Poradna duly
Jana Čurdová
marki77 píše:
Holky chystáte se rodit dřív či co? Když tak tu mám jedno 4.patro bez výtahu.
![]()
Právě v to doufám, že se to v HK zítra večer moc nerozrodí a konečně uvidím, do čeho jdu
![]()
Holky, taky máte takový tlaky na močák
![]()
Vegiska, jak jsi se minule ptala, jestli je zde někdo s termínem 7. 8., tak já se hlásím.
Aicuul, tak průjem mám taky už asi týden, říkám si, že to bude asi z ovoce, protože se pořád cpu melounem a třešněma, nebo si taky říkám, že ho mám ještě od té doby, co piju magnosolv. Tak nevím, ale je to pořád lepší než zácpa.
Flooa, neboj, oni ti doktoři opravdu dokážou člověka pěkně vyděsit. Tlaky na močák mám teda taky pořád. Minulý týden jsem měla ještě k tomu takovej hooooodně nepříjemnej pocit, asi jak se ta hlavička tlačila dolů. Hlavně opravdu kdykoliv můžeš odpočívej. Já to v sobotu trošku přehnala a bylo mě večer taky pěkně špatně. Bolelo mě břicho, nohy, o tvrdnutí aní nemluvím, mimčo se mlelo jak o život, tak jsem šla rychle do postele a ráno to bylo ok. Ten odpočinek opravdu hodně pomůže. Jo jak se někdo ptal na to cs, tak já tam mám 1
Flooa,malá si užívá když mě může tlačit pod žebra a tlačit na močák zároveň.A hlavně když jedu autem a řídím.
Elis 1 píše:
Vegiska, jak jsi se minule ptala, jestli je zde někdo s termínem 7. 8., tak já se hlásím.Aicuul, tak průjem mám taky už asi týden, říkám si, že to bude asi z ovoce, protože se pořád cpu melounem a třešněma, nebo si taky říkám, že ho mám ještě od té doby, co piju magnosolv. Tak nevím, ale je to pořád lepší než zácpa.
Flooa, neboj, oni ti doktoři opravdu dokážou člověka pěkně vyděsit. Tlaky na močák mám teda taky pořád. Minulý týden jsem měla ještě k tomu takovej hooooodně nepříjemnej pocit, asi jak se ta hlavička tlačila dolů. Hlavně opravdu kdykoliv můžeš odpočívej. Já to v sobotu trošku přehnala a bylo mě večer taky pěkně špatně. Bolelo mě břicho, nohy, o tvrdnutí aní nemluvím, mimčo se mlelo jak o život, tak jsem šla rychle do postele a ráno to bylo ok. Ten odpočinek opravdu hodně pomůže. Jo jak se někdo ptal na to cs, tak já tam mám píše: Více
Elis- to já se snažím odpočívat co nejvíc, ale některý věci hold udělat musíme
A co u tebe, dobrý?
ahoj holky, tak já teprve vstávám ![]()
marki - hlasuji ![]()
floa - tlaky na močák mám poslední dobou furt, hlavně mě štve že jdu na wc a moc toho nevyčurám, přitom cítím, že bych chtěla hodně…
A co se týče průjmu/zácpy, tak já celý těhu zácpu
a vždycky je to pro mě problém, ale to jsem měla i před těhu, akorát teď je to trošku horší…
Teda taky bych chtěla, aby mě manžel masíroval, u nás je to opačně, když on potřebuje, tak já jeho masíruju, ale on mě, to je vždy keců a když ho přemluvím, tak tak 5-10 minut maximálně
a romantika, ta teda taky ted nic moc, je furt pryč, ted já jsem pryč…ale taky nás čeká výročí, 10.7. rok od svatby, tak uvidíme ![]()
tady zas krásně, tak my jdeme ven, pá ![]()
ahojky těhulínky ![]()
mě prcek nechával dospávat skoro do 10 tak sem nějaká přepadlá a to jsem toho dneska chtěla zvládnout hodně
zánět,protože docela často po čůrání mám že mě jakoby svědí a pálí dole a mám pak pocit že musím jít znovu-řekl mi na to nějakou mastičku ale to víte,sotva sem vyšla z ordinace,tak sem to zapomněla
ale zánět to prý není,že to dělají občas kvasinky
ale naposledy mi to dělalo o víkendu a teď nic,tak asi zase budu vyčkávat ![]()
holky tady je zas takový dusno že se asi zblázním ![]()
floo hezky odpočívej
ale je fajn že jinak ko dopadla dobře
ahojky holky taky jsem ted vstala
doháněla jsem ty dvě hodinky v noci..chytla jsem šílené bolesti už jsem myslela že rodím naštěstí jsem to po dvou hodinách chození po baráku rozdýchala..byli to jen poslýčci ale pěkně silní,včera jsem to přehnala jak jsem se snažila manželovi pomoct a mimískovi se to nelíbilo asi ![]()
Floa..tlaky na močák mám pořád možná proto taky chodím pořád na záchod a v noci je to dost nepříjemné
Marki taky jsem dala hlas,moc ti to tam sluší ![]()
Ahoj Beru- a nejmenovala se ta mastička macmiror? Já měla ty jejich tabletky
U nás je příjemně, pod mrakem…krásnej vzduch ![]()
berus týýjo, tak spát do 10ti se mi už dlouho nepodařilo
a to spal prcek s tebou??
koliska píše:
ahojky holky taky jsem ted vstaladoháněla jsem ty dvě hodinky v noci..chytla jsem šílené bolesti už jsem myslela že rodím naštěstí jsem to po dvou hodinách chození po baráku rozdýchala..byli to jen poslýčci ale pěkně silní,včera jsem to přehnala jak jsem se snažila manželovi pomoct a mimískovi se to nelíbilo asi
![]()
Floa..tlaky na močák mám pořád možná proto taky chodím pořád na záchod a v noci je to dost nepříjemné
Marki taky jsem dala hlas,moc ti to tam sluší
Poslíčci? To už jsou takhle brzy? A kdy že máš tp? Nějak začátkem srpna, ne?
Flooa píše:
Ahoj Beru- a nejmenovala se ta mastička macmiror? Já měla ty jejich tabletky
tý jo to asi ne,myslím že to začínalo na E
ale ruku za to do ohně nedám-jak sem těhotná,tak sem blbá
ehmmm to už jsem byla teda i před
Aicuul píše:
U nás je příjemně, pod mrakem…krásnej vzduchberus týýjo, tak spát do 10ti se mi už dlouho nepodařilo
a to spal prcek s tebou??
no malej vstával už kolem půl osmé,to jsem si došla na wc a on si nataha hračky do postele a je tam se mnou-jako nespím už nějak tvrdě,ale spím,nechá mě v klidu ležet-občas usme i ještě se mnou
koliska píše:
ahojky holky taky jsem ted vstaladoháněla jsem ty dvě hodinky v noci..chytla jsem šílené bolesti už jsem myslela že rodím naštěstí jsem to po dvou hodinách chození po baráku rozdýchala..byli to jen poslýčci ale pěkně silní,včera jsem to přehnala jak jsem se snažila manželovi pomoct a mimískovi se to nelíbilo asi
![]()
teda poslíčci,to je děs,tak snad už ti dají pokoj,taky se snaž drobet šetřit-ale chápu že to moc nejde
Flooa píše:koliska píše:Poslíčci? To už jsou takhle brzy? A kdy že máš tp? Nějak začátkem srpna, ne?
![]()
no mám ho až 17.8 ale nic jiného to nemohlo být byli to takové slabé porodní bolesti..možná že porodím dříve když už je to třetí a DR mi říkal že mám hlavičku strašně nízko vždy jak ji měří tak mi jezdí až po kosti pomalu aby ji mohl vidět a i jak jezdíme na kardiologii na UZ tak to dr říká..tak nevím ![]()