Poradna duly
Jana Čurdová
Flooa,něco necháme v porodnici a já si párkrát vydubu schody a bude.Bydlím ve 4.patře bez výtahu
.
berusenka66 píše:
jinak přidala jsem teda nějaký fotky naší rodinky do alba tak se pak můžete kouknout-teda ty co mám jako přátele-jinak koho tak nemám tak se budeme muset jinak spřátelit,aby ste je viděli
Krásný fotečky
A ten poukaz je úžasný
A musím podotknout, že jsi kočanda
![]()
marki77 píše:
Flooa,něco necháme v porodnici a já si párkrát vydubu schody a bude.Bydlím ve 4.patře bez výtahu.
To doufám, že tam něco necháme. Kámoška co rodila poprvý byla přesvědčená, že příjde z porodnice a těch dvacet co nabrala tam nechá, ale pak to byl šok, když tam ty kila nechala dvě ![]()
Flooa píše:berusenka66 píše:Krásný fotečky
jinak přidala jsem teda nějaký fotky naší rodinky do alba tak se pak můžete kouknout-teda ty co mám jako přátele-jinak koho tak nemám tak se budeme muset jinak spřátelit,aby ste je viděliA ten poukaz je úžasný
![]()
![]()
děkuju
ten pouzak jsem našla na netu,jen jsem si tam dala svůj obrázek a naše udaje,takže to nebyl můj nápad
ale mělo to úspěch,babičky to mají zarámované.jinak děkuju za pochvalu,já už se moc hezky necítím,díky těm kilům ![]()
berusenka66 píše:Flooa píše:děkujuberusenka66 píše:Krásný fotečky
jinak přidala jsem teda nějaký fotky naší rodinky do alba tak se pak můžete kouknout-teda ty co mám jako přátele-jinak koho tak nemám tak se budeme muset jinak spřátelit,aby ste je viděliA ten poukaz je úžasný
![]()
![]()
ten pouzak jsem našla na netu,jen jsem si tam dala svůj obrázek a naše udaje,takže to nebyl můj nápad
ale mělo to úspěch,babičky to mají zarámované.jinak děkuju za pochvalu,já už se moc hezky necítím,díky těm kilům
Prosím tě, jakým kilům???? Vypadáš úplně normálně ![]()
nebojte,ono i kojením se hubne,to dáte dolů raz dva-mě teda furt zůstali po prckovi asi dvě kila a pak vzrostli na 4kg,ale to bylo mojí blbostí jak jsem jedla ![]()
Flooa píše:berusenka66 píše:Prosím tě, jakým kilům???? Vypadáš úplně normálněFlooa píše:děkujuberusenka66 píše:Krásný fotečky
![]()
![]()
ale mělo to úspěch,babičky to mají zarámované.jinak děkuju za pochvalu,já už se moc hezky necítím,díky těm kilům
no stačí ti,že 6 let zpět jsem měla 68kg a teď mám 111kg??to už jde sakra znát ![]()
teda chvilku tu člověk není a vy se hned rozjedete
berus - ten poukaz je super, my dali chrastítko a vzkaz, že v létě už bude s námi, tak snad se na něj těší…a synátor je moc hezoučkej
jinak ty tlaky já mám spíš na stydkou kost, ale četla jsem že je to v posledním trimestru normální, tak nebudu plašit, to jn kdyby to začalo být nějak neúnosný, ty dva a půl týdny do kontroly snad vydržím…
no já jsem na sebe taky zvědavá, jak budu shazovat nabraná kila…
berusenka66 píše:Flooa píše:no stačí ti,že 6 let zpět jsem měla 68kg a teď mám 111kg??to už jde sakra znátberusenka66 píše:Prosím tě, jakým kilům???? Vypadáš úplně normálněFlooa píše:děkujuberusenka66 píše:Krásný fotečky
![]()
![]()
Já jsem asi slepá, ale kde ty kila máš? Opravdu to nevypadá ![]()
berus tak to by mě zajímalo kde těch 111 kilo máš, na těch fotkách si normal…
no holky fakt díky,ale váha je fakt nemilosrdná
já mám jedinou výhodu v tom,že jsem vysoká,tak se ty kila rozloží,ale i tak mám velikost oblečení 46-48 ![]()
berusenka66 píše:
no holky fakt díky,ale váha je fakt nemilosrdnájá mám jedinou výhodu v tom,že jsem vysoká,tak se ty kila rozloží,ale i tak mám velikost oblečení 46-48
Já bych se s tím netrápila, vůbec to není vidět. Na jedné fotce más moc hezký top nebo šaty, vypadá, že to je bez ramínek. Odkud jsou?
Flooa píše:berusenka66 píše:Já bych se s tím netrápila, vůbec to není vidět. Na jedné fotce más moc hezký top nebo šaty, vypadá, že to je bez ramínek. Odkud jsou?
no holky fakt díky,ale váha je fakt nemilosrdnájá mám jedinou výhodu v tom,že jsem vysoká,tak se ty kila rozloží,ale i tak mám velikost oblečení 46-48
myslíš to tmavé s těmi modrými ornamenty??to jsem myslím kupovala loni v Kiku,byli to dlouhé šaty až ke kotníkům a já jsem si to ustřihla po kolena a nosím to doma
sem si zrovna nedávno říkala že jsem blbá,že jsem je ustříhla-jak by se teď hodily
![]()
Příspěvek upraven 18.05.11 v 11:02
berusenka66 píše:Flooa píše:berusenka66 píše:Já bych se s tím netrápila, vůbec to není vidět. Na jedné fotce más moc hezký top nebo šaty, vypadá, že to je bez ramínek. Odkud jsou?
myslíš to tmavé s těmi modrými ornamenty??to jsem myslím kupovala loni v Kiku,byli to dlouhé šaty až ke kotníkům a já jsem si to ustřihla po kolena a nosím to doma
Příspěvek upraven 18.05.11 v 11:02sem si zrovna nedávno říkala že jsem blbá,že jsem je ustříhla-jak by se teď hodily
![]()
Jojo, jsou fakt hezký. Ale i tak je můžeš nosit, ne???