Poradna duly
Jana Čurdová
Flooa píše:
To je jasný- medvídek půTak já mám asi taky nejvíc 56, spíš teda hlavně tu velikost 0-3měs. A v tom větším tam taky něco mám. Taky se mi sešly dupajdy 56 s 62 a řekla bych, že jsou stejně velký
Jinak mám vypráno a vyžehleno a teď už jen tak, co kde třeba dostanem a na co narazím… Ale je to jepičí práce, žehlit ty pidi rukávky
no to mi povídej s tím žehlením rukávků. Nejvíc jsem se ale zapotila u povlečení a plín, ty jsem vždycky žehlila už nakonec a necítila ruky. Jsem ráda, že už to mám za sebou. ![]()
paja2110 píše:Flooa píše:no to mi povídej s tím žehlením rukávků. Nejvíc jsem se ale zapotila u povlečení a plín, ty jsem vždycky žehlila už nakonec a necítila ruky. Jsem ráda, že už to mám za sebou.
To je jasný- medvídek půTak já mám asi taky nejvíc 56, spíš teda hlavně tu velikost 0-3měs. A v tom větším tam taky něco mám. Taky se mi sešly dupajdy 56 s 62 a řekla bych, že jsou stejně velký
Jinak mám vypráno a vyžehleno a teď už jen tak, co kde třeba dostanem a na co narazím… Ale je to jepičí práce, žehlit ty pidi rukávky
Jo, plíny
Těch jsem měla plnej koš a vůbec to nebralo konce
A včera jsem ještě žehlila nebesa a ty jedny mají kanýrky, to bylo taky něco
Takže jsem ráda, že to mám taky za sebou a teď už jenom takový ty došolichačky
A kolik máš plínek? Já jich mám vyžehlených cca 60ks a pak je ještě plná velká igelitka na půdě, kdyby bylo potřeba ![]()
Já mám plín pouze 25ks, jelikož mám nakoupeno sama a pak jsme i dostaly hoooodně balení jednorázovek. ![]()
No a když jsme byly s mamkou, tak nám ještě kupovala nějaký s kačenkama (ona je miluje a Adélka bude mít kačenku do vany od ní u nás a u nich taky - tam bude teda pískací
) takže cca dohromady jich 30 mít budu
Tak já to mám zatím na takový to utření, přiblinknutí a pod hlavičku. Jinak mám taky jednorázovky. Tuhle jsem byla ve Vesně a chtěla jsem koupit pár lepších-takový ty s obrázkem a měly poslední dvě, tak jsem je vzala, tak ještě vezmu pár těchto, až na ně někde narazím. No ale moc jich brát nebudu. Taky nejsou nejlevnější. Ještě že jsme ty obyč.bílý měli, kdybych je měla kupovat
![]()
no jo, plíny jsou drahý a to docela dost
Já jsem teda kupovala jen polovinu, zbytek babičky. S těma obrázkama 1 49 Kč, tak se mi protočily sice panenky, ale taky mám 4ks - nechtěla jsem samý bílý. No a ty velký (tetra) pleny ty mám 3. Je to prý nejlepší pro mimi i ze začátku místo ručníku, tak uvidíme ![]()
paja2110 píše:
no jo, plíny jsou drahý a to docela dostJá jsem teda kupovala jen polovinu, zbytek babičky. S těma obrázkama 1 49 Kč, tak se mi protočily sice panenky, ale taky mám 4ks - nechtěla jsem samý bílý. No a ty velký (tetra) pleny ty mám 3. Je to prý nejlepší pro mimi i ze začátku místo ručníku, tak uvidíme
Jo,já mám ty velký taky na otírání po koupeli. Já jsem ve Vesně platila 45 za jednu. Ale jěště že nedělaj tyhle plíny s medvídkem pů, viď? ![]()
Flooa píše:paja2110 píše:Jo,já mám ty velký taky na otírání po koupeli. Já jsem ve Vesně platila 45 za jednu. Ale jěště že nedělaj tyhle plíny s medvídkem pů, viď?
no jo, plíny jsou drahý a to docela dostJá jsem teda kupovala jen polovinu, zbytek babičky. S těma obrázkama 1 49 Kč, tak se mi protočily sice panenky, ale taky mám 4ks - nechtěla jsem samý bílý. No a ty velký (tetra) pleny ty mám 3. Je to prý nejlepší pro mimi i ze začátku místo ručníku, tak uvidíme
no tak to už by přítel asi koukal jak puk, kdybysme měly i plíny s Méďou Pů, stačí, když na těch barevných je taky medvídek
![]()
Jo, taky ho tam, myslím, máme. Je na obláčcích. Ještě chci koupit koupel od Weledy a pro sebe nějakou košili s knoflíčkama a kojící podprdu. Prašule jen lítaj ![]()
Flooa píše:
Jo, taky ho tam, myslím, máme. Je na obláčcích. Ještě chci koupit koupel od Weledy a pro sebe nějakou košili s knoflíčkama a kojící podprdu. Prašule jen lítaj
no to mi povídej, ještě kojící podprdy, 1 mateřskou košili, ty chůvičky a něco v tý 62 a bude klídek. Prašule jen lítají a do toho se furt něco „kašle“ nebo dodělává… ![]()
Tu košili budu kupovat někde u vietnamců, aby mi jí nebylo líto, když se zničí
Podprdu asi těsně před porodem, protože nevím, co mi ještě prsa udělají. Ale mně se nalila na začátku a teď jdou pořád stejný, tak uvidíme. Jo a taky mi došly vitamíny, tak si musím koupit vitamíny a manža bude mít svátek a narozky, tak zase nic neuštřím ![]()
Flooa píše:
Tu košili budu kupovat někde u vietnamců, aby mi jí nebylo líto, když se zničíPodprdu asi těsně před porodem, protože nevím, co mi ještě prsa udělají. Ale mně se nalila na začátku a teď jdou pořád stejný, tak uvidíme. Jo a taky mi došly vitamíny, tak si musím koupit vitamíny a manža bude mít svátek a narozky, tak zase nic neuštřím
přesně - košile to vypadá taky u ťongů a tu podprsenku ještě taky nevím, ale chci to nechat na ten 8. měsíc. Jako my máme celoročně pořád něco, každej měsíc má někdo narozky nebo svátek, tak je to mazec, ale nejhorší je červenec a říjen… ach jo, až bude legální koupit si tiskárnu na peníze, chci ji mít jako první
![]()
holky, tak mě praní a žehlení čeká buď příští týden nebo za 3 týdny, už se na to těším. Jinak tiskárnu bych taky nějakou potřebovala
a to jsme se teď ještě rozhodli koupit sedačku…
Jinak já mám probrané všechny papíry, ještě dojdu umýt nádobí, sbalím se a pomalu pofrčím ![]()
Hannah- to jsi ráda, viď?
Teda tiskárnu na peníze bychom potřebovali všichni ![]()
floa - no začíná na mě jít spíš nostalgický splín, cože jako budu dělat, když nebudu mít práci
no jo, ale ne budu si teď užívat, odpočívat, defacto celý červen ještě za výplatu, červenec už nějak přežiju a pak už budu mít práce s broučkem nad hlavu… ![]()