TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
833
3.6.11 08:16

Berus, pěkně si to na tom Slovensku užijte.
Zvizatinka, už se moc těším na foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
3.6.11 09:15

Brý jitro těhulky

sem tu jen na skok,čeká mě balení a úklid domácnosti,tak ať to stihnu :zed:

Zvizi jedeme asi v 5-6 ráno ať nejedem ve vedru,kdyby nějaký případně bylo :mrgreen: navíc se ještě chceme stavit v jednom velkým obchoďáku v Bratislavě pro nějaký dáreček babičce a dědovi,tak ať to stihneme

to jo,některý ženský neví co doma mají-co já bych za to dala mít Ládíka tak brzo doma-nebo hlavně tak často.a co vám tam zmršil?to vždycky miluju,když si něco objednám a zaplatím a ono to pak není podle mojich představ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
3.6.11 09:15
Elis 1 píše:
Berus, pěkně si to na tom Slovensku užijte.
Zvizatinka, už se moc těším na foto.

děkuju moc za přání,bude to pro mě takový relax-teda aspoň doufám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
3.6.11 09:18

berus - užijte si hezky dovču na Slovensku, určitě bude pěkně :-) a hlavně ať tam neporodíš :wink:

jinak holky já poslední den v práci, tak jdu balit nějaký věci a po obědě pojedu na centrálu a na personální a pak hurá domů, jak já se těším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
3.6.11 09:19
Hannah84 píše:
berus - užijte si hezky dovču na Slovensku, určitě bude pěkně :-) a hlavně ať tam neporodíš :wink:jinak holky já poslední den v práci, tak jdu balit nějaký věci a po obědě pojedu na centrálu a na personální a pak hurá domů, jak já se těším :-)

děkuju moc,jo porod tam je můj strašák,ale snad se mě bude drobek držet jak klíště :mrgreen: jééé tak to gratulace Hani,to je bezva pocit viď?vědět,že ted už tě čeká jen hezká práce doma s miminkem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
3.6.11 09:57

holky, která jste tady mluvila o těch plínách co mají výřez na pupík? jak se prosím jmenují??? díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
3.6.11 10:00

Dobré ráno holky :mavam:
Beru - taky přeji pěknou dovolenou. :hug:
Zvizi - taky už se těším na fotečku :) Jak píše Beru, taky nemám ráda věci, který si naplánuju a ono to vypadá jinak.
Hani - jéé, poslední den v práci, to musí být žůžo pocit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
3.6.11 10:03

Dobré ránko, maminy!
Dneska jsem si pospala, boky mám přeleželý, už nevím, jak si lehnout :nevim:
Hannah- užij si poslední den v práci a moc to nepřeháněj :-)
Beru- na zítřek přeji šťastnou cestu a užijte si dovču :palec:
Zvizatinko- ať se vám daří s podlahářem a máte hezky vymalováno, těším se na fotečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
3.6.11 10:04
Hannah84 píše:
holky, která jste tady mluvila o těch plínách co mají výřez na pupík? jak se prosím jmenují??? díky moc

jsou to Happy Bella - velikost 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
3.6.11 10:04
Hannah84 píše:
holky, která jste tady mluvila o těch plínách co mají výřez na pupík? jak se prosím jmenují??? díky moc

Myslím, že to jsou ty, co má v albu ELis. Jsou to Bella- Happy, pokud se nemýlím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
3.6.11 10:13

paja + floa - díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
3.6.11 10:15
Hannah84 píše:

Nemáš zač. My jsme s Pájou čmuchalky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
3.6.11 10:27
Flooa píše:
Hannah84 píše:
Nemáš zač. My jsme s Pájou čmuchalky :-)

to si piš… :) a v čem vynikáme nejlépe? Když se jedná o Medvídka Pů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
3.6.11 10:29

Ještě zpět k těm velikostem, tak jsem to včera projížděla a zjistila, že mám asi nejvíc 56 :nevim: i jak to dostávám od známých atd. Takže až přijdou kačáky, tak ještě musím dokoupit nějaký věcičky v 62, ta se ,tuším, bude používat nejvíc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
3.6.11 10:35

To je jasný- medvídek pů :dance: Tak já mám asi taky nejvíc 56, spíš teda hlavně tu velikost 0-3měs. A v tom větším tam taky něco mám. Taky se mi sešly dupajdy 56 s 62 a řekla bych, že jsou stejně velký :roll: Jinak mám vypráno a vyžehleno a teď už jen tak, co kde třeba dostanem a na co narazím… Ale je to jepičí práce, žehlit ty pidi rukávky :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí