TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
833
12.5.11 22:35

jo a s těma autama, ono se nedá říct, že jedno auto je bezpečnější než druhé. Dost často se stává, že když má někdo starší auto, tak s ním jezdí radši pomalej.Naopak když má někdo novější, tak s ním líce rychlo a to je pak daleko nebezpečnější. Zrovna včera jsem šla do campusu mrknout po obchodech a prolítl kolem mě borec s porsche a můžu říct, že jsem měla opravdu hroznej strach. Říkala jsem si, kdyby mu to v té zatáčce ustřelilo, tak po mě nezbyde ani mastnej flek :-x . No fakt je ten, že já teď jezdím strašně pomalu. Hrozně se o mimčo bojím. To chci vidět, jak budu jezdit, až se mi narodí. Asi autobusem :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
12.5.11 22:38
Elis 1 píše:
Pavli, moc moc gratuluji k holčičce :kytka: :kytka: :kytka: , mikinka je krásná. Je moc fajn, že se přítel umoudřil. No, oni chlapi jsou docela horké hlavy, ale naštěstí je to rychle přejde. Petr taky pořád všechno hrozně řeší a dělá z malicherností hrozné problémy, ale pak na to zase hodně rychle zapomene - narozdíl ode mě :-D .
Berusenka, ten kompletek je moc pěknej :andel: .

Vítám Marki a Lalinku :kytka: .

Kramar, jsi hrozně moc šikovná. Ta zavinovačka je naprosto úžasná. Jak jsem to viděla, tak začínám také přemýšlet, že bych něco takového vyzkoušela. Já se ale nikdy nedostala dál než k řetízku.
Zavinovačky mám také dvě. Jednu takovou normální a jednu hooooooooodně teplou - dostala jsem ji po neteři, ale nevím, jestli ji využijem. Je oparvdu vyloženě na zimu.
Tak já jsem vůbec nevěděla, že existují nějaké poporodní vložky, já si už minulý měsíc nakoupila normální naturella, ale určo koupím i ty poporodní, když už o nich vím. Ty klasický využiju jindy. Mě vložky nevadí, já zase moc nemusím tampony. Ještě jsem četla v nějaké diskuzy o poporodních kalhotkách. Maminky vůbec nechválily ty jednorázové kalhotky z DM, ale naopak hodně propagovaly nějaké síťované z lékárny. Asi se vám budu zdát úplně blbá, ale mohla bych se zeptat, jestli náhodou nevíte, proč jsou síťované? Normální kalhotky po porodu tlačí?
Já včera byla koupit odsávačku mlíka. V Puntanele měli chicco, slevněnou z 1099 Kč na 699 Kč a ještě jsem k tomu koupila náhradní lahvičky 4 ks slevněné z 419 Kč na 229 Kč. A musím se vám pochlubit, jaké jsem koupila broučkovi jeansy. Ty měli v CA slevněné z 298 Kč na 98 Kč :potlesk:

téééda kalhoty sou frajerský :palec: a výborná cena!!!to je zadarmo! :lol:
ty porodní kalhotky sou fajn v tom,že sou prodyšný-nehrozí ti nějaký zánět nebo tak něco-navíc ony když se ušpiní,dají se v klidu přečváchnout.Já je u prvního porodu dostala od kamarádky,sama jsem si koupila od campol babies-mají je v potřebách pro děti a za mě teda jiný než z lékárny nebrat!!opravdu rozdíl nebe a dudy!! :roll: ty síťovaný sou i víc pohodlný-mají střih takových těch kraťásků.To samé vložky z lékárny,neobsahují ten savý gel,takže nehrozí zapaření a následný záněty nebo něco podobného :palec: jinak normální bavlněný kalhotky bych si nechala tak na doma,až už tolik člověk nekrvácí a má třeba nástřih víc zacelený :palec: ale nejsem odborník,třeba se najde někdo kdo ani jedno z toh nepoužíval,jen píšu své postřehy.mě to čeká všechno koupit :roll: jinak tampony já mám radši než vložky,ale po porodu sem si byla schopná dát první tak po roce-zaprvé jsem neměla menzes a za druhé mě asi nějak víc sešili-přitom co vím jsem měla stehy asi jen 4 venkovní :oops: :lol: byli mi prostě nepohodlné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
12.5.11 22:39

Jo, ja uz mam o sebe takovy strach, ze se i bojim vyjit z baraku… Tady sice jezdi ridici opatrne, ale i tak, jak vidim kamion v zatacce nebo nejake auto blizko me, tak jsem uplne vystresovana, protoze si hned predstavim, co by se stalo, kdyby to do me narazilo… Ja se bojim chodit i po schodech, taky mam o mimiska porad hrozny strach :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
12.5.11 22:40
Elis 1 píše:
jo a s těma autama, ono se nedá říct, že jedno auto je bezpečnější než druhé. Dost často se stává, že když má někdo starší auto, tak s ním jezdí radši pomalej.Naopak když má někdo novější, tak s ním líce rychlo a to je pak daleko nebezpečnější. Zrovna včera jsem šla do campusu mrknout po obchodech a prolítl kolem mě borec s porsche a můžu říct, že jsem měla opravdu hroznej strach. Říkala jsem si, kdyby mu to v té zatáčce ustřelilo, tak po mě nezbyde ani mastnej flek :-x . No fakt je ten, že já teď jezdím strašně pomalu. Hrozně se o mimčo bojím. To chci vidět, jak budu jezdit, až se mi narodí. Asi autobusem :-D .

to je taky fakt,já třeba když vozila prcka tak jsem jela jak řidič slečny Daisy :lol: když sama,tak jsem si jízdu trochu zrychlila a teď jezdím taky dost opatrně,hlavně jsem furt ve střehu-né že bych nevěřila sobě,ale spíš lidem okolo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
12.5.11 22:43

téééda,jak to že nespíte? :lol:

to já po schodech naopak chodím-hlavně když jdu s pesanem,abych neztratila kondičku :lol: :lol: ale bydlíme ve druhém patře tak se moc nepředřu a stejně sotva vylezu nahoru funím jak lokomotiva :lol: :lol: jinak mě takový ten strach z okolí přešel,spíš se víc bojím aby byl malinkej v bříšku zdravej,aby třeba náhle neumřel a tak-furt někde čtu takové případy a ty mě děsí nejvíc :oops: kor teď jak není prcek tak aktivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
12.5.11 22:45

Berus, ty jo nestras s temi tampony :-(. A co treba sex, kdyz jsi nemohla pouzit ani tampon?? Promin, mozna moc osobni otazka… A co to siti, dobre? Toho se prave nejvic bojim…
Ja tady budu v porodnici tak maximalne dva dny, pokud bude vsechno v poradku, takze pak uz budu „vlozkovat a kalhotkovat“ doma :-). Taky jsem nekde v diskusi cetla, ze pry po porodu se hodne zen chodi dost casto sprchovat, ze jim i pomaha vlazna voda, pry je to uleva, tak by me zajimalo, jak jste to mely vy, co uz jste rodily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
12.5.11 22:46

berusenka, moc děkuji za vysvětlení. Jak pojedu někam nakupovat, tak udělám útok na lékárnu :-D . Je moc fajn, že se zde člověk dozví tolik důležitých věcí od moudřejších a zkušenějších maminek.

Mondik, s tím strachem je to fakt hrozný a takový omezující. Na schodech mám taky hroznej strach. Když vidím švagrovou, která je taky těhotná, jak utíká ze schodů a bere je po dvou, tak normálně nechápu. Ale možná to je i tím, že mě pořád někdo straší, ať na sebe dávám pozor. Mamka a babička to totiž přehánějí a jsou přeúzkostlivělý a pak to přenášejí i na mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
12.5.11 22:47

To vis, kdyz spim odpoledne, tak uz se mi vecer zase tak brzo nechce :-). Ale ja tu mam i tak o hodku min nez vy :-P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
12.5.11 22:51
Mondík píše:
Berus, ty jo nestras s temi tampony :-(. A co treba sex, kdyz jsi nemohla pouzit ani tampon?? Promin, mozna moc osobni otazka… A co to siti, dobre? Toho se prave nejvic bojim…
Ja tady budu v porodnici tak maximalne dva dny, pokud bude vsechno v poradku, takze pak uz budu „vlozkovat a kalhotkovat“ doma :-). Taky jsem nekde v diskusi cetla, ze pry po porodu se hodne zen chodi dost casto sprchovat, ze jim i pomaha vlazna voda, pry je to uleva, tak by me zajimalo, jak jste to mely vy, co uz jste rodily?

to se vůbec nebooj!nechtěla jsem tě nějak děsit :kytka: ono jde o to,že je to po porodu všechno takové jiné-při prvním sexu po 6ti nedělí jsem přítelovi říkala že na mě musí opatrně jako bych byla panna :lol: a je fakt,že musel být opatrný a něžný-připadala jsem si jak za mlada :lol: ale nebylo to vůbec tak hrozný.mě třeba přišlo že musím být šíleně vytahaná a ono je to právě jakoby naopak,ale určitě se není čeho bát,čím víc se pak budete tulit,tím lepší to bude :hug: jinak šití právě nebylo nic hrozného-u porodu jsem ani nepoznala že mě nastřihli.a na to že měl malej 4250g tak si myslím že 4 stehy venkovní je dobré skóre :think: samo že po porodu je vše takové bolavé,ale už druhý,třetí den to bylo ok-ale samo taky záleží asi na rozsahu poranění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
12.5.11 22:51

Elis, tak to ja jsem nejaka uzkostliva od prirody a ted v tehu jeste mnohem vic, ale je pravda, ze nekdy ve mne az hrkne, kdyz si predstavim, co by se mohlo stat. Tu tvoji svagrovou taky nechapu, ja mam schody primo v baraku (a docela prudke), takze nekdy chodim i po jednom schodu. A jeste kdyz tady clovek cte, co vsechno se muze mimiskovi v brisku stat, tak ma pocit, ze neco z toho se nutne musi prihodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
12.5.11 22:53

já právě taky spím odpoledne s prckem a pak se mi nechce spát večer :lol: :lol:

jinak ty tampony neporadím,já je fakt potřebovala až takhle dýl protože jsem nemenstuovala-to je blbý slovo :lol: třeba kdybych trénovala gdřív nepřišlo by mi to tak divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
12.5.11 22:55

Berus, presne tohle rikala moje mamka, ze ani nevedela, ze ji nastrihli a to siti pry nic hrozneho nebylo, ale uz jsem slysela i jine zkusenosti, tak mam trosku strach. Jenze ja jsem vazila asi pouhych 2500g. Ten tvuj prcek byl teda pekny cvalik :-). No, snad to bude dobre a vsechno zvladneme :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
12.5.11 22:55

Já jsem ve dne pořád někde venku, večer sedí u počítače manžel, takže já můžu až je v baráčku klid, až manžel spí a počítač je volný. Když jsem doma a nejsem v Brně na bytě, tak se mi neche pouštět noťas, protože hrozně hučí, takže užívám tichého počítače.

Mondíku, já ti moc neporadím, protože čekám první mimi, ale ráda si počkám na názory ostatních. Ale určitě vlažná voda musí být příjemná na ty stehy. I když na druhou stranu, když mám poškrabanou nebo odřenou nohu a jdu se večer osprchovat a dostane se na tu ranku voda, tak to štípe jako čert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
12.5.11 22:56

holky nesmíte se tak stresovat-ikdyž vím že je to těžký.já třeba v prvním těhu neměla doma vůbec net,takže jsem nevěděla a ani netušila co všechno se může stát a ono to asi i bylo lepší,než teď když mám k těm různým příběhům přístup.a to jsem třeba u prvního těhu omdlívala a kolikrát sem měla na mále a nedocházelo mi co se mohlo všechno stát.teď mám těhu pohodoví a bojím se právě toho,že se mimískovi v bříšku něco stane.Jinak já si myslím že je mimi dobře chráněný proti pádům a tak :wink: kdyby jste viděli jak na mě kolikrát prcek skočí,se divím,že je malej furt v bříšku že to ustál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
12.5.11 22:58
Mondík píše:
Berus, presne tohle rikala moje mamka, ze ani nevedela, ze ji nastrihli a to siti pry nic hrozneho nebylo, ale uz jsem slysela i jine zkusenosti, tak mam trosku strach. Jenze ja jsem vazila asi pouhych 2500g. Ten tvuj prcek byl teda pekny cvalik :-). No, snad to bude dobre a vsechno zvladneme :hug:.

to šití už je nic,to mi věř :lol: jj byl to macíček,ale mě to ani nepřišlo :lol: mám velkou pánev :lol: :lol: no vážil tak díky té těhu cukrovce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí