Poradna duly
Jana Čurdová
Hannah84 píše:
flo - tak vidíš, že to proběhlo hladce, jako přiznám, že mě ta sladká voda taky celkem chutnala, hlavně jsem měla žízeň, tak jsem ji ráda vypila a i mě to taky zasytilo
elemka - tak to jsme na tom stejně, taky 4 týdny a každý týden mám jeden den volna
berus - tak doufám, že to svědění přejde, páč v práci se těžko podrbukor když proti mě sedí kolega
![]()
taky bych doma potřebovala uklidit, prach, drobky, ale musí to vydržet do čtvrtka případně do pátka, holt se to nezblázní a návštěva snad žádná nehrozí
No to by asi kolega koukal, co??? Kdybys mu je tam vystrčila a začla drbat
![]()
elemka píše:
mě dost svědí bradavky…mám je hrozně citlivé. Ale asi je to normální.Nechci být nechutná hned po ránu, ale včera se nám stalo něco hrozného…máme kočku, byla celkově taková divná, poslední dobou, no a moje ségra (je jí 11 let) ji strašně miluje. A tak ji včera tak hladila a hladila a najednou začala křičet a utíkat a natahovat na zvracení.....no představte si, že ta kočka zrovna potratila…mazec. Ségra od dveří řvala, hlavně se na to nedívej…no já se teda nekoukala, ale umím si představit, co to byl za hnus.
Doufám, že jsem Vám nezhnusila den…
Ségra samozřejmě nevěděla o co jde, ale jak jsme jí to vysvětlili, tak mi razantně řekla: „no tak já se na tvůj porod podívat nepůjdu“i když to byla blbá situace, začali jsme se té větě hrozně smát. Jako by ten můj porod měl být jako rodinná sešlost, nebo co
neboj,já sem na nechutnosti zvyklá
no to je mazec,ale hlavně že z toho ségra neměla trauma.a jak dlouho byla kočička „těhotná“? mě se stalo něco opačného.jeden kamarád žil s rodinou na statku,jeli sme je navštívit a měli tak taky kočičku těhuli,ptala jsem se kdy by měla rodit a oni že tak za 2-3 týdny.kočička byla mazlivka tak mi vlezla na klín,tak jí hladím a drbu,ona v úplným rauši až pak kouknu a mám kalhoty od krve-napřed jsem se zděsila,že ta mrcha červená přišla dřív,ale prd,kočička mi začala rodit v klíně!!!mno kamarád mě pak vyhnal,že příště si mě tam budou volat jako porodní bábu
![]()
berusenka66 píše:Flooa píše:já sem si říkala,a|ť si ten blb zkusí na týden jít na plac,pak ať soudí
Berušenko, aspoň že ten obvoďák to uznal. Já jsem pracovala jako zootechnik, hodně jsem byla u zvířat, píchala jsem oxytocin atd. a s tím by vůbec těhotné neměly přijít do styku, takže jsem si o neschopenku hned řekla, no a měla kecy, ale dala mi ji a už nic neříkáJinak po obědě jedu na ten ultrazvuk, já se ne něj tak těěěšššíííííím
Jak malej Jarda
já právě měla i hned z počátku těžkou angínu-mysleli jsme že o prcka přijdeme,tak i proto můj obvoďák neváhal mi to vepsat-ale asi po 3.měsících mi řekl že už mě musí neschopenku vypsat gyndař,no naštěstí jí pak vypsal no.jo vy máte dneska ten ultrazvuk!!!to se ti nedivím,že se těšíš!!!já bláznila už týden dopředu
![]()
v ten den co jsme šli,sem tu furt honila kluky ať nezdržujou
držím palečky,ať se mimi hezky vystavuje
Jo, přesně tak, já bych je nechala, at si to jdou zkusit, co by na to říkali ![]()
elemka - tak to je hustý s tou kočkou ![]()
floa - no to by koukal!!! ![]()
Flooa píše:Hannah84 píše:No to by asi kolega koukal, co??? Kdybys mu je tam vystrčila a začla drbat
flo - tak vidíš, že to proběhlo hladce, jako přiznám, že mě ta sladká voda taky celkem chutnala, hlavně jsem měla žízeň, tak jsem ji ráda vypila a i mě to taky zasytilo
elemka - tak to jsme na tom stejně, taky 4 týdny a každý týden mám jeden den volna
berus - tak doufám, že to svědění přejde, páč v práci se těžko podrbukor když proti mě sedí kolega
![]()
taky bych doma potřebovala uklidit, prach, drobky, ale musí to vydržet do čtvrtka případně do pátka, holt se to nezblázní a návštěva snad žádná nehrozí![]()
![]()
hele třeba by jsi právě naopak kolegu navnadila-to víš je jaro
no to jsi neviděla bordel u nás,v ložnici máme horu prádla že i nejvyšší hora světa je oproti ní Béčko!!
tu musím nějak zlikvidovat,jinak se hambou propadnu
chtěla jsem to udělat včera,ale byl hokej,pak farmář,já utahaná z lítání po úřadech a z těhu cvíča,že jsem na to hodila bobek,bože jsem hroznááá ![]()
Flooa píše:
Elemko- jsem si to představila a teda představa nic moc, ale zase chudák kočička a ségra měla asi taky šok,co?
No šok teda měla, ale ustála to statečně…já bych asi hysterčila víc ![]()
Akorát říkala, že už na ni nikdy nešáhne. No a kočka to asi taky ustála…je to taková nechtěná pouliční, která chodí těhotná pořád. Takže to zase tak s naší psychikou nezamávalo. Otřepala se, sežrala to a zalezla si někam do kouta.
Jo teď jsem si vzpoměla ještě na jednu hlášku, kterou mi ségra řekla asi před dvouma rokama
právě ve spojitosti s tou kočkou.
Opravdu dlouho jsme se snažili o dítě a nakonec jsme museli na to IVF, ale to je teď vedlejší…no a ta ségra to tak nějak prožívala z dálky s náma. Jednou říkám: „jůva, ta kočka už je zase těhotná“ a ona říká…„jj je, jednou odešla na seník a pak se vrátila s břichem, tak si tam taky zajdi, ne?“
![]()
berusenka66 píše:elemka píše:neboj,já sem na nechutnosti zvyklá
mě dost svědí bradavky…mám je hrozně citlivé. Ale asi je to normální.Nechci být nechutná hned po ránu, ale včera se nám stalo něco hrozného…máme kočku, byla celkově taková divná, poslední dobou, no a moje ségra (je jí 11 let) ji strašně miluje. A tak ji včera tak hladila a hladila a najednou začala křičet a utíkat a natahovat na zvracení.....no představte si, že ta kočka zrovna potratila…mazec. Ségra od dveří řvala, hlavně se na to nedívej…no já se teda nekoukala, ale umím si představit, co to byl za hnus.
Doufám, že jsem Vám nezhnusila den…
Ségra samozřejmě nevěděla o co jde, ale jak jsme jí to vysvětlili, tak mi razantně řekla: „no tak já se na tvůj porod podívat nepůjdu“i když to byla blbá situace, začali jsme se té větě hrozně smát. Jako by ten můj porod měl být jako rodinná sešlost, nebo co
no to je mazec,ale hlavně že z toho ségra neměla trauma.a jak dlouho byla kočička „těhotná“? mě se stalo něco opačného.jeden kamarád žil s rodinou na statku,jeli sme je navštívit a měli tak taky kočičku těhuli,ptala jsem se kdy by měla rodit a oni že tak za 2-3 týdny.kočička byla mazlivka tak mi vlezla na klín,tak jí hladím a drbu,ona v úplným rauši až pak kouknu a mám kalhoty od krve-napřed jsem se zděsila,že ta mrcha červená přišla dřív,ale prd,kočička mi začala rodit v klíně!!!mno kamarád mě pak vyhnal,že příště si mě tam budou volat jako porodní bábu
![]()
Jééé, tak to je dobrý
![]()
berusenka66 píše:Flooa píše:hele třeba by jsi právě naopak kolegu navnadila-to víš je jaroHannah84 píše:No to by asi kolega koukal, co??? Kdybys mu je tam vystrčila a začla drbat
![]()
taky bych doma potřebovala uklidit, prach, drobky, ale musí to vydržet do čtvrtka případně do pátka, holt se to nezblázní a návštěva snad žádná nehrozí![]()
![]()
![]()
no to jsi neviděla bordel u nás,v ložnici máme horu prádla že i nejvyšší hora světa je oproti ní Béčko!!
![]()
chtěla jsem to udělat včera,ale byl hokej,pak farmář,já utahaná z lítání po úřadech a z těhu cvíča,že jsem na to hodila bobek,bože jsem hroznááá
jo tak prádlo mám taky, ale nechala jsem ho na sušáku, to vypadá lépe
sice je suchý už od neděle ale co no, taky se mi nechce hned žehlit… ![]()
Hannah84 píše:berusenka66 píše:jo tak prádlo mám taky, ale nechala jsem ho na sušáku, to vypadá lépeFlooa píše:hele třeba by jsi právě naopak kolegu navnadila-to víš je jaroHannah84 píše:No to by asi kolega koukal, co??? Kdybys mu je tam vystrčila a začla drbat
![]()
![]()
![]()
![]()
chtěla jsem to udělat včera,ale byl hokej,pak farmář,já utahaná z lítání po úřadech a z těhu cvíča,že jsem na to hodila bobek,bože jsem hroznááá
![]()
sice je suchý už od neděle ale co no, taky se mi nechce hned žehlit…
tak já jsem vyžehlila v neděli, a že to byla kupa ![]()
Strašně nerada žehlím. Ale praní mě baví ![]()
mě od začátku těhu u žehlení vždy bolí břicho, nevím proč, ale někdo mi pak jednou říkal, že žehlit nemám, že ač mi to nepřijde tak to hodně působí na břišní svaly, nebo prý žehlit v sedě, ale to neumím, takže žehlím a když už nemužu dělám si pauzy…
Tak já jsem žehlila včera, musela jsem teda u toho sedět, ale moc toho nebylo, zatím jsme jen dva, takže to jde. Ale až budu prát výbavičku a pak žehlit, tak to bude horší. A dneska jsem se stavila v krámku a koupila takový ten setík do porodnice a jedny dupačky a tričko, se mi to moc líbilo a musela jsem to mít, jo a ještě capačky a ponožtičky ![]()
Hannah84 píše:
mě od začátku těhu u žehlení vždy bolí břicho, nevím proč, ale někdo mi pak jednou říkal, že žehlit nemám, že ač mi to nepřijde tak to hodně působí na břišní svaly, nebo prý žehlit v sedě, ale to neumím, takže žehlím a když už nemužu dělám si pauzy…
Ale s bříškem je to docela nepohodlný žehlit v sedě. A stát nemůžu. Leda že bych manžela naučila žehlit, ale to už by mě poslal asi do údolí, jelikož ted luxuje a stírá ![]()
holky já už roky nežehlím,jen jsem líná to i poskládat
jsem prostě ostuda no
vždycky to hodím na hromadu do ložnice a marně čekám že se to poskládá samo,nebo že to za mě někdo poskládá-zatím jsem se teda nedočkala ani jednoho no
![]()
ten seník je dobrej,až budu chtít třetí asi k vám zajedu
![]()
berusenka66 píše:
holky já už roky nežehlím,jen jsem líná to i poskládat![]()
![]()
jsem prostě ostuda no
vždycky to hodím na hromadu do ložnice a marně čekám že se to poskládá samo,nebo že to za mě někdo poskládá-zatím jsem se teda nedočkala ani jednoho no
![]()
ten seník je dobrej,až budu chtít třetí asi k vám zajedu
![]()
![]()
U nás se to taky nechce samo skládat ![]()