TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
12.5.11 17:28

Když bereš číslování jako u jehlic, tak 3,5. Háčkovala jsem z dvojité příze - tohle bylo ze zbytků. Je to jen jeden čtverec. Háčkováno jen z dlouhých sloupků. Najdu návod a hodím to sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
12.5.11 17:32

http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

Já to dělala jen z jednoho kusu, ale ta deka ze čtverců, co tam paní má je luxusní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
12.5.11 17:35

a ještě tady, je to to samé, jen další obrázky a možná jednodušeji popsaný návod

http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
12.5.11 17:38

Děkuju za odkazy, ale já si asi skočím do galantérky. V úterý až půjdu od doktorky, dřív se nikam nedostanu. Tak já končím, neb mi přijede manžel a ještě se chci dohrabat do kuchyně a udělat pomazánku :-) Pěkný večer, háčkovací šikulky :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
12.5.11 17:40

jo jo už to chápu … děkuju moc hezké a fakt celkem jednoduché..a vznikne pekny vzor .. dekuju …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
12.5.11 17:47

Jen se do toho holky pusťte, alespoň nám to rychleji uteče do porodu :mrgreen: a pak sem vložte fotečky. Na naše letní miminka - a většinou holčičky jsou háčkované věci ideální. Ale, ne že budete sedět u háčkování a nebudete chodit drbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
12.5.11 19:20

ahoj holky, tak co myslíte, jak jsme dopadli? ani se neptejte, celou dobu ruce přes obličej, naprosto žádná spolupráce, zkoušeli jsme i jiný polohy, na boku a tak, no přes třičtvrtě hodiny jsme tam byli, nakonec jsme zaplatili jen stovku a máme dvě dobré fotky - část obličeje a nohu, zítra oskenuju a hodím sem. No a video vesměs skoro nic, pár záběrů na obličej s rukama :-D :-D a ani to pohlaví neukázala, nohy u sebe…tak doufám, že ostatní budete mít více štěstí. A vzhledem k tomu ,že všude je plno a já už jsem 27+1 tak nemáme šanci jít někam znovu… tak jsme byli trošku zklamáni, no ale aspoň jsme viděli miminko.
lalinka - já chodím po práci, ještě pracuju, v uterý od půl šestý a ve čtvrtek od půl pátý, jinak nečekej buhvi co, je to protažení, vesměs na balonech, takže jako že by člověk méně přibíral to ne…ale mě to třeba pomáhá na křeče v nohou a cvičitelka je celkem fajn ;-) jinak my bydleli na Lužinách než jsme koupili byt za Prahou (kousek od Zličína), tak tam to znám :-)
jinak co vím tak ty první octávky 1.9 jsou prý fakt dobré držáky, hlavně si pohlídejte tachometr, je jich strašně moc přetočenejch :( taky jsme takhle nalítli…dá se to zjistit v Cebii pokud je auto z čech anebo na diagnostice, když se napojí na pc…
my máme passata combi a jsme spokojeni, já všeobecně mám radši velký auta, cítím se bezpečněji.
ty jo tak já si ten háček snad teda koupím a začnu taky, krmar ta zavinovačka je fakt úžasná, klobouk dolů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
12.5.11 19:33

Teda holky,vy jedete :lol:

vítám nově příchozí a bezstarostné těhulkování s náma :kytka:

sem dneska koukala,že mám 87 dní do porodu,to je mazec a doma z důležitých věcí nic :zed: mno budeme to mít napínavé :lol:

krmar no to teda smekám!!!nádhera!!!a ta deka u té paní sem jen otevřela pusu-moc se mi takové líbí! :pankac: já bych i háčkovala,ale asi už se nedokopu-ale kdo ví,třeba mě to chytne :lol:

koukám že probíráte auta,taky budeme potřebovat nové,ale kdy bude…to neví ani bůh :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
12.5.11 19:35
Hannah84 píše:
ahoj holky, tak co myslíte, jak jsme dopadli? ani se neptejte, celou dobu ruce přes obličej, naprosto žádná spolupráce, zkoušeli jsme i jiný polohy, na boku a tak, no přes třičtvrtě hodiny jsme tam byli, nakonec jsme zaplatili jen stovku a máme dvě dobré fotky - část obličeje a nohu, zítra oskenuju a hodím sem. No a video vesměs skoro nic, pár záběrů na obličej s rukama :-D :-D a ani to pohlaví neukázala, nohy u sebe…tak doufám, že ostatní budete mít více štěstí. A vzhledem k tomu ,že všude je plno a já už jsem 27+1 tak nemáme šanci jít někam znovu… tak jsme byli trošku zklamáni, no ale aspoň jsme viděli miminko.
lalinka - já chodím po práci, ještě pracuju, v uterý od půl šestý a ve čtvrtek od půl pátý, jinak nečekej buhvi co, je to protažení, vesměs na balonech, takže jako že by člověk méně přibíral to ne…ale mě to třeba pomáhá na křeče v nohou a cvičitelka je celkem fajn ;-) jinak my bydleli na Lužinách než jsme koupili byt za Prahou (kousek od Zličína), tak tam to znám :-)
jinak co vím tak ty první octávky 1.9 jsou prý fakt dobré držáky, hlavně si pohlídejte tachometr, je jich strašně moc přetočenejch :( taky jsme takhle nalítli…dá se to zjistit v Cebii pokud je auto z čech anebo na diagnostice, když se napojí na pc…
my máme passata combi a jsme spokojeni, já všeobecně mám radši velký auta, cítím se bezpečněji.
ty jo tak já si ten háček snad teda koupím a začnu taky, krmar ta zavinovačka je fakt úžasná, klobouk dolů :palec:

Hani to je pech co? :cert: tak to nám se teda mimís ukázal teda víc no-taky sme platili plnou cenu,ale to důležité jako pohlaví nám taky neukázal,holt bude překvápko,aspon že jste nemuseli platit plnou cenu :hug: o to krásnější zážitek bude u porodu uvidíš :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
12.5.11 20:06

lalinka - jo a v uterý tam chodí tak cca 10-12 lidí a ve čtvrtek jsme tam byli jen 4, tak je to pohodový, ve čtvrtek je to hodka a půl a dokonce i trošku masáž na záda :-) taková pohodička :-)
berus - no aspoň jsme ušetřili, vzhledem k tomu ,že dnes jsme ve městě zas nechali 500 za ten komplýtek a botičky :-) tak budem holt doufat, že to fakt bude holka, ale já myslím, že jo. tvrdohlavá bude po mě. hlavně tu nohu jak nám ukazovala to jo, ale obličejík to né… :-D
no jdu koukat na ordinace a spinkat, jsem dnes pěkně unavená, tak pá holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
12.5.11 20:35

Holky, vy jste se zase rozepsaly :-). Si rikam, ze jsem od pondelka doma, ale nejak to tu nestiham cist. V nedeli pojedeme na nakup a pokusime se koupit pro mimiska uz zbytek veci, co nemame.A mene potrebne veci klidne i na konci tehu nebo az po porodu. Ja bych opravdu chtela mit tak 7 tydnu pred porodem vsechno nachystane - i tasku do porodnice, ale nechci strasit ty, co jeste skoro nic nemaji. Holky, uzivejte si nakupovani, dokud na to mate dost casu, pak ve spechu s velkym briskem nebo miminkem uz to bude spis unavne…

Lalinko, taky te tu vitam, i ja mam termin 13.8., ale rodit budu v Anglii, takze od Prahy daleko :wink:. To uz jsme tu minimalne 4 s timto terminem, ne?

Ivet, s temi kapkami bych si nedelala starosti, ja jsem si je kapala do nosu nekolikrat denne asi 14 dni a to jsem byla na uplne pocatku tehu a nevedela jsem to… Asi pred 2 mesici jsem mela silenou rymu a taky jsem si kapla, ale opatrne, jen 1× - 2× denne, hlavne pred spanim, protoze v noci jsem se dusila. Ja kdyz chytnu rymu, tak vetsinou poradnou a malicka se zda byt podle vseho uplne v poradku. Zkousela jsem i detske kapky, aby byly setrnejsi, ale vubec zadny ucinek.

Krmar, no, nadherna zavinovacka, to te teda obdivuju.

Pajo, to jsem rada, ze se to s pritelem vyresilo :hug:.

Hannah, to je teda zlobive miminko :-). My jsme to nakonec s 3D vzdali, pritel je nejak nervozni, abychom to vsechno finance zvladli a tady to opravdu stoji moc, navic se to musi platit dopredu a tusim, ze ti nic nevrati, takze nechci riskovat, ze si to vydupu a mimi se na UTZ schova… Kdybych vedela, ze treba zaplatim jen malo, kdyz se neukaze, tak bych do toho mozna sla. Ale aspon jste toho mazlicka videli. A bylo poznat, na koho je mimco podobne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
12.5.11 21:59

Tak jsem taky pátrala, čím si zkrátím čas do srpna a napadlo mě, že mám doma hooodně nevyužitých korálků, tak jsem si řekla, že si zkusím vyrobit naušničky. Inspirovaly mě tyhle: http://koralky.stoklasa.cz/…brick-stitch
Jsem magor do naušnic, mám doma dost párů ale sama jsem ještě žádný nezkoušela, tak uvidíme jak to půjde :wink:
Já bohužel na háčkování nemám trpělivost a s korálkama jsem dělala takový ty náramky přátelství a různý pokusy - ale to už je let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
12.5.11 22:14

Pajo, dobry napad :-). Moje kamoska taky umi delat z koralku moc pekne nausnice. Ja z nich umim jen takove ty krokodylky na klice, ale ted uz je nedelam. Ja pro zmenu vyrabim obrazky na okna - windowcolor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
12.5.11 22:20

Pavli, moc moc gratuluji k holčičce :kytka: :kytka: :kytka: , mikinka je krásná. Je moc fajn, že se přítel umoudřil. No, oni chlapi jsou docela horké hlavy, ale naštěstí je to rychle přejde. Petr taky pořád všechno hrozně řeší a dělá z malicherností hrozné problémy, ale pak na to zase hodně rychle zapomene - narozdíl ode mě :-D .
Berusenka, ten kompletek je moc pěknej :andel: .

Vítám Marki a Lalinku :kytka: .

Kramar, jsi hrozně moc šikovná. Ta zavinovačka je naprosto úžasná. Jak jsem to viděla, tak začínám také přemýšlet, že bych něco takového vyzkoušela. Já se ale nikdy nedostala dál než k řetízku.
Zavinovačky mám také dvě. Jednu takovou normální a jednu hooooooooodně teplou - dostala jsem ji po neteři, ale nevím, jestli ji využijem. Je oparvdu vyloženě na zimu.
Tak já jsem vůbec nevěděla, že existují nějaké poporodní vložky, já si už minulý měsíc nakoupila normální naturella, ale určo koupím i ty poporodní, když už o nich vím. Ty klasický využiju jindy. Mě vložky nevadí, já zase moc nemusím tampony. Ještě jsem četla v nějaké diskuzy o poporodních kalhotkách. Maminky vůbec nechválily ty jednorázové kalhotky z DM, ale naopak hodně propagovaly nějaké síťované z lékárny. Asi se vám budu zdát úplně blbá, ale mohla bych se zeptat, jestli náhodou nevíte, proč jsou síťované? Normální kalhotky po porodu tlačí?
Já včera byla koupit odsávačku mlíka. V Puntanele měli chicco, slevněnou z 1099 Kč na 699 Kč a ještě jsem k tomu koupila náhradní lahvičky 4 ks slevněné z 419 Kč na 229 Kč. A musím se vám pochlubit, jaké jsem koupila broučkovi jeansy. Ty měli v CA slevněné z 298 Kč na 98 Kč :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
12.5.11 22:30

Elis, tak ty riflicky jsou uzasne :palec:. Taky bych sem mela hodit aspon malou cast toho, co mame pro nasi berusku…

Co se tyce tech vlozek, tak tady v Anglii maji v obchodech poporodni takove, ze by mi nestacily ani pri normalni menstruaci natoz po porodu. Ale v lekarne se daji koupit lepsi. Asi si na prvnich par dni koupim nejake ty velke drazsi z lekarny a pak Always night, ty jsem kdysi pouzivala a byly dobre, navic mi to ted i jedna maminka radila. Ja jinak pouzivam jen tampony, ale po porodu budou urcite lepsi a pohodlnejsi vlozky. Pokud jde o ty jednorazove kalhotky, tak tady maji hodne druhu (nevim, jestli v CR jenom v DM?) a pouziva je kazdy, takze asi i ja si takove koupim. Nevim, proc sitovane, ale mozna kvuli vetrani? Fakt netusim. A normalni bych nepouzivala, protoze kdyz mi parkrat protece vlozka, tak uz to nevyperu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí