TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5889
30.5.11 12:39

zvizatinko - no provolavat at zijou zrovna tchyne…tak to teda eee :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
30.5.11 12:40
janiii;-) píše:
zvizatinko - no provolavat at zijou zrovna tchyne…tak to teda eee :wink: :mrgreen:

to bylo myšleno ironicky :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
zvizatinka píše:
janiii;-) píše:
zvizatinko - no provolavat at zijou zrovna tchyne…tak to teda eee :wink: :mrgreen:
to bylo myšleno ironicky :mrgreen: :wink:

vsak ja vim ;-) jsem si musela rejpnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
Flooa píše:
berusenka66 píše:
Flooa píše:
berusenka66 píše:
Flooa píše:
Děkuju za info a jinak se ještě zeptám, kdy se nosí zaměstnavateli žádost o mateřskou? Nějak těsně před nástupem nebo v den nástupu? To víte, jsem negramot :-(
až ti já dr dá :mrgreen: já se na to právě tec ptala té paní-protože mě jde o to,že se může stát že mě přeplatí na rodičáku pro malého a zároven pošlou mateřskou-to bych pak musela peníze vracet a to nechci :cert: takže zažádat u dr pokud možno co nejdřív o ten papír na mateřskou-ale ikdyž u tebe je to vlastně i jedno si myslím :think: :palec:
Jako že je to moje první mateřská? :-)
mě vysvětlování nikdy nešlo :lol: :lol: no myslela jsem to tak že když je to tvá první mateřská tak je to jedno jestli to odevzdáš v ten datum,nebo malinko před :-D oni prý dr ví jak to dávat aby to bylo odevzdaný včas :mrgreen:
Já zase pomalu chápu :mrgreen: Ale dobrý, pochopila jsem. Já jsem teď na neschopence, tak nevím, jestli v tom bude nějaký rozdíl :roll:

neboooj,pomalé chápání-pokud teda vůbec někdy chápu postihlo i mě :lol: :lol: a čím dýl jsem doma,tím horší to je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
30.5.11 12:41

Zrovna si tu přemejšlím, co budem dělat zítra, pže stěrkovat přijde chlapík až večer a přes den se mi tu nechce být.. je tu možnost jít na návštěvu právě ke tchánovcům - už nás neviděli přesně týden a 2 dny :-? :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
30.5.11 12:42

Berusko co máte v plánu na zítřek??? Nechcete nás adoptovat?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
30.5.11 12:45
zvizatinka píše:
Berusko co máte v plánu na zítřek??? Nechcete nás adoptovat?? :mrgreen:

no hele klíďo vás adoptujeme-v plánu nic nemáme :mrgreen: :mrgreen: :pankac: a tchýni vem sebou :dance: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
30.5.11 12:48
berusenka66 píše:
zvizatinka píše:
no hele klíďo vás adoptujeme-v plánu nic nemáme :mrgreen: :mrgreen: :pankac: a tchýni vem sebou :dance: :lol: :lol:

tak kam bychom mohly vyrazit?? :think: já bych ráda někam ven, do přírody, ale do stínu… kde by bylo hřišťátko třebas a nějaký jídlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
30.5.11 12:49

já si holky přijdu normálně od rána jak telefoní ústředna :-D akorát ten poslední telefonát mě moc nepotěšil.volal mi přítel že volal na zdravotní pojištovnu a musí ted v červnu doplatit dluh co tam má-mno jako bych ho k zaplacení neuháněla už několik měsíců :cert: takže penízky co dovezl na kočárek padnou skoro celé na to :-( takže sme ted musela vymyslet záložný plán-koupí se ted jen autosedačka a korba na casualplay co tu doma máme sporták a v tom vydržíme do podzimu kde mi pak už snad konečně koupí můj vysněný peg perego gt3-nejsou někdy chlapy fakt na zabití :cert: hlavně že sme ho s jeho mamkou na to upozornovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
30.5.11 12:51
zvizatinka píše:
berusenka66 píše:
zvizatinka píše:
no hele klíďo vás adoptujeme-v plánu nic nemáme :mrgreen: :mrgreen: :pankac: a tchýni vem sebou :dance: :lol: :lol:
tak kam bychom mohly vyrazit?? :think: já bych ráda někam ven, do přírody, ale do stínu… kde by bylo hřišťátko třebas a nějaký jídlo :mrgreen:

mnooooo :think: :lol: kde takový místo je??stín máme tady v lese-hřiště si děti udělají z chrastí a jídlo?nějaký plody lesa by se tam už možná našli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
30.5.11 13:17

Ahoj mamky :-D
to je zase krasny den…
Musim vam rict jak strasne bojuju se zubama.. uz tri dny v noci skoro vubec nespim :o( no a dneska me to vzbudilo ve 3 a uz jsem neusnula … zitra jdu k zubari bojim bojim myslim ze mi bude muset otevrit zub a vycistit kanalky auuuu ale jinak to nejde i mala je z toho hotova jak to boli … zkousela jsem si vzit PARALEN ale vubec to nezabira tak jen tise trpim ..
no nic jinak holky krasny kocarky …
Nemate nahodou nekdo nejaky odkaz na seznam veci pro miminko … nechce se mi to davat dohromady spis bych to od nekoho okopcila :o))

zvizatinka - muzu se zeptat jakou lekarnicku objednavas

Krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
30.5.11 13:22
berusenka66 píše:
zvizatinka píše:
berusenka66 píše:
zvizatinka píše:
tak kam bychom mohly vyrazit?? :think: já bych ráda někam ven, do přírody, ale do stínu… kde by bylo hřišťátko třebas a nějaký jídlo :mrgreen:
mnooooo :think: :lol: kde takový místo je??stín máme tady v lese-hřiště si děti udělají z chrastí a jídlo?nějaký plody lesa by se tam už možná našli :lol:

I ty vtipálku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
30.5.11 13:25
Lalinkax píše:
Ahoj mamky :-D
to je zase krasny den…
Musim vam rict jak strasne bojuju se zubama.. uz tri dny v noci skoro vubec nespim :o( no a dneska me to vzbudilo ve 3 a uz jsem neusnula … zitra jdu k zubari bojim bojim myslim ze mi bude muset otevrit zub a vycistit kanalky auuuu ale jinak to nejde i mala je z toho hotova jak to boli … zkousela jsem si vzit PARALEN ale vubec to nezabira tak jen tise trpim ..
no nic jinak holky krasny kocarky …
Nemate nahodou nekdo nejaky odkaz na seznam veci pro miminko … nechce se mi to davat dohromady spis bych to od nekoho okopcila :o))

zvizatinka - muzu se zeptat jakou lekarnicku objednavas

Krásný den

tak zuby nezávidím… mně tuhle rostly 2 osmičky po sobě - je to na etapy a hrůza děs :jazyk:

Seznam věcí někde na netu najdeš.. stačí pohledat :wink:
Lékárničku pro mimčo myslíš? Physiomer (do očiček a nosíku), Bepanthen pro mimi i mně, rybilku na prdelku - ta je taky fajn, teploměr, odsávačka do nosíku, vat.tyčinky, kosmetika.. teď mě nic víc nenapadá :oops:
Já to beru přes net a pak si to u nás v lékárně jen vyzvednu - možná jsi měla na mysli toto, jak jsem tu psala…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
30.5.11 13:29
Lalinkax píše:

koukni třeba sem: http://www.miminko.estranky.cz/…miminko.html
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
30.5.11 13:32
zvizatinka píše:
berusenka66 píše:
zvizatinka píše:
berusenka66 píše:
zvizatinka píše:
mnooooo :think: :lol: kde takový místo je??stín máme tady v lese-hřiště si děti udělají z chrastí a jídlo?nějaký plody lesa by se tam už možná našli :lol:
I ty vtipálku :cert:
:lol: :lol: tak já nevím kam,máš nějaký nápad?? :think: napadla mě jen stromovka,ale tam stínu moc nebude :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí