Poradna duly
Jana Čurdová
Ja ani nemam strach ze samotneho porodu a rikam si, ze ta touha mit mimiska u sebe, to snad vsechno prebije, ale spis mam strach z toho, ze vubec nevim, co mam od porodu ocekavat a aby treba nenastaly nejake komplikace a malicka byla v poradku…
Elis 1 píše:
Já jsem ve dne pořád někde venku, večer sedí u počítače manžel, takže já můžu až je v baráčku klid, až manžel spí a počítač je volný. Když jsem doma a nejsem v Brně na bytě, tak se mi neche pouštět noťas, protože hrozně hučí, takže užívám tichého počítače.Mondíku, já ti moc neporadím, protože čekám první mimi, ale ráda si počkám na názory ostatních. Ale určitě vlažná voda musí být příjemná na ty stehy. I když na druhou stranu, když mám poškrabanou nebo odřenou nohu a jdu se večer osprchovat a dostane se na tu ranku voda, tak to štípe jako čert.
a nemáte u noťásku zanešený ten filtr,nebo větráček?my ho měli nedávno u známého a on nám to vyčistil a je fakt že je no´tas zase nehlučnej-toho bordelu tam za rok bylo fakt požehnaně ![]()
jo holky sprcha bylo to neeeej,kdyby to šlo byla bych tam furt-kor jak bylo na pokojích vedro,tak to bylo bájo a sestřičky nám říkali že je to dobrý omejvat a pak hlavně hodně větrat-což moc na pokoji kde sme byli tři maminy nešlo-ten stud ![]()
Mondík píše:
Ja ani nemam strach ze samotneho porodu a rikam si, ze ta touha mit mimiska u sebe, to snad vsechno prebije, ale spis mam strach z toho, ze vubec nevim, co mam od porodu ocekavat a aby treba nenastaly nejake komplikace a malicka byla v poradku…
já porod brala jako něco hezkýho-ale asi tak mluvím proto že trval jen 4 hodiny a ten závěr když to mimi vyjde ven je nepopsatelný,je to moc krásný.a komplikací se neboj,my si je zažili ale vydrželi jsme to
ale určitě bude všechno v pořádku uvidíš ![]()
Presne to si taky myslim, ze kdyz clovek porad cte ty pribehy a resi, co a jak, tak je to jeste horsi. Kdysi nebyl net a poradila ti tak akorat maminka a to nemuselo byt vzdycky spravne
. A co, zijeme, ne?
Ale je fajn, ze se dneska clovek muze zeptat i jinych maminek online, i kdyz je z toho vseho obcas spis zmateny
.
Mondík píše:
Presne to si taky myslim, ze kdyz clovek porad cte ty pribehy a resi, co a jak, tak je to jeste horsi. Kdysi nebyl net a poradila ti tak akorat maminka a to nemuselo byt vzdycky spravne. A co, zijeme, ne?
Ale je fajn, ze se dneska clovek muze zeptat i jinych maminek online, i kdyz je z toho vseho obcas spis zmateny
.
fakt na tom něco je,když si vzpomenu jak jsem byla tak slastně neinformovaná a bestarostná,mělo to fakt něco do sebe
ale zase je fakt,že ta možnost si popovídat je taky k nezaplacení
to víš,100 lidí 100 chutí ![]()
Dekuji za podporu, opravdu se na tu nasi prdelku moc tesime. Zrovna ted je jeji doba nejvetsi aktivity, tak me pekne kope
. Pritel bude asi za 2 minutky doma z prace, tak ho k tomu PC pustim. Preji krasnou noc, jeste ze vas mam
.
Mondík píše:
Dekuji za podporu, opravdu se na tu nasi prdelku moc tesime. Zrovna ted je jeji doba nejvetsi aktivity, tak me pekne kope. Pritel bude asi za 2 minutky doma z prace, tak ho k tomu PC pustim. Preji krasnou noc, jeste ze vas mam
.
to se máš,náš malej je asi nějakej lenoušek,poslední dny o něm skoro vůbec nevím
a docela mi to chybí-až na to kopání do močáku teda,to jsem ráda že už to nemá jako zábavu
taky jdu s hafinou a hodím sprchu a zalezu si do pelechu a pustím si nějaký filmík
přítel mi zítra dorazí po týdnu domů a už se ho nemůžu dočkat
tak dobrou noc těhulínky
![]()
Občas manžel filtr v noťasu vyčistí, ale od poslední takovéto údržby začal ten noťas drnčet chvílema celej.
Nojo, opravář, to se pozná.
Už taky letím spat, tak se mějte fajn a přeji krásné sny. ![]()
Dobré ráno, mamky ![]()
Dnes to vypadá, že budeme mít krásný den! My se musíme jít podívat do krámu, jestli tam Anetka nenechala svojeho spinkacího králíčka
sice jí to tak nemrzí, to spíš mě, protože byl od kamarádky a byl fakt takovej šmudlací ![]()
Mondí nebuď tak úzkostlivá
přenášíš to zbytečně na mimčo
chápu, že máš strach a tak, to já taky… jak jedu autem, už si občas představím, co by bylo kdyby… a to se nemá dělat.
Jinak po porodu je moc fajn vlažná až studená voda, fakt. Těsně před porodem jsme dokončovali reko koupelny, nechala jsem si tam dát bidetovou spršku (na bidet už není místo) a je to super věc, protože nemusím po každé potřebě lítat do sprchy. Věděla jsem, proč ji tam chci mít. Teď je to taky fajn, protože si tam napouštím vodu na vytírání ![]()
Dobre rano tehulinky
teda vy jste vecer jeli
tak k autum, ja uz se nemuzu docktat octacie, nebo bude mnohem lepsi a mene vykonejsi nez audi
jinak ja se na porod moc netesim, ale spis je to tak, ze se bojim abych nemela tak dlouhy porod jako u dcery
8h na sale a tlacit
pak jsem ji ani nechtela k sobe, nemela jsem vubec silu
ja mela asik 10 stahu, jak vnitrni tak venkovni, ze jsem byla dost uzka tak jsem popraskala, ale siti uz sem fakt necitila, jen kdyz na me dr vrhla desinfekci
no a curani? tak to byla vazne moje smrt
ja se vlasne nevycurala bez sprchy vubec, hezky studena voda tam dolu a pomalicku curat
asi jsem hrozna cita, ani si nevybavim jak dlouho to trvalo asik tri tydny nez sem noormalne navstivila zachod
a doktorovi jsem zalhala, ze stolice byla dva dny po porodu, jinak bych byla v nemocnici dele, takhle jsem byla 3dny
ale doufam, ze ted to bude mnohem lepsi, ono se rika, ze druhy je lepsi ale zas jak u koho ![]()
ahoj holky, teda vy jste se rozjely, koukám jak blázen.
Připojuji foto, moc vidět to holt není…na prvním hlava vpravo trochu z profilu a na druhém noha, ta je fakt výstavní
jinak video máme asi 17 sekund kde je vidět takhle obličej z profilu jinak ostatní záběry nejde poznat fakt nic…
Porodu se taky bojím, nebo ne bojím, ale spíš jde o to, že nevím co čekat, že nevím do čeho jdu ![]()
Ahoj holky,
Hani - ty fotky jsou super a ty botky s Medvídkem Pů - taky ho máme rádi, tak půlka výbavičky je s ním. A ta noha - to je mazec ![]()
Ahoj holky, tak jste se dostaly od háčkování a vložek až k porodu ![]()
Hannah- fotky super, neboj, nejsi sama, komu mimouš nespolupracuje
A ta noha je boží ![]()
ahojky,
u nas je az moc pohodove obdobi.
pritel dodelal barak a uz nam chybi jen litani po uradech a pak zacit konecne stavet.
s tomulinem travime vetsinu casu venku na hristi,je tam krasne,tak se aspon unavi a vecer padne.
matyasek je taky pekne cilej.zacli me otykat kotniky a mam krece v lytkach.zacla jsem brat vitaminy a zda se ze to je malinko lepsi.
jen me znepokojuje,ze je strasne nizko,citim ho stale nad stydkou kosti,obcas kopne nad pupik,ale to je minimalne.
tesim se az bude matyasek venku,mam od nedele 3 mesice do porodu,tak doufam ze se narodi uz zacatkem srpna