Poradna duly
Jana Čurdová
paja - no kdybych si pak mohla jít ještě lehnout, tak by to asi bylo fajn, ale tím, že musím do práce, tak mě to štvalo, ale teď už si budu polehávat od soboty furt, tak už mě to snad přestane štvát.
Jinak nejlepší je ráno, když jedu metrem a sedím a cítím, že ona mi tam ten močák snad těma rukama žmoulá
to mám celou cestu pocit, že potřebuju ![]()
No a mě když včera dr. kontroloval ten čípek, tak to se mi zrovna chtělo na wc, malá na to pěkně tlačila - ani jsem nedutala a vydržela to, ale jak jsme byly hotové, tak šup na wc. ![]()
hani to vizejo ![]()
a jeste si pri tom rika - co to jeee? a k cemu to jeee?
zkusime to zmacknout…treba tady! schvalne co to udela? hmm…nic? tak to zmackneme tady. a vic! to uz prece musi neco delat… neni to rozbity? ![]()
Jsem v 31. týdnu. Doktor říkal, že jsou nejhorší teď ty tři měsíce a když je překlepu, tak pak můžu klidně i přenášet
Elis 1 píše:Jsem v 31. týdnu. Doktor říkal, že jsou nejhorší teď ty tři měsíce a když je překlepu, tak pak můžu klidně i přenášet
Elis- neboj, to bude dobrý, jen musíš odpočívat, to zvládnemeV kolikátým jsi tt
Mascha- držím palečky
Já myslím, že to bude dobrý, ale opravdu hodně odpočívej a nenervuj se s tím, to taky dělá své. A jak se jinak cítíš??
Flooa píše:Já myslím, že to bude dobrý, ale opravdu hodně odpočívej a nenervuj se s tím, to taky dělá své. A jak se jinak cítíš??Elis 1 píše:Jsem v 31. týdnu. Doktor říkal, že jsou nejhorší teď ty tři měsíce a když je překlepu, tak pak můžu klidně i přenášet
Elis- neboj, to bude dobrý, jen musíš odpočívat, to zvládnemeV kolikátým jsi tt
Mascha- držím palečky
Cítím se docela dobře. Právě akorát to v úterý mě pěkně bolelo břicho, ale jinak je to vpoho. On ten náš pan doktor hodně straší i zbytečně, tak snad to nebude tak horký, ale budu se snažit odpočívat a ten klidový režim dodržovat ![]()
Mascha píše:
Elis, moc děkuji.
Nevím jestli jsem ti pochválila kočárek, ale teď jsem na něj jukla a je naprosto úžasnej
Moc děkuji. Taky jsem z něj celá unešená ![]()
elis lepsi je podle me trochu plasit, nez neco zanedbat. tak se drz a pekne odpocivej ![]()
janiii;-) píše:
elis lepsi je podle me trochu plasit, nez neco zanedbat. tak se drz a pekne odpocivej
jj, to určitě. Taky jsem ráda, že to pan doktor provádí všechno tak poctivě.
brý den těhulky
![]()
tu v noci straším a pak mám ráno co dělat,abych vylezla z postele ![]()
s tím močákem-tak přesně takhle mě podbíral malej od začátku tak 19tt až do 24-25tt,to jsem myslela při každém kroku,že si učůrnu
teď už je hodnej a vzronej,že maminku netrápí,ani o něm nevím.jen já blázen se před spaním nalokám tolika vody,že ráno mám pocit,že při sebemenším pohybu při vylézání z postele se počůrám
ale zatím dobrý se tak naštěstí nestalo
Elis teda,tak to se fakt šetři!
mě kdyby řekli at se šetřím tak nevím jak to udělám ![]()
holky ja si musim trochu pobrecet tady… vztekem…
abych osvetlila situaci - v sobotu je nekde u vrchlabi nejaka akce s konikama, ze se tam budou krit nejaky konici a nevim co jeste.
moje mamka tam chtela jet, ani ne tak pro zabavu, ale pracovne, nebudu tu zdlouhave vypisovat proc a co, ale pracuje s hospodarskyma zviratama.
tak nas poprosila, abysme ji tam vzali (nema ridicak a tudiz se tam nema jak dostat), ze ona tam teda bude travit pracovni sobotu, my tam zatim mrknem na koniky a az cela akce skonci, tak ze by se jeste rada zastavila za nekteryma svyma kamaradkama co tam v okoli maji farmy.
ja mam ridicak uz 7 let, ale jezdim si jakoze nejezdim, ted zrovna mam obdobi kdy jsem fakt asi rok a pul nejezdila, maximalne jsem trochu popojela tady po meste, takze se necitim na to, abych ji tam vezla normalne, natoz ted s brichem.
meli jsme naplanovano ze pojedeme mym autem.
a pritel ted prisel s tim, ze by jela i jeho mama.
ach boze! snazila jsem se mu rict, ze nevim jestli to je uplne vhodny, kdyz mamka tam jede pracovne a pak probehnou navstevy za „tetama“ se kteryma se vidi jednou za rok, zpravidla pri takovyhle akcich.
do toho moje mamka rekla, ze nevi jak bychom se poskladali (pritel je dlouhan, takze ma sedacku az uplne dozadu, za nej se opravdu nevejde nikdo - kdyz nekam jedeme s moji mamou, tak sedi za mnou, za nim nema sanci. a jeho mama zas kvuli urcitym duvodum musi sedet ve predu a tez ma sedacku bud uplne nebo skoro uplne vzadu, takze za ni se tez nikdo nevejde) a ze nechce, abych se ted s brichem mackala v aute jako sardinka…
mimochodem k tomu mi ted rekl do telefonu ze ja mam prece velky auto a ze se mackat nebudu ze to ma propocitany.
ja nevim jestli mam brecet nebo rvat vzteky…
to jeho mame neni blby vetrit se na takovouhle pracovne-soukromou akci? ![]()
tak…se omlouvam za obsahlou zpravu, ale potrebovala jsem to nekde ventilovat.
ted jdu pocitat do deseti a snad se trochu uklidnim.
jani - ty jo, tak to je drsný, hele ale tak jede se tam kvůli tvojí mamce, která tam má něco pracovního, tak bych jí řekla, že to prostě nejde, ale nejdřív asi musíš přesvědčit přítele ![]()
já jsem zpět oběda a dneska jsem měla řízek v bylinkovým těstíčku a bramborovou kaši a hroooozně jsem se nacpala ![]()
ahoj holky!
Včera jsem vůbec neměla čas psát, čekali jsme na tátu, pak jsme jeli s mou mamkou na lepší (dala jsem si flamendra s topinkou
a feferonku), táta nakonec dorazil až večer, pže jel ještě na nákup, aby měl s sebou na cestu co k jídlu (jel brzy ráno někam k Turnovu
a dorazí nám až zítra bůhvíkdy).
Teď ještě čekám malíře, aby doopravil restík s barvou a zítra nám pokládají konečně lino! Hurááááááááá
a taky jsem byla nedočkavec a do nového obýváčku jsem nám koupila novou TV (sice jsem šla do mínusu, ale to nešlo ji tam nechat
)… táta bude mít šok
ale snad přežije a bude nakonec rád - jako vždycky ![]()
Včera u dr. jsem dopadla dobře, byla to jen rychlá kontrola, čípek v pohodě - naštěstí…, na další KO jdu 22. a 20.6. před tím na krev - už se těším ![]()
Hannah84 píše:
jani - ty jo, tak to je drsný, hele ale tak jede se tam kvůli tvojí mamce, která tam má něco pracovního, tak bych jí řekla, že to prostě nejde, ale nejdřív asi musíš přesvědčit přítele
já jsem zpět oběda a dneska jsem měla řízek v bylinkovým těstíčku a bramborovou kaši a hroooozně jsem se nacpala
hani kdyz on si to podle me vubec neuvedomuje…
je to dohodnuty uz tak asi dva tydny, ted v pondeli se me zeptal, jestli si myslim ze by moji mame vadilo kdyby jeho jela taky.
tak jsem mu rekla at to s ni probere, ale ze nevim nevim jestli je to vhodny, kdyz tam jede pracovne a pak za kamaradkama.
no a tim to haslo, on uz to neresil.
a furt jen jak se jeho mama tesi, ze je furt jen zalezla doma (a jak je to s tim jejim bejt doma zalezla, to uz vis…).
mnam, rizek v bylinkovym testicku…tezka zavist ![]()
jani - a to jako jeho mamka půjde s vámi na tu návštěvu potom k těm mamky kamarádkám jo??? tak to snad musí být jasný i tomu tvýmu, že to není vhodný, nebo mu zkus navrhnout, že jiný den pojedete s jeho mamkou na výlet (ale musíš mu říct rovnou určitý den, aby to bral jako hotovou věc…)