Poradna duly
Jana Čurdová
Hannah- ja zobu hroznove vino a pred tim jsem mela pytlik chipsu
me trvalo pomalu dva roky nez sem to dala dolu
snad to ted pujde rychleji
ale jestli budu jak ostatni zensky u nas v rodine tak po druhym uz nezhubnu ![]()
Ivet - no u nás to je právě tak, že nabrali u prvního a zůstalo a u druhýho co nabrali, tak nechali v porodnici…ale zase si říkám, že dneska už ty geny tolik nefungujou, hodně se říkalo, že jak dlouho rodila mamka, bude rodit i dcera a znám plno lidí, co to mělo uplně jinak, tak si říkám, třeba to bude opravdu jinak
člověk se musí nějak utěšovat ![]()
berus - tak to bych vůbec neřekla, že máš tolik kilo ![]()
Ivet23 píše:
Ja uz to musela mit pred 5lety v porodnicia prevazne uz chteji ten papir sebou
ale ne vsude treba.
a co ked rodis predcasne… alebo necakane? Co ked ten papier proste nemas?
Tak to asi nejak udelaji
ale prave proto se to vyrizuje vcas
jinak pekny video ![]()
Jinak Hannah ja pro sve hubnuti nejak nic nedelala
proto to trvalo, ted uz se snad zacnu hejbat ![]()
já teda nevím jak kde,ale tady u nás v ČB to vyžadují u neseznadých párů-jde hlavně i o to,že oni pak jinak automaticky píší příjmení po mamince a navíc když nemáš prohlášení o otcovství tak by hrozilo že kolonka bude prázdná a vy jste to pak museli honit přes soud,ale nevím já i u prvního to řešila takhle dřív,jistota je jistota-otec je a bude stejný až do porodu a jména už taky máme vymyšlený tak proč to odkládat ![]()
jo holky fakt dík,no tohle těhu se tak sexy necítím jako u prcka
po něm mi zůstali jen 2 kg navíc,ale já to nějak dohnala za tu dobu co jsem doma,nějak jsem nabírala a nabírala chjo.musím se pak do toho opřít
to je asi fakt na každé porodnici po mě nic nechtěli až v porodnici sem vyplňovala formulař na jméno a příjmění dítěte což bylo dobře jelikož sme ještě neměli jméno (rodila sem nečekaně dřív) a neznali sme pohlaví…ani ted ho nechceme vědět takže mě vyběhávaní papíru čeká po porodu…
nesnáším papírování
Kačkka píše:
to je asi fakt na každé porodnici po mě nic nechtěli až v porodnici sem vyplňovala formulař na jméno a příjmění dítěte což bylo dobře jelikož sme ještě neměli jméno (rodila sem nečekaně dřív) a neznali sme pohlaví…ani ted ho nechceme vědět takže mě vyběhávaní papíru čeká po porodu…nesnáším papírování
no my pohlaví tak nějak víme a nevíme
mimi s náma moc nespolupracuje-ale vypadá to spíš na klučíka
já právě nechci abych pak musela po porodu někde běhat-navíc se dvěma dětma to bude na palici,takže raději vše s předstihem a pak už jen tatínek vyzvedne rodný list a oběhne pojištovnu a bude-ať si to taky užije
![]()
cuttysark píše:Hannah84 píše:tu je video ked chcete - ukazuje nam tam doktor kavove zrnicko
my jdeme příští týden na 3D, se hrozně těšíme
cutty - ty jo už jste byli jo, se máte, máš foto, ukaž? a jak dlouho jste tam byli?http://www.youtube.com/watch?…
Krása, já už se nemůžu dočkat! ![]()
cutty - jo ten papír potřebují jen nesezdaní, výhoda manželství
nemusíme na matriku ![]()
Cutty vítám Tě! ![]()
Ahoj všem těhulím ![]()
My jsme taky sezdaní, tak to máme jednodušší
kdybyste se vzali, máte o jeden papír míň ![]()
Berus, nechceš lítat se mnou po těch úřadech?? I když to asi nepůjde, co… přeci jen budem nastupovat jinak na MD
mně se samotnej nechce, já pak nevím, kam a jak a co ![]()
Příspěvek upraven 06.05.11 v 13:33
Hannah84 píše:
cutty - jo ten papír potřebují jen nesezdaní, výhoda manželstvínemusíme na matriku
Jééé, taky už ho nepotřebujem ![]()
zvizatinka píše:
Cuty vítám Tě!![]()
Ahoj všem těhulím
Berus, nechceš lítat se mnou po těch úřadech?? I když to asi nepůjde, co… přeci jen budem nastupovat jinak na MDkdybyste se vzali, máte o jeden papír míň
mně se samotnej nechce, já pak nevím, kam a jak a co
Diky!
Hele ty si tiez z konika? ![]()
cuttysark píše:zvizatinka píše:Diky!
Cuty vítám Tě!![]()
Ahoj všem těhulím
Berus, nechceš lítat se mnou po těch úřadech?? I když to asi nepůjde, co… přeci jen budem nastupovat jinak na MDkdybyste se vzali, máte o jeden papír míň
mně se samotnej nechce, já pak nevím, kam a jak a co
Hele ty si tiez z konika?
yes ![]()