TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2053
22.5.11 11:38
Hannah84 píše:
ahoj holky, ty jo člověk tu chvilku není a hned toho tu naskáče :-) já nakonec včera jela na návštěvu k rodičům, nechtělo se mi být sama doma, tak jsem jen taky s psíkama jeli dvě a půl hodiny tam, byli tam asi do sedmi a pak zas zpátky do prahy…no trošku magor, ale zase jsme byli venku na zahradě, grilovali jsme taky, mamka byla ráda že vidí břicho, zas koupila chrastítko a mě dorty ještě navíc, pořád se mě ptala jestli nemám hlad :mrgreen: takže jsem ještě dnes k snídani měla dorty a zbytek z grilu mám dnes k obědu :-) manžel taky furt v práci, odjel v 10 a přijede tak v 9 večer :-( tak to Ivet ty máš aspoň společnost, že už máš jedno dítko a ještě tedy co chápu tak tvůj taťka u vás bydlí, já tu mám jen psíky a už se moc těším až bude malá venku a nebudem sami.
Jo a dneska hurá, jdu objednat kočárek, konečně, tak snad bysme ho i do konce týdne mohli mít doma :-) sem natěšená jak náš pes na piškoty :mrgreen:
JInak tady vedro, šla bych se koupat, jenže tady není kam a někam dál jet se mi nechce. no k obědu si udělám asi jen salát a možná pak k večeru budu dělat bramboráky.
Ty jo od včerejšího večera se mi mimčo nějak nehejbe, doufám, že je OK a jen odpočívá, občas slabý pohyb cítím, ale jinak nic.
Jo a tedy s tou krví, jak tu probíráte, tak to já ani nevěděla, já mám teda AB+, takže jsem nic neřešila. Už se nemužu dočkat kontroly 1.6., kde mi řekne Dr. kolik už má a jak je velký :-)
Berus pěkné bříško! A stále nemohu uvěřit, kolik vážíš!!!!Tak hezký den všem!

Hani závidím ten kočárek,my ho budeme objednávat asi počátkem července,tak už se taky moc těšííím :dance:
jinak děkuju za pochvalu,ale zrovna dneska mě tak bolí koleno že to ani není možný :cert: no bodejď by ne,už teď mám víc kilo než jsem šla rodit s prckem-myslím jako celkově váhu :roll:

tý jo pepu na grilu bych si taky dala,dejte už s tím pokoj,mám takovou chut grilovat,ale bohužel není kde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
22.5.11 12:13
Tak to my máme kde grilovat a zas není kdy… Přítel byl včera do devíti v práci, a dneska jel zas kamarádovi pomáhat betonovat základovou desku. A to večer jde na noční.. A příští víkend zase celý v práci.. radost :think:
berusenka66 píše: …
tý jo pepu na grilu bych si taky dala,dejte už s tím pokoj,mám takovou chut grilovat,ale bohužel není kde :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
22.5.11 12:17

My budeme mit pristi vikend navstevu, tak budeme grilovat taky ;-). Snad bude hezky…

Jinak jsem koukala na vase fotecky a mate kraaasne deti a uzasna briska. Rekla bych, ze mame tak zhruba vsechny stejne velke pupicky :-).

Aicuul, krasne fotky z dovolene a nejlepsi je ta fotka „v akci“ :-D.

Berus, taky si rikam, kde mas ta kila :-). A kde jsi narazila na ten darkovy poukaz? Psala jsi, ze nekde na netu, ne? A jak jsi to udelala? Taky bych to chtela :-).

Cutty, to slozeni fotek malyho s pejskem nema chybu!

Elis, krasna vybavicka a taky jsme si koupili Pampers sensitive ubrousky i s krabickou, lip se to z nich bere :-).

Flooa, mooooc vam to s Honzikem slusi!

Hannah, docela bohata vybavicka, moc pekne! A jak jsem psala, mesicek do detskeho pokojicku mame stejny :-).

Ivet, ta fotka s kacenkami mi uplne pripomina detstvi, taky jsme chodili krmit, docela mi to chybi…

Kaci, Krmar a Marki, neni se na co koukat 8-o. No, ja tam tech fotek taky moc nemam, ale v nejblizsich dnech pridam :-).

Kacko, presne, jak jsi psala. Album tam je, ale fotecky ne, asi nejaka zrada :-(.

Mascho, no, krasny stoj na hlave! Nase miminko tam ve 12. tydnu taky delalo peknou rozcvicku :-).

Pajo, pekna lekarna, tak na to koukam a ani nevim, na co je polovina veci :-). Ja jsem zatim koupila vse nejdulezitejsi a zbytek koupim po porodu, protoze uz to ani nemam kde davat, za chvilku me to vsechno vytlaci z baraku :-D.

Zvizatinko, kez by nase holcicka mela takove krasne vlasky jako ta vase, docela zavidim! Ale treba budeme mit taky stesti :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.5.11 12:39

tak ještě stihnu reagovat na Mondíka :mrgreen: No já neměla vůbec tušení, na co některý věci jsou - mám to od kamarádky, co má už jedno dítě a bude rodit za měsíc a říkala, že tohle má doma, kdyby něco, tak ať pak s mímem nemusí nikam lítat. :nevim: Tak jsem si to tak taky nakoupila, ale stejně - když něco bude potřeba, tak pro to budu muset zajet :roll:
Jo a Beru - musím se k něčemu přiznat, ten poukaz mě tak fascinoval, že jsem ho dala mamce k narozeninám taky, akorát jiný obrázek - přikládám. Dlouho jsem něco takovýho sháněla, ale text takovej naprd, a ten tvůj je prostě skvělej :palec: . Tak doufám, že se na mě nebudeš moc zlobit :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
22.5.11 13:06

holky já to okopčila podle tohohle poukazu,akorát se mi víc libil ten obrázek co jsem dala,přišel mi takovej víc tématickej :lol: a nezlobím se vůbec!!dyť já to taky okopčila od někoho,takže žádný můj nápad :palec:

tAK JEŠTĚ JSEM CHTĚLA NA NĚCO REAGOVAT A UŽ NETUŠÍM NA CO :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
22.5.11 13:12

čaute holky :)
píšu jen v rychlosti, chystám se jít vyklízet ten obývák :jazyk:

Včerejšek jsem zdárně přežila, ale večer jsem totál padla za vlast, manža musel Anetku vykoupat i uložit, bylo mi nějak divně a prostě jsem si musela jít lehnout… ale hlavně, že jsem přežila tchánovce, i když jsem ze začátku měla co dělat… co jsem těhule, tak je nějak hůř snáším :nevim:
Manža včera ještě postavil bazén, má být celý týden krásně, tak ho snad užijem :D

Jdu na to, pa a hezkou neděli!! :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
22.5.11 13:32

Tak ja se pustila do vareni, dela masicko do bramboraku :lol: jinak je sice fajn, ze mam dceru a doma tatu, ale tata me stoji fakt dost nervu, stale se hadame :twisted: ja na mase nesnesu tucne tak odkrajuji a sem to dala do kelimku od rajcat a tata, ze si to udela a flakl to na sektorku, no to je na moje nervy pak jde dcera a neco si tam polozi a vzapeti strci do pusy :cry: asi je to zmena hormunu ale tohle mi vadi :-? jinak dnes see mi vrati muz po 6dnech, ale prijede vecer kolem 20h a rano ve 4h stava a prijede zas buhvi kdy :-( jinak dnes krasny pocasi, tak dovarim a drepnu na zahradu :-D tak hezkou nedeli holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
22.5.11 13:32

Ahoj. Všem přeji krásnou neděli. U nás se trochu pročistil vzduch deštěm a bouřkou, ale už zase pálí sluníčko o 106.

Mondíku já jsem na focení totiž hrozná. Poslední papírový fotky syna mám, když mu byl asi rok, teď je mu 5. Všechno je jen v počítači a nejsem ani schopná to probrat a nechat udělat alespoň nějaké fotky i do alba. Většinou fotím jen vánoce a dovolenou. Mezitím nic moc :oops: . Proto u mě není na co koukat víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
22.5.11 13:38

Jště holky, která ještě nemáte objednaný kočárek, koukněte sem, jestli Vás nezaujme toto: http://www.pinguino.cz/…-orange-2009. Ta sleva je teda hooodně zajímavá.

Náhodou jsem na to narazila tady na nějaké diskuzi. Je to kombinovaný kočárek a paní si i chválila rychlé dodání a dobrou komunikaci s e-shopem. Nemají tam sice pořádné fotky, ale dají se najít jinde na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
22.5.11 14:46

krmar - teda ten kočárek je hezky slevněný, to teda jo 8-o
já zatím nejsem schopná dělat nic k obědu, takže jsem radši jen namazala dva rohlíky a ted tu žvejkám gumový kyselý bonbony, co mi včera mamka koupila :-)
Ivet - tak to si manžela moc neužiješ vid :?: jinak s tm taťkou to bych taky měla z něj nervy :-) musíš se naučit to ignorovat :-)
mondík - no měsíček máme nad postýlku, stál pár korun v ikey, a ještě máme lampičku želvičku, která když se zapne tak z krunýře se na strop odrážejí hvězdičky, tu jsem tu ještě zapomněla vyfotit…
no nic já se jdu dál válet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
22.5.11 17:05

Ja jsem prave dodelala oblozene chlebicky a uz jsem jich stihla par snist :-).

Hani, jo v Ikee maji nekdy dobre a levne veci. Ten nas mesicek je taky puvodne odtud, vypada jako novy, ale koupili jsme ho na burze za 15 Kc :wink:.

Krmar, co uz s tebou nadelame :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
22.5.11 18:16

mondík - ty jo neprovokuj!!!!! ten náš stál víc jak 10× tolik, asi 199,– :zed:
tak já konečně dělám nějaké teplé jídlo, bramboráky…už se na ně těším…
jinak je tu dusno hrůza, byli jsme venku na procházce a místo aby psi byli rádi že jsou venku, tak se mi oba vyváleli v hovně, takže šli rovnou do sprchy a ještě dostali!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
22.5.11 18:48

To neni provokace, vlastne jsme meli v planu koupit jen normalni lampicku, ale na ten mesicek jsme narazili… Ja vim, ze jsem obcas k vzteku s temi cenami tady :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
22.5.11 21:10

teda holky to byl tady den,šílený dusno!! :zed: navíc mě do toho chytli nějaký bolesti břicha-úplně jak na ms,už sem se bála,že budeme muset sjet na pohotovost 8-o naštěstí se to k večeru uklidnilo,ale tvrdlo mi břicho do sedmi.já teda nevím,ale na poslíčky se mi to zdá dost brzo :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
22.5.11 21:19

Ahoj. No tady bylo taky hrozný dusno. Na chviličku se to pročistilo po dešti, ale za chvíli zase dusno, až se mi i špatně dýchalo, teď tu lilo a byla bouřka, tak snad zítra bude líp. Beru tak se drž, ať jsi v pořádku. A když si nebudeš jistá, raději na tu pohotovost zajeď, ať se nemusíš nervovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí