Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, kolik tak máte kousků od každý velikosti bodýček/dupaček/triček/overálků?
díky
Pájo, to já jsem to vůbec nevěděla, je včera jsem si všimla, že na obalu je medvídek pů, tak jsem nakukovala z blízka přes obal a vidím tam tygříka ![]()
Berus - jako Ikea to je mor, jak tomu přijdeš na chuť, tak mi tam pokaždý necháme minimálně 3 litry a přitom kupujeme třeba pár věcí, ale přesně ono se to nasčítá a u pokladny jen koukáš
jinak já když v ní byla poprvé, tak mě to vůbec nesedlo a nelíbilo se mi tam nic a hrozně mě štvalo jak to musím projít celý a teď Ikeu uplně milujem a máme z ní vybavený celý byt ![]()
Fakt na Huggies je taky Méďa jo, tak to jsem zvědavá, jestli ho tam budu mít taky…
Jinak já jsem taky zvědavá kde skončí moje prsa, teď mám 85E, děsný a měla jsem předtím 80C, to jakžtakž šlo a stejně jsem si furt stěžovala, že to musím tahat. A ted bych bez podrpdy nešla, jsou hrozně těžký, tak potřebuju podpěru a bojím se že po kojení je budu mít až na stehna
![]()
Příspěvek upraven 30.05.11 v 19:50
Tak já vím přesně, kde skončí moje prsa
byly tam už před těhotenstvím, ted se nalily, ale jak přestanu kojit zas budou na pupku
v podprdě to ještě jde, ale jaks e svlíkne je to krize…joooo, plastika to časem jistí
před těhu s Anet jsem začínala 75B, po těhu 75C a ted mám 80D ![]()
Jinak odpolko jsme se projely na kole..teda jen kousek na hřiště.. v půkce cesty koukám, proč se mi jede tak blbě a obě kola vyfouklý
no dojely jsme, ale měla jsem toho dost ![]()
kači31 píše:
Holky, kolik tak máte kousků od každý velikosti bodýček/dupaček/triček/overálků?
díky
Já mám asi 2 bodyčka a 2 overaly vel. 56 a pak mám vesměs vel.62 nebo 0-3měsíce a mám asi 8 body, 5 overalů, 5 triček, 5 tepláčků, 2 kalhoty (jako rifličky), 1 kombinezu, 2 dupačky bavlna, 2 dupačky semiš a semišovou teplákovou soupravu (mikinka s kapuckou a tepláčky), 5 párů ponožek, 3 capáčky, 3 čepičky, no asi vše, víc už kupovat nebudu, zbytek co bude potřeba uvidím až bude na světě. Taky počítám, že třeba ještě něco dostanu až se přijedou kámoši a příbuzní podívat na mimčo, protože se každý ptá, zda muže něco přivézt…
Hannah84 píše:kači31 píše:Já mám asi 2 bodyčka a 2 overaly vel. 56 a pak mám vesměs vel.62 nebo 0-3měsíce a mám asi 8 body, 5 overalů, 5 triček, 5 tepláčků, 2 kalhoty (jako rifličky), 1 kombinezu, 2 dupačky bavlna, 2 dupačky semiš a semišovou teplákovou soupravu (mikinka s kapuckou a tepláčky), 5 párů ponožek, 3 capáčky, 3 čepičky, no asi vše, víc už kupovat nebudu, zbytek co bude potřeba uvidím až bude na světě. Taky počítám, že třeba ještě něco dostanu až se přijedou kámoši a příbuzní podívat na mimčo, protože se každý ptá, zda muže něco přivézt…
díky
kači31 píše:
jejdaj tak to toho mám v tý 56 moooc, mám asi 7 bodyček, ne-li víc, zas pak v tý 62 nemám žádný tepláčky, tak nějak jsem si myslela, že bude hlavně v těch overalech a dupačkách.. mám taky nějaký punčocháčky, co jsem dostala starší, používají se vůbec? já vím, ptám se jako střevo, ale vůbec netuším, co prckovi obléknout…Hannah84 píše:kači31 píše:Já mám asi 2 bodyčka a 2 overaly vel. 56 a pak mám vesměs vel.62 nebo 0-3měsíce a mám asi 8 body, 5 overalů, 5 triček, 5 tepláčků, 2 kalhoty (jako rifličky), 1 kombinezu, 2 dupačky bavlna, 2 dupačky semiš a semišovou teplákovou soupravu (mikinka s kapuckou a tepláčky), 5 párů ponožek, 3 capáčky, 3 čepičky, no asi vše, víc už kupovat nebudu, zbytek co bude potřeba uvidím až bude na světě. Taky počítám, že třeba ještě něco dostanu až se přijedou kámoši a příbuzní podívat na mimčo, protože se každý ptá, zda muže něco přivézt…
díky
holky jsem ráda,že v tom s těma prsama nejsem sama ![]()
kači punčocháčky určo,ale my je využili až fakt když byla krutá zima jinak ne-protože se používají kombinézky tak pod ně stačí jen ty punčocháčky a bodýčko s max mikinka,aspon my to tak dělali.oni jsou ti bobísci stejně zababušený v kočárku ve fusaku a někdy i s dekou ještě
a neboj,já tápu i ted jako druhorodička
já taky jen víc využiju dupačky a overálky-je to pohodlné ![]()
a kolik toho mám?radši ani nevím
ale je fakt že ve veliksoti 56 málo,nejvíc asi v 62 a vejš
berusenka66 píše:
a kolik toho mám?radši ani nevímale je fakt že ve veliksoti 56 málo,nejvíc asi v 62 a vejš
Tak já toho mám ted hodně z tesca, jak tam byly ty slevy a většinou to je 0-3 měsíce, není tam psaná konkrétní velikost.
Tak já toho v 56 taky moc nemám…tak 5 bodýček, 5 overálků, nějaký tríčo, tak 3 dupajdy, 1 polodupajdy, punčošky a ponožtičky, čepička…víc toho mám pak v 62 a 68
jo tak punčošky mě třeba vůbec nenapadly, ale zase si říkám, že to je spíš až na tu zimu, tak to počkám. nejvíc se asi unosí bodyčka, dupajdy a overaly, co jsem zatím tak pochytala od jiných…
Já punčošky koupila dvoje v tescu a je to velikost 0-6 měsíců
a pár jich mám po Anetce..ona byla narozená v říjnu ![]()
![]()
ted jsem byla na deset minut venku a myslela jsem ze do ty lekarny nedojdu, jaky uz mi bylo vedro.
holky jak to zvladate? cetla jsem ze prej cervenec ma bejt tropickej
to si radsi ani nechci predstavit ![]()
jinak moje oblecky
vel. 50 - 4× bodycko, 2× dupacky (to mi poslaly kamosky, jak uz jsem psala driv)
vel. 56 - 3× bodycko, 6× dupacky a overalky (povetsinou bez rukavku), 4× kalhoty, 5× ruzny mikinky
vel. 62 - 6× bodycko, 5× dupajdy, 2× kalhoty, 2× tricko
v ty 62 mam jeste nejaky dalsi veci, ale nemam to spocitany abych pravdu rekla no a pak mam neco malo v 68.
ale od ty 62 vejs mi porad neco chodi, tenhle tyden cekam zase asi tri balicky ![]()
jinak stejne jak rekla kaci, vubec netusim, co maly obliknout… ![]()
Dobre rano maminky
tak to ja ani nevim ceho kolik mam
nejak cekam az mi muzik postavi komodu a ja zacnu prat a zehlit
Ale je ted stale pryc na montazi
jen tedy nemam jeste zadne pleny a kosmetiku ani lekarnu
sem to ostuda
Ted bych se nejak potrebovala dokopat a zacit uklizet, mam doma pekny bordel, ale vubec se mi nechce
jeste kdyz je venku tak krasne.