Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ja rodila 3 tydny pred terminem
Krasne prekvapko, nastesti i docela rychle, za 4,5hodiny byla mala na svete, bolesti byly jen posledni hodinu na sale.
Mne vyvolavali porod po tydnu prenaseni, od prvnibh bolesti do porodu to trvalo 25hodin, mala se tfy narodila 8dni po TP
Já děti přenáším
Takže 5× jsem TP přešvihla o cca 3-5 dní, první syn je přesně na TP a třetí dcerka byla „vyhnaná“ 3 dny před TP ![]()
Poprvé jsem rodila týden po termínu a teď mám 4 dny před termínem a zatím to na porod nevypadá
. A to už jsem uklidila celý dům.
Já rodila 4dny před, vyvoláním.. Taky za čtyři hodiny hotovo:-D
Presne tyden po terminu. a den predtim mi na kontrole rekl dr. ze sama urcite neporodim, ze se to nechysta ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jen tak ze zajímavosti…kdy jste měly termín porodu a kdy rodily? Já mám termín zítra a už bych klidně rodilaSpíš jste přenášely nebo rodily v termínu nebo i před?
První dítě 39+0 spontánně rupla voda, druhé dítě 40+5 spontánně začaly kontrakce.
Já dostala vyvolávačku 9.den po termínu a malej se narodil za 35 hodin… Záleží jestli už to na porod vypadá, jestli se otvíráš atd…
Jo a jinak to vubec k porodu nevypadala ani po odtoku plodove vody…
Tp 15.6. a 22.6., rodila jsem 15.6… Jinak otevřená od 20 tt, byl to spíš zázrak, že jsem donosila ![]()
Ahoj holky, jen tak ze zajímavosti…kdy jste měly termín porodu a kdy rodily? Já mám termín zítra a už bych klidně rodila
Spíš jste přenášely nebo rodily v termínu nebo i před?