TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
784
2.6.11 15:14
Flooa píše:
zvizatinka píše:
janiii;-) píše:
zvizatinko to je jak u nas…
bydlime u moji mamky a tu kolikrat musime premlouvat, jestli si nechce jit sednout s nama na chvili…
aspoň že ty naše mamči jsou normální :) ale vždyť i ony jsou tchýně - jenže chlapi to tak neprožívaj nebo já nevím :think:
To teda, chlapi ty to tak neprožívaj. A teď z jiného soudku. Příští týden jsem se objednala k nové kadeřnici, ta moje děsně zdražila kvůli nájmu, to už bylo neúnosný. Sice vás to nezajímá, ale není to o tchýních :-P

A kolik bys platila teď ponovu? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
2.6.11 15:15
to není tím, že by to neprožívali, ale je tchýně a tchýně… někdy suprová, někdy na zabití… a tady se očividně sešly ty na zabití, jak vás tu tak čtu… moje budoucí tchýně, ať je jaká chce, tak je limitovaná přítelem, ta říct, že s námi pojede aniž bysme my chtěli, tak jí přítel to dá hooodně najevo, v tom je teda dobrej. taky občas vyvede něco na zabití, ale jinak je dobrá. to se o mé matce říct rozhodně nedá, hodně mi ublížila, nestýkám se s ní a modlím se, abych s ní raději už nikdy v životě nic neměla, nejraději ji ani neviděla. pár let už se mi to daří. tak proti ní přítelova matka senzační, má nás ráda.
zvizatinka píše:
janiii;-) píše:
bydlime u moji mamky a tu kolikrat musime premlouvat, jestli si nechce jit sednout s nama na chvili…
aspoň že ty naše mamči jsou normální :) ale vždyť i ony jsou tchýně - jenže chlapi to tak neprožívaj nebo já nevím :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
2.6.11 15:29

teda holky,člověk si chvíli schrupne a tady jsou tři stránky o tchýních :lol:
holky já vám to ani trochu nezávidím,ale buďte rády,že takové nejsou vaše mamky-jako to mám já.Já mám tchýni zlatou,ale za to moje máma je kapitola sama pro sebe-o to víc mě to pak mrzí a štve

ale s tím výletem,to je mazec teda,fakt bych se pokusila nějak říct,že se to nehodí aby jela taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
2.6.11 15:30
zvizatinka píše:
Flooa píše:
zvizatinka píše:
janiii;-) píše:
To teda, chlapi ty to tak neprožívaj. A teď z jiného soudku. Příští týden jsem se objednala k nové kadeřnici, ta moje děsně zdražila kvůli nájmu, to už bylo neúnosný. Sice vás to nezajímá, ale není to o tchýních :-P

Já si nechávám dělat hlavu lorealem a ten je celkově dražší. Nechci ze sebe dělat bůh ví co, ale to je jediná značka, která mi sedla a neměla jsem po ní lupy, vyrážku a i výborně mi chytá. No a ta moje kadeřnice by teď za melír chtěla 2.200kč :pocitac: :pocitac: A u týhle co teď půjdu byla nedávno kamarádka, byla velice spokojená a chtěla asi 800Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
2.6.11 15:32
Flooa píše:
zvizatinka píše:
Flooa píše:
zvizatinka píše:
janiii;-) píše:
Já si nechávám dělat hlavu lorealem a ten je celkově dražší. Nechci ze sebe dělat bůh ví co, ale to je jediná značka, která mi sedla a neměla jsem po ní lupy, vyrážku a i výborně mi chytá. No a ta moje kadeřnice by teď za melír chtěla 2.200kč :pocitac: :pocitac: A u týhle co teď půjdu byla nedávno kamarádka, byla velice spokojená a chtěla asi 800Kč.

teda já říct doma,že jdu ke kadeřnici za 2.200 tak mě přítel radši obarví a ostříhá sám :oops: já u té svojí platím nějakých 700-800 za barvení,melír,přeliv a stříhání.závidím,že jdeš te´d,jsem zvědavá kdy půjdu já-potřebuju to už jako sůl :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
2.6.11 15:35
berusenka66 píše:
Flooa píše:
zvizatinka píše:
Flooa píše:
zvizatinka píše:
janiii;-) píše:
Já si nechávám dělat hlavu lorealem a ten je celkově dražší. Nechci ze sebe dělat bůh ví co, ale to je jediná značka, která mi sedla a neměla jsem po ní lupy, vyrážku a i výborně mi chytá. No a ta moje kadeřnice by teď za melír chtěla 2.200kč :pocitac: :pocitac: A u týhle co teď půjdu byla nedávno kamarádka, byla velice spokojená a chtěla asi 800Kč.
teda já říct doma,že jdu ke kadeřnici za 2.200 tak mě přítel radši obarví a ostříhá sám :oops: já u té svojí platím nějakých 700-800 za barvení,melír,přeliv a stříhání.závidím,že jdeš te´d,jsem zvědavá kdy půjdu já-potřebuju to už jako sůl :zed:

No právě, to bych ani nemohla říct :roll: Ani nevíš, jak moc se tam těším. Miluju, když mi kadeřnice myje hlavu a ještě přidá masáž, to se úplně rozplývám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
2.6.11 15:37

ja byla u kadernice naposled nekdy snad v rijnu, chci si nechat narust trochu delsi vlasy, abych je mohla hodit do culiku.
ale 2 200, to by me doma taky hnali… jinak taky platim okolo 700-800 s barvenim a se vsim vsudy.
a pri nejhorsim, hrnec to jisti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
2.6.11 15:39

téééda flooo nedělej mi chutě s masáží hlavy!!!! :zed: :lol: taky bych si ted nechala líbit,taky to mám moc ráda!!navíc jsem tam vždycky nejméně 3 hodiny-mám dlouhé,husté vlasy,taky odcházím jako znovuzrozená :andel:
a to že bych to nesměla říct-já dostanu částku na kadeřnici a nazdar bazar,to bych neututlala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
2.6.11 15:40
janiii;-) píše:
ja byla u kadernice naposled nekdy snad v rijnu, chci si nechat narust trochu delsi vlasy, abych je mohla hodit do culiku.
ale 2 200, to by me doma taky hnali… jinak taky platim okolo 700-800 s barvenim a se vsim vsudy.
a pri nejhorsim, hrnec to jisti :mrgreen:

hrncem mi vyhrožuje furt přítel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
2.6.11 15:44

Holky tchýně máte teda naodstřel, ale fakt chudák Kačka, když to má tak špatně s maminkou. Já naštěstí nemám trápení ani s jednou.

Já se snad taky objednám ke kadeřnici, taky jsem byla naposled někdy na podzim. Naštěstí se nebarvím, takže dávám jen za stříhání a mytí 300 i s diškem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
2.6.11 15:52
krmar píše:
Holky tchýně máte teda naodstřel, ale fakt chudák Kačka, když to má tak špatně s maminkou. Já naštěstí nemám trápení ani s jednou.Já se snad taky objednám ke kadeřnici, taky jsem byla naposled někdy na podzim. Naštěstí se nebarvím, takže dávám jen za stříhání a mytí 300 i s diškem.

Jéé, tak to máš dobrý, jak s tchýní tak i s vlasama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
2.6.11 15:59

tak holky, já razím na cvíčo a zítra poslední den v práci hurá :mavam:
ke kadeřnici se chystám taky, až teď budu doma tak mi snad vyjde čas, jinak dva litry bych teda nedala, s barvou do tisícovky a stříhání jenom tak max. do 500…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
2.6.11 16:07
Odkud jsi? já taky razím cvičit :-)
Hannah84 píše:
tak holky, já razím na cvíčo a zítra poslední den v práci hurá :mavam:
ke kadeřnici se chystám taky, až teď budu doma tak mi snad vyjde čas, jinak dva litry bych teda nedala, s barvou do tisícovky a stříhání jenom tak max. do 500…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
2.6.11 16:37

Teda holky vy jste se rozjeli, ja dnes v tom dia a rano mi brali krev a namerili 3.7 prej ukazkovA hladina cukru :mrgreen: Jinak k tchynim, jak me stve, ze moje skoro tchyne na me nema cas a vydime se strasne malo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
2.6.11 17:19

Ivet tak to vidíš, takže se u Tebe taky žádná dieta nekoná? Tak budeme hezky všechny schazovat až po porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí