Poradna duly
Jana Čurdová
zvizatinko - no provolavat at zijou zrovna tchyne…tak to teda eee
![]()
janiii;-) píše:
zvizatinko - no provolavat at zijou zrovna tchyne…tak to teda eee![]()
to bylo myšleno ironicky
![]()
zvizatinka píše:janiii;-) píše:to bylo myšleno ironicky
zvizatinko - no provolavat at zijou zrovna tchyne…tak to teda eee![]()
![]()
vsak ja vim
jsem si musela rejpnout ![]()
Flooa píše:berusenka66 píše:Já zase pomalu chápuFlooa píše:mě vysvětlování nikdy nešloberusenka66 píše:Jako že je to moje první mateřská?Flooa píše:až ti já dr dá
Děkuju za info a jinak se ještě zeptám, kdy se nosí zaměstnavateli žádost o mateřskou? Nějak těsně před nástupem nebo v den nástupu? To víte, jsem negramotjá se na to právě tec ptala té paní-protože mě jde o to,že se může stát že mě přeplatí na rodičáku pro malého a zároven pošlou mateřskou-to bych pak musela peníze vracet a to nechci
takže zažádat u dr pokud možno co nejdřív o ten papír na mateřskou-ale ikdyž u tebe je to vlastně i jedno si myslím
![]()
![]()
no myslela jsem to tak že když je to tvá první mateřská tak je to jedno jestli to odevzdáš v ten datum,nebo malinko před
oni prý dr ví jak to dávat aby to bylo odevzdaný včas
Ale dobrý, pochopila jsem. Já jsem teď na neschopence, tak nevím, jestli v tom bude nějaký rozdíl
neboooj,pomalé chápání-pokud teda vůbec někdy chápu postihlo i mě
a čím dýl jsem doma,tím horší to je ![]()
Zrovna si tu přemejšlím, co budem dělat zítra, pže stěrkovat přijde chlapík až večer a přes den se mi tu nechce být.. je tu možnost jít na návštěvu právě ke tchánovcům - už nás neviděli přesně týden a 2 dny
![]()
Berusko co máte v plánu na zítřek??? Nechcete nás adoptovat?? ![]()
zvizatinka píše:
Berusko co máte v plánu na zítřek??? Nechcete nás adoptovat??
no hele klíďo vás adoptujeme-v plánu nic nemáme
a tchýni vem sebou
![]()
berusenka66 píše:zvizatinka píše:no hele klíďo vás adoptujeme-v plánu nic nemáme
Berusko co máte v plánu na zítřek??? Nechcete nás adoptovat??![]()
![]()
a tchýni vem sebou
![]()
![]()
tak kam bychom mohly vyrazit??
já bych ráda někam ven, do přírody, ale do stínu… kde by bylo hřišťátko třebas a nějaký jídlo ![]()
já si holky přijdu normálně od rána jak telefoní ústředna
akorát ten poslední telefonát mě moc nepotěšil.volal mi přítel že volal na zdravotní pojištovnu a musí ted v červnu doplatit dluh co tam má-mno jako bych ho k zaplacení neuháněla už několik měsíců
takže penízky co dovezl na kočárek padnou skoro celé na to
takže sme ted musela vymyslet záložný plán-koupí se ted jen autosedačka a korba na casualplay co tu doma máme sporták a v tom vydržíme do podzimu kde mi pak už snad konečně koupí můj vysněný peg perego gt3-nejsou někdy chlapy fakt na zabití
hlavně že sme ho s jeho mamkou na to upozornovali
zvizatinka píše:berusenka66 píše:tak kam bychom mohly vyrazit??zvizatinka píše:no hele klíďo vás adoptujeme-v plánu nic nemáme
![]()
a tchýni vem sebou
![]()
![]()
já bych ráda někam ven, do přírody, ale do stínu… kde by bylo hřišťátko třebas a nějaký jídlo
mnooooo
kde takový místo je??stín máme tady v lese-hřiště si děti udělají z chrastí a jídlo?nějaký plody lesa by se tam už možná našli ![]()
Ahoj mamky ![]()
to je zase krasny den…
Musim vam rict jak strasne bojuju se zubama.. uz tri dny v noci skoro vubec nespim
( no a dneska me to vzbudilo ve 3 a uz jsem neusnula … zitra jdu k zubari bojim bojim myslim ze mi bude muset otevrit zub a vycistit kanalky auuuu ale jinak to nejde i mala je z toho hotova jak to boli … zkousela jsem si vzit PARALEN ale vubec to nezabira tak jen tise trpim ..
no nic jinak holky krasny kocarky …
Nemate nahodou nekdo nejaky odkaz na seznam veci pro miminko … nechce se mi to davat dohromady spis bych to od nekoho okopcila
))
zvizatinka - muzu se zeptat jakou lekarnicku objednavas
Krásný den
berusenka66 píše:zvizatinka píše:mnoooooberusenka66 píše:tak kam bychom mohly vyrazit??zvizatinka píše:no hele klíďo vás adoptujeme-v plánu nic nemáme
![]()
a tchýni vem sebou
![]()
![]()
já bych ráda někam ven, do přírody, ale do stínu… kde by bylo hřišťátko třebas a nějaký jídlo
![]()
kde takový místo je??stín máme tady v lese-hřiště si děti udělají z chrastí a jídlo?nějaký plody lesa by se tam už možná našli
I ty vtipálku ![]()
Lalinkax píše:
Ahoj mamky
to je zase krasny den…
Musim vam rict jak strasne bojuju se zubama.. uz tri dny v noci skoro vubec nespim( no a dneska me to vzbudilo ve 3 a uz jsem neusnula … zitra jdu k zubari bojim bojim myslim ze mi bude muset otevrit zub a vycistit kanalky auuuu ale jinak to nejde i mala je z toho hotova jak to boli … zkousela jsem si vzit PARALEN ale vubec to nezabira tak jen tise trpim ..
no nic jinak holky krasny kocarky …
Nemate nahodou nekdo nejaky odkaz na seznam veci pro miminko … nechce se mi to davat dohromady spis bych to od nekoho okopcila))
zvizatinka - muzu se zeptat jakou lekarnicku objednavas
Krásný den
tak zuby nezávidím… mně tuhle rostly 2 osmičky po sobě - je to na etapy a hrůza děs ![]()
Seznam věcí někde na netu najdeš.. stačí pohledat ![]()
Lékárničku pro mimčo myslíš? Physiomer (do očiček a nosíku), Bepanthen pro mimi i mně, rybilku na prdelku - ta je taky fajn, teploměr, odsávačka do nosíku, vat.tyčinky, kosmetika.. teď mě nic víc nenapadá ![]()
Já to beru přes net a pak si to u nás v lékárně jen vyzvednu - možná jsi měla na mysli toto, jak jsem tu psala…?
Lalinkax píše:koukni třeba sem: http://www.miminko.estranky.cz/…miminko.htmlNemate nahodou nekdo nejaky odkaz na seznam veci pro miminko … nechce se mi to davat dohromady spis bych to od nekoho okopcila
))
zvizatinka píše:berusenka66 píše:I ty vtipálkuzvizatinka píše:mnoooooberusenka66 píše:tak kam bychom mohly vyrazit??zvizatinka píše:no hele klíďo vás adoptujeme-v plánu nic nemáme
![]()
a tchýni vem sebou
![]()
![]()
![]()
kde takový místo je??stín máme tady v lese-hřiště si děti udělají z chrastí a jídlo?nějaký plody lesa by se tam už možná našli