TP srpen 2024

• Otevřená skupina

TP srpen 2024

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
576
26.11.23 21:06

TP srpen 2024

:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
27.11.23 18:00

Ahoj @Adelaiida, diky za zalozeni skupinky. Jak se citis po zjisteni na testu? :-) Uz jsi to nekomu rekla? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
27.11.23 18:55

@Deni411 ahojda. Ja dnes nic moc byla jsem si pro leky u lekare a rovnou se dival jestli je to v deloze a neni. Ale zase je to celkem brzy jsem 15DPO.. Nene vi to jen pritel. Jak to mas ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.11.23 20:16

To mě mrzí, že ještě nebylo vidět v děloze. Držím palce. Také mi to přijde, že na začátku je hodně nejistoty. Snažím se přemýšlet optimisticky. Ano, také partner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
28.11.23 18:00

@Deni411 tak ja dnes test zase silnejsi. Tak se to snad objevi na spravnem miste.. kolikaty den dneska jsi a kdy jdes na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.12.23 00:42

Ahoj holky, ráda se přidám, dle MS dnes 4+1tt a už včera na testu krásná dálnice, ale strach mám obrovský

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
3.12.23 09:21

@ladynine Ahojda, a jak se citis kdy jdes na prohlidku. Ja se ted poprve citim netehotne, vubec nic nemam. Mozna malinko citim prsa. Na prohlidce uz byla dutinka a na kontrolu jdu pristi pondeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.12.23 07:43

@Adelaiida mám hodně citlivá prsa a občas bouřky v podbřišku, dneska jsem i nějaká nachlazená, tak doufám že to bude dobrý.
Na první kontrolu jedu až příští pátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
5.12.23 07:48

Co myslíte? Test dr max 15 dpo

Ahoj holky, moc si přejeme sourozence, na první dítě jsme čekali 3,5 roku, z toho 2 roky v car a bylo ivf. Ted jsem možná otěhotněla přirozeně 13 měsíců po cisari, pořád hodně kojime a ms byla jednou, ale chytli jsme sex přesně den před ovulací (poznám spolehlivě). Nyní 15 dpo, tak nevím, ale jsem testovací profík, takže se raduji a zároveň mam obavy… díky za názory!!! Ten dr. Max co jsem četla mívá barviva malo… A všem přeji zdravá a prosperující tehu.. :kytka: :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
5.12.23 13:32

Ahoj holky, tak se take hlasim s //.. doma mame 10m akcnaka😅..tak uvidime, pred nim jsem dost potracela a ted jsem teprve 12dpo, tak se jeste muze stat cokoliv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
5.12.23 13:34
@Helena1886 píše:
Ahoj holky, moc si přejeme sourozence, na první dítě jsme čekali 3,5 roku, z toho 2 roky v car a bylo ivf. Ted jsem možná otěhotněla přirozeně 13 měsíců po cisari, pořád hodně kojime a ms byla jednou, ale chytli jsme sex přesně den před ovulací (poznám spolehlivě). Nyní 15 dpo, tak nevím, ale jsem testovací profík, takže se raduji a zároveň mam obavy… díky za názory!!! Ten dr. Max co jsem četla mívá barviva malo… A všem přeji zdravá a prosperující tehu.. :kytka: :* :mavam:

urcite to tam je, ted uvidis, jak bude silit…drzim palce, bylo by super mit tu partacku “2pod2” :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
5.12.23 13:56
@Thea35 píše:
urcite to tam je, ted uvidis, jak bude silit…drzim palce, bylo by super mit tu partacku “2pod2” :D

To klapne! :kytka: Myslíš jako 2 malé děti? Ja jsem to vůbec nečekala, ale byla bych tak moc šťastná kdyby to vyšlo. Je mi totiž čerstvě 37 a muži 48. Nechápu… no uvidíme. Štve mě otec, přijeli k nám na víkend a on nachlazenej, rýma jako prase a druhej den dítě i já úplně kaput. Tak se bojím, hodně kojím a celkově to na začínající těhu je asi nic moc.. tak co nejvíc odpočíváme a doping vitamínů. Ale jinak mít 2 děti brzo po sobě je skvělý a ja jsem toužila mít velkou rodinu, ale chlapa jsem potkala až v 31. Určitě bych chtěla zvládnout 3 a chystám se na vbac :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
5.12.23 14:11
@Helena1886 píše:
To klapne! :kytka: Myslíš jako 2 malé děti? Ja jsem to vůbec nečekala, ale byla bych tak moc šťastná kdyby to vyšlo. Je mi totiž čerstvě 37 a muži 48. Nechápu… no uvidíme. Štve mě otec, přijeli k nám na víkend a on nachlazenej, rýma jako prase a druhej den dítě i já úplně kaput. Tak se bojím, hodně kojím a celkově to na začínající těhu je asi nic moc.. tak co nejvíc odpočíváme a doping vitamínů. Ale jinak mít 2 děti brzo po sobě je skvělý a ja jsem toužila mít velkou rodinu, ale chlapa jsem potkala až v 31. Určitě bych chtěla zvládnout 3 a chystám se na vbac :pankac:

taky jsme chteli druhe co nejdriv, byt syn je hodne narocny, hlavne co se spanku tyce😅.. mne je taky 37…a zrovna na me malej prska uz asi 7. rymu, co se narodil🤦🏻‍♀️..do toho zuby a taky furt kojim, jist ted nechce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
5.12.23 14:24
@Thea35 píše:
taky jsme chteli druhe co nejdriv, byt syn je hodne narocny, hlavne co se spanku tyce😅.. mne je taky 37…a zrovna na me malej prska uz asi 7. rymu, co se narodil🤦🏻‍♀️..do toho zuby a taky furt kojim, jist ted nechce :zed:

Tak to bude paráda!! :) To ja od porodu mam velkou pohodicku, malá spí lip než ja :) dřív jsem poměrně dost pracovala (mame s manželem podnikání), ted nedělám nic a naprostá pohoda. Možná i proto ta //. Kluci jsou prej náročnější no :) ja bych brala holčičku aby byly segry, ale kluk by byl taky skvelej, potřebujeme traktoristu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
5.12.23 14:25

@Thea35 jo a mně začala trochu baštit až v 11 m ale pořád tomu moc nedá a to bude mít za par dni 14 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny