Trable kolem svatby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
9.11.18 20:56

Zamyslela bych se nad tim,jak je mozne,ze o vas nikdo nema zajem a ani vy o nikoho.rodina,pratele,kolegove,nic? 8o
jinak samozrejme si udelejte svatbu podle sveho,ale kdyby mi dcera/syn oznamili,ze svatba bude mala a nechteji me tam,budu hluboce zklamane premyslet,kde jsem udelala chybu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12577
9.11.18 21:11
@unuděná píše:
Zamyslela bych se nad tim,jak je mozne,ze o vas nikdo nema zajem a ani vy o nikoho.rodina,pratele,kolegove,nic? 8o
jinak samozrejme si udelejte svatbu podle sveho,ale kdyby mi dcera/syn oznamili,ze svatba bude mala a nechteji me tam,budu hluboce zklamane premyslet,kde jsem udelala chybu :nevim:

Tak tak, nedovedu si predstavit, ze by o me rodice nemeli zajem..proboha je to prece moje nejblizsi rodina, jak se stane ze se muzete az tak.ignorovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12577
9.11.18 21:12
@lilith1 píše:
Tak tak, nedovedu si predstavit, ze by o me rodice nemeli zajem..proboha je to prece moje nejblizsi rodina, jak se stane ze se muzete az tak.ignorovat..

A samozrejme ja o ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.18 21:17

Takhle…kamarádů,kolegů máme hodně,jen prostě je jich tolik,že všichni se zvát nebudou. A psala jsem,že rodiče a sourozenci na svatbě budou! Mluvím o širší rodině,která se stará jen o sebe a mezi sebou se nikdo nebaví. A když už se vidí po letech,tak se mezi sebou pobijou a na to já nejsem zvědavá

• Citovat
  • Upravit
2453
9.11.18 21:18

My meli malo tajnou svatbu, jen svedci a nase pulrocni dite. Bylo to super, uzili jsme si to, zadne nervy, stres…nemenila bych. Rodina to vzala celkem v pohode. Byt tebou, udelam to proste po svem, mámě se evidentne nezavdecis, stejne pises, ze o vas moc zajem nema :nevim: asi bych tam nechtela ani ji, aby mi to neotravila. A fakt kasli na nejakou ostudu nebo co si kdo pomysli, at si trhnou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
9.11.18 21:25

Na Vašem místě nezvu ani rodiče . Nevidím důvod zvát rodinu, kterou jinak nezajímáte. Mít takovéto rodiče ,přeruším kontakt snad úplně ,aspoň by neměli příležitost mi vyčítat svatbu bez příbuzných .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
9.11.18 21:28
@Danulinka16 píše:
Udělejte si to podle sebe a basta…
:jazyk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
9.11.18 21:30

Udělej si to podle svého nikdy na nikoho nedávej. Je to tvoje věc, tvá svatba, tvůj den a nikdo ti do toho nemá co mluvit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
z92
319
9.11.18 21:39

S takovým návrhem jsem také přišla za rodiči, ale ne kvůli špatným vztahům v rodině jednoduše se mi líbí komorní typ svadeb. Naši se taky skoro zděsili a že to nemůžeme udělat, všichni nás na svatbu zvali a teď taky očekávají, že půjdou na tu naši, že by to akorát pochroumalo rodinné vztahy, kdyby nebyli zvaní, takže nakonec to vygradovalo velkou svatbou a všichni byli spokojení včetně mě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
9.11.18 21:46
@Anonymní píše:
Ahoj, rozhodli jsme se pro malou svatbu víceméně jen obřad, oběd a domů. Jen s rodiči a sourozenci. Na nějakém hezkém, klidném místě. Hlavně z toho důvodu že máme už spolu děti. Moje rodiče ani druzí rodiče o vnoučata zájem nemají a nepohlídali by, kdybychom plánovali něco většího. Ostatní rodinu tam ani nechceme, nikdo o nás totiž nemá zájem. Naše děti ani my je nezajímáme. Vidíme se jen na pohřbech nebo svatbách, kde akorát všichni chlastají, pak se hádají a perou. Na tohle já nemám nervy a nechci stresovat své děti. Když jsem tohle oznámila své matce, tak nastal teror. Prý jsem neslušná, že takovou ostudu, že nikoho nepozvu, nepřežije. Že se to dělalo vždy, źe se pozvala celá rodina apod. Taky mi řekli, že mi děti nepohlídají, že nepůjdou ze svatby jako první domů.
Má pravdu? Děláme blbost nebo si to máme udělat s dětmi hezký? Byla jste některá v podobné situaci? Díky :hug:

Nepozvala bych ani ji… Především ne ji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.18 21:55

Holky!!! Rodiče na svatbě budou!!! Mluvím o tetách,sestřenkách apod. Ti zájem nemají,když se děti narodili ani nezavolali. Vidí se akorát 1× za čas nékde a to se stejně pomluví nebo pobijou

• Citovat
  • Upravit
26747
9.11.18 22:12
@Anonymní píše:
Holky!!! Rodiče na svatbě budou!!! Mluvím o tetách,sestřenkách apod. Ti zájem nemají,když se děti narodili ani nezavolali. Vidí se akorát 1× za čas nékde a to se stejně pomluví nebo pobijou

No my chápeme… Mámu, co nemá zájem o vnoučata a první hláška, že ať nepočítáš s hlídáním… Ona si chce dávat svíčkovou a pít večer víno, tak s ničím nepočítej :poblion: děkuji ne. A i celkově jak se k tomu staví, je mi minimálně nesympatická a přijde mi dost, že s tebou manipuluje. Ostudu si dělá maximálně ona nezájmem o vnoučata :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.11.18 22:48
@Anonymní píše:

A ti rodice zajem maji?Nebo je zvete z povinnosti?Protoze me rict mamka nebo tchyne neco jako „nepocitej,ze pujdeme donu prvni kvuli detem“, tak u me velmi rychle skonci.Netreba snad zduraznovat,ze bych po ni nikdy nic takoveho nechtela,ale stejne… :think: Mate nejake zvlastni vztahy v rodine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.18 08:48

Já za to bohužel nemůžu,že máme takové vztahy,my se snažíme. Jezdíme tam,voláme jim,zveme je k nám…A s tím hlídáním je to opravdu tak,jak píšu. A ano,zveme je ze slušnosti. Neodpustili by mi to a rodiče jsou pouze jedni za život

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.18 15:03

Svatbu si udělejte podle sebe. Měli jsme tajnou svatbu jen se svědky. Z manžela strany by nás akorát všichni pomluvili a já už jsem jednu širší svatbu měla. A reakce tchanovci byla pozitivní, prý dobře, že jsme nikoho nezvali, že by akorát pomlouvali, jejich rodina už je taková.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný