TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
12.5.11 14:58
Ivet23 píše:
To je ona :-) ale ta ze vcerejska v sedanu je o dost krasnejsi :mrgreen: :mrgreen: ale foto nemam.

:palec: :palec: :palec: Ta je moc pěkná! My máme takovou modro-šedo-stříbrnou, 2.0 tdi,r.v. 2008

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
12.5.11 15:00

Jééé, to je dobře, že už to máš za sebou a to KFC budeš mít za odměnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
12.5.11 15:14

Flooa- mi se nechcem zadluzovat nebo si pujcovat na auti, chcem pak sve bydleni :-) a v dnesni ddobe clovek neusetri. no a aby nam dali finance tak jen rok.v. 2000. ale zas znamy mechanik potvrdil, ze maji hodne dobry motory :lol: no a 1.9tdi by jsme chteli na jakem koliv aute :mrgreen: snad uz brzy vybereme a budem se vozit :-) nasi audiny uz mam plne zuby :mrgreen: a firemni audiny taktez :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
12.5.11 15:24

My se taky nechtěli zadlužovat, nejdřív jsme chtěli úplně tu novou, ale nechtěli jsme jít úplně z peněz. A s touhle jsme spokojený a to je hlavní. Manžel si na ní moc zakládá, někdy až moc :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
12.5.11 15:26

no jo nam to na jine neda :-) ani se nedivim jsme spolu jen kratce zatim nemame sanci tolik usetrit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
12.5.11 15:34
Ivet23 píše:
no jo nam to na jine neda :-) ani se nedivim jsme spolu jen kratce zatim nemame sanci tolik usetrit :lol:

A jak dlouho jste spolu? My 5,5 roku a z toho 2 roky spolu bydlíme a skoro 14dní jsme manželé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
12.5.11 15:43

caute, moc kecate :mrgreen:
vitam nove holciny, marki a lalinku.

Lalinka ja mam tez termin 13.8. :srdce: ale na cvicenie teda nechodim. Odkial si z prahy? My byvame pri Prahe. A uz vies, co cakas?

Zavinovacky - my sme najviac vyuzili bavlnenu na snurky. Kupili sme aj taku, jak tu niekto daval link (taku tu hrubu, co sa da rozlozit, na suchac), ale tu sme jak zavinku vobec nevyuzili, je taka tlsta a nemozna a este ten suchy zip, to vobec nedrzi, tak neviem. Byt vami tak by som sla urco do bavlnenej snurkovej a nie moc tlstej. Ja myslim, ze my zavinky vyuzijeme, v srpnu bude este asi teplo, ale potom tie mesiace do toho rijna urco bude treba zavinka aspon vonku.

Co sa tyka sirokeho balenia, kyclov a zavinky - my sme preventivne balili nasiroko len na noc a normalne bol v zavinke. Nozky im nemusite az tak utahovat v zavinke. A potom od toho 3 mesiaca uz by nemali byvat v zavinovacke, kvoli vyvoju. (moj maly bol v zavinke len mesiac, pretoze potom uz bolo strasne teplo potom - je kvetnovy, vcera mal rok :dance: )

Ad auti - my sme kupovali pred 2 mesiacmi Kiu Sportage :srdce: sice sme na nu minuli vsetky uspory, ale milujem ju, je to super autiiiiik!!! Nechceli sme ojete, pretoze budeme auto potrebovat furt a nech nam aspon tych 10 rokov vydrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
12.5.11 15:45

Paja2110 gratulka k holcicke!!!!Mate uz meno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
12.5.11 15:50

jo opožděně vítám Lalinku, jaksi jsem to přehlídla :kytka:
Cuty - jojo, jméno už máme - Adélka. Je to jedno z mnoha jmen, na kterých jsme se shodly a mně se líbila už hodně dlouho. Pro klučíka jsme měli Jakuba.
Holky, tak už je to v pohodě, už to nějak strávil, tak jsem ráda - dokonce jsem dostala i čokoládku, tak má u mě plus :mrgreen:
Jinak s autím, taky bysme potřebovaly nový, ale bohužel to teď nejde :-( Už jsem to myslm psala, tak nám mamka po porodu půjčí Renaulta Megana, jelikož ve 120-ce mi to přijde hodně riskantní. Bojím se už teď sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
12.5.11 15:58
paja2110 píše:
jo opožděně vítám Lalinku, jaksi jsem to přehlídla :kytka:
Cuty - jojo, jméno už máme - Adélka. Je to jedno z mnoha jmen, na kterých jsme se shodly a mně se líbila už hodně dlouho. Pro klučíka jsme měli Jakuba.
Holky, tak už je to v pohodě, už to nějak strávil, tak jsem ráda - dokonce jsem dostala i čokoládku, tak má u mě plus :mrgreen:
Jinak s autím, taky bysme potřebovaly nový, ale bohužel to teď nejde :-( Už jsem to myslm psala, tak nám mamka po porodu půjčí Renaulta Megana, jelikož ve 120-ce mi to přijde hodně riskantní. Bojím se už teď sama

jj dobre auto je zaklad, ja som maleho vozila obcas vo Felde, kym sme nekupili toto (teda, ked sa rozhodla, ze ma dobry den a ze bude fungovat :zed: ) a teda bezpecnost nic moc!
Adelka je krasne meno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
12.5.11 16:01

PAJO- ja se ani nedivim v tom bych se bala taky :mrgreen: :mrgreen: ja dostala od svary svoje prvni auto a to prave 120, ale sem v tom neumela jezdit a stydela jsem se :oops: :mrgreen: no tak sem koupila favorita tuningac vlastne felicie s kasli favorita :mrgreen: :mrgreen: no pak peugot 306 a ted audi doma mame 80 ale jezdime s firemni A6 luxus ale ten obsah 2,8 coz je mazec zrout i na pojistku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
12.5.11 16:06

Víte co je paradox? Mám taťku automechanika a jaksi je mu jedno, že jeho vnouče bude jezdit ve 120-ce :zed: Přitom už spravil tolik aut, ale pro dceru holt čas není :nevim: Tak jsem ráda, že nám aspoň mamka vyjde vstříc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
12.5.11 16:11
paja2110 píše:
Víte co je paradox? Mám taťku automechanika a jaksi je mu jedno, že jeho vnouče bude jezdit ve 120-ce :zed: Přitom už spravil tolik aut, ale pro dceru holt čas není :nevim: Tak jsem ráda, že nám aspoň mamka vyjde vstříc

No přeci protože KOVÁŘOVA KOBYLA CHODÍ BOSA, ne? :-P Můj muž je PC technik a počítač a notebook máme v bordelu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
12.5.11 16:11
paja2110 píše:
Víte co je paradox? Mám taťku automechanika a jaksi je mu jedno, že jeho vnouče bude jezdit ve 120-ce :zed: Přitom už spravil tolik aut, ale pro dceru holt čas není :nevim: Tak jsem ráda, že nám aspoň mamka vyjde vstříc

No přeci protože KOVÁŘOVA KOBYLA CHODÍ BOSA, ne? :-P Můj muž je PC technik a počítač a notebook máme v bordelu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
12.5.11 16:25

Holky já mám Renault TWINGO z roku 1999 a jsem s ním naprosto spokojená. Druhé máme Fokuse 5dv. necombika a i to mi příjde na parkování moc veliký. Takže moc obdivuju, že řídíte combiky.

Zavinovačku jsem odpolko dokončila, tak vkládám foto. Ještě dělám tenčí, ale ta ještě není hotová, tak zase příště.

Holky držím pěsti, ať máte cukr taky v pořádku. Jinak já večer před testem měla asi 5 sušenek čokoládové bebe + čaj s medem asi ve 21:30 a test dopadl i tak dobře. Tak ta pizza by asi nevadila, ale teď už je to fuk, dnes si to vynahradíš.

Pajo no vidíš, rychle mu to došlo, že se nemá proč na Tebe zlobit. No a čokoláda dobrý ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí