TP srpen 2024

• Otevřená skupina

TP srpen 2024

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1948
9.1.24 10:43

@Helena1886 To je mi neskutečně líto :,( :srdce: Drž se! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
9.1.24 13:41

@Helena1886 to mě moc mrzi :( hlavně se z toho nějak nestresovat.. ono po revizi dělohy to půjde hnedka znovu ❤️ bude to tam hezky připravené.. též jsem před synem byla na revizi a do půl roku znovu těhotná 🍀 držím palečky vše bude v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
9.1.24 21:25
@Adelaiida píše:
@Snazilka2022 vcera jsem si nemohla vzpomenout na nazev. Je to ten od weledy tehotensky pestici.

Právě jsem se s ním poprvé namazala, příjemné :srdce: jen ta cena :D tak snad bude fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1948
10.1.24 07:49

Holky, já mám nakonec toto přírodní:
https://www.dm.cz/…6006456.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
10.1.24 16:13

@ladynine ja uz asi taky zacnu, ted jsem koukala, ze mam nejaky vetsi podbrisek, tak to asi zacina :lol:… Jo, je drazsi ale zase mi prijd, ze ten olej mozna dele vydrzi.

Příspěvek upraven 10.01.24 v 16:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
10.1.24 16:16

@Snazilka2022 od saloos jsem si koupila v lete nejake bambucke maslo nebo co to je. je to slehane.. je toho strasne malo a jak je slehane tak toho musim nabrat hodne. Tudiz kdybych si tim mazala cele telo tak mam tak za tyden misticku prazdnou :lol: Cena k pomeru mnozstvi mi prisla taky ne zrovna levna.. toto tehotenske se zda byt jake? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
11.1.24 16:50

@Lenina590 @Prvnimimčo teprve ted jsem videla zpravy od vas.se mi to vubec neukazuje.. a to zvraceni i ve tretim trimestru tak to je uz sileny.. ja ocekavam, ze se ty nevolnosti zanedlouho zlepsi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
11.1.24 18:43

@Adelaiida doufej 😂 teď u druhého jsem zvracela jen v první den spozdeni menstruace a od te doby se mi jen navaluje a nejhorší jsou různý smrady 😂 😂 ty zvuky co u toho dělám.. no hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.1.24 11:09

Ahojte maminy,
tak jak to zatím zvládáte? Já jsem dost kaput. S dvouleťákem, co občas nechce po o ani spát a vstává kolem pátý ráno :zed:. Naštěstí mám hodnýho chlapa, co s ním většinou do sedmi vstává.
Jinak taky bývám často u záchodový mísy, ale docela mi zabírají zázvorová lízátka z lékárny, tak za mě je můžu doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
12.1.24 17:31
@KatyT píše:
Ahojte maminy,
tak jak to zatím zvládáte? Já jsem dost kaput. S dvouleťákem, co občas nechce po o ani spát a vstává kolem pátý ráno :zed:. Naštěstí mám hodnýho chlapa, co s ním většinou do sedmi vstává.
Jinak taky bývám často u záchodový mísy, ale docela mi zabírají zázvorová lízátka z lékárny, tak za mě je můžu doporučit :palec:

s mym v utery rocnim torpedem tezce, tezce😅 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.1.24 17:37

@Thea35
Torpédo už ťape? 🙂 🙂 Můj začal až skoro ve třinácti měsících

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
14.1.24 15:16

@KatyT taky mám doma staršího 2roky a 2mesice 😀 občas je to solidní zahul, naštěstí chodí teda po obědě spát a já chodím s nim.. jinak si tohle tehotestvi moc neuvědomují nemám na to čas 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.1.24 17:37

@Prvnimimčo mýmu byly dva teď v prosinci. My se do toho stěhujeme, takže k tomu mám taky plno zařizování 🤦, ale když odpo spí, tak se snažím taky si jít lehnout. Už aby bylo aspoň sluníčko, to dodává víc energie, než tohle počasí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
17.1.24 13:51

@KatyT my se stěhovali měsíc před porodem 😂 to byla docela sranda a sportovat veškerý nábytek nebo teda pomoct chlapovi 🙄 😂 ta zima je nepříjemná, též se těším na slunce a teplo někde na hristi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1948
17.1.24 13:56

Holky, my se taky ted v únoru stěhujeme :lol: Jelikož mám hematom, musím jen odpočívat, tak to bude zajímavý :lol: Ale na uklid po vystěhování si najdu paní :nevim: Nehodlám riskovat kvůli blbému úklidu a partner by to pořádně asi nezvládl. Hlavně se stěhováním sám toho bude mít až až :roll:

No člověk si to nenaplánuje holt :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny