TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2053
1.6.11 17:06
Flooa píše:
krmar píše:
Ke konci těhotenství se dělají zase ty odběry jako na začátku - leuko, ug, HB, HPV, HIV, Hb+g, BWR - opisuju ty názvy z těhotenské průkazky z minulého těhotenství, takže nevím co to vše znamená, a byla jsem v 35 tt, stěr na streptokoka mi dělali v 37tt.
jo to nevím už ty jo :cry: dělá ti to zle?já tam půjdu s prckem tak doufám že sebou někde neseknu
Cože, jako na začátku :?: :?: :?: To mi jako budou brát zase 4 zkumavky, jo? :zed: :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.6.11 17:21

No tenkrát jsem tam sebou málem sekla :zed: Ale kdo ví, jak to bude teď :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
1.6.11 17:28

Floa a nedělali ti rovnou i genetiku? Já myslím, že to byli 2 zkumavky, pak další na genetice a právě mi říkala sestřička, že je to škoda, že už jsem po odběrech, že mě mohli nabrat vše najednou. Stejně to bylo pár minut po sobě.

Navíc to teď nebude všechno. Už nebudou zjišťovat krevní skupinu a Rh faktor, to už se nemění. Jen si ověří, jestli si zatím nepřišla k nějaké nemoci jako AIDS nebo nedej bože sifilis víš?

Beru já to mám všechno napsaný, jinak si taky pamatuju prdlačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
1.6.11 17:52
krmar píše:
Floa a nedělali ti rovnou i genetiku? Já myslím, že to byli 2 zkumavky, pak další na genetice a právě mi říkala sestřička, že je to škoda, že už jsem po odběrech, že mě mohli nabrat vše najednou. Stejně to bylo pár minut po sobě.

Navíc to teď nebude všechno. Už nebudou zjišťovat krevní skupinu a Rh faktor, to už se nemění. Jen si ověří, jestli si zatím nepřišla k nějaké nemoci jako AIDS nebo nedej bože sifilis víš?

já mám taky okopírovanou průkajdu po prckovi ale jsem líná se tam kouknout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
1.6.11 17:53
Flooa píše:
No tenkrát jsem tam sebou málem sekla :zed: Ale kdo ví, jak to bude teď :roll:

neboj,třeba to nebude teď tolik skumavek :hug: kdy na něj jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
1.6.11 17:59

Teda holky, ja si vubec nic nepamatuji :mrgreen: je to 5let a to je doba :mrgreen: ale taky pujdu na nejake odbery, tak sem zvedava, dr jeste nerikala na jake :lol: tak u nas uz druha burka, prvni kolem 13h potom opet modro, slunce a dusno :-? ted byla druha tak snad uz je venku fajn :mrgreen: :mrgreen: a to by jste meli videt tu cestu jak to u nas vypada, sama kaluz a blato :cert: :cert: uz aby byl asfalt!!! vse se nosi do baraku a auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
1.6.11 18:10

holky ja uplne vytuhla a usnula na cely odpoledne :oops:
takze teda ty posledni odbery pro tu porodnici se delaji jeste u myho doktora jo? ja jsem prave nevedela, jestli tam, nebo co a jak bude.
nikdy nevim dopredu kdy mi budou brat krev, protoze mi to dopredu nikdy nereknou, takze jsem pokazdy chodila radsi na lacno, jen treba napita caje a co jsem mela posledni kontrolu, takj sem si rekala ze uz na to kaslu a ten den mi zrovna krev brali, prave na ten krevni obraz a jeste neco, ale to uz nevim co :oops:

paji gratuluju ke stoprocentni holcicce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
1.6.11 18:51

Ahoj holky, tak mám dneska takový lážo plážo den, koukám pořád po netu ještě na nějaký blbůstky, ale už se ovládám a jen se kochám. Kamarádka za 3 týdny rodí, tak jsem přemýšlela, co jí pak koupím a nakonec mám doma boďo s Méďou Pů a ještě jí chci koupit fotoalbum - těch vezmu asi víc, jelikož znám ještě 3 maminky, který budou rodit podobně a ještě chci nějaký sobě :mrgreen:
Jinak pro ty, co nemají ještě žádné plenky jsem tady objevila diskuzi na akci s plenkama Pampers, kde jsou kupony na vytisknutí ( http://www.pampers.cz/cz_CZ/ecoupon/?… ) Platí jak v Tetě, Rossmanu, Schleckerovi tak Intersparu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.6.11 19:22
krmar píše:

No, to mě brali na skupinu, AIDS, toxopl. a ještě něco, takže je fakt že mi teď na skupinu asi brát nebudou :roll: Jdu tam 14.června

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
1.6.11 20:09

Berusenka, ten náš kočárek je jen o 3 cm větší než váš a neplánuju kupovat další, doufám, že mimi v něm dlouho vydrží a pak holt hned přesedlá do sporťáku.
Pavli moc moc gratuluji ke 100% holčičce. Já dnes měla taky takový odpočinkový den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
2.6.11 00:17
Elis 1 píše:
Berusenka, ten náš kočárek je jen o 3 cm větší než váš a neplánuju kupovat další, doufám, že mimi v něm dlouho vydrží a pak holt hned přesedlá do sporťáku.
Pavli moc moc gratuluji ke 100% holčičce. Já dnes měla taky takový odpočinkový den.

no já to beru podle nás-my sme oba vysocí a tak je i malej dost vytáhlej,se kouknu v kolika měl těch 70cm

no hele malej měl ve 4.měsících 65cm :think: u nás je blbý,že ten casual nejde otočit směrem k tobě-ten sporťák,takže nemám to srdce ho na zimu dávat do sportáku,který nejde otočit-proto chci ten peg perego-jde otočit ta bouda a koupit vložná taška.ale ty máš Mutsíka vid?tam jde sporták hezky čelem k tobě,tak to je dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
2.6.11 00:44

holky mě se tááák nechce spát a zrovna tu není nikdo na pokec :-( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
2.6.11 08:02

Ahojky Berusenka, jj, máme mutsy, takže otáčet korbičkou enbo sporťákem můžu myslím, jak chci. To já mám asi poslední týden opačný problém. Mě se zase chce pořád jen spat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
2.6.11 08:06

Tak jsem dnes ráno bylo u pana doktora, moc jsem se těšila na ultrazvuk, ale ten mi zatím nedělal, takže jsem broučka neviděla a ani nevím kolik váží. Ale moc mě dneska nepotěšil. Spíš mě pořádně rozhodil. Hlásím se do klubu maminek s klidovým režimem. Malej má hlavičku hodně nízko. Čípek asi není tolik zkrácený, ale mám spíš polehávat atd. A to jsem ještě dneska měla první živej sen, že jsem rodila, takže jsem just ještě více vykolejená :-( :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
2.6.11 08:13

Ahojda. Tak já mám kočárek s vložnou taškou a tam je to lůžko hodně dlouhé. Myslím, že víc než 80 cm, ve sporťáku pak snad 92 cm. A to já asi velký miminko mít nebudu, ale zase syn spal v kočárku ještě skoro ve 3 letech, takže se u toho sporťáku ta délka lůžka hodit může.

Janiii na tyto odběry být na lačno nemusíš, proto asi předem nevarují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí