Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak já prvního 42+1 vyvolávaný druhá 42+3 vyvolávaná a třetí 41+1 vyvoláváný, já to asi sama neumím ![]()
První byl 5 dní po termínu a skoro 12 h a druhý 2 dny před termínem a 5 h
Tak ja jsem rodila presne 43+0 - v ten den jsem byla objednana na vyvolani, nakonec se mi porod rozjel spontanne, takze jsme do porodnice prijeli misto na 8 hod uz v 7hod a mala se narodila za dve a pul hodinky :0)))
Na druhy porod jsem zvedava… bude v srpnu…
@Brooucinda píše:
Já rodila 4dny před, vyvoláním.. Taky za čtyři hodiny hotovo:-D
Já taky 4 hodiny a vyvolání ve 39+6,takže ideál ![]()
@Anonymní píše:
Já už jsem jak magor, každé píchnutí pozoruju, jestli joooo nebo neeee a i když si to zakazuju, tak to z hlavy nejde dostat. Naštěstí už nejsou takové vedra, ale nohy mám brutálně oteklé o rukách ani nemluvím, do toho 2-leté torpédo…no zábavaNeznáte nějaké metody jak si pomoct do cíle?
Dr. mě doporučila sex, úklid a dlouhé procházky.
@Tereza1986 Dodnes nechápu ty jejich počty, ale podle gyndy jsem byla 4dny před, to si pamatuju. Vycházeli mi jinak termíny, kvůli uz pak zase zase jiný numero kvůli ms…
Hlavně že je venku ![]()
Termíny jen podle utz, ms před otěhotněním nějak haprovala…
První byl 10dní po TP a druhý 9.
Obě děti se narodily 18. v měsíci, oba spontánně, oba od prvních slaboučkých kontrakcí za 7 hodin hotovo. U prvního jsem lítala po schodech, dlouhé procházky, horké sprchy, tři vánoční úklidy, svařáky, maliníkové čaje, hamiltony, sex… a i když jsem byla přes tři týdny na 2cm otevřená, nehnul se ven, dokud sám nechtěl. Dceru už jsem neřešila a jen čekala, až se sama rozhodne.
Prvorozený TP stanoven na 3.4. narodil se 6.4.
druhorozeny TP stanoven na 18.4. narodil se prekvapive 6.4. ![]()
První TP: 8.3. 2011 a rodila jsem 8.3. 2011.
Druhý TP: 11. 5. 2013 a rodila jsem 14.5. 2013
Ja jsem rodila den pred terminem ale bylo to proto, že jsem měla špatnej monitor tak mi to vyvolávali