Poradna duly
Jana Čurdová
Mondík píše:
Flooa, tak to jste taky koupili vyhodne!
To jo, paní byla velice ochotná. Do konce aukce zbývaly asi 3 dny, nechala to na pětistovce a dala mi KUP TEĎ a nakonec mi napsala, že mi ho nechá za 300. Takže fakt spokojenost. Dneska mimísek tak kope, až to chvílema bolí. Je to normální
![]()
Ahoj holky, tak mi dalo dobrých 20minut Vás dočíst a už jsem se stejně ztratila, co jsem komu chtěla napsat ![]()
Holkám co jdou na cukrovku přeju, ať jim to dopadně dobře, Flooa gratuluju k dobrému výsledku a Ivet u Tebe mě to mrzí, že to taky není ok, tak snad na Tebe nebudou s dietou moc přísní
, zase lepší pár měsíců odolávat, než kdyby se na to nepřišlo a byli potom nějaké komlpikace.
Flooa a taky se mi líbí Tvůj kočárek a věcičky ve velikosti 56 určitě chvilku užiješ, ale moc bych toho taky v té nejmenší velikosti nekupovala. Kamarádka s 5ti kilovým miminkem je teda asi opravdu moc neužila, ale oni se 5ti kilový miminka tak často nerodí ![]()
Mondíku to si nemáš nechat kazit náladu nějakou káčou. To se budeš muset obrnit, ptž. novopečeným maminkám kdekdo rád udílí cenné rady - třeba 50let zastaralé názory.
Ještě jdu potvrdit ta přátelství.
Hani taky moc hezký kočárek - i ostatní výbavička.
Jo a taky budu mít kolíbku, ale měla by být pro dítě až do 8mi měsíců, tak uvidíme, jestli bude Karolínka čiperná jako byl Fíla, tak to bych teda taky měla strach. Na Fílu jsem měla jen jednu postýlku, ale měli jsme tenkrát jinak řešené bydlení než teď a tenkrát jsem měla doma starý kočár Libertu a v něm i asi do 2. měsíce spal (postýlka mu asi byla moc velká), ale to bylo super, ptž. jsem si ho zavezla i do koupelny, když jsem byla doma sama a šla se sprchovat.
Flooa, ti nasi mimisci se na nas asi nejak domluvili, ne? Nase je uz teda dneska klidnejsi, ale vcera a predevcirem jsem ji nepoznavala, normalne pres den spi a navecer je aktivni a ja jsem ji citila dva dny v kuse ve dne v noci, tak jsem si rikala, co se deje. A ze se umi trefovat, hlavne mocak a streva, potvurka jedna!
Krmar, to mas pravdu, ale ja co jsem tehu, tak proste jsem strasne precitlivela a rozhodi me kdeco. No, ono tam slo i o par jinych veci, byla to falesna kacena, se kterou uz jsem skoncila. Nehodlam si kazit posledni mesice tehotenstvi nejakou hloupou trubkou a jeste tak ublizovat miminku. A hotovo
.
My budeme mat chvilu kolibku (mame po W) pri poosteli a dovtedy bude W v jeho detskej postielke, ked si Kristinka zacne sadat, pocitam 6m, tak ich prehodime. Je pravda ze je to fakt len do tych 6m, ale nam to staci. Inak pri W sme mali tu kolisku dolu v kuchyni - namiesto tych lehatiek, jak tu ktosi daval obrazok - my sme lehatko mali, ale nepouzivali. Inak tie kolisky sa daju kupit za celkom lacno, my mame toto http://www.detske-ohradky.eu/…natural.html , komplet aj s matracom, nebesami a perinkou 2500,–
Mondíku správně. Jj těhotenské hormony umí své, to chápu. A nějakej týden po porodu to nebude lepší, ale až Tě párktát někdo naštve a ještě uvidíš, že neměl pravdu, tak se otrkáš raz dva. ![]()
Cutty tak to je opravdu super cena. Oni ty nebesa na to být už ani nemusí.
Ahoj Krmar- díky za pochvalu kočárku a s tou cukrovkou jsem taky ráda, tak jsem udělala k večeři palačinky ![]()
Mondi-to teda, dneska fakt řádí, chvílema to jsou rány, že si říkám, jestli se mu třeba něco nelíbí nebo tak, že tak vyvádí a teď zase rána ![]()
A na nějaký kačeny s blbejma kecama se vy… I když vím, že jsme teď cíti ![]()
Jé ještě jsem chtěla reagovat na dotaz, jestli jsme řešily jídlo před testem na cukr. Takže já jsem o půl 10 večer před testem měla asi 5 sušenek bebe kakaové + půllitr čaje ochucený asi 3 klž. medu. I tak byly výsldeky v pořádku.
A ještě jsme chtěla přivítat novou těhulku srpňačku. ![]()
A už musím jít smažit ryby. Tak zatím pa.
A nevadi ti pach z ryb? Hodne tehulkam vadi, mne vubec, ja je mam snad jeste radsi nez driv…
tak jsem holky ted zblajzla větrníka, ale obr větrníka a byl moc moc dobrej, mi koupil manžel
tak co jsem měla dělat no
přece neodmítnu ![]()
krmar - díky za pochvalu
floa - tak to si měla dobrý kup s tím lehátkem, my ho snad dostaneme od švagrové…
Mondík píše:
Ja mam za sebou bohatou svacinku.
A já jdu na ty palačinky, jsem zvědavá, kolik jich zvládnu sníst
Pěkný večer, holky! ![]()
víte co je nejhorší? Jak to tady pročítám, tak chci na všechno reagovat, a jak začnu psát, tak mi to začne vypadávat ![]()
Taky jsem dneska měla zkušenost s jednou „chytrou“ maminkou po netu, ale slušně jsem jí odpálkovala, nehodlám sebe ani malou nervovat nějakýma fiflenkama ![]()
Máte pravdu, po porodu to teprv bude každej strašně chytrej a to dělám špatně a tamto taky - tak už se pomalu učím je odpálkovávat je teď. Ikdyž někdy mě to taky nakrkne - holt ty hormony ![]()
kači31 píše:
Holky, mohu se k Vám přidat? TP 29.8. a už se moooc těším
Kači, vítám Tě
Jsi z ČB? ![]()
Koho máš za dr., že Ti vynadal kvůli Rh faktoru? Mám taky Rh - a manžel +, dr. by měl hlídat hladinu protilátek v krvi, u prvního těhu se to tak neřeší, to až u těch dalších
tak se nenervuj ![]()
Jdu se najíst, dokud ještě můžu
ráno v 6 vstávám a před sedmou šupky na cukr ![]()
Ivet, to mě mrzí, že tu mrchu cukrovku máš, ale snad to nebude až tak vážné!!!! Uvidíš v úterý. Nebuď kvůli tomu smutná! ![]()