TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
6.6.11 10:21
Elis 1 píše:
zvizatinka, už se moc moc těším na foto.
Jani, určitě to chce hodně popřemýšlet, taky jsem stále váhala. Ale podvozek vyhrál opravdu do pořádnýho terénu.

Aicuul, ať vám s dcerou dopadne kontrola dobře a ten bazenek dneska vyjde.

Už nevím, kdo se to ptal na tu nevolnost. Známé bývalo taky hodně špatně ke konci těhotenství. Myslím, že od sedmého měsíce. Takže se ničeho neboj. :wink:

A jak se cítíš, Elis??? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
6.6.11 10:28

na nevolnost jsem se ptala já :-) díky za odpovědi, dneska je mi už lépe :-) ráno jsem teda lítala po městě nenasnídaná, tak mě to pak doma trochu roztřepalo, ale už je mi lépe…holky k těm kočárům, docela teda frčí xlandery…takže korby se evidentně nebojíte, akorát nevím, jak máte termíny porodu, jako kvůli velikosti mimča…já mám ofiko termín 7.8., ale myslím, že to bude dříve…chtěla bych aby malej vydržel v korbě tak do března…jinak s tím ježděním do lesa…nám ještě říkali jako nevýho, že není odpružený, tak nevím jakou to hraje roli v terénu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
6.6.11 10:40
vegiska píše:
na nevolnost jsem se ptala já :-) díky za odpovědi, dneska je mi už lépe :-) ráno jsem teda lítala po městě nenasnídaná, tak mě to pak doma trochu roztřepalo, ale už je mi lépe…holky k těm kočárům, docela teda frčí xlandery…takže korby se evidentně nebojíte, akorát nevím, jak máte termíny porodu, jako kvůli velikosti mimča…já mám ofiko termín 7.8., ale myslím, že to bude dříve…chtěla bych aby malej vydržel v korbě tak do března…jinak s tím ježděním do lesa…nám ještě říkali jako nevýho, že není odpružený, tak nevím jakou to hraje roli v terénu

Vegísku- mrkni sem www.emimino.cz/…x-lander/xa/, třeba ti to aspoň trošku pomůže :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
6.6.11 11:10
janiii;-) píše:
elis a co ze ty mas za kocarek?

já mám mutsy. mám ho i vyfocený v alebu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
6.6.11 11:12

Flooa, je mi docela fajn. Odpočívám, piju magnosolvan, takže doufám, že to bude vpořádku. A jak je tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
6.6.11 11:16
vegiska píše:

tak já mám úplně stejný termín porodu. Ale taky si myslím, že rodit budu dřív. Ale rozhodně nepočítám s tím, že by mi korbička od kočárku vydržela do března. Já mám toho mutsyka a ten je dlouhej 73 cm. Nejdříve jsem se taky pořád rozhodovala, jestli jo nebo ne, protože se mi zdál hodně malej. Ale jinak jsem s ním byla naprosto spokojená, takže jsem to riskla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
6.6.11 11:19

Elis a proč myslíš u Tebe že to bude dříve? Já v to akorát doufám, že malej podle hlavičky je o něco větší a najednou vychází TP kolem 20.7…ale mě zatím snad ani jednou netvrdlo břichu a ani nic jiného nepociťuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
6.6.11 11:32
Elis 1 píše:
Flooa, je mi docela fajn. Odpočívám, piju magnosolvan, takže doufám, že to bude vpořádku. A jak je tobě?

To je dobře, že je ti fajn :kytka: Já jsem taková znavená z toho vedra, ale jinak dobrý. Neboj, dotáhnem to do konce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
6.6.11 12:01
vegiska píše:
Elis a proč myslíš u Tebe že to bude dříve? Já v to akorát doufám, že malej podle hlavičky je o něco větší a najednou vychází TP kolem 20.7…ale mě zatím snad ani jednou netvrdlo břichu a ani nic jiného nepociťuji…

Já si myslím, že budu rodit dřív, protože malej má hlavičku hodně dole a mám strach, že to máme tak nějak geneticky daný, protože já jsem se narodila o měsíc dřív a taťka o dva měsíce dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
6.6.11 12:04

ahojky,
holky,nestiham psat..pred 14 dni jsem byla s tomem v nemocnici a nastesti je vse v poradku.tak nas 3 den pustili domu.
tepla mi nedelaj dobre,otykaj a tvrdnou mi lejtka a o krece v chodidlech je taky uzasny.beru magnezko a koupila jsem i tehu vitaminy,jim hodne ovoce a zeleniny a stejne mi to nepomaha.o dychani snad ani se zminvat nemusim…
uz se tesim az porodim…

jinac mam toho fakt dost,mam posledni 3 tydny ve skole a samy zkousky.tak se snazim ucit..pak nam budou delat v byte okna a pak huraa do nakupu a chystani pro matyaska.
14.6. jdu na utz a tak se tesim,jak malej vyrost a kolik vazi a jak to vypada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
6.6.11 12:17
Elis 1 píše:
vegiska píše:
Já si myslím, že budu rodit dřív, protože malej má hlavičku hodně dole a mám strach, že to máme tak nějak geneticky daný, protože já jsem se narodila o měsíc dřív a taťka o dva měsíce dřív

Já vím, že je to asi blbá otázka, ale cítíš to jako tu hlavičku níž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
6.6.11 13:47
Flooa píše:
Elis 1 píše:
vegiska píše:
Já si myslím, že budu rodit dřív, protože malej má hlavičku hodně dole a mám strach, že to máme tak nějak geneticky daný, protože já jsem se narodila o měsíc dřív a taťka o dva měsíce dřív
Já vím, že je to asi blbá otázka, ale cítíš to jako tu hlavičku níž?

Flooa, můžu říct, že tam mám takovej hodně nepříjemnej pocit, takže jo. A taky pořád musím choidt čůrat, ale fakt je ten, že se to v poslední době trochu zlepšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
6.6.11 13:54
Elis 1 píše:
Flooa píše:
Elis 1 píše:
vegiska píše:
Já vím, že je to asi blbá otázka, ale cítíš to jako tu hlavičku níž?
Flooa, můžu říct, že tam mám takovej hodně nepříjemnej pocit, takže jo. A taky pořád musím choidt čůrat, ale fakt je ten, že se to v poslední době trochu zlepšilo.

Já teda taky chodím často čůrat, to pořád ten tlak na močák :nevim: Ale už se zase těším k doktorce na kontrolu, nejradši bych tam byla každý tři dny, jak mám strach :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
6.6.11 13:57

Ahojky maminky :kytka:
Tak já ty vedra pomalu nezvládám. Nohy teda nateklý nemám, ale strašně špatně se mi dýchá. Přitom doma byl vždycky takový chládek, ale to už taky není pravda. Takže si jdu dát tak 3× za den studenější spršku, aby bylo líp. Jenže z tý vany už se taky tak těžko leze :pocitac:
Ani moc nemám chutě k jídlu, což je u mě normální, když je takovej hic. Ale včera jsme byly u příbuzných na návštěvě a tam jsem do sebe nahrnula 5 chlebíčků, pár kousků buchty, pak kousek nějakého lehkého dortu a pak ještě kousky jahod a melounu, takže je to možná i tím, že jsem „přežraná“ ještě ze včerejška :mrgreen:
Dneska si asi jdeme pro kolíbku k babči a dědovi, tak snad nám ji dovolí odvézt a ne že je to brzo… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
6.6.11 14:00
paja2110 píše:
Ahojky maminky :kytka:
Tak já ty vedra pomalu nezvládám. Nohy teda nateklý nemám, ale strašně špatně se mi dýchá. Přitom doma byl vždycky takový chládek, ale to už taky není pravda. Takže si jdu dát tak 3× za den studenější spršku, aby bylo líp. Jenže z tý vany už se taky tak těžko leze :pocitac:
Ani moc nemám chutě k jídlu, což je u mě normální, když je takovej hic. Ale včera jsme byly u příbuzných na návštěvě a tam jsem do sebe nahrnula 5 chlebíčků, pár kousků buchty, pak kousek nějakého lehkého dortu a pak ještě kousky jahod a melounu, takže je to možná i tím, že jsem „přežraná“ ještě ze včerejška :mrgreen:
Dneska si asi jdeme pro kolíbku k babči a dědovi, tak snad nám ji dovolí odvézt a ne že je to brzo… :zed:

Já se taky včera nacpala na návštěvě a dneska teda taky nemám hlad :-P Tak to pak hoď fotečku kolíbky a bude na ní medvídek pů :?: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí