Poradna duly
Jana Čurdová
Cuttysark, ahojky, vítám tě zde
.
Berusenka66, taky mě moc mrzí, že ti tam nějaká ta hodnota vyšla špatně, ale myslím, že když je to jen ta jedna hodnota, tak to bude ok. A když se budeš trošku hlídat, tak to určitě hned zmizí.
Já ze dozvím výsledky na cukr zítra, tak jsem zvědavá. Doufám, že bude vše vpořádku, protože nevím nevím, jak bych vydržela bez sladkéhol.
Tak jsem se vážila a já mám 6 kg nahoře.
Můj doktor říkal, že napřed se posílalo jen od 25 let na test na cukr, ale nyní už posílá pokaždé.
Vítám nově příchozí
![]()
kdepak,já jsem právě úplně bez příznaků.váha mi v prvním těhu skončila na 11kg což není moc-akorát jsem měla obr pupek a šílený otoky-ale dr na to nedbal.jinak žízeň něbo tak něco to vůbec nic.mě bývalý dr tvrdil že sou ty testy zbytečný a že jsou povinný od 25let,což mi tenkrát nebylo.ale tenhle můj nový dr tam pisílá každého.No snad to teď dopadne dobře,nic jinýho si nepřeju.Ty testy nejsou tak hrozný,jak někdo říkal aspon vodu si sebou vem a dá se to přežít uvidíš ![]()
To je krasne 6kg. Jak uz jsem psala, ja mam 9, takze taky to neni takova hruza. Zda se mi, ze mam vetsinu spojenou s tehu, protoze na tele toho moc nemam, jen silnejsi boky a stehna. No, to mi povidej, co ja bych bez sladkeho delala? No, musela bych to vydrzet, co bych pro mimiska neudelala, ze…
Diky za privitanie. Co som rychllo prebehla diskusiu, tak niekto bude mat rozdiel v detoch 14 mesiacov myslim? My budeme mat 15, uz sa tesim na ten zahul
A do toho sa budeme stahovat...... ![]()
Inac ja mam 5-6 kg hore. V prvom tehu som pribrala celkovo 6kg tak dufam ze teraz to tiez nebude nejak brutalne ![]()
Prej u tak mladych maminek se vyskytuje tehu cukrovka minimalne, ale ted uz musi kazda
U nas je to tak, ze se tam rano prijde udela odber na hodinu se posadim v cekarne pak znovaa odber opet hodinu v cekarne a jeste jeden odber a hodku v cekarne
takze je to na tri hodiny!!!! ale musim to prekousnot vsak je to pro mimiska
ja budu Rodit ve Vrchlabi kdyz to pujde jinak Jilemnice ![]()
Budes zaneprazdnena maminka
. A to se budete stehovat, az se mimisek narodi? A znas pohlavi? ![]()
Mondík píše:
Budes zaneprazdnena maminka. A to se budete stehovat, az se mimisek narodi? A znas pohlavi?
Cakame holcicku, uz mam doma klucika
tak sme hrozne happy.
No stahovat sa budeme, ked predame dom
vypada to ale blede… manzel totiz dostal pracu na Slovensku a uz tam pracuje, kdezto my trcime tu, pretoze by sme nezvladali platit hypo na dom a este ubytovanie na Slovensku
Takze v podstate stahovat sa mozeme za mesiac alebo aj za rok, proste zalezi, kedy predame
je to na palicu.
ty byvas v Gillinghame? Smarjaa co tam robis?
Tam sme chodili na vylet do docks (k Rochestru)
Jo??? Co tu delam? Bydlim a pracuju
. Teda do prace uz jenom 3 dny, pak mam dovolenou a po ni jdu na materskou. Ja jsem zila na vice mistech v Anglii, ale sem jsem se prestehovala za pritelem. Doted jsem brblala, ze chci do Londyna, tam jsem taky chvilku zila, ale kdyz jsme tam nedavno byli u znamych, tak mi doslo, v jak krasnem kraji vlastne zijeme, oba tu mame celkem dobrou (i dobre placenou) praci a hlavne je to lepsi a bezpecnejsi misto pro nase dite… Kazdy, kdo sem prijizdi z velkomesta, rika, ze by se sem hned odstehoval… Navic tu mame hned u baraku skolu a detske hriste, takze za to jsme taky radi. A co ty jsi delala tady?
Berus, tak to by me zajimalo, jak na to teda prijdou tady, kdyz se ty testy nedelaji, tohle nejak nechapu… Dost veci se tu neresi
.
A, blizi se noc, mala se dokonale probudila
.
ty jo holky moc vám závidím to bydlení v cizině,vždycky jsem o tom snila,ale asi už se mi to s dětma nesplní-navíc přítel moc nemusí změnu,takže asi zůstaneme doma.
s tou cukrovkou fakt nevím,někdo píše,že se to pozná i z moči-existují na to nějaké papírky,ale jak říkám u mě třeba v moči poznat nebylo,takže jsem z toho taky jelen ![]()
holky já mám poslední dva dny takový pocit,že nějak cítím málo mimouška-nejvíc ho cítím když mí škytku,jinak moc ne,myslíte si že to je tím jak je větší?
ve střdu mi ho dr kontroloval,takže by mělo být v pořádku,ale znáte to ten strach
Berus- me dr rikala, ze jak mimi je vetsi, ze nebude tolik citit, ja zatim citim,ale uz ne taky tolik i kdyz mi stale prijde, ze mi tam Nella vali kotouli
ja treba kdyz mam aktivni dny a letam vsude mozne tak necitim skoro vubec,ale jak se doma valim, tak citim hodne. ale jsou lidi kteri neciti skoro vubec, zalezi jak jue polozena placenta a co mimisek musi prokopnout ![]()
no já jí mám od počátku vepředu,takže ty pohyby byli celkově tlumenější,ale i tak tam řádil jak černá ruka,proto mě to te´d drobet znepokojilo
člověk si řekne že když jsem těhotná podruhé,že nebudu tak plašit,ale přesně naopak
![]()
Mondík píše:
Jo??? Co tu delam? Bydlim a pracuju. Teda do prace uz jenom 3 dny, pak mam dovolenou a po ni jdu na materskou. Ja jsem zila na vice mistech v Anglii, ale sem jsem se prestehovala za pritelem. Doted jsem brblala, ze chci do Londyna, tam jsem taky chvilku zila, ale kdyz jsme tam nedavno byli u znamych, tak mi doslo, v jak krasnem kraji vlastne zijeme, oba tu mame celkem dobrou (i dobre placenou) praci a hlavne je to lepsi a bezpecnejsi misto pro nase dite… Kazdy, kdo sem prijizdi z velkomesta, rika, ze by se sem hned odstehoval… Navic tu mame hned u baraku skolu a detske hriste, takze za to jsme taky radi. A co ty jsi delala tady?
Ja mam manzela anglana, takze sme tam rok byvali (teda nad londynom) takze sme pobehali dost vyletov a predtym som bola v londyne 2 roky aupair. Teeraz sme zakotvili v CR a vypada to ze skoncime na Slovensku, jak stahovavi cigani ![]()
Dobré ranko, holky! Já jsem se na dnešek moc nevyspala, měla jsem pořád takovej zvláštní pocit v bříšku, jako že roste, vůbec to neumím popsat. A tak jakoby píchá kolem pupíku. Je to normální? Já jsem prvorodička a tak vůbec ničemu nerozumím a hned jsem ze všeho poděšená ![]()