TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4605
18.5.11 10:44

Flooa,něco necháme v porodnici a já si párkrát vydubu schody a bude.Bydlím ve 4.patře bez výtahu :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
18.5.11 10:45
berusenka66 píše:
jinak přidala jsem teda nějaký fotky naší rodinky do alba tak se pak můžete kouknout-teda ty co mám jako přátele-jinak koho tak nemám tak se budeme muset jinak spřátelit,aby ste je viděli :mrgreen:

Krásný fotečky :palec: A ten poukaz je úžasný :potlesk: A musím podotknout, že jsi kočanda :palec: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
18.5.11 10:46
marki77 píše:
Flooa,něco necháme v porodnici a já si párkrát vydubu schody a bude.Bydlím ve 4.patře bez výtahu :roll: .

To doufám, že tam něco necháme. Kámoška co rodila poprvý byla přesvědčená, že příjde z porodnice a těch dvacet co nabrala tam nechá, ale pak to byl šok, když tam ty kila nechala dvě :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
18.5.11 10:49
Flooa píše:
berusenka66 píše:
jinak přidala jsem teda nějaký fotky naší rodinky do alba tak se pak můžete kouknout-teda ty co mám jako přátele-jinak koho tak nemám tak se budeme muset jinak spřátelit,aby ste je viděli :mrgreen:
Krásný fotečky :palec: A ten poukaz je úžasný :potlesk: A musím podotknout, že jsi kočanda :palec: :kytka: :kytka:

děkuju :hug: ten pouzak jsem našla na netu,jen jsem si tam dala svůj obrázek a naše udaje,takže to nebyl můj nápad :jazyk: ale mělo to úspěch,babičky to mají zarámované.jinak děkuju za pochvalu,já už se moc hezky necítím,díky těm kilům :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
18.5.11 10:50
berusenka66 píše:
Flooa píše:
berusenka66 píše:
Krásný fotečky :palec: A ten poukaz je úžasný :potlesk: A musím podotknout, že jsi kočanda :palec: :kytka: :kytka:
děkuju :hug: ten pouzak jsem našla na netu,jen jsem si tam dala svůj obrázek a naše udaje,takže to nebyl můj nápad :jazyk: ale mělo to úspěch,babičky to mají zarámované.jinak děkuju za pochvalu,já už se moc hezky necítím,díky těm kilům :roll:

Prosím tě, jakým kilům???? Vypadáš úplně normálně  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
18.5.11 10:50

nebojte,ono i kojením se hubne,to dáte dolů raz dva-mě teda furt zůstali po prckovi asi dvě kila a pak vzrostli na 4kg,ale to bylo mojí blbostí jak jsem jedla :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
18.5.11 10:51
Flooa píše:
berusenka66 píše:
Flooa píše:
berusenka66 píše:
děkuju :hug: ten pouzak jsem našla na netu,jen jsem si tam dala svůj obrázek a naše udaje,takže to nebyl můj nápad :jazyk: ale mělo to úspěch,babičky to mají zarámované.jinak děkuju za pochvalu,já už se moc hezky necítím,díky těm kilům :roll:
Prosím tě, jakým kilům???? Vypadáš úplně normálně :kytka:

no stačí ti,že 6 let zpět jsem měla 68kg a teď mám 111kg??to už jde sakra znát :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
18.5.11 10:52

teda chvilku tu člověk není a vy se hned rozjedete
berus - ten poukaz je super, my dali chrastítko a vzkaz, že v létě už bude s námi, tak snad se na něj těší…a synátor je moc hezoučkej :-) jinak ty tlaky já mám spíš na stydkou kost, ale četla jsem že je to v posledním trimestru normální, tak nebudu plašit, to jn kdyby to začalo být nějak neúnosný, ty dva a půl týdny do kontroly snad vydržím…
no já jsem na sebe taky zvědavá, jak budu shazovat nabraná kila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
18.5.11 10:52
berusenka66 píše:
Flooa píše:
berusenka66 píše:
Flooa píše:
berusenka66 píše:
Prosím tě, jakým kilům???? Vypadáš úplně normálně :kytka:
no stačí ti,že 6 let zpět jsem měla 68kg a teď mám 111kg??to už jde sakra znát :oops:

Já jsem asi slepá, ale kde ty kila máš? Opravdu to nevypadá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
18.5.11 10:53

berus tak to by mě zajímalo kde těch 111 kilo máš, na těch fotkách si normal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
18.5.11 10:54

no holky fakt díky,ale váha je fakt nemilosrdná :oops: já mám jedinou výhodu v tom,že jsem vysoká,tak se ty kila rozloží,ale i tak mám velikost oblečení 46-48 :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
18.5.11 10:58
berusenka66 píše:
no holky fakt díky,ale váha je fakt nemilosrdná :oops: já mám jedinou výhodu v tom,že jsem vysoká,tak se ty kila rozloží,ale i tak mám velikost oblečení 46-48 :oops:

Já bych se s tím netrápila, vůbec to není vidět. Na jedné fotce más moc hezký top nebo šaty, vypadá, že to je bez ramínek. Odkud jsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
18.5.11 11:00
Flooa píše:
berusenka66 píše:
no holky fakt díky,ale váha je fakt nemilosrdná :oops: já mám jedinou výhodu v tom,že jsem vysoká,tak se ty kila rozloží,ale i tak mám velikost oblečení 46-48 :oops:
Já bych se s tím netrápila, vůbec to není vidět. Na jedné fotce más moc hezký top nebo šaty, vypadá, že to je bez ramínek. Odkud jsou?

myslíš to tmavé s těmi modrými ornamenty??to jsem myslím kupovala loni v Kiku,byli to dlouhé šaty až ke kotníkům a já jsem si to ustřihla po kolena a nosím to doma :lol:sem si zrovna nedávno říkala že jsem blbá,že jsem je ustříhla-jak by se teď hodily :cert: :lol:

Příspěvek upraven 18.05.11 v 11:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
18.5.11 11:01

Holky tady je slíbená fotečka.Snad je to poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
18.5.11 11:03
berusenka66 píše:
Flooa píše:
berusenka66 píše:
Já bych se s tím netrápila, vůbec to není vidět. Na jedné fotce más moc hezký top nebo šaty, vypadá, že to je bez ramínek. Odkud jsou?

myslíš to tmavé s těmi modrými ornamenty??to jsem myslím kupovala loni v Kiku,byli to dlouhé šaty až ke kotníkům a já jsem si to ustřihla po kolena a nosím to doma :lol:sem si zrovna nedávno říkala že jsem blbá,že jsem je ustříhla-jak by se teď hodily :cert: :lol:

Příspěvek upraven 18.05.11 v 11:02

Jojo, jsou fakt hezký. Ale i tak je můžeš nosit, ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí