TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
30.5.11 16:46
berusenka66 píše:
Flooa píše:
Beru- jsem si vzpomněla, jak se mi líbily ty tvoje šaty, tak jsem tuhle na jedny podobné narazila v tescu za 250kč, tak jsem po nich hned chňapla :dance: No ale zase jsem do nich nesehnala podprdu bez ramínek, seděly mi košíčky, ale obvod byl velký :pocitac: , škoda, taky byla jen za 250kč Takže musím hledat dál, jenže se mi za ní nechce dávat někde 800kč. Ale za šatky jsem ráda.
já mám zase problém že mi sedí košíčky ale většinou je menší obvod než potřebuju!!! :zed: :zed: :cert:

Tak já mám teď D, sice jsou pevnější než před otěhotněním, ale bez podprdy jít prostě nemůžu :roll: Ještě tak nějak, když si schovám ramínka u jedný vyztužený podprdy, tak to jde, ale nemá ten správný střih na držení :zed: Takže musím pátrat. Jo Ikea, ale počítej s tím, že je to na dlouho, jako my když tam byli poprvý. To bylo něco, přesně jak píšeš vidláci z vidlákova :-P Ale určo tam něco vyberete. My tam naposledy kupovali přebalovací pult a tu podložku na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
30.5.11 17:03
Flooa píše:
berusenka66 píše:
Flooa píše:
Beru- jsem si vzpomněla, jak se mi líbily ty tvoje šaty, tak jsem tuhle na jedny podobné narazila v tescu za 250kč, tak jsem po nich hned chňapla :dance: No ale zase jsem do nich nesehnala podprdu bez ramínek, seděly mi košíčky, ale obvod byl velký :pocitac: , škoda, taky byla jen za 250kč Takže musím hledat dál, jenže se mi za ní nechce dávat někde 800kč. Ale za šatky jsem ráda.
já mám zase problém že mi sedí košíčky ale většinou je menší obvod než potřebuju!!! :zed: :zed: :cert:
Tak já mám teď D, sice jsou pevnější než před otěhotněním, ale bez podprdy jít prostě nemůžu :roll: Ještě tak nějak, když si schovám ramínka u jedný vyztužený podprdy, tak to jde, ale nemá ten správný střih na držení :zed: Takže musím pátrat. Jo Ikea, ale počítej s tím, že je to na dlouho, jako my když tam byli poprvý. To bylo něco, přesně jak píšeš vidláci z vidlákova :-P Ale určo tam něco vyberete. My tam naposledy kupovali přebalovací pult a tu podložku na to.

no já si prsa užívám jen v těhu,až přestanu kojit tak ty prsa už radši vidět nechci-to bez podprdy už nepůjde :zed: leda bych prsa chtěla mít jak uschlou švestku až u kolen-sem si dělala s přítelem srandu,že mi je bude každé ráno pomáhat rolovat do podprsenky a v noci bude muset dávat pozor aby mi je nezalehl a popřípadě ještě víc nevytahal :lol: :lol: no takže to bude v Ikee na dlouho??to nesmím přítelovi říct,nebo tam nepůjdeme :lol: a mají tam i ty přebalovací podložky?hodila by se mi na pračku :think: sice máme přebalovací vozík,ale ten bude v ložnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
30.5.11 17:29
berusenka66 píše:
Flooa píše:
berusenka66 píše:
Flooa píše:
Tak já mám teď D, sice jsou pevnější než před otěhotněním, ale bez podprdy jít prostě nemůžu :roll: Ještě tak nějak, když si schovám ramínka u jedný vyztužený podprdy, tak to jde, ale nemá ten správný střih na držení :zed: Takže musím pátrat. Jo Ikea, ale počítej s tím, že je to na dlouho, jako my když tam byli poprvý. To bylo něco, přesně jak píšeš vidláci z vidlákova :-P Ale určo tam něco vyberete. My tam naposledy kupovali přebalovací pult a tu podložku na to.
no já si prsa užívám jen v těhu,až přestanu kojit tak ty prsa už radši vidět nechci-to bez podprdy už nepůjde :zed: leda bych prsa chtěla mít jak uschlou švestku až u kolen-sem si dělala s přítelem srandu,že mi je bude každé ráno pomáhat rolovat do podprsenky a v noci bude muset dávat pozor aby mi je nezalehl a popřípadě ještě víc nevytahal :lol: :lol: no takže to bude v Ikee na dlouho??to nesmím přítelovi říct,nebo tam nepůjdeme :lol: a mají tam i ty přebalovací podložky?hodila by se mi na pračku :think: sice máme přebalovací vozík,ale ten bude v ložnici

Já jsem teda taky zvědavá na svá prsa po kojení, co z nich bude a kde skončí :-P My tam koupili takovou nafukovací a k tomu i dva froté povlaky na to v sadě a moc to nestálo. Ale cenu už si nepamatuju. No, záleží na tom, zda rádi pokoukáte nebo ne. Jestli půjdete jenom pro to a to a nebudou fronty, tak budete venku brzy, ale my to vždycky procházíme, co kdyby se něco hodilo, že? :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
30.5.11 17:42
Flooa píše:
berusenka66 píše:
Flooa píše:
berusenka66 píše:
Flooa píše:
Já jsem teda taky zvědavá na svá prsa po kojení, co z nich bude a kde skončí :-P My tam koupili takovou nafukovací a k tomu i dva froté povlaky na to v sadě a moc to nestálo. Ale cenu už si nepamatuju. No, záleží na tom, zda rádi pokoukáte nebo ne. Jestli půjdete jenom pro to a to a nebudou fronty, tak budete venku brzy, ale my to vždycky procházíme, co kdyby se něco hodilo, že? :-P

to se nech překvapit,kde pak budou tvá prsa :-P :lol: ale znám i pár mamin co mají i po kojení prsa hezká,třeba budeš i ty ta štastná.no což o to,já ráda pokoukám,přítel s prckem už asi míň :lol: no už se tam moc těším,jen by to bylo lepší bez přítele tam,bude mě fin.omezovat :think: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
30.5.11 17:42

flooa jak jsem to tu v rychlosti procitala, tak jsem myslela ze jste koupili nafukovaci podprsenku a frote povlaky k ni… :mrgreen: asi uz mi to vedro leze na mozek :mrgreen:

my taky vzdycky ikeu prolejzame odshora dolu celou i kdyz uz bych tam mohla klidne chodit se zavazanejma ocima a delat pruvodkyni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
30.5.11 17:51

Janiii- :-P :-P :-P to se povedlo, ale přifukovat si je teď nepotřebuju, možná bych spíš odfoukla :-P :-P
Beru- ono možná lepší, že tě bude fin. omezovat, protože to pak člověk koupí ledacos, když vidí, že tam třeba něco stojí pár šlupek a pak se to nasčítá a u pokladny koukáš 8-o To znám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
30.5.11 17:55

Ahojky holky, tak jsem zpět z nákupů a jsem spokojená, musela jsem teda u hodně věcí odolávat, ale nakonec jsem koupila jen 2 tričínka, nafukovací kruh do porodnice - s jakým motivem asi :dance: a zbytek mamča :) Hodila jsem fotky do alba a je tam i ten Méďa Pů :mrgreen:
Mascha - moc krásný kočárek :palec:
Jinak co se týče tchýní - tak já kolikrát nevím, na čem jsem - jednou je hodná a podruhý prostě „divná“ tak nevím, co si myslet…tak uvidíme, jak to bude, až bude mimčo
Ikea - no tam je to tak super, vždycky odtud donesu tolik věcí a to jdu jen pro jednu. Když jsem tam s přítelem, tak to proletíme hned, ale jak jedu s mamčou, tak se kocháme. Já tam mám ty žínky na mímo - je jich tam 10ks a jsou veliký a máme odtud i tu komodu.
Jinak už je líp po včerejší dusné atmosféře - zase jsem dostala nějaké sladkosti - to na mě teď v těhotenství platí, tak má přítel štěstí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
30.5.11 18:02

Páji- to jsem ráda, že už je líp. Hned jsem ti koukla do alba, krása jako vždycky, je to úplně pohádkový :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
30.5.11 18:35

paji ty tricinka jsou hezky :palec:
a k disneymu…tohle ja prinyst domu, pritel me vynese v zubech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
30.5.11 18:37
janiii;-) píše:
a k disneymu…tohle ja prinyst domu, pritel me vynese v zubech :mrgreen:

ten můj už si zvykl a to se kolikrát ptá ze srandy: To jsi od Disneyho koupila jen tohle? :mrgreen: Dneska byl snad v každým obchodě Disney a mamka prej - jé hele, to je pěkný, nechceš to? Mám jen ten kruh, jinka nic, tak jsem na sebe dnes pyšná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
30.5.11 18:40
Flooa píše:
Páji- to jsem ráda, že už je líp. Hned jsem ti koukla do alba, krása jako vždycky, je to úplně pohádkový :palec: :potlesk:

jééé, děkuju moooc :palec: dneska jsem viděla tohle - http://stolni-hry.heureka.cz/…her/galerie/ a mazec. Na to si ale budeme muset počkat. Znám to s Krtečkem od kamarádčiných holčiček a je to bezva zábava pro děti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
30.5.11 18:40
paja2110 píše:
janiii;-) píše:
a k disneymu…tohle ja prinyst domu, pritel me vynese v zubech :mrgreen:
ten můj už si zvykl a to se kolikrát ptá ze srandy: To jsi od Disneyho koupila jen tohle? :mrgreen: Dneska byl snad v každým obchodě Disney a mamka prej - jé hele, to je pěkný, nechceš to? Mám jen ten kruh, jinka nic, tak jsem na sebe dnes pyšná :-D

no, tak ten muj ted shani bryndacky s logem subaru :lol:
subaraci jsme oba, ale teda…ocamcad pocamcad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
30.5.11 18:49
paja2110 píše:
Flooa píše:
Páji- to jsem ráda, že už je líp. Hned jsem ti koukla do alba, krása jako vždycky, je to úplně pohádkový :palec: :potlesk:
jééé, děkuju moooc :palec: dneska jsem viděla tohle - http://stolni-hry.heureka.cz/…her/galerie/ a mazec. Na to si ale budeme muset počkat. Znám to s Krtečkem od kamarádčiných holčiček a je to bezva zábava pro děti :palec:

Jéé, to je dobrý :palec:
Manžel už je na Medvídka a Mickey Mouse apod. alergickej. Chtěla jsem ho na zeď a nakonec jsme vybrali „normální“ zvířátka. Bylo toho tam jednou tolik a stálo to polovinu :-P Ale koupila jsem dudlík s medvídkem a lahvičku a zítra mi příjde ta deka. Jo a Páji, jak máme ty plínky Huggies- tak jsou na nich postavičky z Medvídka Pů :dance: :dance: I když to bude asi mimískovi jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
30.5.11 18:57

jani - u nás manžel zase furt Ferrari… :-) ted je nadšený z těch botiček a trička :-D blázen :mrgreen:
pája - no bodyčka kráááásnýýý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
30.5.11 19:06
Flooa píše:
paja2110 píše:
Flooa píše:
jééé, děkuju moooc :palec: dneska jsem viděla tohle - http://stolni-hry.heureka.cz/…her/galerie/ a mazec. Na to si ale budeme muset počkat. Znám to s Krtečkem od kamarádčiných holčiček a je to bezva zábava pro děti :palec:
Jéé, to je dobrý :palec:
Manžel už je na Medvídka a Mickey Mouse apod. alergickej. Chtěla jsem ho na zeď a nakonec jsme vybrali „normální“ zvířátka. Bylo toho tam jednou tolik a stálo to polovinu :-P Ale koupila jsem dudlík s medvídkem a lahvičku a zítra mi příjde ta deka. Jo a Páji, jak máme ty plínky Huggies- tak jsou na nich postavičky z Medvídka Pů :dance: :dance: I když to bude asi mimískovi jedno :mrgreen:

jéje, méďa i na plínkách - tak to jsem si nevšimla, to máš ale pravdu. Dneska jsem viděla i hrazdičku s ním, ale říkám si, že toho už je dost. Nakonec jsme si vyhlídly s mamkou hrací deku od Fisher Price http://www.dracik.cz/…-detail.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí