TP srpen 2024
- Otevřená skupina
TP srpen 2024
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Helena1886 píše:
Tak to bude paráda!!To ja od porodu mam velkou pohodicku, malá spí lip než ja
dřív jsem poměrně dost pracovala (mame s manželem podnikání), ted nedělám nic a naprostá pohoda. Možná i proto ta //. Kluci jsou prej náročnější no
ja bych brala holčičku aby byly segry, ale kluk by byl taky skvelej, potřebujeme traktoristu
mne je to fuk, muz chce holcicku😀..to ja padam na usta, malej spi s nama, pri spatny noci nemam ani chvilku pro sebe vecer a kojim treba i po pul hodine…a jdyz mam, tak makam, mam pul uvazek, neptej se me, jak to delam, sama nejdy nevim..stale je pro me vrchol volneho casu sprcha nebo zachod😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Helena1886 píše:
@Thea35 jo a mně začala trochu baštit až v 11 m ale pořád tomu moc nedá a to bude mít za par dni 14 měsíců
taky se rozjizdi pomalu, treba masozel je velka bida…a kdyz je ryma nrbo rostou zuby, tak prave treba ani neotevre pusu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Thea35 píše:
mne je to fuk, muz chce holcicku😀..to ja padam na usta, malej spi s nama, pri spatny noci nemam ani chvilku pro sebe vecer a kojim treba i po pul hodine…a jdyz mam, tak makam, mam pul uvazek, neptej se me, jak to delam, sama nejdy nevim..stale je pro me vrchol volneho casu sprcha nebo zachod😂
Ale i tak to je skvělý, viď? Ja vlastně nemohu říci, ze bych nic nedělala, no to fakt ne, pořád mam kolem podniku i tak spousty běhání, úklidu, krmeni, propagace… Ale dřív to bylo určitě náročnější no. Ale rozhodne obdiv, to jsi dobra, asi toho mame dost společného!
No a ted do toho jeste to případné další těhotenství! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Helena1886 Dr. Max že mají málo barviva? To jsem vůbec netušila
tak to mám asi štěstí, protože tuhle čáru jsem měla už čtyři dny před MS. Pořád doufám že tam je vše v pořádku
od včera mi hrozně rapidně naskočila prsa
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky jak vám jinak vychází TP dle menstruace či pohlavního styku?
Mě dle menstruace i odhadu ovulace vypočítali kalkulačky v obou případech TP 8.8.
tak jsem zvědavá jak bude shoda s DR. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ladynine píše:
Holky jak vám jinak vychází TP dle menstruace či pohlavního styku?
Mě dle menstruace i odhadu ovulace vypočítali kalkulačky v obou případech TP 8.8.tak jsem zvědavá jak bude shoda s DR.
mne zatim podle ovulace 15.8., tak uvidime, jestli se prdola udrzi tentokrat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ladynine píše:
@Helena1886 Dr. Max že mají málo barviva? To jsem vůbec netušila![]()
tak to mám asi štěstí, protože tuhle čáru jsem měla už čtyři dny před MS. Pořád doufám že tam je vše v pořádku
![]()
Viděla jsem nějaká srovnání ve stejný den, kdy mamatest udelal silnou čárku a dr max slabou. Ale samozřejmě že bude časem silnej taky že jo 😀 jooo, to víš že to je v tomto případě tutovka!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ladynine mne na 4.8…a ted jsem paradne nemocna. Tak kdovi jak to bude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adelaiida píše:
@ladynine mne na 4.8…a ted jsem paradne nemocna. Tak kdovi jak to bude.
Jsem na tom podobně, od včera bolest v krku, rýma, únava, kašel… Ale tohle nachlazení prý bývá v těhotenství dokonce taková klasika, tak doufám že to bude v pohodě. Nejvíc mě trápí že i tak chodím do práce - mám svou práci fakt ráda, ale jsem v obchodě, kancelář u chodby a když nám dodavatele naváží zboží, jsou přímo na nás otevřené dveře z venku, z druhé strany na nás táhne od vchodu pro zákazníky. Chodím do práce v lyžařských oteplovačkách, třech mikinach a stejně jsem to odskákala, ta imunita je teď prostě slabá. Hlavně se bojím, kdy to kolegyním dojde, protože jsem minulý týden přestala skládat z palet fakt těžký zboží jako basy piva apod., a před tím jsem.to tady dělala výhradně já… Tak bych nerada, aby mě za to začaly nějak pomlouvat že nenakám a říkat jim to logicky zatím nechci… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Helena1886 píše:
Viděla jsem nějaká srovnání ve stejný den, kdy mamatest udelal silnou čárku a dr max slabou. Ale samozřejmě že bude časem silnej taky že jo 😀 jooo, to víš že to je v tomto případě tutovka!!![]()
Vidíš to, to jsem netušila
. U mě to byl v ten den jediný a poslední testovací proužek co jsem měla doma. Jak naschvál
úplně jsem totiž nedoufala že by se zrovna aktuálně zadařilo a kdysi v dobách kdy jsem fakt chtěla a byla na to upnuta jsem měla plný šuplík testů a nic… A v tom to možná právě bude
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dámy, vidím, že nachlazení se nás drží všech. Prostě těhule no. Mě to taky chytlo a zároveň i mimino.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ladynine presne. To mam taky a vubec se to nelepsi mam to od pondelka a ted s emi zhorsuje kasel. Tak furt lepsi pomlouvani nez to tahat.. zpetne jim to dojde. Z toho bych si hlavu nedelala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ladynine píše:
@Helena1886 Dr. Max že mají málo barviva? To jsem vůbec netušila![]()
![]()
Tak dneska už jsme taky dálniční i s dr. Maxem
Máme 17 dní po ovu. Já ale opět kromě nejspíš těhotenské rýmy nemám žádné příznaky. Udělala jsem si test proto, že jsem se cítila děsně super, štíhlá a plná energie, což před ms teda nebejvá 😀 Škoda, že jsem to nevedela dřív, jak v těhotenství tak při kojení se proste cítím mnohem líp než normálně. A to jsem měla první dítě až před 36. Todle mě fakt s…. No prostě ten správnej přišel až v 31 a trvalo to no…. Ale všechno má svůj čas…. Člověk na to musí bejt naladěn i psychicky, což jsem třeba ve 20 vůbec nebyla…. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Helena1886 píše:
Tak dneska už jsme taky dálniční i s dr. MaxemMáme 17 dní po ovu. Já ale opět kromě nejspíš těhotenské rýmy nemám žádné příznaky. Udělala jsem si test proto, že jsem se cítila děsně super, štíhlá a plná energie, což před ms teda nebejvá 😀 Škoda, že jsem to nevedela dřív, jak v těhotenství tak při kojení se proste cítím mnohem líp než normálně. A to jsem měla první dítě až před 36. Todle mě fakt s…. No prostě ten správnej přišel až v 31 a trvalo to no…. Ale všechno má svůj čas…. Člověk na to musí bejt naladěn i psychicky, což jsem třeba ve 20 vůbec nebyla….
gratuluju, u me to moc nesili, tak uvidime, jak to bude, doufala jsem, ze jsem si to vybrala uz pred malym😅…hlavne at to kdyz tak odejde samo a nemusim to vic resit, jak uz ma clovek doma prcka a jeste kojenyho, tak uz to neni takova “sranda”
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Thea35 píše:
gratuluju, u me to moc nesili, tak uvidime, jak to bude, doufala jsem, ze jsem si to vybrala uz pred malym😅…hlavne at to kdyz tak odejde samo a nemusim to vic resit, jak uz ma clovek doma prcka a jeste kojenyho, tak uz to neni takova “sranda”
Uvidíme, držím palce moc
Je to tak, už to člověk bere možná víc v klidu když už doma jednoho človíčka má… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Ayumu , 13.12.25 10:36
- Adelka181020 , 7.9.25 08:29
- Leienka , 14.2.25 19:59
- Lakyn , 6.2.25 14:34
- Verča-26 , 28.1.25 12:51
- OhHelloThere , 2.1.25 16:21
- M1m1 , 26.12.24 06:58
- Flowerpower , 19.12.24 11:32
- Slezka , 29.11.24 13:36
- vanilka608 , 20.10.24 16:59
- Mika387 , 17.10.24 10:17
- Tulipanik , 27.9.24 22:53
- domza , 27.9.24 14:16
- Nika157 , 24.9.24 19:29
- Eanny , 19.9.24 11:30
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Muž bez sexuální touhy a chuti
- 19.4.26 18:27
- Anonymní
- 1
Otrávené detské přesnídávky - jak to může...
- 19.4.26 18:32
- Velryba černá
- 16
Je nahlednuti do centrální evidence...
- 19.4.26 17:53
- stinga
- 2
Jak často si děti berou čisté oblečení?
- 19.4.26 18:31
- astoret
- 8
Častá nemocnost u 15 letého
- 19.4.26 17:36
- vokishka
- 4
Bolesti hlavy, nejistota při chůzi,...
- stinga
- 9
Svatba ve dvou bez rodiny
- 19.4.26 17:34
- Dahlia0409
- 8
Praha v osmdesatkach
- Venetia
- 10
Myčka - Bosh, Gorenje, Eta - Zkušenosti:...
- 19.4.26 18:05
- marin
- 15
Kočička nám čurá jenom do postele
- 19.4.26 18:02
- stinga
- 24
Nové příspěvky
Slovní fotbálek
- 19.4.26 18:35
- makyna22
- 378173
Co nosíte v kabelce/tašce, kdyby náhodou?
- Bytsamsebou
- 133
Otrávené detské přesnídávky - jak to může...
- Velryba černá
- 16
Praha v osmdesatkach
- Venetia
- 10
Bolesti hlavy, nejistota při chůzi,...
- stinga
- 9
Jak často si děti berou čisté oblečení?