Poradna duly
Jana Čurdová
Flooa píše:paja2110 píše:Jo, tak hned tam mrknu
No Floa - já se teď rozjíždím na Batolátko.cz, mamka mi dala nějaký penízky, ať Adélce koupím už konečně nějaký růžový věcičky, tak neustále něco přibývá a ubývá v košíku
no a je to, a 1000,– v háji za pár věciček
ale krásňoučkých
už se nemůžu dočkat, až to přijde ![]()
Ivet, vztekáš se oprávněně. Tohle jsem taky zažila, s bývalým přítelem. Dělníkům by se rozdal, ale co říkaly, když jsem byla sama doma, to byly kecy
Takže tě úplně chápu. No a ještě až do 22hod.
Přeju pevné nervy
pája - super šatičky a hlavně ty ponožtičky ![]()
ivet - no to by mě kleplo, zvlášť když většina tady těch „kopáčů“ jsou většinou děsný socky, spíš by si táta měl dát bacha, aby ho ještě nějak nezneužili a neokradli třeba
plně tě chápu
tak já upekla ten koláč, byla jsem s psíkama venku na procházce, šli jsme jen za vesnici na pole, ale v tom vedru jsem se sunula jak slon a nakonec z toho byla hodina a všichni tři, vlastně čtyři jsme z toho byli hotoví…pak ještě schody do 2.patra domu a byla jsem K.O. ![]()
Ja mu dnes rikam, ze je starej a blbej
to sem stale k oknu chodi 15leta holka pro cigara jednou se mi povedlo, ze jsem se akorat vracela z mesta a vynadala jsem ji na celou ulici, tak se tu tyden neukazala a uz sem zas leze, to sami nejaky chlap ozrala dodam, chce pujcit 50kc no samozrejme ho pak potkam v krame a kupuje si vino, no mam dost
nejsem zadny chamtivec, pro rodinu a kaarady bych se rozdalla, ale tohle mi vadi at jdou sakra makat kdyz chtej chlastat.
HANNAH- nastesti tohle vypada na slusne chlapy, tedy jako tata rikal, ze maji manzelky a jsou to Česi, ale i tak..... uz jen jak na me cumi a maji keci a to mam pupek jako
dobytci
nereknu kdyby byli aspon mlady tak to potesi, ale ne stary dedci ![]()
Tak kočárek vypadá takhle ![]()
Jinak já si ted pěkne rozbila hubu..jsme se sklouzla po kluzkých dlaždicích a mám rozseklý koleno..bolí to jak čert ![]()
Pájo- to znám, tisícovka je v háji hned a pomalu nic nemáš. Úplně jsi mě navnadila, mají tam nádherné věcičky ![]()
Ivet- naprosto tě chápu, tahleta pakáž, co má oplzlý kecy je fakt bomba ![]()
Aicuul- krásný kočárek
Chudáku, to asi muselo bolet. Musíš na sebe opatrně ![]()
Flooa píše:
Pájo- to znám, tisícovka je v háji hned a pomalu nic nemáš. Úplně jsi mě navnadila, mají tam nádherné věcičky
Ivet- naprosto tě chápu, tahleta pakáž, co má oplzlý kecy je fakt bomba
Aicuul- krásný kočárekChudáku, to asi muselo bolet. Musíš na sebe opatrně
No to mi povídej, 2 hodiny jsem nad tím seděla, než jsem to probrala a objednala ![]()
Aicuul - ten kočárek je bomba ![]()
Musíme na sebe holky dávat čím dál větší pozor, viz Aicuul. Já už mám tu modřinu skoro pryč, už není tak černá, ale ještě tam pořád taková slabá fialová je.
Kamarádka sebou taky majzla, dělaly novou koupelnu a jak otírala kachličky po spárování a líčení, tak jí to taky podjelo, je v 5. měsíci, ale naštěstí je to v pohodě, spadla jak já - na zadek
Pajo, krasne vecicky, clovek ma hned radost ze vseho, co koupi, vid?
Aicuul, chuderko, davej na sebe pozor
. A pekny kocarek
.
Ivet, uplne s tebou soucitim, ale mysli na mimiska a radsi se nerozciluj kvuli hloupym dedkum
.
Tak i ja uz jsem prihodila nejake aktualni fotecky sveho briska
.
Dobré ráno,
holky díky za pochvalu kočárku…máme i hlubokou černou korbičku a já na konec měla strach, jestli to nebude moc tmavý..ale vypadá to luxusně a s růžovým fusakem je to roztomilý ![]()
My byli včera s manžou a známýma na večeři, jsme přišli po 1. a já jsem jak praštěná palicí…ale bylo to fajn ![]()
Užijte si krásnou sobotu…u nás je pod mrakem ![]()
Dobré ráno ![]()
Teda děvčata, dva dny jsem tady nebyla a ani se nepokouším dočítat, to bych nad tím ztrávila dopoledne ![]()
Včera jsem byla na cukrovce a ta glukoza byla pěkně hnusná. Málem jsem ji tam vyzvracela. Výsledky mi řekne moje dr. až za měsíc v poradně. Když mi, ale sestra brala krev z prstu na první určení, tak říkala, že takhle nízkou hladinu cukru v krvi dlouho neviděla. Tak snad to bude dobré i po glukoze.
Včera jsem se mé dr. v poradně ptala na to co dělá, když mám krev negativní a přítel pozitivní. Tak při prvním dítěti vůbec nic. Jen po porodu se zkontroluje krev dítěte a když bude pozitivní tak, že mi píchnou nějakou injekci. Četla jsem, že někteří dr. píchají injekce už v průběhu těhu. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Nechtěla bych nic podcenit.