Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem konecne prihodila do svych fotoalb nejake fotecky briska z predchozich tydnu a taky cast nasi vybavicky…
Dobré ráno,
holky, to jste dobrý, že stíháte výbavičku ještě fotit..já jí nestíhám ani kupovat
ale včera mi přišel tenhle fusak http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a z něho mám teda megaradost ![]()
Užijte si krásný víkend ![]()
Aicuul ten fusak je nádhernej a co malá? Ulevilo se jí po návštěvě ušního? Kdepak jste byly v Polabinách? Tam je hrozně hodná doktorka i sestřička.
Beru doufám, že už jste na cestě vypůjčeným autem a že zvládnete pak i tu Ikeu. Šťastnou cestu a krásnou, odpočinkovou dovču.
Hani vítej mezi námi už nepracujícími a pěkně si to užívej.
krmar kapky zázračně zabraly a je jí líp…možná až moc, řádí tady jak černá ruka
ale na sluníčko ještě nemůže a to jsme chtěly jít na dětský den na závodiště
my byly na ORL v HK, pže jsme byly u našich, tak jsme jely tam a když už jsme tam zapsaný, tak jezdíme tam
nebyla jsi náhodou na tom cukrovkovým testu pod nemocnicí?? má to být někde jak je veterina, ale nevím, kde přesně ![]()
Holky, prosím napiště mi, co jste kupovaly z lékárny a z drogerie..já už si to nepamatuju ![]()
Aicuul píše:
Holky, prosím napiště mi, co jste kupovaly z lékárny a z drogerie..já už si to nepamatuju
Beru to podle seznamu od kamarádky:
vatové tyčinky, nůžky na nehty, dig. teploměr s oheb. špičkou, teploměr do vany, odsavačka hlenů, olejíček, mýdlo, láhev malá a velká, dudlíky , prášek LOVELA na praní, 2 balení porodnických vložek, nafukovací kruh, vložky do podprsenky, jednorázové síťované kalhotky,
Bepanthen, Infadolan, Rybilka, Líh pro novorozence na pupíček, rektační trubička (spíš pro kluky), sab kapky nebo pupík či flatulin na nadýmání, libenar kapky, opthalmo-septonex + buničité čtverce, Genziana… kdybych něco zapomněla, tak holky určo dopíšou ![]()
Aicuul bohužel nebyla a taky netuším, kde by to tam mohlo být. Já mám vše v Polabinách, tam mají i pobočku laborky pro odběry.
Lékárna: Porodnické vložky, jednorázové kalhotky, líh na pupík, optal na oči, bepanthen, infadolan, sudocrem na opruzeniny, odsávačka hlenů, dětské nůžky na nehty, buničité čtverečky, trubičku do konečníku (pro jistotu - i když se to nemá moc používat), ještě dokoupím nějaký kapky proti prdíkům, klonoučky na kojení - taky jen pro jistotu
Drogerka: Dětská koupel, krém na tělo i obličej (pantenol), babylove krém na zadeček, vatové tyčinky, dudlíky, vlhčené ubrousky, plíny, vložky do podprsenky
To je snad všechno. Přebalovací podložky jsem koupila nějaké látkové, podšité igelitem, takže jednorázovky snad ani kupovat nebudu.
Dobré ráno holky, tak už na mě čeká úklid a mě se táááák nechce.
Jinak Mondí - koukala jsem na fotečky a dostaly mě některý věcičky s Méďou - fakt krásný
![]()
No a odpoledne asi pojedu ke švagrové, přítel tam pomáhá se stavěním tarasu, tak se za něma pojedu podívat, doma je mi to samotné dlouhý ![]()
Zdravím, jsem tu jen na skok, dneska toho je nějak moc.
Beru- šťastnou cestu, užijte si to tam a dávej na sebe pozor
![]()
Mondiku- krásná výbavička a ten medvídek tam všude
![]()
Aicuul- ten fusak je boží, fakt moc hezkej
To je dobře, že je malý už líp ![]()
krasnou sobotu vsem ![]()
takze pred chvili se konal odjezd na koniky do vrchlabi ve slozeni moje mamka, muj pritel a…hadejte kdo?
vcera jsme se vecer kvuli mile tchyni jeste neskutecne postekali a ja dneska sedim doma. jsem nastvana jak…ani nevim co ![]()
az se trochu uklidnim, tak si prijdu pocist co pekneho jste tu od vcerejska napsaly ![]()
janiii;-) píše:
krasnou sobotu vsem
takze pred chvili se konal odjezd na koniky do vrchlabi ve slozeni moje mamka, muj pritel a…hadejte kdo?
vcera jsme se vecer kvuli mile tchyni jeste neskutecne postekali a ja dneska sedim doma. jsem nastvana jak…ani nevim co
az se trochu uklidnim, tak si prijdu pocist co pekneho jste tu od vcerejska napsaly
Ivet23 píše:
JANIII- si mela jet a stavit se na kaficko![]()
ivet kdyz ja bych ji musela po ceste zabit ![]()
samozrejme odjezd provazely komplikace, melo se vyjet v 10, aby to mamka stihla, ale tchyne mela casu dost na pripravu, takze ji pritel privezl az v 11 a jelo se az v 11.
pak samozrejme doslo k tomu co jsem rikala - ze do toho auta se nenaskladame (jak jsem uz driv psala ze oba dva, jak pritel tak tchyne proste musej mit sedacku vzadu), takze jsem koukala z okna jak se tam chudak moje mamka snazi nasoukat za tchyni dozadu… ![]()
navic jeli zcela samozrejme mym autem, ackoli pritel tu ma jedno svoje a tchyni privezl jejim autem…
no reknu vam, kdyz jsem videla jak ji privezl tak jsem mela sto chuti metat po ni z okna kvetinace. jenze protoze v nich mam moje milovane kaktusky a jeden z nich mi zrovna pred tydnem poprve vykvetl, tak jsem metala jen zlostne pohledy
![]()
Flooa píše:Elis 1 píše:Elis- tak nějak podle toho, jak se cítím. Snažím se hodně sedět s nohama nahoře, ale normálně vařím jednodušší jídla, tak abych u toho nemusela dlouho stát, akorát neluxuju a nestírám. Jinak beru ještě magnézium. Jo a nechodím na dlouhý procházky, třeba jsem už byla nakupovat, ale jen na chvíli, vím, kdy mám dost. A je to hlavně o nervech. Jinak se mi to minule už zlepšilo, říkala, že je to jen nepatrně, ale stejně ať se šetřím. Hlavně se musíš cítit ty, ale určitě odpočívej co nejvíc to jde.
Flooa, chtěla jsem se zeptat, jak moc odpočíváš? A co všechno doma děláš? Já nechci mimískovi ublížit, ale ani nechci být lenoch lenošnej. A také se chci zeptat, jestli se ti to zlepšilo nebo ne?
Moc děkuji za odpověď. Taky vařím, peru, lehce uklízím, ale to vysávání jsem taky radši vypustila a na nákupy se zatím moc nechystám. Ještě, že jsem si tu většinu nakoupila už dříve, ale stejně mě chybí nějaké věci. No a s praním a žehlením věciček pro malého jsem docela zaváhala a teď si to vyčítám, že už jsem to mohla mít za sebou ![]()