TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3362
14.5.11 09:36

ahoj holky, přeji vám pěknou sobotu.
Já včera přišla z práce a vrhla se konečně na úklid, asi jsem to ale trochu přehnala, páč ty cca 3 hodiny mě pěkně zmohli a dost mě tlačilo břicho dole…takže dnes radši odpočívám, protože to furt cítím když jdu. Ale zase tu máme pěkně čisto a já se cítím hned lépe, když tu nejsou drobky a chlupy od psů :-) jsem trošku blázen :-) pomalu se začínám smiřovat s tím, že pak kolem porodu tu bude asi pěkný bordel :-D
dneska si chci nafotit všechny věcičky co už mám a dát dohromady co chybí, tak si to pak dám do alba a ozvu se…
tak pá a pěkný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
14.5.11 10:42

Ahoj holky,
Cuty - tak přeji krásnou oslavu :kytka:
Mě je dneska jaksi slabo, včera jsem taky trochu uklízela a večer mě to trošku zmohlo a začalo bolet v krku a trvá to doteď, tak akorát dneska uvařím a budu pěkně odpočívat.
Včera mi přišly zase další věcičky, takže jsem byla zase spokojená a kochala se 8-) Pak to nafotím a taky šupnu do galerky.
Tak hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
14.5.11 11:50

Cuty přeji krasnou oslavu.
koukám že ty budeš mít skoro dvojčatka =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
14.5.11 12:50

Cuttysark, tak hlavne, ze je maly v poradku, zdravoucky a tu oslavu si uzijte, preji vsechno nej bobiskovi!

Hannah, tak ja jsem na tom uplne stejne, vcera jsem uklizela a rano jsem se sotva vyvalila z postele. Vsechno me boli, picha me na prave strane a silene me boli svaly na zadecku :oops:. Akorat udelam obed, mozna neco vyzehlim a vyperu dalsi pracku mimiskovych veci, to me zase tak neunavi. A jinak budu odpocivat :-). A ty se taky setri! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
14.5.11 12:55

tak jsme vypravili taťku do práce a doteď spali :oops: :oops:
mondík - jo to je přesný, taky jen peru, mám ale tak pět praček, fuj…naštěstí nemusím vařit…no půjdem s klukama (psíkama) ven, aspoň se probudím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
14.5.11 12:59

Ja mam veci pro mimiska hooodne a do toho jeste nase veci, takze taky si pripadam jak v pradelne :-). Aspon, ze tohle me bavi, rozhodne vic nez vareni, dobra kucharka ze me opravdu nikdy nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
14.5.11 14:07

Ahojda holky,
hlásím návrat z dovči..fotky mám tady v albu, ale jen pro přátele, kdyby jste se chtěla některá juknout :wink:
Bylo to moc fajn..počasí tak akorát, Faraon nikoho nepostihnul, aquapark byl super, malá se vyřádila a já si odpočinula :palec:
Včera jsme objednali kočárek, příští týden by měl být :pankac: a dávám pomalu do kupy věcičky..čera jsme koupily s Anez nějaký hračky od Lamaze, oblečky, dudlíky,… tak už taky něco mám :pankac:
Dočíst nezvládnu, snad jste všechny v pořádku a užíváte si těhu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
14.5.11 15:34

aicul - vítej z dovolené, muselo to být fajn :-)
mondík - no já naštěstí mám jen naše věci, ale k tomu navíc jsem převlékla postel, takže povlečení a prostěradlo a přehoz…
Tak už jsem přebrala věcičky, nějaké foto mám v albu…no už nám toho moc nezbývá, spíš teď ty velké věci - kočárek, autosedačku…
Jdu si dát palačinku, tak se mějte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
14.5.11 16:26

Hani - já dneska dělala palačinky k obědu, tak jsem zbaštila 2 a ještě k tomu kakao a banán :wink: Už je mi o něco líp, tak jdu vyžehlit nějaký mimískový věcičky a za hodinku přijde kamarádka na pokec.
Nějak nám tu trochu sprchlo, jaký je počasí u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
14.5.11 16:27

Aicul - vítej z dovči :kytka: jé tam muselo být fajn, už se těším na příští nebo další rok, až taky z prckem pojedeme :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
14.5.11 17:01

paja - u nás zatím nepršelo :-)
jako dala jsem si palačinky, taky dvě a pak jsem si vzpomněla, že jsem se chtěla zvážit, že mě tíží to břicho a skoo jsem upadla, za týden a půl od kontroly v poradně mám další 3 kila nahoře!!!! asi už to začíná, takže už 11 kg nahoře…budu fakt jak slon…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
14.5.11 18:04

Ahoj holky. No to se nesmíte tak unavovat. Hezky pomalu a ne gruntovat 3 hodiny v kuse. Já se takhle zničila minulou sobotu a už si taky dávám víc pozor.

Aciuul vítej zpět. Už jsem na Tebe včera myslela, jestli už nemáte být zpátky, že se nějak nehlásíš. Ani se nedivím, že nebudeš dočítat, my jsme se dost rozjely. Ale jsme všechny v pořádku, většinou máme za sebou testy na cukrovku, některé i krásné 3D utz a 2 se stihly vdát. Taky nám tu přibyly další tuším 3 maminky. To je asi tak to nejdůležitější shrnutí za poslední 2 týdny.

Taky mě dnes popadla bláznivá myšlenka, jestli nakonec nejet s klukama na tu dovolenou, ale nejspíš to nebudu pokoušet. Jedou od 10. do 26.6 a to už budu 32-34tt, navíc 1500km autem by asi taky nebylo zrovna pohodlné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
14.5.11 18:05

Pajo u nás - kousek od Pardubic, spadlo jen pár kapek a momentálně zase vysvitlo sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
14.5.11 18:46

krmar díky za shrnutí :potlesk: jééé, ty jsi od Pardubic? já jsem přímo z Pce :wink:

Test na cukrovku mě čeká 23.května :poblion: alew věřím, že bude v pořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
14.5.11 18:48

mnam palačinky bych si dala taky :-P ale neumím je takový tenoučký :roll: tak si asi udělám aspon krupicovou kaši :jazyk:

Holky, čerstvé vdané paní…moc moc gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital