TP srpen 2024

• Otevřená skupina

TP srpen 2024

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2205
7.12.23 08:30
@Helena1886 píše:
Uvidíme, držím palce moc :srdce: Je to tak, už to člověk bere možná víc v klidu když už doma jednoho človíčka má… :*

v klidu urcite, ale nerada bych nejakou revizi apod., je na me zatim moc zavislej jeste + to kojeni😅..ale uvidime, jsem cca 14 dpo, jeste to urcite muze zesilit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
7.12.23 08:41
@Thea35 píše:
v klidu urcite, ale nerada bych nejakou revizi apod., je na me zatim moc zavislej jeste + to kojeni😅..ale uvidime, jsem cca 14 dpo, jeste to urcite muze zesilit..

Mně udelal silnější čárku až ted 17 dpo, to zesílí, ja tomu verim. Jedno už mas, bude další :palec: jasný, to chápu, ale na to vůbec nemysli! To klapne :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
7.12.23 08:47
@Helena1886 píše:
Mně udelal silnější čárku až ted 17 dpo, to zesílí, ja tomu verim. Jedno už mas, bude další :palec: jasný, to chápu, ale na to vůbec nemysli! To klapne :* :srdce:

dekuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
7.12.23 16:26

Holky jste všechny skvělý a dáme to :srdce: :srdce:
Já byla dnes u homeopatičky ještě kvůli jiným zdravotním potížím a tak nějak doufám že prostě všechno sedne jak má. :andel: Jsem moc ráda že vás tady mám, je úplně jiný se bavit s někým, kdo je v podobných dnech těhotenství, než být někde na Facebooku ve skupině, kde je mix napříč celého roku. Vy tady máte aspoň pochopení pro každý aktuální momen :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
7.12.23 18:27
@ladynine píše:
Holky jste všechny skvělý a dáme to :srdce: :srdce:
Já byla dnes u homeopatičky ještě kvůli jiným zdravotním potížím a tak nějak doufám že prostě všechno sedne jak má. :andel: Jsem moc ráda že vás tady mám, je úplně jiný se bavit s někým, kdo je v podobných dnech těhotenství, než být někde na Facebooku ve skupině, kde je mix napříč celého roku. Vy tady máte aspoň pochopení pro každý aktuální momen :kytka:

tak asi dobry..prvni utery poledne, druhy rano a treti vecer, nedalo mi to🤦🏻‍♀️ 😅..a jinak teda uz tak od pondeli je mi docela zle, nejvic odpol a vecer, to jsem u prvniho mela teda dyl :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
7.12.23 19:20
@Thea35 píše:
tak asi dobry..prvni utery poledne, druhy rano a treti vecer, nedalo mi to🤦🏻‍♀️ 😅..a jinak teda uz tak od pondeli je mi docela zle, nejvic odpol a vecer, to jsem u prvniho mela teda dyl :zed:

No vidíš, dyť to říkám že to pude. Krásný dálnice :palec: Ty těhotenské nevolnosti vám moc nezávidím, já ani u prvního, ani teď, nic nic, ani chutě, prostě takovej normal prima stav asi jako po menses… docela by mne to ale zajímalo jaký to je! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
7.12.23 19:22
@Helena1886 píše:
No vidíš, dyť to říkám že to pude. Krásný dálnice :palec: Ty těhotenské nevolnosti vám moc nezávidím, já ani u prvního, ani teď, nic nic, ani chutě, prostě takovej normal prima stav asi jako po menses… docela by mne to ale zajímalo jaký to je! :mavam:

ver mi, nezajimalo😀..to bylo kazdodenni utrpeni😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
7.12.23 21:22
@Helena1886 píše:
No vidíš, dyť to říkám že to pude. Krásný dálnice :palec: Ty těhotenské nevolnosti vám moc nezávidím, já ani u prvního, ani teď, nic nic, ani chutě, prostě takovej normal prima stav asi jako po menses… docela by mne to ale zajímalo jaký to je! :mavam:

Já už párkrát měla pocit že brzy půjdu zvracet ale vždy nakonec nic :mrgreen: nejvíc to zatím odnáší prsa. Že svých necelých dvojek už mám trojky a bolí jak blázen :D :D pak mě bolela dost děloha a i to od včera odeznělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
7.12.23 21:46
@ladynine píše:
Já už párkrát měla pocit že brzy půjdu zvracet ale vždy nakonec nic :mrgreen: nejvíc to zatím odnáší prsa. Že svých necelých dvojek už mám trojky a bolí jak blázen :D :D pak mě bolela dost děloha a i to od včera odeznělo.

tak to ja prsa vubec, kojim a naopak je mam ted uplne splaskly a vypusteny, ale mliko zatim je😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
10.12.23 09:23

Tak zitra zavolam doktorce😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
10.12.23 19:15

@Thea35 paráda!! :kytka: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
10.12.23 19:18

Holky, jak se jinak máte?
Přeji krásnou adventní neděli. :andel: :andel:

Kdybyste chtěli, tak už i na fb funguje skupinka, je náš tam zatím málo a je pohoda. :palec: 📸 Mrkněte na příspěvek na Facebooku https://www.facebook.com/…nXgJD2Fb6nz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
11.12.23 11:24

@Thea35 gratulace veliká!! Ja volala hned už s duchem :lol: ale jdeme na kontrolu až před Vánoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
11.12.23 13:40
@Helena1886 píše:
@Thea35 gratulace veliká!! Ja volala hned už s duchem :lol: ale jdeme na kontrolu až před Vánoci.

tak ja u tech potratu mela vzdy stejny pribeh, carka moc nesilila, a v patek tam doktorka nebyla…ja jdu pristi utery, pak tam je az 3.1., to uz by bylo pozde a budou mi jeste delat odbery..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
11.12.23 20:40

Ahoj holky tak se přidávám, podle ms bych měla byt dnes 6+0 a objednali mě na gyndu až po novém roce, není to pozde? ☹️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny