tady v praze nikde žádný potřeby pro švadleny nejsou, takový krámy už vymizely, proto si chci říct babičce, no snad se k tomu nějak dokopu :-)
paja - určitě vychladne a bude to dobrý, hlavně se nenervuj ;-)
Tak zatím pá, ozvu se večer se zážitky z 3D :-) :mavam:

Tak držím palečky, ať se vám prcek ukáže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
12.5.11 14:42
Ivet23 píše:
Flooa- asi rok vyroby 2000, 1.9 tdi combi a barvu nejak neresime, ale treba se mi nelibi zelena. ted sem psala na cervenou :mrgreen: :mrgreen:

Mě se taky zelená moc nelíbí :lol: Hlavně ať se pán ozve a je vše v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
12.5.11 14:50

To je ona :-) ale ta ze vcerejska v sedanu je o dost krasnejsi :mrgreen: :mrgreen: ale foto nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
12.5.11 14:58

Ahojda,
konečně mám testy na cukrovku za sebou.Teda sedět tam dvě hodiny,fakt nic pro mě.Měla jsem s sebou pro jistoutu knížku ale byla tam stejně „postižená“ maminka takže jsme se bavili a docela nám to uteklo.A další nějaký odběry mě čekají příští týden v poradně.Teda aspoň sestra posledně vyhrožovala.Holky nechápu jak někdo může držet hladovku dobrovolně :nevim: .Snad jen blázen.A to mě ještě včera večer provokoval Petr.K večeři si dal pizzu a večer k telce čipsi.Jsme myslela že ho zakousnu.Ale slíbil že až pojede dneska domů.že se mi staví v KFC pro tortilu s masem a salátem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí