Poradna duly
Jana Čurdová
floa - kdybysme neplatili teď tu opravu auta, tak ho mám taky již objednaný, takže v klidu ![]()
už se těším na oběd
jsem hrozná, bych furt jen jedla
![]()
Hanah, o obědě teď právě přemýšlím, jsem dnes doma a hrozně nerada vařím jen sama pro sebe a ani dens nevím na co mám chuť. Potřebovala bych nějakou radu na rychlý dobrý oběd ![]()
To my už ten náš odzkoušeli. Má ho sestřenka, takže jsme v něm vozili a zkoušeli ho i v obchodu. Jen jsme čekali, až bude dostupný i v těch nových barvách a domluvili se, že po svatbě ho objednáme. Ale stejně příjde až tak za 14 dní, ale to je jedno.
Mascha píše:
Hanah, o obědě teď právě přemýšlím, jsem dnes doma a hrozně nerada vařím jen sama pro sebe a ani dens nevím na co mám chuť. Potřebovala bych nějakou radu na rychlý dobrý oběd
A co třeba zapečené brambory? Ty já miluju ![]()
mascha - no já jsem v práci a jsem domluvená s kámošem na oběd, takže ti asi neporadím. navíc když jsem doma, tak to mám uplně stejně, než něco dělat, tak si namažu rohlík
což není moc dobrý, ale jinak když už mě něco donutí, tak dělám většinou těstoviny a k tomu co dům dá (česnek, párek, salám, kečup nebo rajče, hodím to na pánev a pak na špagety a hotovo
) nebo rizoto, to taky mužu…
teď mi teprve došlo při pohledu na mětřík, že už vlastně začínám 27. týden, to je hrozný jak to letí…
Víte, jak jsou rozdělěný týdny těhotenství do měsíců? Jako třeba kdy přesně začíná třeba 6.měsíc?
Tak mě inspirovali zapečené brambory, těstovinky jsem měla včera a ve sklepě jsem kromě naklíčených brambor našla ještě naklíčenou mrkev. Tak budu mít dneska brambory s dušenou mrkví, trochu dietka, ale docela mám na to chuť ![]()
Flooa píše:
Víte, jak jsou rozdělěný týdny těhotenství do měsíců? Jako třeba kdy přesně začíná třeba 6.měsíc?
Mascha píše:
Flooa, to by mě taky moc zajímalo, nemohu se stále nějako dopočítat
Flooa píše:
No právě. Tak jsem nejdřív myslela, že co 4 týdny to měsíc. Ale nejsem si jistá, tak prosím o radu ![]()
tohle jsou kalendářní a když budete počítat po těch 4 týdnech tak to je lunární - 40 týdnů = 10 měsíců, ale většina spíš zná těch 9 kalendářních…
no já pádím na ten oběd… ![]()
tak já dnes dělala rajskou s těstovinama - rychlooběd ![]()
Kočárek máme Mutsy a sedačku Maxi cosi cabrio fix po Anetce. Máme vše doma na půdě, stěhovat ho teď jinam kvůli pověrám nehodlám ![]()
Dnes jsem nějak vyřízená - hlavně kvůli manželovo práci… nechci to tu rozebírat, je to dlouhodobý problém
nejradši bych, kdyby si našel něco jiného ![]()