TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3362
5.5.11 11:58

floa - kdybysme neplatili teď tu opravu auta, tak ho mám taky již objednaný, takže v klidu :-)
už se těším na oběd :-) jsem hrozná, bych furt jen jedla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
5.5.11 12:01

Hanah, o obědě teď právě přemýšlím, jsem dnes doma a hrozně nerada vařím jen sama pro sebe a ani dens nevím na co mám chuť. Potřebovala bych nějakou radu na rychlý dobrý oběd :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
5.5.11 12:02

To my už ten náš odzkoušeli. Má ho sestřenka, takže jsme v něm vozili a zkoušeli ho i v obchodu. Jen jsme čekali, až bude dostupný i v těch nových barvách a domluvili se, že po svatbě ho objednáme. Ale stejně příjde až tak za 14 dní, ale to je jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
5.5.11 12:03
Mascha píše:
Hanah, o obědě teď právě přemýšlím, jsem dnes doma a hrozně nerada vařím jen sama pro sebe a ani dens nevím na co mám chuť. Potřebovala bych nějakou radu na rychlý dobrý oběd :wink:

A co třeba zapečené brambory? Ty já miluju :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
5.5.11 12:07

mascha - no já jsem v práci a jsem domluvená s kámošem na oběd, takže ti asi neporadím. navíc když jsem doma, tak to mám uplně stejně, než něco dělat, tak si namažu rohlík :zed: což není moc dobrý, ale jinak když už mě něco donutí, tak dělám většinou těstoviny a k tomu co dům dá (česnek, párek, salám, kečup nebo rajče, hodím to na pánev a pak na špagety a hotovo :-) ) nebo rizoto, to taky mužu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
5.5.11 12:08

teď mi teprve došlo při pohledu na mětřík, že už vlastně začínám 27. týden, to je hrozný jak to letí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
5.5.11 12:16

Víte, jak jsou rozdělěný týdny těhotenství do měsíců? Jako třeba kdy přesně začíná třeba 6.měsíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
5.5.11 12:18

Tak mě inspirovali zapečené brambory, těstovinky jsem měla včera a ve sklepě jsem kromě naklíčených brambor našla ještě naklíčenou mrkev. Tak budu mít dneska brambory s dušenou mrkví, trochu dietka, ale docela mám na to chuť :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
5.5.11 12:19
Flooa, to by mě taky moc zajímalo, nemohu se stále nějako dopočítat :nevim:
Flooa píše:
Víte, jak jsou rozdělěný týdny těhotenství do měsíců? Jako třeba kdy přesně začíná třeba 6.měsíc?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
5.5.11 12:24
Mascha píše:
Flooa, to by mě taky moc zajímalo, nemohu se stále nějako dopočítat :nevim:
Flooa píše:

No právě. Tak jsem nejdřív myslela, že co 4 týdny to měsíc. Ale nejsem si jistá, tak prosím o radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
5.5.11 12:24

Floa
ty jo takže za 4 dny začínám 7. měsíc, no teda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
5.5.11 12:26

tohle jsou kalendářní a když budete počítat po těch 4 týdnech tak to je lunární - 40 týdnů = 10 měsíců, ale většina spíš zná těch 9 kalendářních…
no já pádím na ten oběd… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
5.5.11 12:29

Hanah, děkujem za tabulku a dobrou chuť :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
5.5.11 12:34

Děkujem!!! :huban: Já už chci taky sedmý měsíc :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
5.5.11 12:46

tak já dnes dělala rajskou s těstovinama - rychlooběd :)

Kočárek máme Mutsy a sedačku Maxi cosi cabrio fix po Anetce. Máme vše doma na půdě, stěhovat ho teď jinam kvůli pověrám nehodlám ;)

Dnes jsem nějak vyřízená - hlavně kvůli manželovo práci… nechci to tu rozebírat, je to dlouhodobý problém :nevim: nejradši bych, kdyby si našel něco jiného :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí