TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2046
17.5.11 16:24
Jejdaj, to je radost… :-( Máš nějaký příznaky? já se tak nějak uklidňuju, že žádný nemám, tak že bych snad mohla dopadnout dobře. Jdu na to až za 14 dní, nejdříve.
Ivet23 píše:
dobre odpoledne maminy :-) pekne jste se rozjely :-) docitat ted asi nebudu,tak mi snad neco zasadniho neuteklo :-D ja si dnes volala na vysledky a mam tehu cukrovku :-( jsem z toho tedy hotova :cry: v utery se jdu domluvit na diete :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
17.5.11 16:26

Kaci, pokud mate doma dost mista, tak to mate dobre, my mame hodne male mistnosti. A jak jsem psala, planuju to na prvni 3 mesice, ale kdo vi, jak se v nem prckovi bude libit a ta cena za starsi tady opravdu neni tak hrozna. Navic vsechno pak schovam, protoze bychom chteli casem jeste druhe mimco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
17.5.11 16:27
Přesně už nevím, tuším přes 2000, nepamatuju si to, jak jsem to pustila z hlavy. Já bych byla ale stejně nový určo nekupovala.
Mondík píše:
A kolik tak stoji v CR? To mas pravdu, nove tady jsou taky silene drahe, ale my budeme mit i ten kosik starsi, protoze starsi tu stoji tak kolem 800 Kc, coz zase neni tak hrozne. Prece jenom, je to jen na par mesicu. Dneska vecer se jedeme na jeden podivat a asi ho i koupit. Vetsinou jsou jen na postaveni, ale tady ten je i kolibaci, tak uvidime…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
17.5.11 16:31

Jo jo, novy je opravdu zbytecny na tu chvilku. Nedavno jsme tu prave resili tu cukrovku, Berusenka tu psala, ze mela pri prvnim tehotenstvi cukrovku a ze nemela priznaky a nepoznali to ani z moci. Coz mne prave nebylo moc jasne, protoze tady v Anglii se zadne testy na cukrovku nedelaji a kontroluji jen moc, z cehoz by to meli poznat, tak nevim… Ja jdu akorat pristi tyden v utery na krev, jestli mam dostatek zeleza a v patek na injekci kvuli negativnimu Rh faktoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
17.5.11 16:37

My košík mít nebudeme. Za to budeme mít v ložnici postýlku a v kuchyni kolébku :lol: . V kuchyni je totiž dost místa a já tam trávím nejvíc času, je ještě po nás a je to generační a hlavně vypadá stále moc dobře :mrgreen:
Koukám, že jsme většinu nabudily s těma palačinkama - to je dobře :palec: Já teda dneska zblajzla celou pizzu sama a na to ještě půlku Milky - ach ty chutě :andel:
Ivet - to mě mrzí, ale tak uvidíš, jak se domluvíš v úterý na dietu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
17.5.11 16:37

Já budu mít 2 postýlky, jednu v obýváku a druhou v ložnici. Košík mi chtěla koupit mamka, ale je to opravdu jen na chvilku, tak mi to přišlo zbytečný a nechtěla jsem ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
17.5.11 16:40

my taky máme málo místa, tak se ten košík šikne, nicméně nový tu stojí kolem 3-4 tis. a použitý co jsem koukala na bazaru tak minimálně 1500,– takže celkem drahý…proč to nemáme taky tak levný jako v anglii???? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
17.5.11 16:41

nebo jsem ještě přemýšlela, že bych ho nechávala přes den v korbě od kočárku, kterou stejně budu nosit nahoru do bytu, no uvidíme jak to vymyslíme, ovšem nejlepší řešení by bylo, kdyby děda vyrobil kolíbku neb je truhlář, jenže minulý léto mu povodně poškodili všechny stroje, tak to vypadá bledě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
17.5.11 16:45
Prosím tě, co je to za injekci kvůli rh faktoru? já jsem rh neg, přítel poz, jeho matka mě varovala, že s tím měla problém, tak jsem to dnes na KO řekla dr., jestli to nebude taky problém, no udělal tam ze mě debila hypochondra, co si vymýšlí problémy, prý je to úplně jedno jaký máme krve, že na tom vůbec nezáleží, a co že jsem si to přečetla na netu za blbosti… tak jsem mu řekla, že jsem si nic nečetla, že mě varovala jeho matka…
k tomu cukru - z moči se to pozná, až když už je to hodně rozjeté!!!
Mondík píše:
Jo jo, novy je opravdu zbytecny na tu chvilku. Nedavno jsme tu prave resili tu cukrovku, Berusenka tu psala, ze mela pri prvnim tehotenstvi cukrovku a ze nemela priznaky a nepoznali to ani z moci. Coz mne prave nebylo moc jasne, protoze tady v Anglii se zadne testy na cukrovku nedelaji a kontroluji jen moc, z cehoz by to meli poznat, tak nevim… Ja jdu akorat pristi tyden v utery na krev, jestli mam dostatek zeleza a v patek na injekci kvuli negativnimu Rh faktoru.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
17.5.11 16:51

Hani, my budeme mit prave ten kosik v loznici a postylku v pokojicku a dole v obyvaku budu asi mrnouska nechavat v korbe od kocarku, protoze mame stojan, ze jen prendas korbu ze stojanu na kolecka nebo naopak - snad jsem to napsala srozumitelne :-). Nechci provokovat, ale nedavno jsme se tu bavily o tech zavinovackach, ja jsem se teda rozhodla, ze si aspon jednu tenci poridim, ted se mi podarilo vyhrat aukci na novou asi za 80 Kc i s postovnym :-P. Ale zase mi ver, ze to se pak cloveku snadno nakupuje a ma tolik veci, ze je pak nema ani kde dat, zvlast v tom nasem bytecku :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
17.5.11 16:51
Hannah84 píše:
nebo jsem ještě přemýšlela, že bych ho nechávala přes den v korbě od kočárku, kterou stejně budu nosit nahoru do bytu, no uvidíme jak to vymyslíme, ovšem nejlepší řešení by bylo, kdyby děda vyrobil kolíbku neb je truhlář, jenže minulý léto mu povodně poškodili všechny stroje, tak to vypadá bledě :(

Kolíbka ta by byla fajn, ta by se mi taky líbila. A když máte truhláře v rodině, jen škoda že mu ty povodně zničily stroje. My jsme na potom koupili takové to houpací lehátko od Fisher price, kamarádka ho má a nemůže si ho vynachválit, tak uvidíme, jak poslouží nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
17.5.11 16:59

Kaci, proboha, co to mas za doktora??? Pritelova mamca ma pravdu… Taky jsme to tu nedavno s holkama resily, vsak ono neuskodi, kdyz se to zopakuje :-). V CR dostanes injekci pri negativnim Rh faktoru bud jeste v tehu nebo jak porodis prvni dite a je to kvuli tomu, ze kdybys pak cekala druhe dite (a to melo pozitivni Rh po otci), tak si tvoje telo proti nemu zacne tvorit protilatky nebo tak nejak… Nevim, jestli je to pravidlo, ale co vim, je tam vysoke riziko potratu. A ty cekas prvni miminko? Tady je takovy system, ze vsechny tehulky Rh negativni jdou na injekci ve 28. tydnu, nekdy mozna po porodu jako v CR, jak kde, ted nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
17.5.11 17:00

Flooa, i na to hraci lehatko se chystame, samozrejme taky starsi :-). To ale neni vhodne hned pro novorozence kvuli pateri…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
17.5.11 17:03
Mondík píše:
Flooa, i na to hraci lehatko se chystame, samozrejme taky starsi :-). To ale neni vhodne hned pro novorozence kvuli pateri…

To je jasný, pro novorozence nee. Koupili jsme téměř nové, velice zachovalé a za 300 nám ho paní nakonec nechala, takže místo pc 1.600 to je rozdíl :dance: Ale kolíbka mě taky láká :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
17.5.11 17:06

Flooa, tak to jste taky koupili vyhodne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí