TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
784
18.5.11 22:57
Holouška píše:
Ahoj holky, já prostě nějak nestíhám chodit na emimino a net vůbec, doma nám dělají nový balkón (již 3 týdny), občas nakouknu z práce a vidím, že jsem už úplně mimo mísu :cry:
Jinak u nás všechno v pohodě, malý o sobě dává pořád vědět. No a já mám problémy s močákem, ale nenechala jsem se vypsat na nemocenskou, příští čtvrtek svatba a jinak nic nového.
Mějte se pěkně a doufám, že až nám dodělají balkón, tak budu zase v obraze. Papa

Ahoj Holouško,
tak ať vám to zdárně dodělají, svatba ať se vydaří co nejlíp!! a pak se určitě ozvi! Tady zase najedeš, neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
18.5.11 23:02

Krmar, vidis, moc dekuji za podporu, dost jsi me potesila. Sice je pravda, ze tady nemas nemocenskou a s ditetem doma na materske byt moc dlouho nemuzes, ale i tak mi prijde, ze tady proste tehotenstvi neni dulezite. Navic, ja jsem tam fakt dost bojovala, v prosinci jsem nebyla schopna jit 14 dni do prace vubec a mela jsem tak silene nevolnosti, ze uz jsem premyslela o nemocnici, zvracela jsem cely den i z obycejneho peciva a vody a zacala jsem byt strasne dehydrovana, o vycerpanosti ani nemluvim, to asi zname vsechny… Nastesti pak jako zazrakem zabral zazvorovy caj, takze se to nepatrne zlepsilo a ja jsem byla schopna do sebe dostat aspon neco malo. V praci jsem ze zacatku necitila vubec podporu a byla jsem porad vystresovana, tak jsem taky chtela odejit driv, ale nakonec jsem vydrzela az doted. Na materskou nastupuju nejakych 9 tydnu pred terminem porodu a to na me jeste koukali, ze tak brzo. Pritom jsem si za celou smenu skoro nesedla… No, jsem si rikala, ze v pecovatelskem dome uz teda nikdy nechci byt tehotna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
18.5.11 23:04

Holousko, at je vsechno v pohode a neboj, tady stale meleme o tom samem a zase nas tu najdes ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
19.5.11 09:20
Mondík píše:
Krmar, vidis, moc dekuji za podporu, dost jsi me potesila. Sice je pravda, ze tady nemas nemocenskou a s ditetem doma na materske byt moc dlouho nemuzes, ale i tak mi prijde, ze tady proste tehotenstvi neni dulezite. Navic, ja jsem tam fakt dost bojovala, v prosinci jsem nebyla schopna jit 14 dni do prace vubec a mela jsem tak silene nevolnosti, ze uz jsem premyslela o nemocnici, zvracela jsem cely den i z obycejneho peciva a vody a zacala jsem byt strasne dehydrovana, o vycerpanosti ani nemluvim, to asi zname vsechny… Nastesti pak jako zazrakem zabral zazvorovy caj, takze se to nepatrne zlepsilo a ja jsem byla schopna do sebe dostat aspon neco malo. V praci jsem ze zacatku necitila vubec podporu a byla jsem porad vystresovana, tak jsem taky chtela odejit driv, ale nakonec jsem vydrzela az doted. Na materskou nastupuju nejakych 9 tydnu pred terminem porodu a to na me jeste koukali, ze tak brzo. Pritom jsem si za celou smenu skoro nesedla… No, jsem si rikala, ze v pecovatelskem dome uz teda nikdy nechci byt tehotna…

máš můj obdiv,že v té práci vydržíš,kor když říkáš že se moc nezastavíš :hug: člověk by ani neřekl že můžou být ty rozdíly a přístup k těhotenství tak odlišný,že?tak to už půjdeš brzo vid?to ti vychází někdy ke konci června?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
19.5.11 09:20

ahoj holky, ty jo já celou noc skučela, mě bolely nohy, lýtka hlavně…dnes jdu cvičit, tak snad se mi trochu uleví, je to tím vedrem. doma si asi dám nohy do kyble se studenou vodou…
holouška - tak hlavně, ať se svatba vydaří a neboj, však se chytneš i když nedočteš, pořád probíráme jen naše aktuální starosti :-)
mondík - to je tedy úroveň, hlavně když se pak něco stane, tak ti zase říkají, že si měla přijít a ohlídat si to…no jo doktoři…a v práci, hele dokud to nepoznají sami jaký to je, tak ať si říkají co chtějí a obzvlášť mě kolikrát štvou chlapi, myslí si, že na tom jsme stejně jako před těhu akorát máme pár kil navíc, jenže omyl…manžel má stejný břicho jak já pomalu, jenže on tam má špek, což je rozdíl, takže se v pohodě třeba sehne k botám, kdežto já s tím mám problém a on to kolikrát nechápe…no škoda mluvit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
19.5.11 09:22

Holoušku tak ať se vám svatba vydaří-určo bude nezapomenutelná :hug: a hlavně ať už vám dodělají ty balkoty,věřím že toho máš už plný kecky,pak nám sem hoď nějaký fotečky,jak ti to jako nevěstě slušelo :kytka:

holky já si dneska přijdu jak praštěná palicí,vůbec se mi nechtělo vstávat :roll: klidně bych ještě spala :oops: ale bohužel,prcek teď dosnídá a razíme na návštěvu,ale odpoledne to vidím na jistý spánek :think: :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
19.5.11 09:32

Dobré ránko, holky! Dneska jsem se vůbec nemohla dostat z postele. A vypadá to na velké vedro zase, už ted máme 22 stup.ve stínu a co teprve bude v poledne.
Holoušku- taky přeju krásnou a vydařenou svatbu, hlavně bude pěkný počasíčko, možná až moc :-)

Jinak s tím přístupem k těhotným to je teda občas něco. A nejlepší je, když na vás někdo kouká jak na simulanta, pokud jdete s nějakým problémem k lékaři. To je fakt potom na ránu :pocitac:

Mimísek byl včera klidný a dneska zatím taky, předevčírem to byly rány, až to bolelo a ted ho občas cítím na močáku a střevech :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
19.5.11 09:38

Ahoj holky no vy jste se rozepsaly to je mazec :o)) Jinak vam vsem moc dekuji za gratulace k holcicce dekujuuu. :-D
Jinak uz nevim kdo se ptal ale jsem ve 27 tt.
Jinak krásný den všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
19.5.11 10:29

Ahoj holky zdravim :-) uf dlouho jsem tu nebyla a docela jsem pocetla nez sem se dostala na konec :mrgreen: mela jsem zavirovany notas tak byl v nemocnici. MASCHO- to mi nic nerika, kdepak to je?? Jinak holky dekuji za podporu, doktorka z dia rikala, ze sem mela zvyseny cukr s prvni moce a krve (jinak jidlo den predem na to nema nejmensi vliv) i po tom sladkym sem to mela nizke, tak nevim no, zatim se priznam jim normalne a vychutnavam si posledni dny bez diety. jinak mi mame tak malo mista, ze sem rada, ze se mi vejde suplikova komoda a postylka :mrgreen: :mrgreen: ale budem kupovat lehatko, nekde jsem tu zahledla i foto :lol: jo a nekdo se tu ptal na nejaky priznaky cukrovky, ja nemam jako vubec nic, tak nevim :think: v utery rano jdu nejdriv do poradny a pak teprve do dia, ale uvidim co mi reknou na gynde vite jak to je pani dr s dia chce nove pacienty a prej hrozne zvellicuji. znamy tvrdila, ze ma vysoky stupen cukrovky dala ji dietu alle znama se vubec neomezila a narodil se ji kluk a mel 3300g tak nevim no, ja se budu snazit dodrzet,ale asi ne na 100% to uz vim ted :mrgreen: :mrgreen: a ze bych mela velke dite mi neprijde, ted ji teda ani moc necitim,ale brisko nemam zas tak velke.
:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
19.5.11 10:34

Ahoj Ivet, to víš, že to nebude tak horký, jak to vypadá, neboj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
19.5.11 10:38

No zatim to neresim :-) uvidim taky jaky budou hodnoty a co mi rekne dr v poradne. ona ta pani doktorka z dia je takova zvlastni, prijde mi, ze dela s komara velblouda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
19.5.11 10:40

A abych dodala, jste nikdy jsem nemela ani drobek zvyseny cukr v poradne nic, takze........ :mrgreen: :mrgreen: uvidim :-) zas si rikam piju jen obyc sodovku bez chuti tak proc si pak nedat zmrzku ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
19.5.11 10:43

Já si myslím, že kdyby to bylo nějak akutní, tak už by tě do tý poradny hnala. Budeš mít třeba trošku dietku a nějaký malý omezení, ale asi že by sis nemohla nic sladkýho dát, si nemyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
19.5.11 12:52

tak jsem byla venku si něco koupit k snědku a tedy je tam vedro pěkný, se nedivím, že tu nikdo není, jste určitě všichni venku, dneska je to i na koupání, aspoň tady v praze…
Ivet - však uvidíš, ono to třeba tak hrozný nebude, známá co to měla, tak vím, že nemohla vše kde je mouka (pečivo a tak) a stejně si občas taky něco dala a nic se nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
19.5.11 13:30

Berus, ja uz jsem v praci nastesti skoncila, ted mam normalni dovolenou a na materskou jdu od 9.6. Ja to taky nechapu, uz jsem slysela nazor, ze se chovam jako bych byla jedina tehotna na svete a to jsem proste jen pri te moji praci (same zvedani a par agresivnich klientu) mela proste strach o mimco :-(. Vzdyt nebudu za zivot tehotna zase tolikrat, tak proc bych se aspon obcas nemohla trosku setrit a uzivat si to? Copak ony nemeli strach, kdyz byly tehotne? A to nemluvim o tom, ze je to tam i dost stresujici. Jedna ma 3 deti a hadala se se mnou, ze ona tam taky jednou potratila a co jako? Asi zdrave tehotenstvi fakt neni dulezite nebo co… Ja uz ted svoji holcicku miluju nade vsechno na svete a chci, aby byla hlavne v poradku…

Hani, to je nejhorsi, ze u nas v praci zadni chlapi nejsou a paradoxne jsem mela snad nejvetsi podporu od tech, co nikdy nerodily… Jako nemuzu rict, ze by byly vsechny proti me, ale bylo jich dost… A ze vseho nejvic mi pomahaly Filipinky (je jich u nas v praci minimalne 6), ty by se strhaly, hlavne aby mi to co nejvic usnadnily a za to jim jsem vdecna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí