Poradna duly
Jana Čurdová
berusenka66 píše:Flooa píše:já mám zase problém že mi sedí košíčky ale většinou je menší obvod než potřebuju!!!
Beru- jsem si vzpomněla, jak se mi líbily ty tvoje šaty, tak jsem tuhle na jedny podobné narazila v tescu za 250kč, tak jsem po nich hned chňaplaNo ale zase jsem do nich nesehnala podprdu bez ramínek, seděly mi košíčky, ale obvod byl velký
, škoda, taky byla jen za 250kč Takže musím hledat dál, jenže se mi za ní nechce dávat někde 800kč. Ale za šatky jsem ráda.
![]()
![]()
Tak já mám teď D, sice jsou pevnější než před otěhotněním, ale bez podprdy jít prostě nemůžu
Ještě tak nějak, když si schovám ramínka u jedný vyztužený podprdy, tak to jde, ale nemá ten správný střih na držení
Takže musím pátrat. Jo Ikea, ale počítej s tím, že je to na dlouho, jako my když tam byli poprvý. To bylo něco, přesně jak píšeš vidláci z vidlákova
Ale určo tam něco vyberete. My tam naposledy kupovali přebalovací pult a tu podložku na to.
Flooa píše:berusenka66 píše:Tak já mám teď D, sice jsou pevnější než před otěhotněním, ale bez podprdy jít prostě nemůžuFlooa píše:já mám zase problém že mi sedí košíčky ale většinou je menší obvod než potřebuju!!!
Beru- jsem si vzpomněla, jak se mi líbily ty tvoje šaty, tak jsem tuhle na jedny podobné narazila v tescu za 250kč, tak jsem po nich hned chňaplaNo ale zase jsem do nich nesehnala podprdu bez ramínek, seděly mi košíčky, ale obvod byl velký
, škoda, taky byla jen za 250kč Takže musím hledat dál, jenže se mi za ní nechce dávat někde 800kč. Ale za šatky jsem ráda.
![]()
![]()
Ještě tak nějak, když si schovám ramínka u jedný vyztužený podprdy, tak to jde, ale nemá ten správný střih na držení
Takže musím pátrat. Jo Ikea, ale počítej s tím, že je to na dlouho, jako my když tam byli poprvý. To bylo něco, přesně jak píšeš vidláci z vidlákova
Ale určo tam něco vyberete. My tam naposledy kupovali přebalovací pult a tu podložku na to.
no já si prsa užívám jen v těhu,až přestanu kojit tak ty prsa už radši vidět nechci-to bez podprdy už nepůjde
leda bych prsa chtěla mít jak uschlou švestku až u kolen-sem si dělala s přítelem srandu,že mi je bude každé ráno pomáhat rolovat do podprsenky a v noci bude muset dávat pozor aby mi je nezalehl a popřípadě ještě víc nevytahal
no takže to bude v Ikee na dlouho??to nesmím přítelovi říct,nebo tam nepůjdeme
a mají tam i ty přebalovací podložky?hodila by se mi na pračku
sice máme přebalovací vozík,ale ten bude v ložnici
berusenka66 píše:Flooa píše:no já si prsa užívám jen v těhu,až přestanu kojit tak ty prsa už radši vidět nechci-to bez podprdy už nepůjdeberusenka66 píše:Tak já mám teď D, sice jsou pevnější než před otěhotněním, ale bez podprdy jít prostě nemůžuFlooa píše:já mám zase problém že mi sedí košíčky ale většinou je menší obvod než potřebuju!!!
![]()
![]()
leda bych prsa chtěla mít jak uschlou švestku až u kolen-sem si dělala s přítelem srandu,že mi je bude každé ráno pomáhat rolovat do podprsenky a v noci bude muset dávat pozor aby mi je nezalehl a popřípadě ještě víc nevytahal
![]()
Já jsem teda taky zvědavá na svá prsa po kojení, co z nich bude a kde skončí
My tam koupili takovou nafukovací a k tomu i dva froté povlaky na to v sadě a moc to nestálo. Ale cenu už si nepamatuju. No, záleží na tom, zda rádi pokoukáte nebo ne. Jestli půjdete jenom pro to a to a nebudou fronty, tak budete venku brzy, ale my to vždycky procházíme, co kdyby se něco hodilo, že? ![]()
Flooa píše:berusenka66 píše:Já jsem teda taky zvědavá na svá prsa po kojení, co z nich bude a kde skončíFlooa píše:no já si prsa užívám jen v těhu,až přestanu kojit tak ty prsa už radši vidět nechci-to bez podprdy už nepůjdeberusenka66 píše:Tak já mám teď D, sice jsou pevnější než před otěhotněním, ale bez podprdy jít prostě nemůžuFlooa píše:já mám zase problém že mi sedí košíčky ale většinou je menší obvod než potřebuju!!!
![]()
![]()
![]()
My tam koupili takovou nafukovací a k tomu i dva froté povlaky na to v sadě a moc to nestálo. Ale cenu už si nepamatuju. No, záleží na tom, zda rádi pokoukáte nebo ne. Jestli půjdete jenom pro to a to a nebudou fronty, tak budete venku brzy, ale my to vždycky procházíme, co kdyby se něco hodilo, že?
to se nech překvapit,kde pak budou tvá prsa
ale znám i pár mamin co mají i po kojení prsa hezká,třeba budeš i ty ta štastná.no což o to,já ráda pokoukám,přítel s prckem už asi míň
no už se tam moc těším,jen by to bylo lepší bez přítele tam,bude mě fin.omezovat
![]()
flooa jak jsem to tu v rychlosti procitala, tak jsem myslela ze jste koupili nafukovaci podprsenku a frote povlaky k ni…
asi uz mi to vedro leze na mozek ![]()
my taky vzdycky ikeu prolejzame odshora dolu celou i kdyz uz bych tam mohla klidne chodit se zavazanejma ocima a delat pruvodkyni ![]()
Janiii-
to se povedlo, ale přifukovat si je teď nepotřebuju, možná bych spíš odfoukla
![]()
Beru- ono možná lepší, že tě bude fin. omezovat, protože to pak člověk koupí ledacos, když vidí, že tam třeba něco stojí pár šlupek a pak se to nasčítá a u pokladny koukáš
To znám ![]()
Ahojky holky, tak jsem zpět z nákupů a jsem spokojená, musela jsem teda u hodně věcí odolávat, ale nakonec jsem koupila jen 2 tričínka, nafukovací kruh do porodnice - s jakým motivem asi
a zbytek mamča
Hodila jsem fotky do alba a je tam i ten Méďa Pů ![]()
Mascha - moc krásný kočárek ![]()
Jinak co se týče tchýní - tak já kolikrát nevím, na čem jsem - jednou je hodná a podruhý prostě „divná“ tak nevím, co si myslet…tak uvidíme, jak to bude, až bude mimčo
Ikea - no tam je to tak super, vždycky odtud donesu tolik věcí a to jdu jen pro jednu. Když jsem tam s přítelem, tak to proletíme hned, ale jak jedu s mamčou, tak se kocháme. Já tam mám ty žínky na mímo - je jich tam 10ks a jsou veliký a máme odtud i tu komodu.
Jinak už je líp po včerejší dusné atmosféře - zase jsem dostala nějaké sladkosti - to na mě teď v těhotenství platí, tak má přítel štěstí ![]()
Páji- to jsem ráda, že už je líp. Hned jsem ti koukla do alba, krása jako vždycky, je to úplně pohádkový
![]()
paji ty tricinka jsou hezky ![]()
a k disneymu…tohle ja prinyst domu, pritel me vynese v zubech ![]()
janiii;-) píše:
paji ty tricinka jsou hezky
a k disneymu…tohle ja prinyst domu, pritel me vynese v zubech
ten můj už si zvykl a to se kolikrát ptá ze srandy: To jsi od Disneyho koupila jen tohle?
Dneska byl snad v každým obchodě Disney a mamka prej - jé hele, to je pěkný, nechceš to? Mám jen ten kruh, jinka nic, tak jsem na sebe dnes pyšná ![]()
Flooa píše:
Páji- to jsem ráda, že už je líp. Hned jsem ti koukla do alba, krása jako vždycky, je to úplně pohádkový![]()
jééé, děkuju moooc
dneska jsem viděla tohle - http://stolni-hry.heureka.cz/…her/galerie/ a mazec. Na to si ale budeme muset počkat. Znám to s Krtečkem od kamarádčiných holčiček a je to bezva zábava pro děti ![]()
paja2110 píše:janiii;-) píše:ten můj už si zvykl a to se kolikrát ptá ze srandy: To jsi od Disneyho koupila jen tohle?
paji ty tricinka jsou hezky
a k disneymu…tohle ja prinyst domu, pritel me vynese v zubechDneska byl snad v každým obchodě Disney a mamka prej - jé hele, to je pěkný, nechceš to? Mám jen ten kruh, jinka nic, tak jsem na sebe dnes pyšná
no, tak ten muj ted shani bryndacky s logem subaru ![]()
subaraci jsme oba, ale teda…ocamcad pocamcad ![]()
paja2110 píše:Flooa píše:jééé, děkuju moooc
Páji- to jsem ráda, že už je líp. Hned jsem ti koukla do alba, krása jako vždycky, je to úplně pohádkový![]()
dneska jsem viděla tohle - http://stolni-hry.heureka.cz/…her/galerie/ a mazec. Na to si ale budeme muset počkat. Znám to s Krtečkem od kamarádčiných holčiček a je to bezva zábava pro děti
Jéé, to je dobrý ![]()
Manžel už je na Medvídka a Mickey Mouse apod. alergickej. Chtěla jsem ho na zeď a nakonec jsme vybrali „normální“ zvířátka. Bylo toho tam jednou tolik a stálo to polovinu
Ale koupila jsem dudlík s medvídkem a lahvičku a zítra mi příjde ta deka. Jo a Páji, jak máme ty plínky Huggies- tak jsou na nich postavičky z Medvídka Pů
I když to bude asi mimískovi jedno ![]()
jani - u nás manžel zase furt Ferrari…
ted je nadšený z těch botiček a trička
blázen ![]()
pája - no bodyčka kráááásnýýý!
Flooa píše:paja2110 píše:Jéé, to je dobrýFlooa píše:jééé, děkuju moooc
dneska jsem viděla tohle - http://stolni-hry.heureka.cz/…her/galerie/ a mazec. Na to si ale budeme muset počkat. Znám to s Krtečkem od kamarádčiných holčiček a je to bezva zábava pro děti
Manžel už je na Medvídka a Mickey Mouse apod. alergickej. Chtěla jsem ho na zeď a nakonec jsme vybrali „normální“ zvířátka. Bylo toho tam jednou tolik a stálo to polovinuAle koupila jsem dudlík s medvídkem a lahvičku a zítra mi příjde ta deka. Jo a Páji, jak máme ty plínky Huggies- tak jsou na nich postavičky z Medvídka Pů
![]()
I když to bude asi mimískovi jedno
jéje, méďa i na plínkách - tak to jsem si nevšimla, to máš ale pravdu. Dneska jsem viděla i hrazdičku s ním, ale říkám si, že toho už je dost. Nakonec jsme si vyhlídly s mamkou hrací deku od Fisher Price http://www.dracik.cz/…-detail.aspx?…