TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2053
31.5.11 19:58
Hannah84 píše:
aicul + berus - tak já něco našla na FB, ale nevím zda to jste vy :-) tak uvidím :mrgreen:
jo to jste se museli mít Berus u vody, závidím :-)

Hani bylo to fajn-ale voda ještě ledová brrrr-ikdyž na ráchání nohou ideální :pankac: malej mi tam málem zahučel celej :roll: :lol: ale koukali jsme se zvizi,že tam byli odvážné maminy s menšíma dětma než máme my a normálně se už koupali-asi otužilci :potlesk: zatím se mi nic neukázalo,tak nevím jestli jsem to byla jáá :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
31.5.11 19:59

Hani tak jsem to já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
31.5.11 20:05

Holky tak sem vam poslala zadosti a snad jste to vy :mrgreen: :mrgreen: pak me prave jeste napadlo zalozit skupinu treba maminky nebo tak :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
31.5.11 20:07

tak sem požádala další o přátelství tak snad dobře :lol:
my se dneska opalovali a přemýšleli jestli nepojedeme k bazenu ale pak sem si to rozmysleli což bylo dobře za chvíli přišla bouřka.
já kupovala madraci obyčejnou a byla sem spokojena možná tím že sem jí nemohla s ničím porovnat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
31.5.11 20:10

teda,teď jsem měla zmatek v tom,kdo je kdo :lol:

no my matrace porovnávali až teď-tu první nám koupila přítelovo mamča,tak sme to neřešili,ale když jsem teď vidšla že chtějí za nějaký od 1000 vejš sem si řekla že pro nás je to už zbytečný kupovat nějakou lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
31.5.11 20:49

Ahojda. No holky ne že se přesunete na FB. Já jsem tam sice taky, ale chodím tam tak jednou za 2 měsíce.

Matraci máme taky obyč. molitanku. Jak píše Berusenka, už se mi nechce investovat na druhé dítko. Za to bude mít pak kvalitní matraci ve velké posteli.

Aicuul kam chodíš na těhu cvíčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
31.5.11 22:16

Tak jsem zpet a koukam, ze jsem nadobro vypadla ze vseho deni :-). Ale nevadi, treba to postupne doctu :-). Vikend jsme si opravdu uzili, vcera tu byl statni svatek, tak byl pritel doma a poskladali jsme postylku i prebalovaci pult a trosku prehazeli nabytek – vetsinu udelal pritel, ja jsem mu do toho jen kecala :-D. Uz se nam to tu rysuje a mam z toho radost :-).

Nektere z vas jste tu psaly, ze mate zitra kontrolu, tak preji hodne stesticka, at je vsechno v poradku! Tak mi doslo, ze se nam to fakt cim dal vic krati…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
1.6.11 06:46

Dobré ránko!

S Anetkou jsme včera vytuhly u PC - musela jsem jí pouštět pohádky :D ale asi skoro do desíti :andel: ale pak jsem to zalomila, nešlo to vydržet :roll:

V 9 mám dnes kontrolu, ale jen běžnou, takže asi nic nového nebude :wink: Všem ostatním, co ji máte taky, držím pěsti, ať je všechno OK :hug: :hug: :hug:

Jenom čekám, až se Anýš vzbudí, protože chce jet mermomocí se mnou… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
1.6.11 07:19

Dobré ráno,

krmar na těhucvíčo chodím do Sportlifu na Dubinu :palec: já tam chodila už před těhotenstvím na spininng nebo aerobic :palec: určitě doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
1.6.11 07:35

Dnes má Prior 20% slevu na vše ;) jen pro info, taky se tam dnes chystám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
1.6.11 07:36

Dobre rano maminky :-) to byla noc, mala nechtela spat protoze byla bourka tak stale litala k oknu :twisted: no nakonec po desate usnula, ale ted nechcee vylezt :-? KMAR- nestehujem se na fcb, ale jen me napadlo dat si zadosti, ja sem tam casteji a treba fotky vkladam hlavne tam :wink: jeste premyslim nad tou skupinou, uz jednu mame s maminkama z okoli a je to dobry, radi si tu na vzajem a tak :-) treba vecer hodne leti chat a tak :-D no holky ja mam 67dni do terminu porodu :mrgreen: :mrgreen: to leti neuveritelne. jinak ja neodolala a dnes rano si dala kafco s cukrem :mrgreen: :mrgreen: me totiz stale vrta v hlane, ze neni mozny abych mela cukrovku, nebot i ten zatezak sem mela udelany spatne, tehotnym se bere z zily, ja mela s prstu a toho piti sem dostala pullitr misto 3dcl :nevim: tak nevim no :nevim: a zmoklo mi pradlo venku :cert: snad dnes bude hezky a uschne :-) vcera vecer sem citila Nellinky rucku, nebo nozku bylo to neco uzasneho :lol: tak predtim sem moc pohyby necitila, ale co ona tam dela ted je neuveritelny :lol: az mi to je kolikrat neprijemne :-) je to divozenka :lol: a to kdyz sem lina a za cely den nikam nejdu tak ji citim pomalu cely den, takze se mam na co tesit az tu bude s nama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
1.6.11 07:57

Ivet já to s tou dietou taky zas tak nehrotím..včera jsme si dala k odpolední svačině koláček :lol: uvidím, co zítra dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
1.6.11 08:36

AICUUL- ja vcera teda mlsala :lol: bych se mela stydet :oops: dala jsem si i nanuk :-P jdes zitra k dr? ja taky :mrgreen: :mrgreen: bude me pichat do prstu, takze dnes posledni jidlo v 19h a pit hodne ciste vody :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je to vychcany, ale treba me zbavi diety :mrgreen: :mrgreen: kdyz nekomu reknu, ze drzim dietu tak se mi smejou, ze kde ja sem k tomu prisla a at neblaznim :-) jinak doma na vaze mam 75kg coz je od zacatku tehu nahore 10kg u dr mam vzdy vic. kamaradka mi vypravela, ze to mela taky a ani malicko se neomezila a u dr vzdy tvrdila, ze vse dodrzuje a v pohode. kdyz ji meli merit, nejedla uz od tech 19h a pila hodne ciste vody a testy mela v norme :mrgreen: :mrgreen: tam prej jde o to jen aby vedeli v porodnici, ze mas tehu cukrovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
1.6.11 08:46

Ahoj holky, tak taky za hodinku valím na kontrolu, teď jsem povinně vypila třetinku Coca Coly na ten zátěžový test, tak jsem zvědavá jak to bude probíhat. :nevim:
Malá je dneska od rána pěkně čilá, tak snad bude pěkně vidět na UTZ a nebude se schovávat.
Vím, že nás má dneska kontrolu víc maminek - tak ať nám to všechno dobře dopadne, zatím papá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.6.11 09:05

Ahoj holky,
koukám, dneska samá kontrola, tak ať vám to všem dobře dopadne! Mě ráno, když manžel odjel do práce, chytla tak strašná křeč do lýtka, že jsem tak řvala, že kdyby byl doma, tak si snad chudák myslí, že rodím :-P Snad mě to nebude potkávat často :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí