Poradna duly
Jana Čurdová
Flooa píše:berusenka66 píše:Ahoj Beru- ta je moc pěkná, tak ať to klapne
jinak holky mám předběžně zamluvenou tuhle korbičku tak jsem zvědavá jestli obchod klapne a já jí budu mít na konci června domahttp://deti.bazos.cz/…OP-stavu.php
A až ti příjde, necháš si ji doma? Já teda myslela, že když beru to magnézium, tak že taky nebudu mít křeče, ale ještě teď mě to bolí a mám pocit, že při každým blbým pohybu se to vrátí a to mě teda úplně děsí, protože to fakt bylo něco
![]()
Jo a teď tady začíná bouřka, super
určitě jo-stejně už doma máme i káru tak si myslím že korba to už neovlivní
a když to na tebe jde propínáš to chodidlo směrem k sobě??ono to zabírá ikdyž už ta křeč tam trochu je
přesně tak to magnézko mi přijde na tohle neúčiný.já s prckem chytala šííílený křeče během noci,ale ty fakt byli!!i několik dní mě to lítko bolelo!!pak sem právě objevila tenhle fígl a bylo po problému-už sem naučená že i ve spaní tu nohu propnu.tady je dusno-nebo aspon mě to přijde,ale zatím neprší,ale celou noc byla buřina
berusenka66 píše:Flooa píše:určitě jo-stejně už doma máme i káru tak si myslím že korba to už neovlivníberusenka66 píše:Ahoj Beru- ta je moc pěkná, tak ať to klapne
jinak holky mám předběžně zamluvenou tuhle korbičku tak jsem zvědavá jestli obchod klapne a já jí budu mít na konci června domahttp://deti.bazos.cz/…OP-stavu.php
A až ti příjde, necháš si ji doma? Já teda myslela, že když beru to magnézium, tak že taky nebudu mít křeče, ale ještě teď mě to bolí a mám pocit, že při každým blbým pohybu se to vrátí a to mě teda úplně děsí, protože to fakt bylo něco
![]()
Jo a teď tady začíná bouřka, super
a když to na tebe jde propínáš to chodidlo směrem k sobě??ono to zabírá ikdyž už ta křeč tam trochu je
přesně tak to magnézko mi přijde na tohle neúčiný.já s prckem chytala šííílený křeče během noci,ale ty fakt byli!!i několik dní mě to lítko bolelo!!pak sem právě objevila tenhle fígl a bylo po problému-už sem naučená že i ve spaní tu nohu propnu.tady je dusno-nebo aspon mě to přijde,ale zatím neprší,ale celou noc byla buřina
Asi se budu muset naučit takhle spát
Ale jo, je to docela i příjemný, když ho takhle propnu. Ale musím to zachytit včas, mě to dneska probudilo v tom nejhoším, to už se nedalo nic dělat
Tady teda neprší, ale dusno je strašný
Taky se chystám objednat ke kadeřnici, tak přemýšlím, co na hlavu ![]()
u nás začíná taky pěkně bouřit.
A tu nohu při křečích taky propínám a je to pak lepší ![]()
elis také mám občas takové bolesti.
hannah musíš být na sebe opatrná ikdyž se to líp mluví než dělá mě taky pořád říkají at netahám malou ale stejně jí tahám…
berus moc hezká korbička- držím palce aby to klaplo ![]()
u nás je šilenej vítr a docela dost se ochladilo tak čekám co z toho ještě bude…
ahoj holky, mne se uspesne podarilo vykroutit z chaty. teda…uf! ![]()
jdu dovarit obed, tak pak si prectu co pekneho jste tu dneska psaly ![]()
tak se hlásím zpět z kontroly, bylo to docela rychlé, vážíme 1600 g a odpovídá to na termín, hlavu má dole a nohy frajerka natažený až do mýho boku jednu a druhou nahoru…a zase měla ruce u obličeje
jinak k té bolesti tak to jsou natažené vazy, mám holt chodit pomalu, tak si dám pozor, ty dva dny v práci už přežiju…dostala jsem i papír do práce, tak hurá…
berus - korba pěkná, já ppůvodně na casualplay taky koukala, ale pak jsme nakonec našli ten „náš“ ![]()
jinak v praze pod mrakem a neprší ani nebouří ![]()
Ahoj holky. Tak u nás je pořád krásně, bouřka nebyla a zatím to na ni ani nevypadá. Křeče do lýtek mívám taky, ale jak píše Beruš, většiou to stihnu protáhnout na druhou stranu (jako za patou) a je to v pohodě. Je to nedostatkem vápníku, teď miminko hodně vápníku odebírá, tak možná proto, tak doplňujte.
Zrovna před chvílí mě taky chytla hrozná křeč do břicha, to jsem ještě nazažila, asi jak už jdeme pomalu do finále, tak to začíná - hlavně u nás druhorodiček. Tak se budeme pěkně šetřit že?
Hani, tak to jseš teda rychlík. Ale tak samé dobré zprávy, to je hlavní.
Beru taky se mi líbí ta korba a za tu cenu - super. Mě teda příjde i dost prostorná.
Jani tak to jseš statečná holka, že ses ubránila. Ty si na to asi budeš muset hodně zvyknout - s tou tvojí tchýní to jednoduchý nebude a asi si budeš muset dupnout častěji. Hlavně, že je přítel na Tvé straně.
Hani a koukám, že už máš trojku na začátku, to je super. Nějak budu po tom 30 tt zase klidnější.
ahoj, hlasim sa po dlhsej dobe… konecne som sa dokopala vycistit Concord na predaj a ideme kupovat tandemove Janecko
Tak sa nan tesim ![]()
Inak my vsetko ok, na velky UTZ ideme za 2 tyzdne, tam nam povedia, kolko mala vazi a vsetko
Sto stran asi fakt neprecitam, stalo sa tu nieco zavazne? Nikto neporodil?
krmar píše:
Hani a koukám, že už máš trojku na začátku, to je super. Nějak budu po tom 30 tt zase klidnější.
no jo už jen 10 týdnů…letí to letí, taky už jsem teď klidnější, že kdyby náhodou, tak to snad přežije, ale domlouvám jí, ať si tam hezky pěkně zůstane do toho srpna, abychom stihli ještě dokoupit a dodělat věci, co potřebujeme ![]()
tak jsem docetla, jeste ze toho moc nebylo ![]()
hani to je dobre ze je vsechno v poradku, davej na sebe pozor ![]()
jeste k tem zatezovejm testum, jak psala paja o cole, to bych si taky nechala libit
mne rozpustili tu glukozu do pul litru caje no a pak odber ze zily no, divila jsem se proc ne z prstu, kdyz ostatnim to brali z prstu a prave mi rekli ze tehotnym se to dela jen ze zily…
krmar ja bych tam jela, ale…jen s nim. je mi to lito, ze kdyz ma zrovna volno od prace, tak nebudem spolu, ale ocamcad pocamcad ![]()
jinak tady je tak nejak nijaky pocasi, neprsi, ale vypada ze bude uz od rana. ale nestezuju si, aspon neni tak hrozny vedro:-)
Hannah84 píše:krmar píše:no jo už jen 10 týdnů…letí to letí, taky už jsem teď klidnější, že kdyby náhodou, tak to snad přežije, ale domlouvám jí, ať si tam hezky pěkně zůstane do toho srpna, abychom stihli ještě dokoupit a dodělat věci, co potřebujeme
To znám, jak přibyde další týden, hned jsem o něco klidnější
Ale teď už to zvládnem, holky ![]()
jj, Hani, to já chci taky vydržet do srpna.
Ahoj Cuttysark - nic závažného se tu snad ani neřešilo. Naštěstí ještě žádná z nás neporodila. Holky hodně nakupují, tak se tu tím všechny kocháme, proto tolik stránek.