TP srpen 2024

• Otevřená skupina

TP srpen 2024

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1771
28.1.24 14:12
:andel:

Příspěvek upraven 28.01.24 v 18:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
28.1.24 18:09

@MDH ahoj, tak jak to vypada. Ja o tomdle nic nevim a bricho me moc neboli mozna obcas chvilkove a malo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
28.1.24 18:55

Maminky, nebyla by některá z Vás ochotná poslat mi pozitivní digitální těhotenský test? :kytka: ideálně 5-7 TT? Blbka jsem si ho nevyfotila, když jsem si ho dělala a teď se mrzim, že nemám památku :,( jenže už jsem 9TT a ráda bych měla do albumu fotku testu z doby, kdy jsem na těhu přišla :hug: nebyla by tady nějaká tak moc hodná? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.1.24 18:13

@MDH
Ahoj, s tím já zkušenost naštěstí nemám, ale chtěla jsem se zeptat, jak jsi dopadla ty? Všechno v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
31.1.24 13:18

❤️

Tak dneska první screening a tp 5.8 ❤️ miminko je zdravé a i řekl že to bude děvčátko, myslíte že je to opravdu pohlavní hrbolek? Přijde mi nějaký dlouhý 😂 jinak dneska jsem 13+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
31.1.24 17:15

@Lenina590 😂ja vubec nic nevidim. vzdycky jsem to na ukazkovych fotkach videla zretelne a na tech realnych je sotva videt tvar mimca. Takze jsou dobry ze to poznaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
31.1.24 18:23

@Adelaiida ju tak oni mají už na to roky práxi takže to poznají narozdil od nás pokud jsou zkušený, 😂 ale někteří co třeba ty holcicky mají můžou porovnat zda tam taky měli takhle hrbolek a byla to holcicka 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
29.6.24 15:29

Ahoj ženy,

tak se nám to blíží a já se ptám, jak zvládáte ta vedra? Mě je strašně. Syn má zakázanou vodu, takže se nesmíme ani vytelit někde na koupališti a to je fakt peklo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny