TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5889
31.5.11 13:53

holkyyyy vemte me do klubuuuu ja uz mam taky disney oblecek :mrgreen:

ale ne, ted vazne :-) prisel pan hodny postak, opet tu kricel na celou ulici a prinesl mi opet balicek s obleckama, tak jsem tu z toho cela rozjuchana :mrgreen:

a kdyz vy uz jste tady tak na ty disney oblecky, tak tohle by se vam mohlo libit, jestli teda jeste frci srnecek bambi, kdyz je ted vsechno vsude s medou pu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
31.5.11 13:58

Jani, tak to je úžasný. Právě jsem taky přemýšlela, jestli najdu i Bambiho někde v obchodě - ale teď je hodně Princezen, Barbie, Méďů Pů, Mickey Mousů, Cars atd. ale včera jsem taky něco zahlídla s Bambim - ten se mi taky strašně líbí. Je to fakt krásnej kousek :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
31.5.11 14:04

dik pajo :-) tohle je prvni a posledni disney kousek co doma pritel snese :mrgreen:
hlavne kdyz jsme na to koukali, tak se nad tim rozplyval a ja mu pak rikam - hele ale to je disney…
tos mela videt jak se nafouknul :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
31.5.11 14:05

jani tedaaa pěkný kaťata :palec: vítej v klubu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
31.5.11 14:29

Holky ja cele dopoledne prospala :mrgreen: :mrgreen: no me pprave napadlo zalozit na fcb nejakou skupinu, ale jeste nevim jakou 8-o mohlo by to bejt taky fajn :wink: JJ dortik bych chtela dceri k narrozkam, ale jeste uvidim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
31.5.11 15:59

Ahoj mamči! To je ale dneska vedro :zed: Já byla ráno u doktorky, vše ok, za 14 dní bude velký utz :dance: a nějaký odběr :pocitac: Byla jsem v lékárně, tak jsem koupila 1 balík porodn.vložek, bepanthen a sudocrem. Pak jsem byla u babči, ta mi nabalila 2 igelitky ovoce a jogurtů :-P A taky u kámošky, mrknout se na malýho a mám toho dost :zed:
Ivetko- dort je moc krásnej, hned bych si dala :wink:
Janiii- suprový gaťky :palec:
Páji- už mi přišla ta deka s medvídkem a už s ním končím, nebo manžu trefí :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
31.5.11 16:18

floa - no jo už nás to unavuje více a více viď…
já se těším na zítra do poradny na velký UTZ, huráá 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
31.5.11 16:32
Hannah84 píše:
floa - no jo už nás to unavuje více a více viď…
já se těším na zítra do poradny na velký UTZ, huráá 8-)

To teda a počkej za měsíc :roll: To se máš, že už zítra, já už chci taky, ale těch 14 dní rychle uteče :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
31.5.11 18:42

holky ja se zase vytasim z dotazem a omlouvam se jestli uz tu nahodou nekdy byl… ale jakou matraci pro mimco do postylky? myslim jako co do materialu?

jinak jestli od zitrka nebudu psat, byla jsem proti vlastni vuli unesena na tu „super chatu“ jak jsem vam tu o ni uz psala. brrrr! :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
31.5.11 19:01

jani - tak to upřímnou soustrast :hug: ale zase jestli tam třeba je blízko koupání, tak to bude OK, jinak my máme matraci v setu s postýlkou a myslím že je s nějakým tím kokosem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
31.5.11 19:26

Holky, já jsem taky na FB - Lucie Kratochvílová a fotku tam mám stejnou jako tady :wink:

Jinak sjem dorazila z těhucvíča…moc příjemný to bylo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
31.5.11 19:50

ahooooj těhulínky :andel:
tak jsme zpět z výletu-teda už asi od 4 hodin odpoledne,ale jsem úplně ko :roll: ale bylo to super,by sme si tam někdy pohli udělat spicha těhulíny :lol: :pankac:

ale nedočítám,není to dnes v mojich silách :oops:

jinak k matraci,my měli jen militan a teď ho budeme brát zase-ale trochu vyšší,podle mě to stačí-ikdyž ty co čekáte první vá mse vyplatí koupit kvalitní když to užijete na případné druhé,my už do toho nechtěli investovat

taky jsem na FB pokud budete chtít 8-) Beata Nagyová-mám tam fotku obličeje a je foto do zelena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
31.5.11 19:54

aicul + berus - tak já něco našla na FB, ale nevím zda to jste vy :-) tak uvidím :mrgreen:
jo to jste se museli mít Berus u vody, závidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
31.5.11 19:56
Ivet23 píše:
Maminky jste nektera z vas na Facebooku ? :lol: :lol: :lol:

jááá - Jana Vazdová ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
31.5.11 19:58

Jinak ahooooj všem :mavam:

Dnes jsme byli na tom Lipně - no paráááááda :dance: akorát jsem se trochu připekla a to jsem byla na sluníčko jenom chvilinku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí