Poradna duly
Jana Čurdová
Berus, pěkně si to na tom Slovensku užijte.
Zvizatinka, už se moc těším na foto.
Brý jitro těhulky
sem tu jen na skok,čeká mě balení a úklid domácnosti,tak ať to stihnu ![]()
Zvizi jedeme asi v 5-6 ráno ať nejedem ve vedru,kdyby nějaký případně bylo
navíc se ještě chceme stavit v jednom velkým obchoďáku v Bratislavě pro nějaký dáreček babičce a dědovi,tak ať to stihneme
to jo,některý ženský neví co doma mají-co já bych za to dala mít Ládíka tak brzo doma-nebo hlavně tak často.a co vám tam zmršil?to vždycky miluju,když si něco objednám a zaplatím a ono to pak není podle mojich představ ![]()
Elis 1 píše:
Berus, pěkně si to na tom Slovensku užijte.
Zvizatinka, už se moc těším na foto.
děkuju moc za přání,bude to pro mě takový relax-teda aspoň doufám ![]()
berus - užijte si hezky dovču na Slovensku, určitě bude pěkně
a hlavně ať tam neporodíš ![]()
jinak holky já poslední den v práci, tak jdu balit nějaký věci a po obědě pojedu na centrálu a na personální a pak hurá domů, jak já se těším ![]()
Hannah84 píše:
berus - užijte si hezky dovču na Slovensku, určitě bude pěkněa hlavně ať tam neporodíš
jinak holky já poslední den v práci, tak jdu balit nějaký věci a po obědě pojedu na centrálu a na personální a pak hurá domů, jak já se těším
děkuju moc,jo porod tam je můj strašák,ale snad se mě bude drobek držet jak klíště
jééé tak to gratulace Hani,to je bezva pocit viď?vědět,že ted už tě čeká jen hezká práce doma s miminkem ![]()
holky, která jste tady mluvila o těch plínách co mají výřez na pupík? jak se prosím jmenují??? díky moc
Dobré ráno holky ![]()
Beru - taky přeji pěknou dovolenou. ![]()
Zvizi - taky už se těším na fotečku
Jak píše Beru, taky nemám ráda věci, který si naplánuju a ono to vypadá jinak.
Hani - jéé, poslední den v práci, to musí být žůžo pocit ![]()
Dobré ránko, maminy!
Dneska jsem si pospala, boky mám přeleželý, už nevím, jak si lehnout ![]()
Hannah- užij si poslední den v práci a moc to nepřeháněj ![]()
Beru- na zítřek přeji šťastnou cestu a užijte si dovču ![]()
Zvizatinko- ať se vám daří s podlahářem a máte hezky vymalováno, těším se na fotečky ![]()
Hannah84 píše:
holky, která jste tady mluvila o těch plínách co mají výřez na pupík? jak se prosím jmenují??? díky moc
jsou to Happy Bella - velikost 1
Hannah84 píše:
Myslím, že to jsou ty, co má v albu ELis. Jsou to Bella- Happy, pokud se nemýlím ![]()
Hannah84 píše:
paja + floa - díky
Nemáš zač. My jsme s Pájou čmuchalky ![]()
Flooa píše:Hannah84 píše:Nemáš zač. My jsme s Pájou čmuchalky
paja + floa - díky
to si piš…
a v čem vynikáme nejlépe? Když se jedná o Medvídka Pů
![]()
Ještě zpět k těm velikostem, tak jsem to včera projížděla a zjistila, že mám asi nejvíc 56
i jak to dostávám od známých atd. Takže až přijdou kačáky, tak ještě musím dokoupit nějaký věcičky v 62, ta se ,tuším, bude používat nejvíc ![]()
To je jasný- medvídek pů
Tak já mám asi taky nejvíc 56, spíš teda hlavně tu velikost 0-3měs. A v tom větším tam taky něco mám. Taky se mi sešly dupajdy 56 s 62 a řekla bych, že jsou stejně velký
Jinak mám vypráno a vyžehleno a teď už jen tak, co kde třeba dostanem a na co narazím… Ale je to jepičí práce, žehlit ty pidi rukávky ![]()