TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
784
13.5.11 13:12
cuttysark píše:
Ahoj holky, asi som vam pisala o kamoske (teda z fora), ktora ma termin jak my a v 27tt minuly tyzden porodila! Holcicka je samozrejme v inkubosi, ale vcera pisala, ze uz sama dycha!! :potlesk: Tak sa z toho tesim tak som vam to prisla povedat :-)Ja som za teoriu sladkeho nicnevedenia, osvedcilo sa mi to pri prvom porode :mrgreen: :jazyk:

Hlavně, že je malinká jinak v pořádku, je to šikulka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
13.5.11 13:20

cutty - ty jo tak hlavně aby malinká byla v pořádku a dovyvinula se tak jak má :-)
já byla předevčírem s kámoškou na kafi a od nich z práce od jejího kolegy manželka porodila v 24 tt, prý to bylo dost drsné, nechtěli zpočátku dát ani jméno, báli se jak by se s tím pak vyrovnali. No te´d už je to asi 3 týdny po a zatím jde vše dobře, tak jsou šťastní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
13.5.11 13:32

Tak drzime palce at male vse dopadne a je zdrava :-) :srdce: :srdce: n holky ted si vemte, ze nase politici chteji zrusit a financne prestat podporovat predcastne narozene deti, jako sileny :pocitac: :cert: snad pomohla petice, ale proc nevezmou od sebe maji mega platy!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
13.5.11 13:53

tak na tohle téma sem se rozčilovala hned jak mi přišel mail na podepsání petice a asi tři dny zpátky…
nechápu že nejsou peníze na pomoc dětem ale sou na pomoc fetákum a kriminálníkum…že někdo začne fetovat za to si může sám a ví co ho čeká a já jako danový poplatník mu pak platím ubytovnu za léčení…a vrazi nasilnicí a jiný monstra mají dost velkej luxus…ani já nemám kabelovku posilku a jídlo hned pod nosem…
:cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
13.5.11 13:58

kačka - jo to je přesné, taky mě to vždy vytáčí :palec: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
13.5.11 14:00
Kačkka píše:
tak na tohle téma sem se rozčilovala hned jak mi přišel mail na podepsání petice a asi tři dny zpátky…
nechápu že nejsou peníze na pomoc dětem ale sou na pomoc fetákum a kriminálníkum…že někdo začne fetovat za to si může sám a ví co ho čeká a já jako danový poplatník mu pak platím ubytovnu za léčení…a vrazi nasilnicí a jiný monstra mají dost velkej luxus…ani já nemám kabelovku posilku a jídlo hned pod nosem… :cert:

Přesně tak, feťáci a kriminálníci a tahleta verbeš, jo tak ta se bude podporovat :pocitac: :pocitac: :pocitac: To mě vždycky může úplně mrsknout :pocitac: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
13.5.11 15:08

tak opět utrácím, jsem objednala, bude to dárek od tatínka neboť on je blázen do této značky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
13.5.11 15:23
Hannah84 píše:
tak opět utrácím, jsem objednala, bude to dárek od tatínka neboť on je blázen do této značky :-D

To je bombový, ale padesát korun to nestojí, viď? :-P :-P Já jedu pro manžu do práce, neb musí nechat firemní auto na víkend kolegyni, tak se po cestě stavím v Humanicu, taky pro botičky- ale pro svoje a kdoví třeba taky na nějaký prťavý narazím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
13.5.11 18:41

Hannah, i tak jsou to krasne fotecky! A presne jak pises, nebojim se porodu, spis toho, ze nevim, do ceho jdu…

Cuttysark, kamosce gratuluji a jakto, ze porodila tak brzo?? Z toho mam prave taky strach, cim je to zpusobene, ze tam mimco nezustane aspon do 37 tydnu?

Jinak i ja miluju Disney vecicky a mam pocit, ze nase malicka bude medvidka Pu nesnaset, protoze s nim toho mame fakt hodne :-). Temer vsechno je starsi za minimum, ale svoji sluzbu to taky udela…

A me mala kope snad uplne vsude, akorat vetsinou mnohem vic na prave strane nez na leve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
13.5.11 20:06

Ta holka uz mala 2 potraty, obidva v 5 mesiaci...... proste u niektorych zien je to tak. Prave dneska nam pisala na FB, ze proste sa rano vtedy zobudila ze sa otvara, uz to pozna… v nemocke sa snazili jej to udrzat, ale nepomohlo nic, nakoniec ju vrtulnikom prevazali v porodnych bolestiach do inej nemocky a drzal ju uz len steh, kedze bola na cerklazi… rychlo jej pichli nieco na urychlenie dozrievania pluc malinkej a za 20 minut mala odrodene......

Malinka sa ale ma k svetu a uz par dni dycha sama, musi to byt zvlastny pocit, neviem si to predstavit. Tak hadam bude vsetko ok…od toho 26tt je velka sanca, ze mimi prezije a bude bez nasledkov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
13.5.11 20:29

Chudera, takovou mela smulu, ale hlavne, ze je miminko v poradku!

Ja jsem dneska zacala prat vecicky pro malickou, nejdriv jsem si rikala, ze jestli to neni brzo, ale kdyz jsem dala prat prvni varku, tak jsem si rikala, ze nez to vsechno vyperu a vyzehlim, tak budou snad Vanoce! :-D No, mame toho hodne, ze to snad ani nevynosi, ale zase jsme to koupili za hodne malo, tak nas to nemusi mrzet, aspon nemusim tak casto prat :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
13.5.11 21:01

Hani to je suprový to tričko s botičkama.

Já mám taky strach z předčasného porodu, nevím proč, nějak mě to teď napadá. Dvě holky u nás ve vesnici porodily předčasně - jedna taky na 27tt, měla eklapsii, takže jí museli odrodit císařem, holčičce je teď už 13 měsíců a je moc šikovná, takže naštěstí to dnes jde - zachránit bez následků i tak brzy narozené miminko. A druhá má teď už 3měsíční holčičku, ta se narodila 6 týdnů před termínem. Úplně bez potíží to sice nebylo, ale nakonec to taky dopadlo dobře a holčička je taky v pořádku a pěkně přibývá. Ale nervy to teda byly hrozné. Tak hlavně ať je miminko kamarádky taky v pořádku a dopadne vše tak dobře jako u těch mých známých. Ale když už dokonce sama dýchá, tak to je opravdu na dobré cestě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
14.5.11 08:33

moj Wili sa narodil 2 tyzdne pred a bol malinky, sice vsetko bez komplikacii, ale aj tak stracal rychlo teplotu a bol 2 dni v inkubosi. A pamatam si ze pre mna to bolo vtedy hrozne, ze som zla matka, ze je moc malinky a kdesi cosi, je to strasny napor na psychiku! Neviem si predstavit poroditv 27tt… Teraz uz som asi mudrejsia - je to uplne jedno, hlavne, ze je zdravy. Wili je uzasne sikovny, je trochu mensi sice, ale aspon nema nabeh na obezitu po mamke :mrgreen: a nemocny bol len raz za cely rok, takze ziadne prditko ale krasny silny chlapecek :srdce: :potlesk: :jazyk:

Zajtra mame oslavu, mal v stredu rok, zlaticko moje, takze idem piect tortika. Caute a peknu sobotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
14.5.11 09:06

Ahoj. Cutty tak si ten první rok pořádně oslavte a taky přeji pěknou sobotu všešm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
14.5.11 09:20

cuty,krásnou oslavu :kytka: :kytka: :kytka: .
Teda porodit takhle brzo.Ale holky jsou prej větší bojovnice.Holkám dtžím palečky ať jsou v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí