Poradna duly
Jana Čurdová
Elis 1 píše:
holky, to jste mě tak uklidnily, mám strašnou radost, protože plísňový sýry prostě miluju. Jen škoda, že jsem se nezeptala dřív
Ahoj holky! Tak už máme „odpodlahovanej“ obývák
manža jel pro brusku a teď teprv začne bordel ![]()
Ad plísňový sýry - já si kousek dám i „syrovej“…
všeho s mírou! ![]()
Hodím fotky, jak tu žijeme ![]()
A tady moje princezna s mimčem, který si našla včera na půdě - s tatínkem
ještě po mně i s kočárkem a hadříkama ![]()
Jani ještě že máte tak velkou kuchyň
ale dobrý,čekala jsem že tam budete víc zabarikádovaný.Malej tu se mnou kouká na ty fotky a hned poznal,že to je Anetky postel a to je i zaházená
![]()
teda, to teď asi máš docela o zábavu postaráno, stěhovat takovejch věcí s bříškem a ještě v tom teple. Tak přeji, ať to máte co nejdříve hotové ![]()
Docela to jde, ale už se těším, až budeme zase normálně bydlet
a až si budu moct konečně uspořádat věcičky pro mimčo ![]()
Elis 1 píše:
teda, to teď asi máš docela o zábavu postaráno, stěhovat takovejch věcí s bříškem a ještě v tom teple. Tak přeji, ať to máte co nejdříve hotové
Eli, my to všechno zásadně předěláváme, až když jsem těhotná
když jsem byla těhu s Anetkou, tak nám týden před porodem dávali nové dveře.. ještě že mám fajn rodinu, že přijdou vždy pomoct s úklidem
sama bych to nedala ![]()
Beru tak malýho pozdravuj! ![]()
Zvizatak to jsme na tom podobně.My komplet předělávali byt 3+1.Momentálně máme bydlení na půl s tchýní ale snad tenhle týden bude hotová kuchyň a budem bydlet samy.
marki77 píše:
Zvizatak to jsme na tom podobně.My komplet předělávali byt 3+1.Momentálně máme bydlení na půl s tchýní ale snad tenhle týden bude hotová kuchyň a budem bydlet samy.
to my tenkrát taky bydleli u tchýně a popravdě už jsem se hoooodně těšila domů
teď mi nabízela, ať jdem zase k nim, ale to není potřeba
by mě asi kleplo ![]()
ahoj holky, zdravím z práce.
zviz - teda pěkně, to bych tak chtěla teď předělávat, ale zase to budete mít pak hezký viď ![]()
u mě nic nového, odpočítávám dny v práci, ještě 7krát…pomalu už začínám odevzdávat věci, hurá ![]()
a teda jako ty hermelíny, já minimálně třikrát měla i syrovej a nic, někde jsem četla, že ta úprava např. u sedlčanskýho hermelínu je již na takové úrovni, že riziko listeriozy je minimální…a teplý jim normálně, taky mám moc ráda ![]()
Přidala jsem tři fotečky do alba, co jsme dostali tento týden od babiček, tak můžete mrknout ![]()
Tak já se taky hlásím do klubu přestaveb
Mi předěláváme komplet celou chalupu, ale naštěstí máme obytné podkroví. Takže dolejšek je celej rozkopanej a bydlíme ve dvou místnostech v patře, voda teče, ale jen v přízemí. Hotovo by mělo být snad do července, ale zatím to moc nevypadá.