TP srpen 2024

• Otevřená skupina

TP srpen 2024

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2205
5.12.23 14:34
@Helena1886 píše:
Tak to bude paráda!! :) To ja od porodu mam velkou pohodicku, malá spí lip než ja :) dřív jsem poměrně dost pracovala (mame s manželem podnikání), ted nedělám nic a naprostá pohoda. Možná i proto ta //. Kluci jsou prej náročnější no :) ja bych brala holčičku aby byly segry, ale kluk by byl taky skvelej, potřebujeme traktoristu :lol:

mne je to fuk, muz chce holcicku😀..to ja padam na usta, malej spi s nama, pri spatny noci nemam ani chvilku pro sebe vecer a kojim treba i po pul hodine…a jdyz mam, tak makam, mam pul uvazek, neptej se me, jak to delam, sama nejdy nevim..stale je pro me vrchol volneho casu sprcha nebo zachod😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
5.12.23 14:35
@Helena1886 píše:
@Thea35 jo a mně začala trochu baštit až v 11 m ale pořád tomu moc nedá a to bude mít za par dni 14 měsíců

taky se rozjizdi pomalu, treba masozel je velka bida…a kdyz je ryma nrbo rostou zuby, tak prave treba ani neotevre pusu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
5.12.23 14:59
@Thea35 píše:
mne je to fuk, muz chce holcicku😀..to ja padam na usta, malej spi s nama, pri spatny noci nemam ani chvilku pro sebe vecer a kojim treba i po pul hodine…a jdyz mam, tak makam, mam pul uvazek, neptej se me, jak to delam, sama nejdy nevim..stale je pro me vrchol volneho casu sprcha nebo zachod😂

Ale i tak to je skvělý, viď? Ja vlastně nemohu říci, ze bych nic nedělala, no to fakt ne, pořád mam kolem podniku i tak spousty běhání, úklidu, krmeni, propagace… Ale dřív to bylo určitě náročnější no. Ale rozhodne obdiv, to jsi dobra, asi toho mame dost společného! :* No a ted do toho jeste to případné další těhotenství! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.12.23 22:25

@Helena1886 Dr. Max že mají málo barviva? To jsem vůbec netušila :D :D tak to mám asi štěstí, protože tuhle čáru jsem měla už čtyři dny před MS. Pořád doufám že tam je vše v pořádku :srdce: od včera mi hrozně rapidně naskočila prsa :cert: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.12.23 22:27

Holky jak vám jinak vychází TP dle menstruace či pohlavního styku?
Mě dle menstruace i odhadu ovulace vypočítali kalkulačky v obou případech TP 8.8. :dance: tak jsem zvědavá jak bude shoda s DR. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
6.12.23 06:30
@ladynine píše:
Holky jak vám jinak vychází TP dle menstruace či pohlavního styku?
Mě dle menstruace i odhadu ovulace vypočítali kalkulačky v obou případech TP 8.8. :dance: tak jsem zvědavá jak bude shoda s DR. :andel:

mne zatim podle ovulace 15.8., tak uvidime, jestli se prdola udrzi tentokrat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
6.12.23 10:58
@ladynine píše:
@Helena1886 Dr. Max že mají málo barviva? To jsem vůbec netušila :D :D tak to mám asi štěstí, protože tuhle čáru jsem měla už čtyři dny před MS. Pořád doufám že tam je vše v pořádku :srdce: od včera mi hrozně rapidně naskočila prsa :cert: :P

Viděla jsem nějaká srovnání ve stejný den, kdy mamatest udelal silnou čárku a dr max slabou. Ale samozřejmě že bude časem silnej taky že jo 😀 jooo, to víš že to je v tomto případě tutovka!! :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
6.12.23 14:21

@ladynine mne na 4.8…a ted jsem paradne nemocna. Tak kdovi jak to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
6.12.23 14:34
@Adelaiida píše:
@ladynine mne na 4.8…a ted jsem paradne nemocna. Tak kdovi jak to bude.

Jsem na tom podobně, od včera bolest v krku, rýma, únava, kašel… Ale tohle nachlazení prý bývá v těhotenství dokonce taková klasika, tak doufám že to bude v pohodě. Nejvíc mě trápí že i tak chodím do práce - mám svou práci fakt ráda, ale jsem v obchodě, kancelář u chodby a když nám dodavatele naváží zboží, jsou přímo na nás otevřené dveře z venku, z druhé strany na nás táhne od vchodu pro zákazníky. Chodím do práce v lyžařských oteplovačkách, třech mikinach a stejně jsem to odskákala, ta imunita je teď prostě slabá. Hlavně se bojím, kdy to kolegyním dojde, protože jsem minulý týden přestala skládat z palet fakt těžký zboží jako basy piva apod., a před tím jsem.to tady dělala výhradně já… Tak bych nerada, aby mě za to začaly nějak pomlouvat že nenakám a říkat jim to logicky zatím nechci… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
6.12.23 14:36
@Helena1886 píše:
Viděla jsem nějaká srovnání ve stejný den, kdy mamatest udelal silnou čárku a dr max slabou. Ale samozřejmě že bude časem silnej taky že jo 😀 jooo, to víš že to je v tomto případě tutovka!! :mavam: :kytka:

Vidíš to, to jsem netušila :mrgreen:. U mě to byl v ten den jediný a poslední testovací proužek co jsem měla doma. Jak naschvál :D úplně jsem totiž nedoufala že by se zrovna aktuálně zadařilo a kdysi v dobách kdy jsem fakt chtěla a byla na to upnuta jsem měla plný šuplík testů a nic… A v tom to možná právě bude :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
6.12.23 15:47

Dámy, vidím, že nachlazení se nás drží všech. Prostě těhule no. Mě to taky chytlo a zároveň i mimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
6.12.23 16:25

@ladynine presne. To mam taky a vubec se to nelepsi mam to od pondelka a ted s emi zhorsuje kasel. Tak furt lepsi pomlouvani nez to tahat.. zpetne jim to dojde. Z toho bych si hlavu nedelala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
7.12.23 06:43
@ladynine píše:
@Helena1886 Dr. Max že mají málo barviva? To jsem vůbec netušila :D :D tak to mám asi štěstí, protože tuhle čáru jsem měla už čtyři dny před MS. Pořád doufám že tam je vše v pořádku :srdce: od včera mi hrozně rapidně naskočila prsa :cert: :P

Tak dneska už jsme taky dálniční i s dr. Maxem :dance: Máme 17 dní po ovu. Já ale opět kromě nejspíš těhotenské rýmy nemám žádné příznaky. Udělala jsem si test proto, že jsem se cítila děsně super, štíhlá a plná energie, což před ms teda nebejvá 😀 Škoda, že jsem to nevedela dřív, jak v těhotenství tak při kojení se proste cítím mnohem líp než normálně. A to jsem měla první dítě až před 36. Todle mě fakt s…. No prostě ten správnej přišel až v 31 a trvalo to no…. Ale všechno má svůj čas…. Člověk na to musí bejt naladěn i psychicky, což jsem třeba ve 20 vůbec nebyla…. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
7.12.23 08:08
@Helena1886 píše:
Tak dneska už jsme taky dálniční i s dr. Maxem :dance: Máme 17 dní po ovu. Já ale opět kromě nejspíš těhotenské rýmy nemám žádné příznaky. Udělala jsem si test proto, že jsem se cítila děsně super, štíhlá a plná energie, což před ms teda nebejvá 😀 Škoda, že jsem to nevedela dřív, jak v těhotenství tak při kojení se proste cítím mnohem líp než normálně. A to jsem měla první dítě až před 36. Todle mě fakt s…. No prostě ten správnej přišel až v 31 a trvalo to no…. Ale všechno má svůj čas…. Člověk na to musí bejt naladěn i psychicky, což jsem třeba ve 20 vůbec nebyla…. :nevim:

gratuluju, u me to moc nesili, tak uvidime, jak to bude, doufala jsem, ze jsem si to vybrala uz pred malym😅…hlavne at to kdyz tak odejde samo a nemusim to vic resit, jak uz ma clovek doma prcka a jeste kojenyho, tak uz to neni takova “sranda”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
7.12.23 08:24
@Thea35 píše:
gratuluju, u me to moc nesili, tak uvidime, jak to bude, doufala jsem, ze jsem si to vybrala uz pred malym😅…hlavne at to kdyz tak odejde samo a nemusim to vic resit, jak uz ma clovek doma prcka a jeste kojenyho, tak uz to neni takova “sranda”

Uvidíme, držím palce moc :srdce: Je to tak, už to člověk bere možná víc v klidu když už doma jednoho človíčka má… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny