TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4235
20.5.11 18:12
Flooa píše:
paja2110 píše:
No Floa - já se teď rozjíždím na Batolátko.cz, mamka mi dala nějaký penízky, ať Adélce koupím už konečně nějaký růžový věcičky, tak neustále něco přibývá a ubývá v košíku :mrgreen:
Jo, tak hned tam mrknu :wink:

no a je to, a 1000,– v háji za pár věciček :mrgreen: ale krásňoučkých :andel: už se nemůžu dočkat, až to přijde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
20.5.11 18:15

Ivet, vztekáš se oprávněně. Tohle jsem taky zažila, s bývalým přítelem. Dělníkům by se rozdal, ale co říkaly, když jsem byla sama doma, to byly kecy :cert: Takže tě úplně chápu. No a ještě až do 22hod. :zed: Přeju pevné nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
20.5.11 18:21

pája - super šatičky a hlavně ty ponožtičky :palec:
ivet - no to by mě kleplo, zvlášť když většina tady těch „kopáčů“ jsou většinou děsný socky, spíš by si táta měl dát bacha, aby ho ještě nějak nezneužili a neokradli třeba :cert: plně tě chápu
tak já upekla ten koláč, byla jsem s psíkama venku na procházce, šli jsme jen za vesnici na pole, ale v tom vedru jsem se sunula jak slon a nakonec z toho byla hodina a všichni tři, vlastně čtyři jsme z toho byli hotoví…pak ještě schody do 2.patra domu a byla jsem K.O. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
20.5.11 18:23

Ja mu dnes rikam, ze je starej a blbej :-x to sem stale k oknu chodi 15leta holka pro cigara jednou se mi povedlo, ze jsem se akorat vracela z mesta a vynadala jsem ji na celou ulici, tak se tu tyden neukazala a uz sem zas leze, to sami nejaky chlap ozrala dodam, chce pujcit 50kc no samozrejme ho pak potkam v krame a kupuje si vino, no mam dost :cert: :cert: nejsem zadny chamtivec, pro rodinu a kaarady bych se rozdalla, ale tohle mi vadi at jdou sakra makat kdyz chtej chlastat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
20.5.11 18:25

HANNAH- nastesti tohle vypada na slusne chlapy, tedy jako tata rikal, ze maji manzelky a jsou to Česi, ale i tak..... uz jen jak na me cumi a maji keci a to mam pupek jako :twisted: dobytci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nereknu kdyby byli aspon mlady tak to potesi, ale ne stary dedci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
20.5.11 18:31

Tak kočárek vypadá takhle :wink:

Jinak já si ted pěkne rozbila hubu..jsme se sklouzla po kluzkých dlaždicích a mám rozseklý koleno..bolí to jak čert :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
20.5.11 18:44

Pájo- to znám, tisícovka je v háji hned a pomalu nic nemáš. Úplně jsi mě navnadila, mají tam nádherné věcičky :huban:
Ivet- naprosto tě chápu, tahleta pakáž, co má oplzlý kecy je fakt bomba :pocitac:
Aicuul- krásný kočárek :potlesk: Chudáku, to asi muselo bolet. Musíš na sebe opatrně :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
20.5.11 18:57
Flooa píše:
Pájo- to znám, tisícovka je v háji hned a pomalu nic nemáš. Úplně jsi mě navnadila, mají tam nádherné věcičky :huban:
Ivet- naprosto tě chápu, tahleta pakáž, co má oplzlý kecy je fakt bomba :pocitac:
Aicuul- krásný kočárek :potlesk: Chudáku, to asi muselo bolet. Musíš na sebe opatrně :andel:

No to mi povídej, 2 hodiny jsem nad tím seděla, než jsem to probrala a objednala :mrgreen:
Aicuul - ten kočárek je bomba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
20.5.11 19:00

Musíme na sebe holky dávat čím dál větší pozor, viz Aicuul. Já už mám tu modřinu skoro pryč, už není tak černá, ale ještě tam pořád taková slabá fialová je. :-( Kamarádka sebou taky majzla, dělaly novou koupelnu a jak otírala kachličky po spárování a líčení, tak jí to taky podjelo, je v 5. měsíci, ale naštěstí je to v pohodě, spadla jak já - na zadek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
20.5.11 21:38

Pajo, krasne vecicky, clovek ma hned radost ze vseho, co koupi, vid?

Aicuul, chuderko, davej na sebe pozor :hug:. A pekny kocarek :palec:.

Ivet, uplne s tebou soucitim, ale mysli na mimiska a radsi se nerozciluj kvuli hloupym dedkum :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
20.5.11 21:55

Tak i ja uz jsem prihodila nejake aktualni fotecky sveho briska :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
20.5.11 22:14

Jo bejt mi 15LET tak uz maji v kafi projimadla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
20.5.11 23:53

:-D :-D Jo, Ivet, klidne jim je tam dej i ted :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
21.5.11 07:56

Dobré ráno,

holky díky za pochvalu kočárku…máme i hlubokou černou korbičku a já na konec měla strach, jestli to nebude moc tmavý..ale vypadá to luxusně a s růžovým fusakem je to roztomilý :huban:

My byli včera s manžou a známýma na večeři, jsme přišli po 1. a já jsem jak praštěná palicí…ale bylo to fajn :palec:

Užijte si krásnou sobotu…u nás je pod mrakem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
21.5.11 09:07

Dobré ráno :mavam:
Teda děvčata, dva dny jsem tady nebyla a ani se nepokouším dočítat, to bych nad tím ztrávila dopoledne :mrgreen:
Včera jsem byla na cukrovce a ta glukoza byla pěkně hnusná. Málem jsem ji tam vyzvracela. Výsledky mi řekne moje dr. až za měsíc v poradně. Když mi, ale sestra brala krev z prstu na první určení, tak říkala, že takhle nízkou hladinu cukru v krvi dlouho neviděla. Tak snad to bude dobré i po glukoze.
Včera jsem se mé dr. v poradně ptala na to co dělá, když mám krev negativní a přítel pozitivní. Tak při prvním dítěti vůbec nic. Jen po porodu se zkontroluje krev dítěte a když bude pozitivní tak, že mi píchnou nějakou injekci. Četla jsem, že někteří dr. píchají injekce už v průběhu těhu. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Nechtěla bych nic podcenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí